|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
8.6.2009 20:25:17   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

A veste kje bi se tud lahko dobile? V zoo-ju. Sam je pa za plačat. 

Dobra ideja. Tam bi bilo malčkom zanimivo, ampak ni glih teren za vozičkanje. Midva sva bila lani, ko je bila babi še v trebuščku in tam, ko greš mimo medvedov gor v breg glih ni za vozičke. Ali pač? Za mojega PP sigurno ni.

Ma se da tudi vozičkat, mogoče ne ravno v klanec, če nimaš "ta močnejšega" vozička, ampak da pa se...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
8.6.2009 20:25:19   
leda

vem. sam v soboto gremo za en mesec

Za cel mesec!!! Ma kej si pila tinto? Kak bom jst brez tebe? user posted image

Lahko greš, samo laptop s sabo vzemi

ne bo šlo. vsaj tri tedne bo čisti odklop tudi brez elektrike...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
8.6.2009 20:26:41   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ojla babike!

Sem vas po parih dneh prišla malo pozdravit. V soboto zvečer sem si jaz vzela čas samo za sebe in sem zvečer dala Gala spat in odšla žurat user posted image . Sama s kolegicami. Kak je pa to pasalo. Malo me je vmes sicer skrbelo kako bo user posted image  ko se Gal zbudi (ker on ga ponavadi ne sliši) ampak je šlo. Ko sem ob 3.30  prišla domov sta oba spala objeta na taveliki postelji.user posted image
Včeraj in danes smo se cel dan potepali, zdaj je user posted image  šel v nočno, jaz grem pa likat.

super da si si vzela čas zase! vidiš pa sta se tvoja moška čisto v redi zrihtala!!!
pa fajn likej! naj kup cunj kmalu spuhti!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
8.6.2009 20:27:31   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

vem. sam v soboto gremo za en mesec

Za cel mesec!!! Ma kej si pila tinto? Kak bom jst brez tebe? user posted image

Lahko greš, samo laptop s sabo vzemi

ne bo šlo. vsaj tri tedne bo čisti odklop tudi brez elektrike...

Kulsko. Čist robinzonsko. Kam pa greste, če lahk vprašam oz. če poveš user posted image ?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
8.6.2009 20:28:19   
meta21

Punce a vam še dosti spijo malčki?

Od 11h do 14h in včasih še pol ure do uro ob 16h, če prvo rundo malo skrajša. Ponoči pa od pol osmih do pol osmihuser posted image .

Glih računam...sej spi do 16 ur na dan. To pomeni, da je samo 8 ur pokonciuser posted image . Ni čudno, da gre že proti 80 cm v dolžinouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
8.6.2009 20:29:17   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

saj se najde user posted image

Meni bi tudi Tivoli odgovarjal, ker mi je tak domač. Pa v zloglasni čolnarni nisem še nikoli bila, sem prej kidnila iz LJ user posted image . Ampak ne vem, če se v dopoldanskem času dobi še kaj parkinga pri hali.

Pa zdi se mi, da sem zadnjič videla lepo urejeno igrišče pri Mercator centru v Šiški. Tam so tudi terase, da se lahko veni vsedemo.

Še predlogi user posted image

Ok , lohk tud tivoli, sam bomo šli pol nekam, drugam na kufe, ker v čolnarni je res mal placa za tolk vozičkov. Edin kar mene skrbi v Tivoliju (in ja, sej vem, da najbrž čist preveč kompliciram) so morebitni klopi na travi. Vem, da bodo na dekcah, ampak vseen.... user posted image user posted image user posted image

Parkplaca je pa dosti, ne glede na del dneva. Vsaj po mojih izkušnjah!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
8.6.2009 20:31:22   
leda

pf sej vem, da je lažje rečt, kot narest, ampak res se ne sekirat, če kak dan ne je kot ponavadi. tudi kasneje se bo to zgodilo in načeloma naj bi se gledal en teden: glede tega ali dojenček / malček dobi vse potrebne hranilne sestavine. jaz recimo zoji nisem nikol težila s hrano in sicer lepo in skoraj vse je, se pa pogosto zgodi, da po kakem obroku samo malo meša.

glede mlečnega obroka pa so ti že punce povedale, da seveda šteje tudi jogurt, skuta,...naj pa bi malčki v tem obdobju dobili določeno količino mleka (v vseh možnih oblikah seveda), ampak ne najdem in ne najdem tabele.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
8.6.2009 20:37:11   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

A veste kje bi se tud lahko dobile? V zoo-ju. Sam je pa za plačat. 

