|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
7.6.2009 22:15:51   
Muca83
poopsie, kako lepa sobica user posted image Tudi jaz bi v nulo uredila, če bi imela posebej otroško sobico, to mi je tako lepo. No, bo nekoč prišlo tudi to na vrsto. user posted image Aja, pa trebušček imaš tudi zelo lep, mi je všeč, da je tako pravilno okrogle oblike, ker moj je malo "dvogrbi" user posted image

Joob, jaz se tudi počutim vsa zmedena glede cunjic za user posted image . Kakor sem zdaj uspela naštudirat, naj bi za tople dni prišel v poštev bodi, pa kakšen bombažen pajacek ali žabice in jopčka. Kaj več pa ne vem user posted image Upam, da bom na MŠ dobila kakšne uporabne info, grem 17. v Domžale, no saj ti pa najbrž že veš, če je kaj uporabnega, ker si že hodila.

Danes je bil tak vremensko čuden dan, da sva bila z mojim res cel dan doma, sva malo lenarila. In potem mi je po dooolgem času dejansko šlo malo po glavi, da bi user posted image (sicer sva ravno v torek ampak takrat nisem iz potrebe ampak bolj tko, zaradi njega). No in me je moj čisto ignoriral user posted image Pol sva mela pa mal pogovor in mi je rekel, da ga skrbi, da bi bilo kaj narobe in raje ne bi user posted image Da pa bi bil vseeno zadovoljen user posted image Pol sm mu pa rekla Kaj a zdej pa 4 mesece ne bova nič (pač do poroda in po porodu). Pol je pa reku, da mogoče pa bi ampak čisto nežno. user posted image Skratka moj je dobil predsodke, saj me sicer ne moti, ker mi drugače ni kaj preveč do tega, ampak danes me je pa prijelo, no saj me je zdaj že minilo. user posted image

Včeraj sva bila malo v Baby Centru v BTC, moj sicer nima volje za kupovanje oblačilc, ima pa veselje za opremo in igrače gledat. No, na koncu sva maširala ven z igralnim centrom in vrtiljakom za nad posteljico, meni se sicer zdi skoraj nepotrebno to tako zgodaj kupovati, ampak če ima on tako veselje do tega, mu ga nisem hotela pokvarit.

Pa na vsak način hoče, da kupiva TOLE banjico, ker mu je tako zelo všeč, meni se pa zdi res škoda toliko dat za eno banjico user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.6.2009 22:28:08   
Joob
Muca83, glede MŠ...jaz si nisem čisto nič zapomnila, sem opazila, da sem pozabljiva kot kaka stara mamca, tako, da sem si vse pisala...no kokr sem uspelauser posted image ...je vmes veliko nedokončanih stavkov napisanihuser posted image user posted image user posted image . Ah sej bo že...
Mi pa ni jasnno o kakih pajackih to govorite...a ne bo mali zgorel, če bo imel bodx na sebi, čez pa še žabice, jopčko in pajacek...joj jst sem čist za luno...nč mi ni jasnouser posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.6.2009 22:30:14   
sasa84
Cavalierka, ma kakšen fajn! En stari je biluser posted image  Je že pozabil kako zgleda tam spodaj pri 24ihuser posted image  in si je moral spomin osvežituser posted image pacek! Pa sej zdej mi je smešno, ampak takrat sem pa kar pihala od jeze. Veliko sreče s sladkorno in nosečnostjo. Saj se vse da in preživi, samo če se hočeuser posted image
Punce, hvala za nasvet. Ostanem pri denarju. Bo prav prišel - če ne za malega pa za kaj drugega. Sva se odločila, da bova malo uredila stanovanje. Bi bil že čas. Sem zdaj v gnezdenje potegnila še mojega. Sicer sem mu težila že kar nekaj časa. HB, da sem tako zgodaj začela, da se ga je prijelo vsaj zdaj-2 meseca pred porodomuser posted image  
Cowgirl, vse NAJ NAJ! user posted image  Glede MŠ - men se zdi, da smo v LJ same bolj mlade. Kam pa hodiš v MŠ? Moj ne hodi z manouser posted image  ima tako smotano službo. Drugače pa delam v izmenah in sem si mogla zadnjič prav spisat urnik-bi mi skoraj pregoreli možgani, tako sem kombinirala in MŠ in službo in dopust in zdravnika...joj joj joj!user posted image
Sams, si me pa nasmejala! No, se zgodiuser posted image  zagotovo se ne bo več ponovilo! Jaz vedno ene 2x,3x vprašam kaj in koliko moram slečt, ker mi je tako zoprno to...Ampak mi je lažje naga skakat in ležat tam pred zdravnico kot pred zdravnikom. Ne vem zakaj...
Glede user posted image je pa pri nama tako, da ko jaz bi, on ne bi in obratno. Sploh ne prideva skupaj! Ko pa že, je pa bolj tako tako...mlačno. Ker se prej skregava in je potem tak zoprn filing za oba. Mam filing kot da ga "prisilim"-čeprav pravi, da ni tako (in itak-obratno).
Go-ta, za en dan me šišašuser posted image  Jaz sem pa še 12 delovnih dni v službi! Komaj čakam-in dopust in porod! Vsak dan posebej odštevam. Noro!
Romana24, mislim, da v lekarni dobiš take (mrežaste) hlačke.
Ja, še to, moj mali je tako živahen, da sploh ne vem, kako bom sfolgala, če bo tak tudi zunaj! Skoraj non-stop nekaj telovadi. Med spanjem ga sicer ne čutim, takoj, ko se zbudim pa BUM! In to potem traja s kratkimi odmori pravzaprav cel dan! A so vaši tudi taki?

