|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
7.6.2009 6:52:38   
simonalokar
dobro jutro ne morem spat

alisa
hvala ti za odgovor inkje na pregibu ga mažeš pod koleniuser posted image . ko je bolan praviš pa pod podplatih. tudi poletiuser posted image veš vsak mi pove drugače tko da ti hvala za odgovor

aprilčica upam da boš kmal zdrava ti in tvoj otrok. da ne bomo zdaj na poletje bolneuser posted image user posted image .

poopsi to je pa duper še tako naprej in zdaj pa počivaj in se crklaj

joob jaz imam ene 4 bodije 62 in 2 56. in žabice in hlačke. ne milsim ga oblačet v kavbojke kjti tisto je pretrdo. čim manj kompliciraj in uživaj.

sanikea jaz  sem uporabljala robčke od toame in nato tudi vlažilne - če sem kje bila. če se je pa ful pokakal pa v kopalnico pod tuš rito pa je.

plenice pa sem uporabljala od papers. tko da ni imel problemov je pa res da je različno od otroka enim to paše drugim drugo.
včeri pa smo bli v trbovlju na moto dirkah - stari motorji naš mali je ful užival - nam je že bolje in lahk smo šli vn. ampak me tko noge bolijo da je kriza.

zaj pa grem mal za zajtrk prpravt se bosta dva lačna zbudla.

simona v 32 t

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.6.2009 10:04:45   
go_ta
dober dan za vse:) Moja noč je bla katastrofa, grlo me boli za znoret, nisem nič spala.user posted image Sm pa na čajčkih, žajbelj grgram, med pa česen sem si naredilauser posted image  ampak drugega mi ne preostane. Aprilčica, sem pa tud jst razmišljala o sladoledu, sj slabše ne more bitiuser posted image  Poslala sm ti recept na ZS, če ti bo všeč.
Poopsie, drži se!
spet ste se tok razpisale, sm pozabila, kaj vse bi komentirala.user posted image
AJa, pri nas je mal dež, mal sonce, kr nekjuser posted image  sam čeprov sm vsa švoh, se mi ful ne das bit v bajti! Moj user posted image  me je pa dons presenetil, mi je palačinke za zajtrk spekeluser posted image  To je po navadi delal na morju, če sm jst spalauser posted image  Ko smo že pri morju ... še en teden, pol pa UZ, pol pa letimo na morje!!!!user posted image  Komj čakam, rabim dopust!
Joob, nisi edina, ki se zarad teh cunjic počuti čisto nevedno, tud men ni blo jasno, kaj bodi dejansko predstavljauser posted image
Včer sem končno pregledala vse cunjice, ki mi jih je dala soseda in jih je res veliko, zdj me bo pa čakalo pranje, ne vem, a pred morjem, a pol, ker tega je ogromno, otrok pomoje ne bo vsega ponosiluser posted image
Lep dan vam želim za zdaj, se tipkamo, pazite nase!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 202
7.6.2009 10:13:30   
aprilčica07
Jutro,

go ta: hvala za recept, bom provala, itak.. kar bo pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image   za grlo je meni očitno včeri sladdoled pomagal, ker me ne več tako boli, zdaj mi samo iz nosa teče in sem že kot jelenček rudolf vsa rdečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak saj bo....
eee35: joj, taka izkušnja z prometno nesrečo.. evo, lih zaradi takih reči jst pizdim in norim, ko moj nardi kašno pametno.. ah ja...user posted image user posted image sicer je moj tast isti, zanimivo da pa moj brat, ki ima 10 let manj od mojga tega ne dela.. če je pijan, prespi magari v avtu in pol pride domov... hvala bogu, da ima tako pamet.. tata moj pa itak ne pije..user posted image mogoče kašen glažek, ob posebnih prilikah, drgači pa ne.. moj in tast sta pa druga zgodbauser posted image
simonalokar: saj se stanje počasi izboljšuje, edino smrkava sem vsa...

