Ursi2
|
Živjo, punce! In spet nov teden! Če mene kdo vpraša, tile vikendi velk prehitro minejo!!!!!!!!!! Mi smo fajn. Čeprav smo v petek popoldan in celo soboto delali. No, zdej je blo velk bolj fizično. Smo mogli tla pod mašino ven zbit in na novo betob vlit. Sem še jz pomagala štemat. Je kr mal pasalo. Ampak, je pa to ziher kr bolj moško delo. No, včeri pa smo imeli malo izlet v LJ. Smo srečali tudi Eriko,Terido in njenega dragega!! Ful lušni ste!!!!! l Sem prišla malo do nove garderobe. Je bil zadnji čas. Ne vem, kaj delam, ampak vse hlače imam strgane na kolenih. Hm, sem kot moja 5-Letna nečakinja, ki ima vse hlače tudi na kolenih strgane, ker jee itak več na kolenih kot pa da bi normalno hodla. Ampak potem, ko smo pa prišli domov, smo pa uspeli še za kako uro na sprehod it. Morem vam pa povedat, da sem se včeraj odločla, da boma končala z dojenjem. No, vsekakor se Luka s tem ni najbolj strinjal,ampak res sem imela dost. Sej mi je ful fajn dojit zvečer in je res lepo, ko se je privil k meni in se je dojil. Sam tako kot je bilo zdej kake 3 tedne, je pa noro. Sem že skor sede spala na koncu. Ker vsaj 3 ure na noč ni spal. Pa je zaspal med dojenjem in sem vsatla, da bi ga dala v posteljo, je bil že jok. Karkoli sem delala, ko ni spal in se je hotel dojit. Sem si pa sama sebi rekla, ad nekje do 16 meseca bi rada ukinala dojenje. In včeraj sem si rekla,da enkrat bo treba in potem zvečer ni bilo dojenja. Seveda je bil jok ene 20 min, potem pa je počasi zaspal. In je spal prvo rundo do 1, potem pa je bil jok in sem ga nosla ene pol ure in je potem le zaspal nazaj, vendar samo dokler, da ga nisem dala v posteljco. Ker takrat se je seveda takoj zbudil. In sem ga potem dala na kavč in je tam spal, jz pa sem zraven ležala, da ne bi dol padel, ker se tako premetuje. In sem do ene 4-ih uspela, da je spal, potem pa se je spet začel jokat in se je jokal skor 45 min. Mi je bilo ful grozno in težko, vendar sem vztrajala. Pa sem ga dala v posteljo in je ene 20 min spal. Jz sem se glih fajn vlegla in že malo dremala, ko se je zbudil. Potem sem ga pa do 6-ih nosla in je spal na meni. KO sem se sam pripravla, da bi se vsedla ali vlegla, je bil že jok. No, ob ene 6-ih pa sem se vsedla in je potem do 7-ih spal na meni, potem pa sem se jz mogla spravit v lužbo in sem ga dala v posteljo in je gospodič lepo spal. In je baje ob 8.30, ko je moj z dedijem govoril, še spal. Sem dans taka čist zmedena in zaspana. Sploh ne vem, kk sem se pripeljala v službo. Sem mogla it neki ene plakate še iskat zjutraj in sem mogla čakat, sem skor zaspala zraven. No, morem pa pohvalit Lukana, da ej pa včeri skor do 9-ih spal. Pa jz tudi, oz do 8-ih, pol sem pa ležala in ga gledala in občudovala. Mi je bilo pa tako težko včeri, da sem se pol kr jokala cel večer. Moj že ni vedel, kaj naj še nardi, da bi me potolažil. Sej vem, da je brez veze, sam res sem se oz se še vedno počutim, ko da sem ga na cedilu pustila. Da sem se mu izneverila in ful me je strah, kako bo danes, ko bom prišla domov. Drgač pa se pri nas dogaja skoz. Moj dragi dela hiško. Pa je nardil za vsak slučaj malo večjo, če bi ga slučajno kdaj nagnala, da bi imel kje spat. Moja tašča seveda ne more iz svoje kože in mojga kr naprej spRAšuje, če bo že končno še kak . Me prav razkuri. SEj vem, da si želi, sam ko bo kaj in ko nama bo do tega, da bi ona vedla, bo že zvedla. GRRRRRRRR No, ko ste se punce pogovarjale, da ste ko levinje. Še ena, ki se vam pridružuje.Tudi jz ga imam povsod zraven. Na pevske sem pa tudi nehala hodit, ker mi je škoda časa, da ga ne bi z Lukijem preživela. Prav tako gre povsod z mano : na banko, v knjižnico, v trgovino, na volitve, še k zdravniku, tud h ginekologu. Pa prav uživam. Sicer mojmu res že pol leta obljublja, da boma končno si vzela kako uro ali dve za sebe in šla kam v kino ali kaj podobnega, pa se kr ne morem pripravit do tega. Mi je kr težko in že najdem kak izgovor. San, super, da vam gre na boljši!!!!!!!!!! da se bo vse poštimalo!!!!! NIč, zdej pa morem it še kaj nardit!!!!!!!
|