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.6.2009 22:55:14   
Muca83
Joob, to sem jaz nekaj brala po netu. Kao osnova je vedno bodi. Pol pa kao nosijo pajacke, bombažne, take brez rokavov, ki se na ramenih zapnejo. Samo jaz takih iz bombaža nisem veliko videla, povsod imajo une iz frotirja al kaj je un material. user posted image Sam tist je za toplejše dni. Žabice so pa kao lahko namesto pajacka. Pol ma pa še bombažno jopčko za ven. Mah, saj ne vem točno, jaz bom še cel doktorat iz tega naredila user posted image

Al pa ko se sprašujem kaj počneš z novorojenčkom, če je buden, sit in previt. user posted image user posted image user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.6.2009 8:12:19   
simonalokar
dobro jutro

ppopsie babica je rekla da ene so bolj občutljive na češnje in ene na hruške tko da jaz jih zdaj ne bom več jedla zaradi varnosti. rada bi rodila v avgustu. pol sem pa omenila še G pa je rekla da jih ne jest. če pa so tako dobre - drugo leto jih pa spet ne bouser posted image user posted image .

aprilčica ja sem dobila dol uporabila meglio in krtačko in ribaj - mi je zelo odleglo. ne vem kaj ga je pičlo - to mi še ni nikoli delal. upam da bo obdobje trme kmal konec. vsaj do bebike kajti pol bo katastrofa.

muca se je pol le opogumuuser posted image user posted image . glede cunjic pa ne sekiraj - najprej moramo vidt kakšno vreme bo. kajti bolj slabo kaže user posted image user posted image .

no moj je bil pa včeri ful vesel kajti user posted image . ja me je pol objemal celo noč - jaz  pa spat nisem mogla ker nisem imela prostora. pa ga nisem hotela stran odrinit. da si ne bi napačno razlagaluser posted image user posted image . sva se že po kosilu spravljala  - in glej ga zlomka sine spi pa pridejo obiskiuser posted image user posted image user posted image . po je blo zvečer pa še boljše user posted image user posted image .

zdaj pa jest sva lačniuser posted image user posted image .

simona

Neposredna povezava do sporočila: 230
8.6.2009 8:17:04   
sams
dobro jutro drage moje,
nas je mala budilka zbudila že pred 5 zjutraj user posted image  
Včeraj pa smo se končno dobile s keralo in njeno družino (minus najstarejša, ker je že "prestara", da bi se družila z nami, ne kerala user posted image ) in je bilo prav fino!

