|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
9.6.2009 23:06:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

mah ste smotane user posted image , grem na pivo.user posted image
hvala,ker smo smotaneuser posted image še meni eno pivo prosimuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
9.6.2009 23:06:35   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

mah ste smotane user posted image , grem na pivo.user posted image

Jst bi kj bl konkretnga.....user posted image
A kr prletim...sj dam sam ižamko čez pa sm 1,2,3 pr tebuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
9.6.2009 23:07:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kak morešuser posted image user posted image user posted image user posted image
nič mene kregat-to so prijatelji med sabo in se je pač odločil da bo pri njemu kupil-nekoč

sem te mela za prjatlcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pe mene očitno neuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

zdej si v vojni  user posted image

user posted image

na ti posodim kak ščit in sabljo, da bo bolj zanimivo in da bo dlje trajalo:)
user posted image

kar štihni me,da bo prej konec vojneuser posted image

ti bi se kr predala........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ker jaz sem ti objem ponudila,ti bi me pa nabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
9.6.2009 23:07:55   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Katjuša - a jutri pa dobimo kolaž od tega meseca? Upam, da se ti roke čimprej pozdravijo.

emmmmm.... se ti zdi, da že delamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me majchy moti pa se ne morem zbrat.... se bom potrudla, da bo čim prejuser posted image user posted image user posted image

da nebi bila res jazkriva,da se ti ne da delat kolažauser posted image user posted image user posted image user posted image

si pozabla kaj si napisala

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy - js vsako leto nesem računalnik sabo na morje, ker brez njega pa res ne morem.

psssst, da moj ne slišiuser posted image user posted image user posted image
tega mi je še treba.... komi čakam, da pustim sve doma jst bi še telefone doma pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image sicer jih pa pol dol izklopimo in vklopmo sam, če hočmo kaka sporočila poslat:)

temu se pa reče dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zde boš pa še fovšijo peljalauser posted image user posted image user posted image user posted image ni dost, da si mi v faco povedala, da nismo prjatliuser posted image user posted image user posted image

user posted image s tabo sem skreganauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
9.6.2009 23:08:48   
brkn83
sploh vas ne dohajam.

Katjuša-sej ne pomeni, da če nesem računalnik sabo, da sem potem skoz na njem. Sam res pa vsak drugi al pa tretji dan pogledam pošto in če je še kaj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
9.6.2009 23:09:09   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Katjuša - a jutri pa dobimo kolaž od tega meseca? Upam, da se ti roke čimprej pozdravijo.

emmmmm.... se ti zdi, da že delamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me majchy moti pa se ne morem zbrat.... se bom potrudla, da bo čim prejuser posted image user posted image user posted image

da nebi bila res jazkriva,da se ti ne da delat kolažauser posted image user posted image user posted image user posted image

si pozabla kaj si napisala

katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy - js vsako leto nesem računalnik sabo na morje, ker brez njega pa res ne morem.

psssst, da moj ne slišiuser posted image user posted image user posted image
tega mi je še treba.... komi čakam, da pustim sve doma jst bi še telefone doma pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image sicer jih pa pol dol izklopimo in vklopmo sam, če hočmo kaka sporočila poslat:)

temu se pa reče dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zde boš pa še fovšijo peljalauser posted image user posted image user posted image user posted image ni dost, da si mi v faco povedala, da nismo prjatliuser posted image user posted image user posted image

user posted image s tabo sem skreganauser posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
9.6.2009 23:09:59   
Katjusa

sploh vas ne dohajam.

Katjuša-sej ne pomeni, da če nesem računalnik sabo, da sem potem skoz na njem. Sam res pa vsak drugi al pa tretji dan pogledam pošto in če je še kaj.

