|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
8.6.2009 22:45:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Čarli čaja noče, zato sem ji dala frutek.

Viš, naš vsaj čaj hoče. Vode pa niti pod razno. Včasih mi rata, da mu malo podturim.

Nasa pa niti caja, niti soka ne mara, samo vodo bi pila user posted image
Cudno, a ne?

naš tud samo vodo pijeuser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
8.6.2009 22:45:56   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Končnooo uredila vlogo za skrajšan delovni čas, tak da jo nesem na pošto potem. Bi rada to uredila preden gremo na morje, da še nesem lahko na CSD, ker grem danes dva meseca že delat. Uh, to bo hitro.

pf - daj prosim malo več mi na mail napiši kako in kaj....user posted image

še meni prosim........user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
8.6.2009 22:47:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

No, sem ravnokar govorila z CSD, in so rekli, da je to kakšen odstotek do polne del. obveznosti bom delala, stvar dogovora z delodajalcem! Ni mi pa potem čisto jasno, kaj se zgodi če vsak pri svojem deležu vztraja... user posted image

ja, ampak kolikor so meni razložili si ti izbereš koliko ur...oni ti pa lahko te ure v okviru del. časa po svoje razporedijo....

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
8.6.2009 22:47:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

evo, takole je pa danes-stara-9mesecev-Sara zjutraj pričakala in mi voščila dobro jutro user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/udovc/14736607/?os=15998129

Luškana punca je!!!

se podpišemuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.6.2009 22:53:07   
gold fish

Punce a vam še dosti spijo malčki?

ne...... zdaj je končno zaspal drugič danes...prva runda je bila pa v avtu dopoldan....user posted image user posted image user posted image  ....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
8.6.2009 22:54:49   
meta21
Fiši, si ugotovila kdaj je konferenca? Sem se pol spomnla, da sigurno piše v šolski publikaciji, ki jo dobite na začetku letauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3031
8.6.2009 23:01:15   
gold fish
user posted image

Punce danes mi je pa spila nekaj živcev Lana. Sem tak vesela, da je šla spat, da vem ne znam opisati. user posted image  user posted image  user posted image Noče jest in pika. Zdaj že druge obroke odklanja in poje res malo, zdajle za večerjo ni pojedla 100 ml žitno-mlečne kašice. Danes je bila vdrena ko porka madona. Ne bom nič olepšav iskala, ker je res. A joj. Upam, da bo jutri ok.

evo ti ruke stara....

...zvečer ni jedel....sem mu naredila čokolino...je zgledalo ok, pol pa pride vse nazaj iz ust.....včasih pljune, včasih prime z roko...user posted image user posted image user posted image .......   sem mu dala kruh......ista štorija..... vse je letelo od nejga , .....  pol smo prekinili hranjenje....

...je pa spil flaško, ampak zaspatuser posted image  niti slučajno.....    Iz trebuha se je zdaj začel spravljat na vse 4, potem malo miga in se vsede, sledi odvezovanje trakov na obrobi (vetrolovu) in splošna zabava.....  če se že vleže je to počez z rito v luft....user posted image ....adijo pametuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
8.6.2009 23:04:28   
meta21
Iz trebuha se je zdaj začel spravljat na vse 4, potem malo miga in se vsede, sledi odvezovanje trakov na obrobi (vetrolovu) in splošna zabava.....  če se že vleže je to počez z rito v luft....user posted image ....adijo pametuser posted image

Saj vem, da tebi ni blo smešno ampak jaz sem si ga zdaj živo predstavljala, navihančka malega, in sem se mogla prav nasmejatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.6.2009 23:07:28   
Olivija*
naša se je tudi zdaj začela v posteljici postavljat počez...pa ravno zdaj, ko ji je posteljica prekratka...ko je bila pa še dovolj dolga, je pa ležala kot hlod...ironija
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.6.2009 23:07:53   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: leda

Kulsko. Čist robinzonsko. Kam pa greste, če lahk vprašam oz. če poveš

sem:

user posted image

kaj bolj natančno pa res ne bi na javnem forumu. so redki taki skriti kotički dandanes. čeprav mi je jasno, da glede na to, da gre za kampiranje brez vode in elektrike ne bi blo glih navala user posted image

Joj bi šla. Tu daš možgane na off in uživaš. Pa čisto preprosto je vse in ne rabiš nepotrebne navlake. user posted image user posted image user posted image

jaz tud....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.6.2009 23:08:04   
Olivija*
aja, trakci so tudi pri nas zakon

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.6.2009 23:09:37   
ključek

user posted image

Punce danes mi je pa spila nekaj živcev Lana. Sem tak vesela, da je šla spat, da vem ne znam opisati. user posted image  user posted image  user posted image Noče jest in pika. Zdaj že druge obroke odklanja in poje res malo, zdajle za večerjo ni pojedla 100 ml žitno-mlečne kašice. Danes je bila vdrena ko porka madona. Ne bom nič olepšav iskala, ker je res. A joj. Upam, da bo jutri ok.

evo ti ruke stara....

