Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 26.5.2009 16:08:06
|
|
|
|
rija
|
pod belo ne smeš nikoli oblečti belega perila! vedno kožno, po možnosti brez šivov....in takrat je vseeno ali so tangice ali boksarce
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 26.5.2009 16:10:57
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pod belo ne smeš nikoli oblečti belega perila! vedno kožno, po možnosti brez šivov....in takrat je vseeno ali so tangice ali boksarce so true!!! najbolj boge so mi une bejbe, ki majo bele gatke spodi in vsi lahko vidimo ker model so - hud advertising za "poglej kaj mam spodi oblečen" imho
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 26.5.2009 16:13:40
|
|
|
|
Felicita
|
ne, bolj boge so une, k majo rdeče tangice spodi... ampak te so verjetno svoja sorta jest sm do zdej nosila ene blazno neudobne kožne hlačke z nizkim pasom, zdej si morm pa neki novega kupit, zato sprašujem...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 26.5.2009 16:56:12
|
|
|
|
Klemy82
|
Ahhh... ravno prej mi je bilo dano na troli pol ure zjat (sori sam ne morš da ne bi opazil nooo) madam z gatkami, ki so imele hallo kitty čez celo rito pa bele najbolj prozorne lanene hlače čez...
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 26.5.2009 18:49:15
|
|
|
|
TIA22
|
Jaz pa rada oblečem bele brazilke pod bele lanene hlače....mi je všeč
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 26.5.2009 19:01:11
|
|
|
|
Splišni
|
Jaz moram imeti tange, potem pa tudi če so bele, ker drugače se vidi, kje se elastika zažre v špeh na riti, to je pa multigrdo.
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 26.5.2009 19:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Ahhh... ravno prej mi je bilo dano na troli pol ure zjat (sori sam ne morš da ne bi opazil nooo) madam z gatkami, ki so imele hallo kitty čez celo rito pa bele najbolj prozorne lanene hlače čez... To je v ceni karte , dodatne storitve.
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 28.5.2009 13:00:20
|
|
|
|
mateyka
|
jaz mam rada une hot pants od sloggi-ja, v kožni barvi. model je pa tak
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 28.5.2009 13:03:23
|
|
|
|
Volga
|
Nič. Lepo piško pobriješ v nulo, pa je.
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 28.5.2009 13:47:11
|
|
|
|
mojcapr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Nič. Lepo piško pobriješ v nulo, pa je.
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 28.5.2009 20:51:00
|
|
|
|
Spiria
|
Obvezno kožne barve spodnjice! Sicer pa imam tudi jaz tiste zgoraj - sloggi, brazilke, v kožno barvi, ki so praktično nevidne in tudi čutiš jih ne, nikjer nič ne tišči, nobenega roba...
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 5.6.2009 20:48:56
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr IZVIRNO SPOROČILO: Volga Nič. Lepo piško pobriješ v nulo, pa je.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2009 21:31:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2009 21:32:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 7.6.2009 21:34:45
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Volga Nič. Lepo piško pobriješ v nulo, pa je. mhm, pa beli tok na hlačkah..mnjami okusno Kašnih hlačkah?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2009 21:36:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2009 21:37:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 7.6.2009 21:40:55
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Felicita mam cel kup belih reči, med njimi tut kril in hlač... in predvsem s kiklami je problem ker ne vem kaj nej oblečem spodi. belo al kožno? tangice? brazilke? boksarce? nujno brezšivno? kako ve rešujete te bele reči? tudi hlače so omenjene, mar ne? še lepše je pa če ti beli tok po nogi dol teče.... Joj, punčka, kaj si ti kaj bolna, da ti po nogah teče? Pa na hlačah dela madeže? Daj malo do G stopi, da te pregleda, ekr to pa ne vem, če je normalno.
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 7.6.2009 21:42:45
|
|
|
|
Felicita
|
ok, ok... lol, teče ne teče pustmo malenkosti, spodaj brez pač ne bi bla kakorkoli, novo vprašanje - bombažne kožne hlačke, kje dobit? ker men slogi zgledajo kul in vse sam že po enem dnevu me vse srbi in to (ful občutljiva na sintetiko, takoj glivice fašem).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 7.6.2009 21:43:57
|
|
|
|
rija
|
palmers jih najverjetneje ima :)
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 7.6.2009 21:46:00
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija palmers jih najverjetneje ima :) in jest sm 200€v minusu kej cenejšega bi, no sej bom šla ju3 pomoje mal pošpegat naokrog.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2009 23:00:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2009 23:04:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj pod bele (lanene) obleke? 8.6.2009 10:10:12
|
|
|
|
maca123
|
Ja punce kaj vam pa je.....ali še niste slišale za dnevne vložke....če imate pa non stop vnetja si pa kupite od Natacare...naravni.... čisti bombaž....mislim...drugače pa kakšne druge dnevne saj jih v trgovini polno prodajajo.... hlačke pa si super od sloggija hot pants...v kožni barvi seveda....in to je to....so pa cc19€.....in si urejena v popolnost....))
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?