ja sej majchy je hotla, da neki delaš...... sicer pa če greš za 3 tedne je mal drgač mi gremo za 5-6 dni ponavadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
9.6.2009 23:11:07   
Katjusa
brkn kaj pa imate za priklučt na net? a majo v kampu kamr hodite wlan?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
9.6.2009 23:12:09   
Čebel@
no jaz grem spat.......me je katjuša spravila v slabo voljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
9.6.2009 23:12:38   
brkn83

ja na recepciji dobim ob prijavi še kodo za internet in potem se lahko lepo prijavim. Je res super, če pač slučajno kaj rabiš.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.6.2009 23:12:55   
claud
Ah jst sm že skor obupala......čakam mojga da pride iz šihta pa more potegnt........nč ne bo s user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.6.2009 23:13:23   
brkn83

no jaz grem spat.......me je katjuša spravila v slabo voljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

pa ne še iti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.6.2009 23:13:44   
Katjusa
punce grem jst počas mi že en kos prenosnika fali k tak zehamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo ajajte in lepo sanjajte in radi se mejte aja pa prjatlom povejte, da jih imate redi:)

majchy rada te imam....user posted image user posted image user posted image

pa seveda vse vas k z mano iz dneva v dan tle čvekate in mi krajšate še tist mal cajta k ga mama zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.6.2009 23:14:19   
Katjusa

lahko noč

pol pa jst ostanemuser posted image user posted image user posted image user posted image ma se sam hecam:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
9.6.2009 23:14:44   
claud
Jst tud grem.....

mlea ni nč častilauser posted image

LAHKO NOČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
9.6.2009 23:15:19   
Katjusa

ja na recepciji dobim ob prijavi še kodo za internet in potem se lahko lepo prijavim. Je res super, če pač slučajno kaj rabiš.

mi bomo hodl od zdej naprej v vaš kamp:) povsod nimajo tegauser posted image user posted image user posted image user posted image sam mojga še navdušim pa mislim,če bom omenla internet bo že dost vs eostalo ne bo več pomembno:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
9.6.2009 23:30:00   
brkn83

mi bomo hodl od zdej naprej v vaš kamp:) povsod nimajo tegauser posted image user posted image user posted image user posted image sam mojga še navdušim pa mislim,če bom omenla internet bo že dost vs eostalo ne bo več pomembno:)user posted image user posted image user posted image

potem pa mu le povej, mogoče si pa še premisli in se odloči da greste kampirat in ne v apartma.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
9.6.2009 23:30:33   
brkn83
aja pa lahko noč vsem ki že greste spat. Lepo se spočijte in naspite.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
9.6.2009 23:31:03   
BarbaraGS
claud a res? kaj razstavljate? jaz sem namrec sodnik pripravnik. Katero pasmo pa imate ali sele iscete tisto pravo? Najin pes je briard, sumimo pa, da ima v sebi nekaj krvi letecih veveric glede na podvige, ki mu ratujejo. Briard je francoski ovcar, ki ni zahteven za nego (no dolgo dlako ima, ampak 1x/14dni cesanje), ne pusca dlake, prinese pa veliko peska s sabo, ker ima dolgo dlako tudi na tacah. Ne priporocam belega laminata. Sej ne, da se druge barve manj umazejo, se pa vsaj manj vidi hehe.
No hec na stran. To je moja najljubsa pasma. Je pameten, karakteren pes, ki ve kaj hoce in si moras spostovanje in ljubezen priboriti. Ko pa jo enkrat imas...ti je da toliko, da je nimas kam pospravit hehe. Nas ne gre niti metra stran od nas in je vedno spuscen. Pa tamalo tako luskano cuva ce se joce in nas ni takoj zraven.

joj joj ko se gre o psih se kar razgovorim hehe....moja naj tema :) sorry punce

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
9.6.2009 23:53:11   
tanci29
no končno sem vas prebrala

sem gledala prej en film...pol sem slikice iskala...zdej pa itak nobene ni...ma sej dons mi pa ne paše pir...

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
9.6.2009 23:55:23   
brkn83
nič zdej pa grem stran od računalnika in se prestavim za knjige.

Lahko noč.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
9.6.2009 23:57:12   
tanci29
user posted image

evo Hana stara en dan...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
10.6.2009 6:21:45   
vandame

user posted image

Kavo vam bo pa urša skuhala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
10.6.2009 6:23:41   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

mamice.... Zanima me tudi koliko dojenčkov spi celo noč brez dojenja oziroma hranjenja...

Boma- midva se dojiva in v zadnjo je okol 7 al pa okol 8 zv odvisno kdaj ga piči da bi šel spat, pa do zjutraj okol 7 brez hranjenja to že skor od 1 meseca starosti.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
10.6.2009 6:41:04   
Urša08
dobro jutro

en kakav in kavica za vse

user posted image

user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

katero ime za deklico?
simonasven

Katero izmed naštetih bi izbrali?

Sanja (45%)

Sari (27%)

Stina (29%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!