Dobra ideja. Tam bi bilo malčkom zanimivo, ampak ni glih teren za vozičkanje. Midva sva bila lani, ko je bila babi še v trebuščku in tam, ko greš mimo medvedov gor v breg glih ni za vozičke. Ali pač? Za mojega PP sigurno ni.

Meni je pa všeč un lokal zraven Ljubljanice. Ne vem kako se reče... Če se po Dolenjki pelješ v LJ in greš mimo tunela in kmalu prideš do mosta čez Ljubljanico (za njim je že piramida in Križanke). Tik pred tem mostom na levo je en lokal, ki ima veliko zelenico spredaj in bi lahko odejice sabo prinesle. Upam, da nisem preveč zakomplicirano napisala (se mi vidi, da par let ne živim več v LJ in sem vsa imena pozabilauser posted image )

Drugače ja pa Tivoli tud kul...sploh pa jaz bom, če bom, prišla kamorkoli boste rekle. Edino Zoo se mi zdi bolj družinska zadeva. Lovro ne bo mel nič od tega, če bom jaz čvekala z vami. Bi rajši enkrat samo njemu posvetila izletuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
8.6.2009 20:41:02   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Meni je pa všeč un lokal zraven Ljubljanice. Ne vem kako se reče... Če se po Dolenjki pelješ v LJ in greš mimo tunela in kmalu prideš do mosta čez Ljubljanico (za njim je že piramida in Križanke). Tik pred tem mostom na levo je en lokal, ki ima veliko zelenico spredaj in bi lahko odejice sabo prinesle. Upam, da nisem preveč zakomplicirano napisala (se mi vidi, da par let ne živim več v LJ in sem vsa imena pozabilauser posted image )

Hmmmm. Jaz sem sicer "čistokrvna" Ljubljančanka, ampak res ne vem, kater lokal misliš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
8.6.2009 20:43:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ojla babike!

Sem vas po parih dneh prišla malo pozdravit. V soboto zvečer sem si jaz vzela čas samo za sebe in sem zvečer dala Gala spat in odšla žurat user posted image . Sama s kolegicami. Kak je pa to pasalo. Malo me je vmes sicer skrbelo kako bo user posted image  ko se Gal zbudi (ker on ga ponavadi ne sliši) ampak je šlo. Ko sem ob 3.30  prišla domov sta oba spala objeta na taveliki postelji.user posted image
Včeraj in danes smo se cel dan potepali, zdaj je user posted image  šel v nočno, jaz grem pa likat.

petra, vidva z Galom sta tudi vabljena v sredo user posted image

user posted image , da si si privoščila. Samo danes pa boš čisto kontro vžgala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.6.2009 20:47:14 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
8.6.2009 20:45:04   
leda
Kulsko. Čist robinzonsko. Kam pa greste, če lahk vprašam oz. če poveš

sem:

user posted image

kaj bolj natančno pa res ne bi na javnem forumu. so redki taki skriti kotički dandanes. čeprav mi je jasno, da glede na to, da gre za kampiranje brez vode in elektrike ne bi blo glih navala user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
8.6.2009 20:46:01   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Edino Zoo se mi zdi bolj družinska zadeva. Lovro ne bo mel nič od tega, če bom jaz čvekala z vami. Bi rajši enkrat samo njemu posvetila izletuser posted image

