Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:31:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Danes pakiram in jutri grem na morje do nedelje. Zdaj pa že nekaj časa nisem bila in komaj čakam da grem.In to bom imela samo dva otroka.Vreme bo super,tako,da upam,da se bom tudi kopala.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:31:46
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 važno je da so ponoči mirni,ker če pa ponoči ne spiš si čisto avt.Res je to,da noč ima svojo moč.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:33:24
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 morava se kdaj zment,da greva same na morje z malima škratoma,ostale dava pa v varstvo(z moškima vred)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:34:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 morava se kdaj zment,da greva same na morje z malima škratoma,ostale dava pa v varstvo(z moškima vred) uf tole je dobra ideja ja...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:38:20
|
|
|
|
janja*
|
Zdele šibam v trgovino v Žiri,če kaj rabiš povej. Mogoče se oglasim.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:40:41
|
|
|
|
Dudica1
|
No dej ja kr prit na eno kavico al pa čajček... Rabim pa nič ker sem bila potem včeraj popoldne v logatcu...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:44:01
|
|
|
|
buksi
|
Pozdravček janja sem ti kar fouš . jst bi tut. danes zvem al gre pol moj za deset dni na službeno a ne, in to naj bi šel jutri . v služb ne vejo kaj bo hotl. janja, eno vprašanje, glede na to da sta najini pikici skor enak stare. kako ga imaš oblečenega in kako ga imaš na morju? moja drgač sedaj že tri tedne celo noč prespi. od devetih do šestih
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:49:43
|
|
|
|
janja*
|
Buksi za prespane noči. Mojega imam na morju oblečenega samo v kratkem bodiju.Zvečer pa kakšne dolge hlačke dodam in to je to.No odvisno je tudi od temperature. Ponoči pa ima pižamico.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:51:04
|
|
|
|
buksi
|
dudica, če ti bo kaj v pomoč ti dam dva linka, kjer je preizkušena verija za na morje in je blo super. na poročnem sva bla:http://www.agency-milcetic.com/vise_hr.asp?tip=App&kom=2&broj= od sestre pa ne najdem sam na tej agencij so bli zanesljiv. pokriva področje malinske http://www.agency-milcetic.com/privatni_hr.asp
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 7:53:05
|
|
|
|
buksi
|
janja* a imaš samo pampersko? al tudi še kako tetra? Kapico ima tudi? res me zanima. ker jaz sem jo očitno imela zdaj dva dni preveč oblečeno in se mi je cel dan drla. včeraj pa sem jo res manj, je blo pa ok. Mi imamo še vedno dve tetri plenici do tretjega meseca. je pa sedaj ok drugače.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 8:02:00
|
|
|
|
Dudica1
|
a veš kaj ne najdem nobenga cenika...a to po mailu vprašam?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 8:03:32
|
|
|
|
janja*
|
Buksi tudi jaz imam doma pampersko in eno tetra plenico do tretjega meseca.Recimo včeraj je imel oblečen bodi z dolgimi rokavi in trenirko in čisto lahko kapico.Probaj jo tako oblačit kot sebe.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 8:04:19
|
|
|
|
janja*
|
Buksi zdej pa šibam,če te še kaj zanima pa kar vprašaj.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 8:10:34
|
|
|
|
buksi
|
janja hvala ti. to mi je res v pomoč. se res zlo velik učim novga z njo. lepo se imej dudica: ja vprašaj jih na mail. in oni ti bojo odgovoril, koliko stane najem in kdaj je prosto.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 8:22:32
|
|
|
|
Dudica1
|
No dej če boš še kaj iskala poglej še kaj za poreč al pa kje bolj blizu...al pa če imaš ti kakšno destinacijo k veš da je ok...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 10:16:13
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo janja a greš sama z otroki na morje brez boljše polovice?? sprašujem zato ker mojga neki v službi zaj....... da kao nebo dobu dopusta... in sm jezna ko pajk kako bom na morju sama z Tjašo (po eni strani pa saj bo šlo sej mamice vse zmoremo ane??) kako ste??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 15:46:23
|
|
|
|
janja*
|
arupnik3 samo na pot grem sama,on pa je že na morju.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.6.2009 19:31:59
|
|
|
|
arupnik3
|
lepo lepo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.6.2009 6:59:19
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro BUKSI hvala Jaz moram pa spet v trgovino men se zdi da sem vsak dan no... ...obup...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.6.2009 7:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooo, punce:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.6.2009 7:01:11
|
|
|
|
janja*
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.6.2009 7:04:21
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 nič v trgovino hodit.Recesija!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.6.2009 7:05:38
|
|
|
|
buksi
|
dobro jutro!!!!!!!!!!!!! jaz pa sumim da danes dobim nečaka ali nečakinjo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je avto hitro pripeljal in odpeljal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?