|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
10.6.2009 7:41:54   
nikita 33
Dobro jutro!
Ja držte pesti...komaj čakam da grem na pregled in da zvem dobre novice. Končno je prišel ta 10. junij.

tinncyka - *10.6.2009*
oton - *10.6.2009*
tančir - *10.6.2009*
Nattoule - *10.6.2009*
Hana76 - *10.6.2009*
tudi za vas držim pesti.

Poročam kako je blo, imejte se lepo pa čim manj slabih misli. Mislite pozitivno.

Uživajte...zdaj pa res šibam na pregled.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
10.6.2009 8:23:18   
natasaxy
jutro,

no sem imela malo dopusta pa se nisem uspela javljat.

na prvem pregledu sem bila in srček se je videl, je pa moj pikec/ica še zelo majhna in je rekla, da naj pridem 24.06. še enkrat da bova določili točni datum poroda, tako da bom takrat dala kri in vse podobno. Verjetno sem kasneje zanosila. Tako da se mi bo verjetno datum poroda prestavil za en teden na 30.01.2009, bi si pa raje želela 25.01.2009, ker če bom brez službe se mi tako dohodki upoštevajo ne več za november, temveč za december. A katera ve ali lahko oddaš prej papirje za porodniško? (da bi se mi upoštevalo za november, ker decembra sem že brez dohodkov). Upam da vam ne morim preveč,....samo situacija v službi je pri nas katastrofalna,....recesija gor, dol, stroški, stroški,......skratka upanja da bi mi pogodbo podaljšali nimam več.

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
10.6.2009 9:06:32   
grahek85
Jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Oj, prosim če me zbrišete iz seznama, ker sem imela danes abrazijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katra, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image Me je kar zmrazilo. Upam, da ti kmalu spet uspe videti user posted image ! Takrat nam pa le javi.

Žaži, narastek je včeraj res lepo dišal, samo je bilo pa vroče za umret v stanovanju še par ur.

IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa

kaj ne bi blo fanj če bi obstajal kak majhen UZ za domačo uporabo? da ko te zaskrbi samo pogledaš pikico, če je z njo vse uredu... včasih sem prav srečna ko mi dela slabo...

Ja to sem tudi jaz že razmišljala... Kasneje lahko gibe čutiš, pa je čisto drugače, zdaj je pa vse odvisno od teh obiskov pri gin. in UZjev.
Kritično obdobje je pa tako. Vsak dan, ki gre mimo, malo zmanjša verjetnost, da bo šlo kaj narobe. Novejši podatki kažejo, da se večina SS zgodi do 6. tedna. Po 8t4d je izguba samo še 2%, po vstopu v fetalno bodo (t.j. z 10. tednom) pa še dodatno pade. Po 12. tednu je pa res precej miniminimalna možnost. Če bereš forume ali med.over.net ipd. dobiš drugačen vtis, samo nosečke, kjer je vse BP, se na takih straneh niti ne pojavljajouser posted image "Dr. Pušenjak, z mano je pa vse vredu. Kaj zdaj?"user posted image Tako da hitro dobiš malo popačeno sliko, da je tega več kot v resnici. Velika večina nosečnosti, ki pregurajo prvih par tednov, je ok. 

Vsem, ki imate danes preglede, srečnouser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
10.6.2009 9:37:36   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Če bereš forume ali med.over.net ipd. dobiš drugačen vtis, samo nosečke, kjer je vse BP, se na takih straneh niti ne pojavljajouser posted image "Dr. Pušenjak, z mano je pa vse vredu. Kaj zdaj?"user posted image Tako da hitro dobiš malo popačeno sliko, da je tega več kot v resnici. Velika večina nosečnosti, ki pregurajo prvih par tednov, je ok. 

no Grahek, vidiš kako pametno razmišljaš, da bi bilo več tako pozitivnih ljudiuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
10.6.2009 9:59:33   
grahek85
Sem kar morala začeti tako razmišljati, ker drugače bi se mi zmešalo od skrbiuser posted image   

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
10.6.2009 10:06:36   
quellle
Javljam se Anonimnauser posted image , tudi jaz sem imela danes pregled. Zaenkrat vse OK, naš pikec je velik 8,7 mm in srček veselo bije. Glede na to, da sem imela že 2ss sem te pregled težko čakala in sem po mnenju ginekologa v rizični skupini, tako, da moram biti do 13. tedna še posebno previdna. Ampak seveda, da bo v redu, a ne kolegice.
Mi je prestavil rok na nekako 30.01.2010, in sem noseča 6 6/7.
Naslednju ultrazvok z nukalno je 15.07.2009, posverovalnica pa 27.07.2009.
Vsem ostalim, ki še imete pregled pa srečnouser posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
10.6.2009 10:07:19   
kemo
pozdravljene no js sm dans ostala doma ker me ful migrena matra a kera ve kolk lekadolov lahka vzameš v enem dnevu ker druga itak ne smeš aja vidla sm da pišete seznam kdaj ima katera pdp no moj je 19.1 2010 tk da me lahka date na seznamček datum rojstva je pa 13.6.1986. 

