|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
5.6.2009 12:30:14   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

.........zdaj vas pa tudi jaz ne razumem večuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Konc debateuser posted image user posted image user posted image user posted image  Malo sem mogoče mogla dat iz sebe in ker nekatere vejo zakaj gre... ja, no ni bilo glih primerno mesto... sorry

dajmo se raje pogovarjat o dopustu in o tem lepem vremenu, ki zraven še tako malo pihlja, lih da ni vročeuser posted image user posted image

sej sem obrnila temo na vreme in dopustuser posted image user posted image user posted image  Žal mi poleti ne gremo nikamor. Zdej grem pa jaz malo počivat...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.6.2009 13:47:48   
austen
kam ste pa zdaj zginle vse.....user posted image

asso.... spi
zrak.....je že doma
thaiss..... je blokirana
Nena26......?????? kaj pol greste ta vikend v Lignano?
Majrim......lepo se imejte na dopustuuser posted image user posted image user posted image
mela ....se utaplja v delu

mi imamo pa spet pester vikend.....jutri piknik s pasjo šolo
v nedeljo gremo verjetno malo do mojih.....je mela moja nečakinja RD, pa bi skorda mogli it voščit....... ma ki niti ne vem kaj naj ji kupimuser posted image ....kaj če ji dam šolde bo OK? Verjetno ja....... ima 14 let....si bo že sama kupla kajuser posted image

< Sporočilo je popravil austen -- 5.6.2009 13:48:26 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.6.2009 14:16:37   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

asso.... spi in nabira nove moči za popoldne, da bo zrezala jagode in kaj zlikalauser posted image user posted image
zrak.....je že doma in uživa
thaiss..... je blokirana in se bo oglasila kaj pop ali čez vikend
Nena26
......?????? Je bila na kavi in sedaj mora nadoknaditi čas ko me ni bilo in moram malo podaljšat in zadelati ure za včeraj ko sem prišla kasneje v službo kaj pol greste ta vikend v Lignano? Se zna zgodit, da ja....samo če bo lepo vreme
Majrim.
.....lepo se imejte na dopustuuser posted image user posted image user posted image uživaj še zameuser posted image user posted image
mela ....se utaplja v delu božca, vem kako je ker meni papirji že skozi okno gledajo, sami se pa nočejo zrihtat

no jaz sem tukajuser posted image user posted image user posted image  in bom do 15-ih

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.6.2009 14:50:44   
austen

IZVIRNO SPOROČILO: austen

asso.... spi in nabira nove moči za popoldne, da bo zrezala jagode in kaj zlikalauser posted image user posted image   in potem ko bo ravno v formi, lahko zlika še mojih 5 strojevuser posted image ne bom nič nič jeznauser posted image

zrak.....je že doma in uživa
thaiss..... je blokirana in se bo oglasila kaj pop ali čez vikend
Nena26
......?????? Je bila na kavi in sedaj mora nadoknaditi čas ko me ni bilo in moram malo podaljšat in zadelati ure za včeraj ko sem prišla kasneje v službo kaj pol greste ta vikend v Lignano? Se zna zgodit, da ja....samo če bo lepo vreme
Majrim.
.....lepo se imejte na dopustuuser posted image user posted image user posted image uživaj še zameuser posted image user posted image
mela ....se utaplja v delu božca, vem kako je ker meni papirji že skozi okno gledajo, sami se pa nočejo zrihtat

no jaz sem tukajuser posted image user posted image user posted image  in bom do 15-ih

kako lep ...barvit odgovor....si se prav potrudilauser posted image user posted image user posted image
še malo pa greš....jaz bom tukaj pol ure več kot ti tamuser posted image user posted image
vreme ni napovedano lih lepo.....ma držim pesti da bo sonček

malo barvitosti še iz moje straniuser posted image

< Sporočilo je popravil austen -- 5.6.2009 14:52:31 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
6.6.2009 9:00:47   
asso
Jutro,

mi smo že krepko v akciji in se odpravljamo v Koper, na prevezo. Danes bom celo obe vzela...
Včeraj smo zaradi Tarine vročine bili pri doktorci in je verjetno kakšna virozica, ki jih je mimogrede zdej ogromno. Srečali smo njeno "sošolko", ki je bila v isti situaciji - vročina in glavobol... vsak dan srečamo kakšne znance pri doktorciuser posted image

Kaj delaste v tem vremenu ostale?

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
6.6.2009 9:25:47   
dskubin
Kaj delaste v tem vremenu ostale?