...zvečer ni jedel....sem mu naredila čokolino...je zgledalo ok, pol pa pride vse nazaj iz ust.....včasih pljune, včasih prime z roko...user posted image user posted image user posted image .......   sem mu dala kruh......ista štorija..... vse je letelo od nejga , .....  pol smo prekinili hranjenje....

...je pa spil flaško, ampak zaspatuser posted image  niti slučajno.....    Iz trebuha se je zdaj začel spravljat na vse 4, potem malo miga in se vsede, sledi odvezovanje trakov na obrobi (vetrolovu) in splošna zabava.....  če se že vleže je to počez z rito v luft....user posted image ....adijo pametuser posted image

a je kaj v zraku danes??naša tudi ni hotela veliko jesti........zaspala je pa malo pred 22, pa še to sem jo nosila sem in tja.......

Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.6.2009 23:09:44   
Olivija*
ma kako smo si različne. meni bi bil pa tak dopust prava mora... še v kampu gledam, da sem blizu wcja, pa čeprav vem da tam občasno prinese kak sumljiv vonj,pa ljudje skoz mimo hodijo...ampak vodo je treba met na dohvatu ruke, pa wc...z malim otrokom pa sploh.
mah, komot sem.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
8.6.2009 23:12:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Fiši, si ugotovila kdaj je konferenca? Sem se pol spomnla, da sigurno piše v šolski publikaciji, ki jo dobite na začetku letauser posted image

pa veš, da ne piše.....sem prvo šla tja pogledat, pa na net...pa nič...

...pa saj me samo tako zanima, ker gremo že pred koncem na morje..., da ne bo kakega nepotrebnega letanjauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
8.6.2009 23:12:56   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
a je kaj v zraku danes??naša tudi ni hotela veliko jesti....

ah, neeeee, nč ni v zraku.
je pa naša zato jedla za tri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
8.6.2009 23:13:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Iz trebuha se je zdaj začel spravljat na vse 4, potem malo miga in se vsede, sledi odvezovanje trakov na obrobi (vetrolovu) in splošna zabava.....  če se že vleže je to počez z rito v luft....user posted image ....adijo pametuser posted image

Saj vem, da tebi ni blo smešno ampak jaz sem si ga zdaj živo predstavljala, navihančka malega, in sem se mogla prav nasmejatuser posted image

...ma mi je bilo smešno...no kar vsi trije smo se režali..... ker enega dela vmes nisem napisalauser posted image ...

...ful rad se dviguje na koga, če sedi...gre na kolena in pol migi migi...naprej nazaj..... prav hecno zgleda..... pa še reži se poleguser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
8.6.2009 23:13:35   
gloria

Punce a vam še dosti spijo malčki?

ne...... zdaj je končno zaspal drugič danes...prva runda je bila pa v avtu dopoldan....user posted image user posted image user posted image  ....

...naš tudi zdaj pred 5 min. pa jaz ne vem kaj je to no...včeri ista pesem,zmatran da je joj,zaspat pa neuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

Neposredna povezava do sporočila: 3042
8.6.2009 23:14:36   
ključek
smo bili danes v RA. in je rekla, da je razvoj okej, edino kar bi lahko bil problem je hoja. se pravi, da bo malo kasneje kot ostali shodila.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
8.6.2009 23:15:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ma kako smo si različne. meni bi bil pa tak dopust prava mora... še v kampu gledam, da sem blizu wcja, pa čeprav vem da tam občasno prinese kak sumljiv vonj,pa ljudje skoz mimo hodijo...ampak vodo je treba met na dohvatu ruke, pa wc...z malim otrokom pa sploh.
mah, komot sem.

olivija...jaz tud imam rada wc v kampu blizu....samo tukaj na tej sliki.....mislim, da je tak blizu kot si ga naredišuser posted image .... je še bolj komotuser posted image ....pa čisto naturuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
8.6.2009 23:17:02   
gold fish

smo bili danes v RA. in je rekla, da je razvoj okej, edino kar bi lahko bil problem je hoja. se pravi, da bo malo kasneje kot ostali shodila.

a kar tako je rekla.....na kaki osnovi?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
8.6.2009 23:17:20   
gloria
user posted image ja pa rodila Sulfinija a neuser posted image ...kok je mali Valuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3046
8.6.2009 23:17:55   
gloria

..ej po čem pa to vejo user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
8.6.2009 23:18:47   
gold fish

midva pa na fizio.... in je bila ona čisto navdušena..... ji je pokazal stvari, ki ga ni ona naučila (ga je pa imela namen) samo čez kaki tedenuser posted image ..    drug teden še grema, pol pa spet enkrat julija, avgusta.....dokler ne shodi....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
8.6.2009 23:19:19   
Olivija*
a je med vami štajerkami sploh katera, ki je hodi v ra?
se mi zdi, da je to pri vas v modi user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
8.6.2009 23:19:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image ja pa rodila Sulfinija a neuser posted image ...kok je mali Valuser posted image

a je dala gor?  meni je poslala sms.,.pa nisem nič javljala....grem čekirat...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?