Grem pečt zdaj. Pečem eno pito, pa še to od go te bom provala. Lepo se mejte,.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 203
7.6.2009 11:17:00   
hel32
Na kratko,se vam javim, ker moram kuhat
Aprilčica, jaz imam pupo iz prejšnjega zakona ja, staro 11 let in je prav navdušena nad dojenčkom bratcem.
Joop, jaz sem uporabljala kr samo bodije, na začetku sem sicer nekaj poskušala z mako majčkami, pa je vse gor lezlo,
da sem potem sam bodije uporabljala, pa še fajn je križ pokrit čez bodi pa lahk daš kako tajnšo majčko,najboljš za male rite
se mi zdijo žabica iz celega, za ven pa pajac pa jopica.
Zdaj sem nabavla 4 bodije z kratkimi rokavi št. 62, in 4 z dolgimi, imam pa 2 št. 56, če pa je že zdaj "velik "43 cm.
Popsiuser posted image , da si se javila, in da si še 2v1, kr počivaj teh 10 dni, ko bo Iraya na morju.
Meni se zdi da imam vsak dan bolj težek trebuh, in tako, kot tebe Kerala, mene tudi tam odspodi pri sramni kosti boli včasih, pa tudi ne vem, kaj bi bilo,
bom v pon. poklicala, na hrbtu pa ni šans več spat, se mi zdi da mi bo vse organe stisnilo.
Včeri zvečer sva gledala z user posted image  film, in ker naš user posted image  ni spal, sem rekla da naj da še on roko na trebuh, pa je mali falotek še bolj brcal, je rekeluser posted image , čist blažen,
pa res močno brca, in držal roko gor še 5 min, sem bila user posted image , ampak naš user posted image , ni zaspal do 1nih, potem, pa smo vsi zaspali, taki trenutki so največ vredni
in zato je tako lepo življenje.
Šibam kuhat
Helena 28 t 4dni

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 204
7.6.2009 11:44:03   
eee35
Meni pa kar paše se uležt na hrbtu, na sedežni doskrat tako ležim, pa user posted image brca veselo, pa rito ven tlači, če ga božam, še boljuser posted image , to pa imam ful rada, čeprav zgleda zabavno, ko imaš ga samo iz ene strani, z druge pa kar ploščatuser posted image .
Moja starša sta šla, pa ne morem verjet sem se celo malo zjokala, ko sem vidla avto odhajat, zgleda, da mi hormoni pošteno nagajajo...Zdaj pa dragi trga stare ploščice dol, kuhinja čist v razsulu, ostale so noter zgornje omarce (bljak, kok so grozne, še od tašče, jih prav gledat ne morem, ampak ne smem se jih še znebit, itak že en jedilni servis v omari v spalnici stoji, ne bi imela kam stvari dat...), pa hladilnik, pa miza, ki jo zdaj user posted image bo razmontiral. Prostor je zelo velik, ok 20m2, zdaj, ko ni nič noter še večji. Pa že čez en teden bi morala biti tla narejena!user posted image
go ta - sem bila firbčna, kaj bo aprilčica dobrega skuhala, pa sem te tudi hotela prositi za recept, ampak sem se spomnila, da itak nimam kje kuhat, pečt pa sploh neuser posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 205
7.6.2009 12:28:06   
poopsie
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Jaz sm po dolgem času super spala.. Sem si privlekla tisto blazino za spanje in dojenje, je blo čist na eady pravi položaj najt user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

aja, nisem se pohvalila .. .mi smo brez plenic!!user posted image

Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Tristan

go_ta frajerka za dopust... Uživaj še za mene user posted image  Nam letos vse odpade.. No bomo mogoče v septembru šli kam čez vikend..

Evo pa se obljubljene slikice..

user posted image         32t

In še sobica... Na sliki zgleda zelo roza user posted image  in zelo živa ampak v resnici je čist drugačna.