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
10.6.2009 10:09:18   
grahek85
quelle čestitam!user posted image user posted image user posted image

Mam pa eno vprašanje-mrbit čist hecno, ne vem. Kakšna je to posvetovalnica?

kemo ne vem za lekadole, lahko pa pokličeš v katerokoli lekarno, ti znajo to vse povedat. Povej, da si noseča, pa bodo vse pogruntali.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 10.6.2009 10:15:50 >

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
10.6.2009 10:13:47   
miklarom
tinncyka - *10.6.2009*
nikita33 - *10.6.2009*
oton - *10.6.2009*
tančir - *10.6.2009*
Nattoule - *10.6.2009*
Hana76 - *10.6.2009*

srečno vsem danes na pregledu

katra - user posted image user posted image user posted image

MAŠKA - kje si kaj lubica, kdaj se dobimo s sončekom85, mi je povedala da sta že bile na kaviciuser posted image , je bila včeraj pri meni z malim Aleksom, joj kak lepi sonček je a neuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
10.6.2009 10:17:35   
quellle
Grahek85 v Kranju imamo ločeno kdaj imaš ultrazvok in kdaj posvetovalnico (pregled kri, voda, tehtanje, posvet z zdravnikom).
lp

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
10.6.2009 10:22:52   
Boka
Hejla,

ma vi ste master čveke user posted image

Aurea jap, zdaj pa v lov za službo, nek sem se že menila, upam, da uspe, če ne pa na zavod, k noseče me drgje itak ne bojo vzeli.

Čestitke za preglede vsem user posted image jaz pa ga imam jutri, pa nisem edina. Malo me je strah, ampak komaj čakam, da vidim malo piko. user posted image

aaa kaki lepi mali fižolčki user posted image user posted image to bojo šarmerji user posted image

joj katra, žal mi je user posted image en močen objemček!!

tinncyka,mene je sicer tudi bolelo (samo ne tolko kot ti praviš), vzela sem nalgesin(takrat še nisem bla user posted image ) in šla spat. Potem je bilo malo boljše, čisto dobro pa šele čez 2 dni. aja no zdaj pa vidim, da je minilo (berem po vrsi in sproti pišem user posted image ) user posted image

Tiliipa, uživajte v dalmaciji user posted image user posted image

grahek user posted image super podatki! si nas ziher vse pomirila user posted image

Kemo daj si naredi koncetrat magnezijevih šumečih tablet: 3 si raztopi v kozarcu vode, spij in pojdi ležat. Tako je naredila moja prijateljica v 1. nosečnosti, ko je imela migrenske glavobole.

Še srečo zaželim vsem na današnjem pregledu user posted image

lep dan srečke user posted image user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
10.6.2009 10:38:05   
Žaži
Veliko sreče danes vsem na pregleduuser posted image

Jaz sem danes že opravila tehničnega za avto, uh, so mi spet denarja spulili iz žepa, pa ko bi vsaj imela avto z manj konji, bi pol manj menda plačala, grrrrrr..............

Danes sem bila na socialni, vlogo za starševski dodatek se odda dva meseca prej, torej že novembra in se upoštevajo dohodki vključno z oktobrom, prvo izplačilo pa je šele februarja in sicer za nazaj za sorazmerni del januarja, torej za toliko dni, kolikor jih je minilo od otrokovega rojstva.
Otroški dodatek pa se prejme po rojstvu za tekoči mesec, torej tudi februarja.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
10.6.2009 10:52:30   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: quellle

Grahek85 v Kranju imamo ločeno kdaj imaš ultrazvok in kdaj posvetovalnico (pregled kri, voda, tehtanje, posvet z zdravnikom).
lp

aha no to me je zanimalo, kaj spada pod "posvetovalnica". Pri nas za to nimamo posebnega imena, ker je vse del prvega pregleda, zato mi ni bilo jasnouser posted image Hvala za odgovor!

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
10.6.2009 10:55:54   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Boka

Aurea jap, zdaj pa v lov za službo, nek sem se že menila, upam, da uspe, če ne pa na zavod, k noseče me drgje itak ne bojo vzeli.

Če se prav spomnim, si ti tudi Zoisova, a ne? No, ker si diplomirala pred iztekom študijskega leta, moraš to v roku 8 dni javiti na zavod za zaposlovanje, kamor si vsako leto tudi nesla vloge, da ti potem oni izplačajo enotni znesek štipendij, kolikor ti jih še pripada do konca leta (za ostanek junija, julij, avgust in september). Sproti jih več ne moreš dobivat, ker uradno več nimaš statusa. Tako da te bi moral 10. julija pričakati lep paketek denarjauser posted image  

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 10.6.2009 10:56:53 >

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
10.6.2009 10:57:13   
kemo
boka hvala za nasvet bom probala pa javim

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
10.6.2009 11:29:57   
Žaži
Evo mojo zgodbo....