Kuhamo ;) Pol pa gremo tudi mi v Koper, če bo vreme, pogledat, kaj se dogaja za otroke. Popoldan pa, če bo vreme na koprski tek.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
6.6.2009 9:53:11   
n€na
mi bomo tudi šli v KP, samo ne vem kako bo kaj vreme, pri nas je ravno mimo prišla ena nevihta..se je full uscalouser posted image

moram pa povedat, da pri nas izlet v Lignano odpade,saj so mojemu B spremenili urnikuser posted image ...ja tako je to če imaš takšno službo.

< Sporočilo je popravil nena26 -- 6.6.2009 9:54:00 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
6.6.2009 14:15:24   
asso
Evo, mi smo tudi iz Kopra. Od doma smo šli skoraj v mrazu in dežju, prišli smo domov v soncu in takšni vročini... da gorje
Srečala sem enih ljudi, ki žedolgo ne. Vsak dan pri dr. srečam prijatelje, znance, žlahto... tako, da je vsaj Tarin malo bolj zanimivo.
Potem pa smo šli še na Mokro mačko in sta se tam igrali. Pojedli še sladoled, šli v trgovino in domov. Zdej spita. Jaz čakam, še da se mi patatine napol naredijo in grem tudi jaz v ležečki.... potem pa kosilo.
Popoldne pa bodo nonoti na obisku.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
7.6.2009 21:21:04   
thaiss
čau pupe
da si vzamem malo cajta za kak stavek napisat.... mi smo okej, Matičko je suh, tudi zjutraj se zbudi s suho plenicouser posted image . Kje imajo une nepremočljive zaščite za jogije????
razmišljam da bi nabavla to kahlo http://www.minisvet.si/zlozljiva-prenosna-kahlica-novo-p-1154.php, ker javni WCji mi fano škifo user posted image
Kaj pravite, se splača?? Zdej sem kupla une kahle za 1x uporabo, ampak cena je 1,80 kar ni tako malouser posted image

asso jaz ne bom debatirala nesreče, imam svoje mnenje, ampak najbolj pomembno je da se Tarin izmaže s čim manj posledicami!! Kako je danes, ima še vročino??

majrim je danes odpotovala na lepše, upam da bojo imeli polno sončka!!

austen lepe fotke...nena26 nov avatar user posted image user posted image user posted image

Pol pa gremo tudi mi v Koper, če bo vreme, pogledat, kaj se dogaja za otroke.
kam ste pa zbežali, naekrat vas ni bilo več v anfiteatruuser posted image

Mi imamo naslednji teden zaključek z vrtcem in rabim kako idejo kaj kupit/naredit vzgojiteljicam za konec leta?? Plis z idejami na plano!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
8.6.2009 7:40:45   
zrak
Dobro jutro ... ,končno malo toplega vremena... ta vikend sem se čisto premrazla..

Thaiss tvojega linka o prenosni kahlici ne morem odpreti.. me pa prav zanima kaj je to... Jaz kupim v Muller (al dm)  tisti papir za prekrit pokrov školjke...

V gkavnem čez vikend nismo delali absolutno nič...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
8.6.2009 7:44:26   
n€na
jutro...

pa bo spet po dolgem času lep danuser posted image user posted image

Mi smo bili ta viken kar doma, saj so mojemu spremenili urnik in nismo mogli nikamor....saj mi ni nič žal, saj je bilo grdo vreme in smo se zato tisti čas ko je bil B doma skupaj cartaliuser posted image user posted image

thaiss- kahlica se mi zdi pa full zanimiva...pa še na školjko jo lahko montiraš in jo lahko uporabljaš kjer koli...

darilo za vzgojiteljice....hmmm kajpa vem ene imajo rade kafe, spet druge ga ne pijejo in imajo rade čaj...ne vem z Matio izdelajta kako čestitko notri napiši kako lepo misel za zahvalo zraven pa en merci...malo aranžiraj in to je to...

kje ste druge a ste že na kaviciuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
8.6.2009 7:46:25   
n€na
Thaiss tvojega linka o prenosni kahlici ne morem odpreti.. me pa prav zanima kaj je to

na koncu zbriši vejico in ti bo odprlo

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
8.6.2009 8:30:36   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Thaiss tvojega linka o prenosni kahlici ne morem odpreti.. me pa prav zanima kaj je to... Jaz kupim v Muller (al dm)  tisti papir za prekrit pokrov školjke...