user posted image

user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 206
7.6.2009 12:56:02   
*anč*
poopsie  kok lepo user posted image ! tako trebušček, kot sobica user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.6.2009 13:20:39   
eee35
poopsie: trebušček zelo lep, soba pa TAKOOOOO HUUDDAAA!user posted image Kok sta se potrudila, vse do podrobnosti vidim, da dodelano! Mislim, da prepoznavam omar in komodico i Ikeje - zelo lepo pašeta k drugemu pohištvu. Bravo! Jaz bom tudi enkrat tako probala, še zlasti, da je otroška soba zelo velika, pa lepa, svetla, za zdaj pa ni keša...Prvo kuhinjauser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
7.6.2009 13:24:08   
eee35
Ne morete verjet, kaj je ta mojuser posted image user posted image rekel! Da poleg trebuščkov lahko bi še davale slike, kok so se joškice povečale, ker je to zelo pomembno spremljati celotni razvoj. In še vsi moški bi z velikim veseljem sodelovali v našem forumu! Mislim, da ne bo on danes kosila dobil, ker se preveč pametnega delauser posted image TAKO tipično...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.6.2009 14:08:35   
simonalokar
poopsi ful lepa sobica res sta lepo zrihtala. user posted image user posted image user posted image
trebušček pa res lepo raste.

simona

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.6.2009 14:19:22   
aprilčica07
Kosilo smo pojedli, smo imeli ribice, krompir z blitvo, pa juho in desert, ki mi je res ratal. Da se malo pohvalim.. taka sadna pita, njami, je ne bo več dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image

poopsie: super sobica, res sta zrihtala v nulo vse podrobnosti... nas to še čaka, ma enkrat bomo tudi mi imeli več placa.. lep buši, ma moj je večjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: z takimi idejami pride tudi moj na plano, glede joškic in to... se spomnim kako so se mi povečale po porodu, je prišel popoldan spet na obisk (rodila sem zjutraj) in se spomnim še tako živo, da je buljil le v joškice, ker so bla baje uber hudeuser posted image user posted image ampak le malo cajta, ker pač dojenje ni šlo..user posted image
hel32: oo ma je že velika tvoja pupa... super, da je navdušena nad prihodom bratca..user posted image user posted image   ti bo tudi zagotovo pomagala...

Mi imamo pa nekam čudno vreme. Nevem ali bo deževalo ali ne. Milsim, kr neki....user posted image user posted image Trenutno Jakob spi, moj gleda formulo, jst pa tle malo težim.. Zdaj si moram pa nohte it uštimat, niso podobni več nobeni stvari, ampak rabim svoj cajt, da z tem bušijem vse porihtam..

Lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 211
7.6.2009 14:42:24   
hel32
Popsi, FUUUUUUUUUUUUL dobra sobica, prav srčkana je, upam, da bo moja tudi tako lepo zgledala,
ko bo nareta, sam pa ni tak velika, kot tvoja, pa barve fenimenalno pašejo skupi, pa tista ogledalca, res enkratna je, buši je tudi lep, sam je moj 1x večji, pa sem v 28t user posted image
Ja aprilčica imam že veliko babiko, jo že malo puberteta matra, sam ni hudega, sma se pa lahk zdaj v tem času pogovorili o menstruaciji ,in kako se začne novo življenje, od spočetja do rojstva, mislim, da je zdaj v teh 3,5 letih ful odrasla, odkar sem ločena in je prava mala dama. Včasih me prav skrbi, če bom prišla tudi jaz na svoj račun pri vozičkanju, tk da user posted image user posted image , bom imela pomoč, pa še očka si bo vzel očetovskega.
Pa imam novico o Sulfiniji, sta še skupi še lepo mali raste v bošiju.user posted image user posted image user posted image
midva sva se tudi najedla, po dolgem čsu sem nardila pečenko in ponfri, pa govejo juho z ribanci,in solato iz kitajskega zelja, za sladico pa sahar torta!
NJAMI
Pri nas tudi malo dežuje, pa spet ne, eh tako vreme user posted image !Zdaj pa itak grema počasi k mojim na obisk.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 212
7.6.2009 14:43:13   
*Orhideja*
poopsie: vav prelepa soba, vse izdelano do potankosti, lahko bi šla za oblikovalko user posted image

Benjamin: 13.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 213
7.6.2009 17:11:26   
modrasmotka
popsi sobica je pa zelo dobra!user posted image user posted image dobro da imate nekateri prostor za to.pri nas se bomo kar vsi skupi stiskal.

