Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:41:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče. al jih je pa najdla pa so se že rože vžgale čika in zraven špijuni za kakšni parom,ki v gozdu slončka A mislš da je katjuša tm za savo s pržganimi lučmi? jst sem tle sam ti me ne vidiš kupi si nov monitor Ma smo se komi znebil monitorja da mam lohk zdj lap top pol pa dej reklamacijo neki ni vredu z njim ti očitno mene ignorira
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:41:54
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče. al jih je pa najdla pa so se že rože vžgale čika in zraven špijuni za kakšni parom,ki v gozdu slončka A mislš da je katjuša tm za savo s pržganimi lučmi? jst sem tle sam ti me ne vidiš kupi si nov monitor A se nisi zanč neki menilaza tja kampirat?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:43:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče. al jih je pa najdla pa so se že rože vžgale čika in zraven špijuni za kakšni parom,ki v gozdu slončka A mislš da je katjuša tm za savo s pržganimi lučmi? jst sem tle sam ti me ne vidiš kupi si nov monitor A se nisi zanč neki menilaza tja kampirat? ja ja sej tud za krompirček smo se menl pa kolumbo ni bla dost resna:) drgač pa bi mogle s kolumbo bit sosede sam moj nima 160 jurjov € menjam deca za deca k ma 160 jurjov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:43:11
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:43:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Majchy-ne bit huda name.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:44:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje ti zrihtamo kakega pocen? moj ziher kej zvoha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:45:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-ne bit huda name.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:45:52
|
|
|
|
Katjusa
|
brez RR-ja je tak k da daš otroke v varstvo k nonstop razmišljaš kak se majo in kaj kej počnejo:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:47:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje ti zrihtamo kakega pocen? moj ziher kej zvoha moj me genav fenta,če bi mela računalnik še v postelji in na morju itak je naslednji večji nakup lap top-jih en kolega prodaja in bova pri njemu kupila a lohk tvoj zrihta kakega zbitega golfa karavana?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:47:28
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje say hello to mylittle friend
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:47:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa brez RR-ja je tak k da daš otroke v varstvo k nonstop razmišljaš kak se majo in kaj kej počnejo:) amen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:48:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje ti zrihtamo kakega pocen? moj ziher kej zvoha moj me genav fenta,če bi mela računalnik še v postelji in na morju itak je naslednji večji nakup lap top-jih en kolega prodaja in bova pri njemu kupila a lohk tvoj zrihta kakega zbitega golfa karavana? kak moreš moj se ukvarja z računalništvom in grafiko ne pa z avti
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.6.2009 22:49:12 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:48:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje say hello to mylittle friend tvoj je mojga fagerov da mu zrihta lap topa,pa je moj trmast ko bik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:48:54
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa brez RR-ja je tak k da daš otroke v varstvo k nonstop razmišljaš kak se majo in kaj kej počnejo:) rres je In morš hit prečekirat če se je kj premaknl...k pr otroku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:49:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje ti zrihtamo kakega pocen? moj ziher kej zvoha moj me genav fenta,če bi mela računalnik še v postelji in na morju itak je naslednji večji nakup lap top-jih en kolega prodaja in bova pri njemu kupila a lohk tvoj zrihta kakega zbitega golfa karavana? moj se ukvarja z računalništvom in grafiko ne pa z avti ja midva avto kupujeva -zaenkrat itak bo 100let trajal da najdeva ustreznega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:50:43
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje say hello to mylittle friend tvoj je mojga fagerov da mu zrihta lap topa,pa je moj trmast ko bik Mi2 mava vsak svojga ...njegov kolega svašta zrihta skonto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:51:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kak moreš nič mene kregat-to so prijatelji med sabo in se je pač odločil da bo pri njemu kupil-nekoč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:51:39
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy če data dost za avto kupmo enga celega ga razbijemo in pol ga vi2 kupita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:52:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kak moreš nič mene kregat-to so prijatelji med sabo in se je pač odločil da bo pri njemu kupil-nekoč sem te mela za prjatlco ti pe mene očitno ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:52:21
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje ti zrihtamo kakega pocen? moj ziher kej zvoha moj me genav fenta,če bi mela računalnik še v postelji in na morju itak je naslednji večji nakup lap top-jih en kolega prodaja in bova pri njemu kupila a lohk tvoj zrihta kakega zbitega golfa karavana? moj se ukvarja z računalništvom in grafiko ne pa z avti ja midva avto kupujeva -zaenkrat itak bo 100let trajal da najdeva ustreznega to mi je pa znano....mi2 iščeva najprej kupca za najinga pežojkota.....pol pa na mondeota cilamo.....pa nas še ni ta sreča doletela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:52:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje say hello to mylittle friend tvoj je mojga fagerov da mu zrihta lap topa,pa je moj trmast ko bik Mi2 mava vsak svojga ...njegov kolega svašta zrihta skonto a ti dobiš kakšne % zraven,k reklamo delaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:52:37
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje majchy - js vsako leto nesem računalnik sabo na morje, ker brez njega pa res ne morem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:53:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy če data dost za avto kupmo enga celega ga razbijemo in pol ga vi2 kupita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:53:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kak moreš nič mene kregat-to so prijatelji med sabo in se je pač odločil da bo pri njemu kupil-nekoč sem te mela za prjatlco ti pe mene očitno ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:54:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......claud je lap topa še na srečanje prinesla-je vodja odvisnic od rr-ja .....še dober da je moj računalnik na kablu,čene bi ga jaz sigurno vzela sabo na morje say hello to mylittle friend tvoj je mojga fagerov da mu zrihta lap topa,pa je moj trmast ko bik Mi2 mava vsak svojga ...njegov kolega svašta zrihta skonto a ti dobiš kakšne % zraven,k reklamo delaš mogoče
|
|
|
Dvoimensko imebinyyAli ste za dvoimensko ime otroka?da (
31%)
ne (
69%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!