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/ziv-je.html

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
10.6.2009 11:30:08   
marijaa
katra55 hudo mi je ta te.user posted image
Izpit je za mano. Upam na dober rezultat.
Tiste, ki imate doma že otroe. A jih dvigujete? Jaz se malo izogibam, se bojim sploh,ker nosim dvojčke. Sem v petek sinku povedala, da imam v trebuhu 2 dojenčka in zato ga ne smem več nosit. Pa ne vem no a sem naredila napako ali se je že ljubosumje začelo ali kaj. Od takrat se mi zdi da mnogo pogosteje pravi:" mami digni me, mami nesi me" Se je včeri v blku lift pokvaru, ga nisem htela po stopnicah nest, pa še težko vrečo sm nesla iz trgovine. Se je kr po tleh zabrisu.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
10.6.2009 11:44:20   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
tako da hitro dobiš malo popačeno sliko, da je tega več kot v resnici. Velika večina nosečnosti, ki pregurajo prvih par tednov, je ok. 

Upam da imaš prav, ker jaz jutri vstopim v 12. teden in se mi je danes spet pojavil rjavkast izcedek, ki ga je bilo pa več kot prejšnjič. <Sem bila ful panična in klicala gin. in mi sestra reče da naj pokliče po 13. uri. Sedaj pa izcedka ni več. Iščem vsemogoče vzroke in...včeraj je bil precej naporen dan in lahko bi bilo od tega ali zato ker sva z mojim user posted image  zvečer še user posted image . Upam da je se moj user posted image  dobro počuti in da ti zcedki niso znak da jer kaj narobe.

Punce držite pesti zame in mojega user posted image !!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.6.2009 11:47:13   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Evo mojo zgodbo....

Sem jo že zjutraj prebrala in sem najprej nate pomislila Žaži. Pa pol se mi je zdelo, da je mogoče naključje, da je ta zgodba čisto podobna tvoji. Lepo napisanouser posted image . Pa upam, da jo bo prebrala tudi tvoja G.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.6.2009 11:58:12   
Teni_

Evo mojo zgodbo....

Se prečitala že zjutraj. Hvala bogu, da se je izteklo tako kot se je.

Tukaj pa je moja:

link

Tejina očka je danes že skoraj vredu. Hvala bogu.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.6.2009 12:02:40   
grahek85

Evo mojo zgodbo....

Sem tudi jaz videla že zjutraj. Se mi je zdelo, da si ti, sploh ker je bil prvi pregled na RD in sem si rekla, da to pa mora biti naša Žažiuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.6.2009 12:07:47   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Tukaj pa je moja:

link

Lušnouser posted image Res super, da sta se odločila še za tretjo štručko. Mi2 tudi ciljava na tri, prej se ne bova ustavila. Za kaj več pa ne vemuser posted image No ja, moj bi tako mel svojo fuzbal ekipo...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.6.2009 12:21:58   
ugi
Živio

Katra user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mi smo nazaj z dopusta, smo bili en teden na Kanarskih in je bilo super. user posted image
Ste tolk napisale, da nisem uspela vse prebrat. Sem pa videla, da ste naredile seznam RD. Moj datum: 28. 11. 1973 - še ena 'oldtajmerka' user posted image
No, meni tudi ni nič slabo (tako kot pri prvi user posted image ), edin včasih sem tako utrujena, da bi šla najrajš spat, pa po navadi ni časa. Razen po kosilu, si zdaj kar privoščim kakšno uro spanja, če smo doma. Jaz Luka ne dvigujem več - sem ga že prej manj, ker mi je bil pretežek, zdaj ga pa sploh ne. Je bil že prej navajen, da ga ati nosi.

Vsem, ki imate danes pregled, držim pesti, da se javite s samimi lepimi novicami. 

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.6.2009 12:36:11   
ugi
[/quote]

Tukaj pa je moja:

link

Tejina očka je danes že skoraj vredu. Hvala bogu.
[/quote]

user posted image  Super. Teni dobra si. Jaz tako mlada še nisem razmišljala o otrocih. Bi pa imela tri otročke ... mogoče pa kdaj (če ne bom že prestara user posted image ) ... za zdaj pa držim pesti, da januarja pričakamo ta drugega in da bomo vsi zdravi. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.6.2009 12:41:50   
nikita 33
Pozdravljene!

Na pregledu vse super, PDP je ostal isti, kri imam super ...in tudi slikco sem dobila in to zastonj.

Žaži, lepa zgodbica.

Javite se tudi druge, ki ste imele pregled.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?