anč, čestitam za odstavljene plenice!!! Glih prav, da boš malo zadihala do nove članice. Pri meni je pri plenicah ful "smešno" to, da dostikrat pozabim previti malega. Se spomnim, ko smo bile majhne in smo se igrale z barbikami, so moje bile najgrše, vedno isto oblečene in nikoli počesane. ker jaz sem pozabila na te stvari. Zdej z malim NITI SLUČAJNO ni isto (da me ne bi katera prijavila na socialno user posted image ), razen občasno pri plenicah. Res tako pozabim.... Enkrat so prav gelčki iz plenic začeli gledati ven, takrat je res bila kriza user posted image .

poopsie, ful lep trebuh in ful lepa sobica user posted image . No evo, tega jaz nikoli ne bi bila sposobna, ker absolutno nimam smisla za dekor in je meni vse OK.

Muca83, ne se sekirat, kaj boš z otrokom. To kar pride samo od sebe user posted image .

eee35, ful faca tvoj mož. On bi gledal joške user posted image . Kaj nima tvojih dovolj user posted image ?

Evo, toliko za zdej od mene, se čujemo potem.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.6.2009 8:33:33   
Flora2
Dobro jutro,

še ta teden pa dopust pa dva dni pa konec službe, vstajanja, izgubljanja živcev za brez vezeuser posted image .

V petek smo imele babnice babji večer in je bilo super, smo se zaklepetale sem prišla domov šele ob 2h kar je pomenilo naslednji dan spanje do 11h in še popoldan. Potem pa še v soboto zvečer žurka od kolega in spet do 1h zjutraj, sem danes čisto podrta in bi spala do nezavesti.

sanikaa ubogi tvoj mali, si sploh ne predstavljam kako je moralo to zgledati, mislim da bi mene kar kap. Važno da je vse ok, da ni bilo kaj hujšega.

aprilčica upam da je zdravje zdaj ok in da ste vse ostale,ki vas je matralo grlo in podobno danes boljše.
Glede gnezdenja pa mi ni jasno od kod ampak tako jeuser posted image , sicer sem se lotila stvari, ki bi se jih morala že davno (metanje v smeti nepotrebnih stvari). Me moj user posted image gleda kot bi iz lune padla, ker sem v tekem zagonu.

