hel32
|
Dobro jutro Ste pa čvekice, komaj sem vas prebrala, tolk ste natipkale! Danes je malo lepši dan, upam da zdrži, pa itak grema v MB v šoping, , to najraje delam! Sasa84, naš mali škratek tudi zelo razgraja v trebuščku, je pač in je bolj aktiven, pa še velik je, to je čist normalno, bolj brca, pomeni, da se mu dobro godi, eni so pač zelo aktivni, to pa ne pomeni, da bodo po rojstvu tudi, moja pupika, je bolj malo brckala, je pa zdaj hiperaktivna, tak, da ta teorija ne drži. Mene tudi zbudi zjutraj, pa še ponoči, češ" no mama obrni se"! Joob, novorojenčki ne morejo sami vzdrževat telesne toplote, zato, jim je redno treba kontrolirati toploto nogic in rokic, zato ni nič odveč, če so oblečeni v bodi, majčko, pajacka in copatke, za ven pa jopico, kapica- ena bombažna, če je pa bolj hladno, pa še ena dabelejša, in seveda dekica, brez skrbi ne bodo nam zgoreli, novorojenček naj bi imel 1plast oblačil več kot ti, do enega 3-4 meseca, vsaj po spominu, moja je že velika.11let Flora, dobra si da szdžiš vse to, jaz sem postala taka zaspanka da ni res, spim do 9tih, pa grem spati ob 21-22tih. Muca, ko boš svojo malo štručko držala v naročju boš točno vedela kaj z njo počet! He ga ja za imena midva še nimava izbranega,pa nevem ker vem da je a bi za rezervo tudi za punčko, za fantka mi moj še ni povedal, imam pa občutek da je tako ali tako tisto, ki je meni všeč, ker je zadnjič nekaj omenil! Upam Simonalokar, nisem vedela, da češnje povzročajo popadke, sreča, da jih ne smem zaradi sladkorne. Pa je že cel roman, pa pa Helena