opatija
|
Ojla ! imam malo časa in sem vam oglašam Nik še spi, dragi pa spet pomaga nekomu montirati omaro. Mal se mi zdi trapasto, ker je taaak dobrotnik, da vedno vsem pomaga, ko pa on rabi pomoč navadno nihče nima časa, potem ga pa jaz tolažim, ker je ful razočaran nad ljudmi . Maj kaj čmo, je pač dobričina in zato ga imam tako rada . Včeraj sva dala Nika k mojim prespati, ker naj bi šla midva na žur za rojstvo hčerkice najinih prijateljev. Ker smo cel dan šibali naokrog je šel kar sam, ker sem bila jaz tako uničena, da sem komaj hodila Sem pa izkoristila in se naspala. Danes pa sem bila deležna v posteljo in pa seveda sva izkoristila za Punce, nekaj čudnega se mi dogaja. Zadnje čase moram priznati, da sem si precej bolj všeč, ker je trebušček okrogel kot žogica, jaz pa se sama sebi zdim nekaj bolj suha. Tudi moja kritična mama (vedno je namreč zelo iskrena, če se ji zdi da sem se zredila ) je rekla, da se ji zdim bolj suha, to pa je ugotovil tudi . Vsak dan ko stopim na vago pokaže kakšnih 10-20dag manj in danes je že kilo manj v enem tednu. To se mi zdi zelo čudno, ker se nič ne šparam pri hrani in se celo bojim, da se bom zredila, potem pa takole. No, zame me nič ne skrbi, celo navdušena sem, ker zalog je še pa još, močno upam le, da moj lepo napreduje. Ayo škoda za vajin vikend. Bo pa drugič toliko bolje. Gabriel se bo pa tudi navadil. Očitno različno reagirajo na to, da jih pustimo za nekoliko več časa kot so vajeni. Nik ni nikoli jezen, se me pa drži kot klop ko ga prideva iskat. Takrat ne morem niti na wc, ker je takoj panika... Je pa vedno bolje. Definitivno morata kmalu ponovoiti Sanikaa kar zmrazilo me je, ko sem brala tvoj post. Ubogi tvoj malček! Še dobro, da si tako strokovno podkovana za take reči, ker mene bi kap. Nik je enkrat priletel iz enega metra direkt v rob omare. V nekaj sekundah je dobil tako buško, da sem jaz bolj jokala kot on. Takoj sem klicala k zdravniku, nato pa še tekla k sosedi ki je zdravnica, pa je bilo na srečo vse OK. Tamauček se je že po parih minutah smejal, jaz pa sem rabila par ur, da sem prišla k sebi eee35 vlažne robčke za vsak slučaj uporabljaj le kadar je res nujno, saj so za novorojenčke neprimerni. Male tetra krpice se meni zdijo za čiščenje ritke zelo grobe, poleg tega pa jih moraš non stop prati. Vata pa se meni prav tako ni obnesla. Ko je suha se mi je prijemala na ritko, ko je mokra je vse teklo, če sem jo ožela se je zbila v kepo, pri zelo pokakani ritki pa porabiš cel kup... Jaz od vsega začetka uporabljam Toto krpice od Tosame. Zelo jih priporočam ker so res super! Zmočiš jih z vodo in je enako kot če bi imela vlažne robčke, s suho pa lahko res temeljito osušiš kožo, ne da bi te skrbelo, da boš pregroba. Krpice so zelo mehke, trpežne in ravno prav velike. Jaz sem jih uporabljala tudi na poti, sabo sem imela le flaško vode. Glede plenic pa so se pri nas obnesle DM dokler je bil Nik še majčken, odkar pa je prebava bolj konkretna pridejo v poštev le pampers vijoličaste. Od vseh ostalih ima takoj vneto ritko ali pa vse premoči. Vidim, da ful hvalite Mulerjeve... Pri nas so se izkazale za najslabše od vseh plenic, ki sem ji sprobala He-ga sočustvujem s tabo glede špikanja. Tudi jaz sem v tem zosu, sicer zaradi tromboze pa vseeno. Zanima me, kam se špikaš? Kakor vem, naj bi se zaradi sladkorne špikali tudi v trebuh, to pa predvidevam da se med nosečnostjo ne. Jaz imam drugo možno v zgornji del stegna vendar me vedno bolj boli. Vsak dan se pičim v drugo nogo vendar imam kljub temu ves čas zatečeno in vse modro. Imaš morda kakšen nasvet? Aprilčica še dobro da je mali bolje. Meni je najhuje, če je tamauček bolan. Upam, da je sladoled pozdravil tvoje grlo. Što ne ubija, JAČA To je moto, ki kar fajn drži Tako drage dame, spet sem se razpisala, sedaj se pa poslalvljam. Bom šla kar v ležeč položaj, ker je tole vreme hudo vspodbudno za moj lenoritis. Uživajte!
|