Me že šef kliče, se beremo še naprej.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.6.2009 9:55:38   
go_ta
Dobro jutro, smo že pridne?user posted image  Kolk je svet lepši, ko sonce sijeuser posted image  SIcer me je od user posted image  šef raz ..., k mu kao ne da še tiste 3 dni dopusta od 22. do 24. 6., tko da se morm zdj pomirit. Upam, da se bo izteklo vse okej, drgač bom na morju SAMO od 15. do 21.!user posted image
Pol smo si čez vikend vse privoščile user posted image  user posted image  Ma, sj je vse super, sam jst se počutim ko slon!
Muca83, sj men je tudi moj rekel, da noče user posted image , ker ga skrbi, da ne bi bilo kaj narobe, pol morm pa jst silituser posted image , če ne 3 mesece res en bi bilo nič akcije.user posted image Se mi pa smilijo naši user posted image ! Aja, sm pa opazla, da se med muckanjem izogiba trebuhu, da ja ne bi kje preveč pritisnil in mogoče poškodovaluser posted image . Oh, moškiuser posted image
saša84, moj user posted image  tud skoz nekj telovadi, me ej že prov strah, kako bo, ko ven pride!ampak zdj so gibi postal že močni, včasih ni prijetno, ko začne boksat pa izvajat razne borilne veščine. auč!
sams, najbolš, da si naštimaš opomnik za previjanjeuser posted image
Grlo je pa boljše, sam zdj mam v ušesih zamašeno, sm napol gluha pa smrkam, ampak sj bo že. Bo morje drug teden vse pozdravilo! uuu, morava na morju še dokončno dve imeni izbrat, to bo zabavno. Zdj mava za fantka pa punčko po štiri izbire in pol bova pomoje kr žrebalauser posted image
Še danes pa 9x delam! Kok sm tečna s tem aneuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.6.2009 10:21:33   
hel32
Dobro jutro
Ste pa čvekice, komaj sem vas prebrala, tolk ste natipkale!
Danes je malo lepši dan, upam da zdrži, pa itak grema v MB v šoping,user posted image user posted image user posted image , to najraje delam!user posted image
Sasa84, naš mali škratek tudi zelo razgraja v trebuščku, je pač  user posted image  in je bolj aktiven, pa še velik je, to je čist normalno, bolj brca, pomeni, da se mu dobro godi, eni so pač zelo aktivni, to pa ne pomeni, da bodo po rojstvu tudi, moja pupika, je bolj malo brckala, je pa zdaj hiperaktivna, tak, da ta teorija ne drži.
Mene tudi zbudi zjutraj, pa še ponoči, češ" no mama obrni se"!user posted image
Joob, novorojenčki ne morejo sami vzdrževat telesne toplote, zato, jim je redno treba kontrolirati toploto nogic in rokic, zato ni nič odveč, če so oblečeni v bodi, majčko, pajacka in copatke, za ven pa jopico, kapica- ena bombažna, če je pa bolj hladno, pa še ena dabelejša, in seveda dekica, brez skrbi ne bodo
nam zgoreli, novorojenček naj bi imel 1plast oblačil več kot ti, do enega 3-4 meseca, vsaj po spominu, moja je že velika.11let
Flora, dobra si da szdžiš vse to, jaz sem postala taka zaspanka da ni res, spim do 9tih, pa grem spati ob 21-22tih.
Muca, ko boš svojo malo štručko držala v naročju boš točno vedela kaj z njo počet!user posted image
He ga ja za imena midva še nimava izbranega,pa nevem ker vem da je user posted image  a bi za rezervo tudi za punčko, za fantka mi moj še ni povedal, imam pa občutek da je tako ali tako tisto, ki je meni všeč, ker je zadnjič nekaj omenil! Upam
Simonalokar, nisem vedela, da češnje povzročajo popadke, sreča, da jih ne smem zaradi sladkorne.
Pa je že cel roman, pa pa
Helena

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.6.2009 10:29:30   
Arwen
Madonca, ste bile pridne s pisanjem za vikend.user posted image Se pozna, da je bil dež.

Midva z   user posted image sva za soboto načrtovala romantičen večer v dvoje, pa je vse skupaj v vodo padlo.user posted image Jaz sem se od malega nalezla, sem bila vsa prehlajena, dragi se je pa očitno z neko hrano zastrupil. Upam, da bo ta vikend več sreče.

Poopsie – fantastična sobica, res si dobro pokombinirala opremo. Pa stenske dekoracije so mi ful všeč.user posted image

Simonalokar – najprej bezeg,  zdaj pa še češnje?user posted image Jaz obožujem češnje in se jim ne nameravam odreči. Pri nas doma bodo ravno čez kakšen teden dozorele in komaj čakam. No, zaenkrat mi niso delale težav, tako da upam, da me res kaj ne prehiti zaradi češenj.user posted image Ojej, voščenke so pa pri nas v stanovanju prepovedane ravno zato, ker se jih ful težko preč spravi.user posted image Vodenke, tempere in plastelin pa lahko uporablja samo v prisotnosti koga od starejših, ker drugače bi bile verjetno že vse stene polne avtomobilčkov.user posted image Zdaj, ko je toplo in smo veliko pred hišo, sem pa vse te stvari kar lepo ven odnesla, da lahko svobodno ustvarja.

Opatija – a nisi pomislila, da verjetno hujšaš zato, ker sta z dragim tako zelo aktivna.user posted image user posted image Me pa samo jemo in sedimo cel dan na debeli riti, pa nič se nam ne ljubi.user posted image Še dobro, da imamo nekatere vsaj gnezditveni sidrom, da se nam kaj dogaja.user posted image

HeGa, go_ta in Flora2 – vidim, da sta ve naslednje na vrsti zaključek službe. Sem vam res fouš. Jaz moram še 13x na tlako. O, kolk je to še daleč, pa še eno zadevo imam ravno konec meseca za speljat, tako da bo do zadnjega akcija.