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
8.6.2009 20:46:39   
leda
Hmmmm. Jaz sem sicer "čistokrvna" Ljubljančanka, ampak res ne vem, kater lokal misliš

meta, super ideja. gre za kafič pred arhivom slovenije. na zelenici so sicer tut eni kipi ponavad, ampak sej vas ne bodo tok zlo motil kot bi mene. profesionalna deformacija pač.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
8.6.2009 20:49:17   
*bubi*

Hmmmm. Jaz sem sicer "čistokrvna" Ljubljančanka, ampak res ne vem, kater lokal misliš

meta, super ideja. gre za kafič pred arhivom slovenije. na zelenici so sicer tut eni kipi ponavad, ampak sej vas ne bodo tok zlo motil kot bi mene. profesionalna deformacija pač.

Kje pa se tam okoli parkira? Smo včasih v pizzerijo tunel hodili pa je bilo bolj bogo. Če je to sploh tam v bližini user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
8.6.2009 20:49:51   
leda
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=arhiv+slovenije&tab=maps

evo ga. una siva lisa na levi proti reki je zelenica. kipov se k sreči ne vid, za parkirat je pa mal križ.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
8.6.2009 20:50:29   
Jazzy1

sem:

user posted image

kaj bolj natančno pa res ne bi na javnem forumu. so redki taki skriti kotički dandanes. čeprav mi je jasno, da glede na to, da gre za kampiranje brez vode in elektrike ne bi blo glih navala user posted image

O fajn zgleda!! No, saj nisem mislila ful natančne lokacije, sam okvirno. Navala pa najbrž res ne bo pretirano user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
8.6.2009 20:50:46   
Jazzy1

Aha vem katerega. Edino parkplac je tam problem.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
8.6.2009 20:50:48   
gloria

CHARLI ... kako olupit...tako kot korencek olupimo, al odrezem spodnji, ta suhi del spargla user posted image

Kolko casa pa naj kuham spargle v vodi in na kak nacin naj jih kuham, pocakam da voda zavre, pa jih dam not, al tak kot krompir, jih dam prec v vodo, pa pocakam da zavrejo z vodo

http://www.sparglji.si/recepti.html

jst sicer z belimi nimam kaj dosti izkušenj, z zelenimi pa. najlažje odstraniš olesenel del tako, da ga odlomiš. pa dober tek.

..malo pozno ampak se strinja z napisanim user posted image ...delam isto tko...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
8.6.2009 20:51:03   
gloria
čer

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
8.6.2009 20:51:08   
leda
Kje pa se tam okoli parkira? Smo včasih v pizzerijo tunel hodili pa je bilo bolj bogo. Če je to sploh tam v bližini

je kar blizu. hja, jst se ponavad vozakam po grudnovem nabrežju, pol pa nekje na prulah parkiram med bloki in se delam, kot da sem rojena prulčanka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
8.6.2009 20:51:24   
Čarli08

dve dobri uri sigurno.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
8.6.2009 20:52:59   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

evo, takole je pa danes-stara-9mesecev-Sara zjutraj pričakala in mi voščila dobro jutro user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/udovc/14736607/?os=15998129

http://www.moj-album.com/uredi/udovc/14736607/?os=15998126

sam ne vem zakaj za user posted image zdej sam link da in ne fotke?!!

Sara zgleda kot fantek v tej pižamici... so ostale že premajhne ratale in ji je le še ta prav...spet mam izgovor za šoping user posted image

user posted image user posted image user posted image ...bravo in čestitke za 9 mesecov user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
8.6.2009 20:54:09   
pf

sem:

user posted image

Joj bi šla. Tu daš možgane na off in uživaš. Pa čisto preprosto je vse in ne rabiš nepotrebne navlake. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
8.6.2009 20:55:51   
leda
Tu daš možgane na off in uživaš. Pa čisto preprosto je vse in ne rabiš nepotrebne navlake

točno to mamo v planu. pa ful ukvarjanja s pamžki. navlake pa res ni. jo je treba čez hribček na ramenih prinest user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
8.6.2009 20:57:08   
leda

dopoldansko rundo dve uri, popoldne so pa  boji za pol urce.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?