Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:06:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea mah ste smotane , grem na pivo. hvala,ker smo smotane še meni eno pivo prosim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:06:35
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea mah ste smotane , grem na pivo. Jst bi kj bl konkretnga..... A kr prletim...sj dam sam ižamko čez pa sm 1,2,3 pr teb
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:07:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kak moreš nič mene kregat-to so prijatelji med sabo in se je pač odločil da bo pri njemu kupil-nekoč sem te mela za prjatlco ti pe mene očitno ne zdej si v vojni na ti posodim kak ščit in sabljo, da bo bolj zanimivo in da bo dlje trajalo:) kar štihni me,da bo prej konec vojne ti bi se kr predala........ ja ker jaz sem ti objem ponudila,ti bi me pa nabila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:07:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Katjuša - a jutri pa dobimo kolaž od tega meseca? Upam, da se ti roke čimprej pozdravijo. emmmmm.... se ti zdi, da že delam me majchy moti pa se ne morem zbrat.... se bom potrudla, da bo čim prej da nebi bila res jazkriva,da se ti ne da delat kolaža si pozabla kaj si napisala IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje majchy - js vsako leto nesem računalnik sabo na morje, ker brez njega pa res ne morem. psssst, da moj ne sliši tega mi je še treba.... komi čakam, da pustim sve doma jst bi še telefone doma pustila sicer jih pa pol dol izklopimo in vklopmo sam, če hočmo kaka sporočila poslat:) temu se pa reče dopust zde boš pa še fovšijo peljala ni dost, da si mi v faco povedala, da nismo prjatli s tabo sem skregana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:08:48
|
|
|
|
brkn83
|
sploh vas ne dohajam. Katjuša-sej ne pomeni, da če nesem računalnik sabo, da sem potem skoz na njem. Sam res pa vsak drugi al pa tretji dan pogledam pošto in če je še kaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:09:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Katjuša - a jutri pa dobimo kolaž od tega meseca? Upam, da se ti roke čimprej pozdravijo. emmmmm.... se ti zdi, da že delam me majchy moti pa se ne morem zbrat.... se bom potrudla, da bo čim prej da nebi bila res jazkriva,da se ti ne da delat kolaža si pozabla kaj si napisala IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje majchy - js vsako leto nesem računalnik sabo na morje, ker brez njega pa res ne morem. psssst, da moj ne sliši tega mi je še treba.... komi čakam, da pustim sve doma jst bi še telefone doma pustila sicer jih pa pol dol izklopimo in vklopmo sam, če hočmo kaka sporočila poslat:) temu se pa reče dopust zde boš pa še fovšijo peljala ni dost, da si mi v faco povedala, da nismo prjatli s tabo sem skregana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:09:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 sploh vas ne dohajam. Katjuša-sej ne pomeni, da če nesem računalnik sabo, da sem potem skoz na njem. Sam res pa vsak drugi al pa tretji dan pogledam pošto in če je še kaj. ja sej majchy je hotla, da neki delaš...... sicer pa če greš za 3 tedne je mal drgač mi gremo za 5-6 dni ponavadi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:11:07
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn kaj pa imate za priklučt na net? a majo v kampu kamr hodite wlan?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:12:09
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz grem spat.......me je katjuša spravila v slabo voljo lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:12:38
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa brkn kaj pa imate za priklučt na net? a majo v kampu kamr hodite wlan? ja na recepciji dobim ob prijavi še kodo za internet in potem se lahko lepo prijavim. Je res super, če pač slučajno kaj rabiš.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:12:55
|
|
|
|
claud
|
Ah jst sm že skor obupala......čakam mojga da pride iz šihta pa more potegnt........nč ne bo s
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:13:23