Saša84 – meni se tudi zdi, da naš škratek nič ne spi. Takoj, ko se jaz zbudim, je že akcija v trebuhu.user posted image Pa saj je to bolj fajn kakor da se obremenjuješ cel dan in šteješ tiste redke gibe.   No, jaz imam jutri pregled in me prav zanima, kako je našuser posted image obrnjen. Čudno mi je namreč to, da največ brc čutim v spodnjem delu trebuha. Če je že obrnjen na glavo, bi verjetno najbolj morala čutiti brce nog nekje pod rebri, kajne? Ali pa ima mogoče več prostora za miganje z rokicami kakor z nogami? Zato me zanima, kje ostale najbolj pogosto čutite gibe?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 235
8.6.2009 10:37:28   
šivilja
no, pa sem s eprebila čez napisano od vikenda.

Mi pa gnezdimo, čeprav me gnezditveni sidrom čisto nič ni prijel. Smo urejali sobo za strejša dva, da se sprazni predalnik za dojenčka. zdej je treba pa vse počistit in pospravit. Mi sploh ne gre, se moram prav prisili. Mi je včeraj prišla mami pomagat pa sva kar veliko naredili. Zdaj me pa čaka ene 15 strojev perila za oprat - nekaj našega nekaj pa za dojenčka. Moram kar malo pohitet, ker gremo konec junija za tri tedne na vikend in se vrnemo dva tedna pred PDP. Mora biti prej vse pripravljeno, če me slučajno kaj prehiti (baje pri tretjem nikoli ne veš).

Pri nas ravno zorijo češnje, dobra informacije, da ne bom pretiravala, ker že tako in tako imam kar nekaj lažnih popadkov, včesih celo tako močnih da jih moram prav predihat.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
8.6.2009 10:38:31   
go_ta
Arwen, jst ravno zato komaj čakam na UZ - da vidim, če je z user posted image  vse v redu pa kako je obrnjen??? Ker premike čutim povsod - mal v spodnjem delu trebuha, pol pri želodcu pa ob strani - še posebej, če sem na desni bok obrnjena - to mu čist nč ne pašeuser posted image . Tako, da pojma nimam, kje ma glavo, kje pa rituser posted image
Ja super, očitno bomo čez poletje vse prehlajeneuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.6.2009 10:42:23   
simonalokar
arwen če ti ne povzroča težav je super jaz bi jih tud jedla so že hrustavke. ene imajo bolj občutljivo za to. tko da probaj pa bo jst, ko sem jih jedla sem dobila lažne popadke. in nisem vedela zakaj. no zdaj vem in ne grem več preizkušati. pa tudi v MŠ so nam povedle da jih ne sme nosečnica jseti - najprej probaj. pa hudiča kako naj jih sam probam če pa jih ne morem nehat jest.user posted image user posted image user posted image

tko da nič več- kajti sem imela lažne popadke vsak dan cirka po pol ure skupaj in ker so bili neredni sem jih sam predihala in videla da niso tapravi. sem se pa že ustrašila da bo reba iti. pa hvala bogu so se umirile. to je trajal 3 dni - in sem videla da sem jih takrat jedla. zdaj pa jih več ne jem in je vse ok. ne grem pa več sporbavatuser posted image user posted image .

simona

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.6.2009 10:50:13   
Flora2
Arwen dobro si to napisala, da greš še na 13x na tlakouser posted image . Naj nam vsem skupaj čimprej mine.