Jaz ga vzamem v službi, bolj ekonomičnouser posted image user posted image user posted image  Drugače pa ko imamo za it na javni WC in je škifast jih držim v zraku, ali pa dajo one noge na WC pokrov, nakar pobrišem za nami... Meni se ne zdi smiselno nosit to sabo... pa kaj bom celo življenje to nosilauser posted image  itak mi bodo nekateri WC škifasti tudi ko bosta stari 12 let...

Pri nas je darilo za vzgojiteljice skupno. Nekaj kupimo vsi skupaj... in to se mi zdi tudi najbolj pametno...

Evo, zdej grem zbudit Tarin, ker mora tudi antibiotike vzet, Nastia je že v vrtcu. Jaz si današnji dan vzamem še za malo pospravljanja in urejanja okolice, od jutri naprej pa bom šla za 4 urce v službo. Tarin pa bo mogoče že v petek šla v vrtec (ker si tudi sama želi it).

Aja, vročino je imela samo v petek tako, da smo v soboto vse tri pohajale, včeraj pa sem bila v komisiji volitev tako, da sta bili popoldne s tatijem...

< Sporočilo je popravil asso -- 8.6.2009 8:31:20 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
8.6.2009 12:43:14   
n€na
.........se vidi da je ponedeljek...nikjer nobene...z mano vreduser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
9.6.2009 7:01:01   
n€na
VAL VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGO SVEČKO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
9.6.2009 7:28:26   
zrak
user posted image VAL.... HURA HURA... ZA OSVOJENO DVOJKO..user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
9.6.2009 7:56:08   
asso
VAL vse naj, naj, naj... čimveč otroških vragolij in nasmejanih dni

user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
9.6.2009 7:58:16   
asso
Poleg zaželet Valu vse najboljše a boste še kaj dale danes od sebeuser posted image user posted image user posted image

Mela je verjetno na dopustu in pripravlja žurko... in ostaleuser posted image

Jaz porihtam še Tarin (ko se zbudi) in grem za 4 urce v službo. Jutri zjutraj pa šivi dol in po starem naprej. Oziroma bom cel teden delal po 4 ure...

Kako lepo, ko so spet začeli lepi dneviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
9.6.2009 8:32:04   
n€na
Najprej Val, ki danes praznujeuser posted image user posted image

Vreme je res čudovito in komaj čakam da bo konec službe, da grem malo naokoli s tamalouser posted image

asso- men je blo tako fajn delat na štiri ure, da mi je sedaj kar malo žal ker ne delam več...bo treba sedaj čez poletje malo spremenituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
9.6.2009 9:19:04   
nektarina
user posted image  user posted image

VAL VSE NAJBOLJŠE ZA 2 ROJSTNI DAN

Nik, Alex and family

< Sporočilo je popravil nektarina -- 9.6.2009 9:22:26 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
9.6.2009 9:37:05   
nektarina
Jutro. Končno malo mira.  Mi smo tudi čez vikend proslavljali . Smo pa imeli srečo,da je bilo vreme lepo in ne preveč toplo.
PA še eno  slikico s praznovanja. Seveda, NIk mora čisto vsako torto  krstituser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.shrani.si/t/3E/aL/34Cc8bDm/p6071350.jpg"

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
9.6.2009 9:39:50   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Jutro. Končno malo mira.  Mi smo tudi čez vikend proslavljali . Smo pa imeli srečo,da je bilo vreme lepo in ne preveč toplo.
PA še eno  slikico s praznovanja. Seveda, NIk mora čisto vsako torto  krstituser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.shrani.si/t/3E/aL/34Cc8bDm/p6071350.jpg"

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii   ke lepo

Neposredna povezava do sporočila: 1897
9.6.2009 10:42:54   
n€na
ooooooooooooooo kako sta lušnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
9.6.2009 11:16:04   
nektarina
Sorry, ker je slikica majhna ampak samo tako mi je sprejelo... nimam pojma kaj sem zamešalauser posted image user posted image je pa bila glavna stvar  cele fešte novi kamiončki. Ure in  ure so jih vozili po dvorišču..

http://www.shrani.si/f/V/Ro/4gz7yNuN/p6071328.jpg

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
9.6.2009 11:25:35   
n€na
tudi če je majhna slikica se vidi da sta tako luškanauser posted image

kamiončki...tudi pri nas so dobra igrača, saj ko smo zunaj samo gleda kje bo nalagala pesek, mivko...vozila sem in tja...delala potičke...pri nas bi bilo najboljše, da bi vso zelenico spremenili v peskovnikuser posted image user posted image ..itak zvozi ves pesek z dvorišča (peščeno)  na travouser posted image ...saj mene več ko tolko ne sekira...

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?