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no jaz grem spat.......me je katjuša spravila v slabo voljo lahko noč pa ne še iti .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:13:44
|
|
|
|
Katjusa
|
punce grem jst počas mi že en kos prenosnika fali k tak zeham lepo ajajte in lepo sanjajte in radi se mejte aja pa prjatlom povejte, da jih imate redi:) majchy rada te imam.... pa seveda vse vas k z mano iz dneva v dan tle čvekate in mi krajšate še tist mal cajta k ga mama zase
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:14:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no jaz grem spat.......me je katjuša spravila v slabo voljo lahko noč pol pa jst ostanem ma se sam hecam:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:14:44
|
|
|
|
claud
|
Jst tud grem..... mlea ni nč častila LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:15:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa brkn kaj pa imate za priklučt na net? a majo v kampu kamr hodite wlan? ja na recepciji dobim ob prijavi še kodo za internet in potem se lahko lepo prijavim. Je res super, če pač slučajno kaj rabiš. mi bomo hodl od zdej naprej v vaš kamp:) povsod nimajo tega sam mojga še navdušim pa mislim,če bom omenla internet bo že dost vs eostalo ne bo več pomembno:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:30:00
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa brkn kaj pa imate za priklučt na net? a majo v kampu kamr hodite wlan? ja na recepciji dobim ob prijavi še kodo za internet in potem se lahko lepo prijavim. Je res super, če pač slučajno kaj rabiš. mi bomo hodl od zdej naprej v vaš kamp:) povsod nimajo tega sam mojga še navdušim pa mislim,če bom omenla internet bo že dost vs eostalo ne bo več pomembno:) potem pa mu le povej, mogoče si pa še premisli in se odloči da greste kampirat in ne v apartma.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:30:33
|
|
|
|
brkn83
|
aja pa lahko noč vsem ki že greste spat. Lepo se spočijte in naspite.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:31:03
|
|
|
|
BarbaraGS
|
claud a res? kaj razstavljate? jaz sem namrec sodnik pripravnik. Katero pasmo pa imate ali sele iscete tisto pravo? Najin pes je briard, sumimo pa, da ima v sebi nekaj krvi letecih veveric glede na podvige, ki mu ratujejo. Briard je francoski ovcar, ki ni zahteven za nego (no dolgo dlako ima, ampak 1x/14dni cesanje), ne pusca dlake, prinese pa veliko peska s sabo, ker ima dolgo dlako tudi na tacah. Ne priporocam belega laminata. Sej ne, da se druge barve manj umazejo, se pa vsaj manj vidi hehe. No hec na stran. To je moja najljubsa pasma. Je pameten, karakteren pes, ki ve kaj hoce in si moras spostovanje in ljubezen priboriti. Ko pa jo enkrat imas...ti je da toliko, da je nimas kam pospravit hehe. Nas ne gre niti metra stran od nas in je vedno spuscen. Pa tamalo tako luskano cuva ce se joce in nas ni takoj zraven. joj joj ko se gre o psih se kar razgovorim hehe....moja naj tema :) sorry punce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:53:11
|
|
|
|
tanci29
|
no končno sem vas prebrala sem gledala prej en film...pol sem slikice iskala...zdej pa itak nobene ni...ma sej dons mi pa ne paše pir...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:55:23
|
|
|
|
brkn83
|
nič zdej pa grem stran od računalnika in se prestavim za knjige. Lahko noč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 23:57:12
|
|
|
|
tanci29
|
evo Hana stara en dan...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 6:21:45
|
|
|
|
vandame
|
Kavo vam bo pa urša skuhala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 6:23:41
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 mamice.... Zanima me tudi koliko dojenčkov spi celo noč brez dojenja oziroma hranjenja... Boma- midva se dojiva in v zadnjo je okol 7 al pa okol 8 zv odvisno kdaj ga piči da bi šel spat, pa do zjutraj okol 7 brez hranjenja to že skor od 1 meseca starosti.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 6:41:04
|
|
|
|
Urša08
|
dobro jutro en kakav in kavica za vse
|
|
|
katero ime za deklico?simonasvenKatero izmed naštetih bi izbrali?Sanja (
45%)
Sari (
27%)
Stina (
29%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!