Glede brcik, jih pa jaz res največ čutim pod rebri ampak tudi v spodnjem delu niso ravno zanemerljive, tako da lahko da ima user posted image še vedno dovolj prostora in miga z nogicami in rokicami. Imam pa sam tudi občutek da to naše dete popolnoma nič ne spi.

hel32 je bilo kar težko zdržat ampak obakrat je bila super družba pa hrana joj ta je bila božanska, tako da ni bilo težko, težje je sedaj prenašat posledice, ker mi oči kar same skupaj vleče.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.6.2009 10:54:12   
simonalokar
glede brcik meni se zdi da je ful dejaven ko se mamica uleže in nabija sto na uro. da včasih ful zaboli. ni pa še tako hudo kot je bilo pr prvem ko je rebra našel user posted image user posted image - mogoče jih še iščeuser posted image user posted image user posted image .

me pa zanima če ste ve že vse kupile za bebiko tudi plenice - pampers ali drugeuser posted image jaz jih imam namen ampka je mogoče že prekmaluser posted image
vsi govorijo kva pa že zdj rabš - če pa me prehiti- mojemu pa tudi ne morem vsega naložit kajne.

simona

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.6.2009 12:21:00   
Arwen
simonalokar - jaz še nisem nabavljala pleničk. Mislim, da je to zadnje na seznamu nujnih opravil pred avgustom. Če me kaj prehiti, bo že nekdo šel v trgovino in jih kupil. user posted image Važno, da je ostalo vse pripravljeno.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 241
8.6.2009 12:37:25   
hel32
Arwen, jaz čutim brcike spodaj in zgoraj, včasih na obeh straneh naenkrat, včasih pa malo zgoraj
malo spodaj, je pa naš user posted image  po zadnjem UZ že obrnjen v glavično vstavo, pa mislim, da se več ne bo obračel, ker zgleda, da mu zmajnkuje prostora.
Simonalokar, jaz sem sicer skor cel mesec za tabo PDP mam 1.9., ampak obljubljeno imam predčasen odhod v P., tk, da jaz mislim kr konec tega meseca nakupit tudi pleničke, ker nimam tako blizu Mulerja, ker nevem, če bi bodoči očka kupil taprave, raje grem sama.
Me je v 1 presenetilo, ko sem šla pri 34t v bolnico, raje zdaj malo prej nakupim vse, računam nekje tam do začetka 34t, da bi bilo vse urejeno.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.6.2009 13:00:10   
aprilčica07
Ojla, ma ste priden za čvekat... Jst sem ful zagužvana na šihtu, pa vsa prehlajena in smrkam ko mali otročki, grlo je ok, zdaj mi pa teče od povsod ven.. oh ja, saj bo bolše:)  sem mogla it kupit nov paket papirnatih robcov, ker tolko mi teče iz nosa, da sem pokurla že vse zaloge tle okoli...

glede brcik: ma kaj vem, jst jih čutim povsod se mi zdi.. enkrat gori, pol nižje, pol nekje pr strani.. sem skoraj zihr, da se ni še obrnila naša bejba v ta pravi položaj, jo imam na sumu, da še kr prečno leži čez cel trebuh..user posted image user posted image  

Popoldan pa gremo najbrž jst in mali in moja dva malo pohajat... kaj vem, moj itak dela popoldan, pa se bom kr našima dvema pridružila pr pohajkovanju... če bom takrat še imela voljo seveda..

Zdaj grem, komentirala bom kasneje:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 243
8.6.2009 13:48:13   
eee35
Ojla punce...tukaj kar gužva od zjutraj, kaj začnem brat, me pol nekaj prekine. Glede brcik - jaz jih tudi povsod čutim, ta mali se mi valja po celem trebuhuuser posted image
Ne spomnim se, če sem pisala, da sem dobila cel kup oblačilc za user posted image  od kolegice, ko jih preraste, bom dobila naslednjo vrečo. Tako, da ne kupujem nič več. Glede oblačenja - bom pač uporabljala to, kaj se bo dalo najlažje goruser posted image , ne nameravam komplicirat, samo da mu je toplo in ni prevroče, drugače pa kako kombiniraš cunjice je stvar tega, kaj imaš, po moje.