alkohol zasledila sem da ste imeli neko temo o tem.moj nikoli ne pije,niti za nov let tako da ga že en mesec zezam da ko bo očka bi pa lahko kak kozarček ga spil.mam srečo da je čist anti.ima pa mal težjo nogo pri gasu.ampak ni nevarnosti.smo se ravno 2 meseca nazaj hecal da avgusta ko se bo mudil bom v 5 min v celju pa mamo 15 km do tjauser posted image .

dons je pa tojk zaspan dan.sva z mojim okol pol 11 ustala.se najedla pa nazaj v poslo preselila.in spala do 2 popoldan.dobr da se je mal sonce pokazu da mal migava po hiši.jst bi zadnje čase samo spala.pa če bi blo potrebno 24 ur skupi.sploh si ne morem predstavljat tiste nosečke ko zelo malo spijo.

in še ena zanimivost:danes po kosilu se pogovarjam z mojim trebuščkom,in ker še sedaj se nam ni razkril kaj skriva med nogicam sem moj trebušček uprašala kaj pa si,ker spol in ko sm uprašala če si fantek je bil čist pr mir.ko sm pa uprašala si punčka je pa trebušček zavibrirouser posted image hm.....user posted image
a to pomeni da mi je odgovoril kaj skriva?moj se mi je tako smejal kake mam,ga moram pa tut pohvalit.pridno posluša kaj naše dete ustvarja.
zj grem pa na sladoled.njami
uživite pa ne tojk spat kot jazuser posted image

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.6.2009 17:24:59   
Flora2
Hej punce dober dan,

sem sama doma ker moj dela, mene bo pa od gnezdenja pobralouser posted image , cel dan že pospravljam prenašam iz enega konca na drugega pa tako mi je hudo ker še ničesar ne morem oprat in razstavit, ker sobica še vedno ni končanauser posted image user posted image .

Nisem vas prebirala za nazaj, ker se mi še ni dalo, videla pa sem tvoje slikice Poopsie in sobica je fenomenalna doedelana do konca, res superuser posted image . Ti pa se drži, da skupaj dočakamo avgust.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.6.2009 17:25:57   
Joob
Poopsie, ful kjut sobica!user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 216
7.6.2009 17:42:33   
Reby
Poopsie - sobica je pa svetovna, res lepa, narejena z okusom, super user posted image  
Midva z možem sva gledala isto v Ikei v modri barvi, pa sva potem vzela kar vse v beli

Glede pregleda - pri nas je vse ok, lepo rastemo, prehitevamo za kakšnih 14 dni v velikosti, ampak PDP ostaja isti. Se bolj redko javim, ampak vas kr redno prebiram. Naslednji pregled imam 1.7., kilogramčkov pa že +10 user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.6.2009 18:12:02   
simonalokar
hoj punce danes sem mislila da bom doživela živčni zlom.

sam mal me ni bilo v kuhinji in glej da zlomka bež stoli in zelena voščenka ter otorška ustvarjalnost, jaz sem mislna da bom znorel. jezna sem bila kotuser posted image . tamalmu kazen v sobo in priti ven ko mi bo reku oprosti da ne bo več. jaz pa hitr ribat stole. hvala bogu da je šlo stran vse. moj ko je to vidu se mu je kar zvrtel. kj tazga pa še ni naredu pa sem mu lepo razložila da tega se pa ne sme delat. tudi po steni ne in do zdja je lepo ubogal. katastrofa.

zdajle sta šla vn kifljčka oz. pavčka nakopat da ga bom spekla za večerjo in da se jaz mal ohladimuser posted image user posted image .

kot sem vam omenila da sem imela lažne popadke. 3 sni zaporedoma. in imam kolegico ki je babica v lj in me je vprašala če sem češnje jedla. ja hallo če pa jih je letos veliko. in ona mi reče da jih ne smem jesti ker povzročajo lažne popadke ki se lahk obrnejo v praveuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem sam omenela. groza edino sadje ki mi paše pa ga ne smem jesti. pravi da so imeli že veliko primerov, ki so jedle češnje.

sem rekla škoda da jih čez mesec pa pol ne bo več user posted image user posted image user posted image . ker bi imela hitr popadke user posted image user posted image user posted image . tko da jih bom vložila in nato jedla po porodu. zdajle pa bi sladoled jedla pa ga ne smem ker se skrivam zaradi sina- ker ima bronhitis.

vremem je pa ubitačno - dež sonce itd.

no gledat če sta kj dubla za večerjo ker bi krompir jedla

pa pa

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.6.2009 18:15:01   
opatija
Ojla user posted image !

imam malo časa in sem vam oglašamuser posted image Nik še spi, dragi pa spet pomaga nekomu montirati omaro. Mal se mi zdi trapasto, ker je taaak dobrotnik, da vedno vsem pomaga, ko pa on rabi pomoč navadno nihče nima časa, potem ga pa jaz tolažim, ker je ful razočaran nad ljudmiuser posted image . Maj kaj čmo, je pač dobričina in zato ga imam tako radauser posted image .

Včeraj sva dala Nika k mojim prespati, ker naj bi šla midva na žur za rojstvo hčerkice najinih prijateljev. Ker smo cel dan šibali naokrog je šel user posted image kar sam, ker sem bila jaz tako uničena, da sem komaj hodilauser posted image Sem pa izkoristila in se naspala. Danes pa sem bila deležna user posted image v posteljo in pa seveda sva izkoristila za user posted image user posted image user posted image

Punce, nekaj čudnega se mi dogaja. Zadnje čase moram priznati, da sem si precej bolj všeč, ker je trebušček okrogel kot žogica, jaz pa se sama sebi zdim nekaj bolj suha. Tudi moja kritična mama (vedno je namreč zelo iskrena, če se ji zdi da sem se zredilauser posted image ) je rekla, da se ji zdim bolj suha, to pa je ugotovil tudi user posted image . Vsak dan ko stopim na vago pokaže kakšnih 10-20dag manj in danes je že kilo manj v enem tednu. To se mi zdi zelo čudno, ker se nič ne šparam pri hrani in se celo bojim, da se bom zredila, potem pa takole. No, zame me nič ne skrbi, celo navdušena sem, ker zalog je še pa još, močno upam le, da moj user posted image lepo napreduje.

Ayo škoda za vajin vikend. Bo pa drugič toliko bolje. Gabriel se bo pa tudi navadil. Očitno različno reagirajo na to, da jih pustimo za nekoliko več časa kot so vajeni. Nik ni nikoli jezen, se me pa drži kot klop ko ga prideva iskat. Takrat ne morem niti na wc, ker je takoj panika... Je pa vedno bolje. Definitivno morata kmalu ponovoitiuser posted image

Sanikaa kar zmrazilo me je, ko sem brala tvoj post. Ubogi tvoj malček! Še dobro, da si tako strokovno podkovana za take reči, ker mene bi kap. Nik je enkrat priletel iz enega metra direkt v rob omare. V nekaj sekundah je dobil tako buško, da sem jaz bolj jokala kot on. Takoj sem klicala k zdravniku, nato pa še tekla k sosedi ki je zdravnica, pa je bilo na srečo vse OK. Tamauček se je že po parih minutah smejal, jaz pa sem rabila par ur, da sem prišla k sebiuser posted image

eee35 vlažne robčke za vsak slučaj uporabljaj le kadar je res nujno, saj so za novorojenčke neprimerni. Male tetra krpice se meni zdijo za čiščenje ritke zelo grobe, poleg tega pa jih moraš non stop prati. Vata pa se meni prav tako ni obnesla. Ko je suha se mi je prijemala na ritko, ko je mokra je vse teklo, če sem jo ožela se je zbila v kepo, pri zelo pokakani ritki pa porabiš cel kup... Jaz od vsega začetka uporabljam Toto krpice od Tosame. Zelo jih priporočam ker so res super! Zmočiš jih z vodo in je enako kot če bi imela vlažne robčke, s suho pa lahko res temeljito osušiš kožo, ne da bi te skrbelo, da boš pregroba. Krpice so zelo mehke, trpežne in ravno prav velike. Jaz sem jih uporabljala tudi na poti, sabo sem imela le flaško vode.