Neposredna povezava do sporočila: 244
8.6.2009 14:00:15   
Ayo
Evo, jaz sem ravnokar pozobala cesnje; pa da vidmo ce bo kaksen efekt user posted image No, v glavnem jaz tega, da povzrocajo popadke tudi se nisem slisala user posted image jih imam tudi na jedilniku vsak dan in je zanekrat vse ok. user posted image
Se mi zdi da vcasih so kaksne info bolj vraze kot pa kaj resnega; dohtarji pa itak zaradi preventive, da ne prevzamejo odogovrnosti, raje dolocene stvari odsvetujejo. Moje mnenje. user posted image
Enkrat mi je ena rekla, da sezam povzroca splav user posted image user posted image user posted image

Ocitno je tale (dezeven) vikend imel nekaj v zraku, da je tudi pri nas vceraj padla akcija user posted image

Danes zjutraj smo imeli pa celo 14° stopinj tako da sem si v avtu prizgala gretje user posted image user posted image user posted image pa na morje gremo cez 1 teden user posted image
Tako da jaz grem v sluzbo samo se 2x, potem od cetrtka sem pa ze na dopustu do konca meseca user posted image user posted image user posted image

Brcike - jaz jih tudi cutim vec ali manj povsod, levo, desno, spodaj, recimo da najmanjkrat zgoraj.

Plenice - jaz sem vedno uporabljala pamperske, sem bila vedno zadovoljna, tako da ostalih niti nisem probavala.
Za ciscenje ritke smo prve 6 mesecev striktno uporabljali vato+vodo, potem s casoma smo presli na robcke. Se mi zdi, da je bolje na zacetku cim manj kemije, ker je kozica se tako obcutljiva.

Poopsie super lepa sobica! user posted image
Mi smo tudi bili v soboto v Ikei smo si malo ogledali pohistvo za otrosko sobico. Ja, bo treba resno zacet. Mi bomo kaj malega kupili in preuredili za Gabriela, ta mali bo pa imel posteljico pri nama in bo z nama dokler se ne preselimo.
V soboto naj bi sli podpisat za nakup hiske, ki naj bi bila gotova septembra drugo leto. user posted image user posted image user posted image Tako da pri nas bo tisto pravo opremljanje in kupovanje pohistva prislo resnicno v postev nekje spomladi drugo leto!! user posted image Iiiiiiiiii kako se ze veselim!!

Kerala, ja jaz ce se ponoci zbudim, vsaj ene 3 ure ne morem spat, sem prava nocna sova, uf!! Tako da ce je vikend mi uspe potem kaksne 2 urce nadoknadit zjutraj oz. cez dan, ko pa je treba v sluzbo je pa kriiiiiiza. user posted image Tako kot danes, sem spet bedela od 2.30 -5h, potem ob 6h je bla pa ze budilka. user posted image
No, saj samo se cisto cisto malo! user posted image

Jaz se tudi veckrat spomnim na naso Barbk in njene dvojcke kje se skrivajo vsi 3je user posted image

Grem zdaj probat odspat kaksno urco, ob 4h pa G in UZ! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 245
8.6.2009 15:20:05   
tulpek
Vas nimam časa brat, žal user posted image bo boljše avgusta. Zato samo poročilo s pregleda in podatki za seznam:

Torej, imela sem pregled in je vse ok. G je  user posted image   zmeril trebušček in ustreza tednom nosečnosti, srček tudi bije tako, kot mora. Kile so +6.
Dobila sem potrdilo za center za SD in datume do konca nosečnosti za preglede: 6.7, 4.8, 12.8, 21.8

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.6.2009 20:27:03   
Pingvinčica
Ne morem, da ne bi povedala še tu, sem tak vesela da morem. Sulfinija je postala mamica sinčku Valu, težkemu 1600g, je pa vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 247
8.6.2009 20:31:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO ZA NAŠO PRVO AVGUSTOVKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
8.6.2009 20:47:49   
Sanikaa
user posted image user posted image user posted image Bravo za Sulfinijouser posted image user posted image user posted image user posted image
inuser posted image user posted image user posted image user posted image  za majhnega Vala, da bo čim prej velik in močanuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
8.6.2009 20:51:02   
Sanikaa
Poopsie zelo lepa sobica. Z ukusom urejenauser posted image
EEE35..ja taki komentarji so pa tipični za moške. Celo moj triletnik je opazil da zdaj mami ima joškeuser posted image user posted image
lep pozdravček

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?