Glede plenic pa so se pri nas obnesle DM dokler je bil Nik še majčken, odkar pa je prebava bolj konkretna pridejo v poštev le pampers vijoličaste. Od vseh ostalih ima takoj vneto ritko ali pa vse premoči. Vidim, da ful hvalite Mulerjeve... Pri nas so se izkazale za najslabše od vseh plenic, ki sem ji sprobala user posted image

He-ga sočustvujem s tabo glede špikanja. Tudi jaz sem v tem zosu, sicer zaradi tromboze pa vseeno. Zanima me, kam se špikaš? Kakor vem, naj bi se zaradi sladkorne špikali tudi v trebuh, to pa predvidevam da se med nosečnostjo ne. Jaz imam drugo možno v zgornji del stegna vendar me vedno bolj boli. Vsak dan se pičim v drugo nogo vendar imam kljub temu ves čas zatečeno in vse modro. Imaš morda kakšen nasvet?

Aprilčica še dobro da je mali bolje. Meni je najhuje, če je tamauček bolan. Upam, da je sladoled pozdravil tvoje grlo. Što ne ubija, JAČAuser posted image To je moto, ki kar fajn držiuser posted image

Tako drage dame, spet sem se razpisala, sedaj se pa poslalvljam. Bom šla kar v ležeč položaj, ker je tole vreme hudo vspodbudno za moj lenoritis.

Uživajte!

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.6.2009 18:17:50   
opatija
poopsie pravljično lepa sobicauser posted image Trebušček pa je prav tako krasenuser posted image Tvoje stanje se je očitno umirilo, super! Zdrži še malo, preden nas razveseliš z lepo novicouser posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.6.2009 18:57:24   
poopsie
Hvala za pohvale o sobici user posted image user posted image
Res je bilo ogromno truda vloženega v njouser posted image  Se mi zdi,da celo največ.. Hodila sem po trgovinah in iskala elemente,ki bi pasale k podobi,ki je nastala v moji glavi user posted image
Je pa res izdelano vse do potankosti, postavljeno na milimeter natančno user posted image user posted image  Ker vedno,ko se lotim takšnega projekta hočem naredit 110% najlepše in najboljše kar se da user posted image
Sulfinija super,da še vedno vztrajata 2v1user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
7.6.2009 19:07:07   
poopsie
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

hoj punce danes sem mislila da bom doživela živčni zlom.

sam mal me ni bilo v kuhinji in glej da zlomka bež stoli in zelena voščenka ter otorška ustvarjalnost, jaz sem mislna da bom znorel. jezna sem bila kotuser posted image . tamalmu kazen v sobo in priti ven ko mi bo reku oprosti da ne bo več. jaz pa hitr ribat stole. hvala bogu da je šlo stran vse. moj ko je to vidu se mu je kar zvrtel. kj tazga pa še ni naredu pa sem mu lepo razložila da tega se pa ne sme delat. tudi po steni ne in do zdja je lepo ubogal. katastrofa.

Ej bejba poznam to..user posted image  Mi smo celo dnevno sobo prebarvali in se še barva ni posušila prav,ko je Iraya z barvicami risala gor.. Takrat se mi je iatk hotlo zmešat ampak ni nič pomagalo.. Še kr ustvarja po svoje. Zakaj so beli listi sploh ne ve user posted image user posted image user posted image

kot sem vam omenila da sem imela lažne popadke. 3 sni zaporedoma. in imam kolegico ki je babica v lj in me je vprašala če sem češnje jedla. ja hallo če pa jih je letos veliko. in ona mi reče da jih ne smem jesti ker povzročajo lažne popadke ki se lahk obrnejo v praveuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem sam omenela. groza edino sadje ki mi paše pa ga ne smem jesti. pravi da so imeli že veliko primerov, ki so jedle češnje.

A res??? user posted image user posted image  No pol pa vem zakaj sem jaz imela popadke user posted image  Češenj sem pa res na tone že pojedla, še tiste čisto hitre user posted image  No pa bom nehala jest in ostanem do avgusta z vamiuser posted image

sem rekla škoda da jih čez mesec pa pol ne bo več user posted image user posted image user posted image . ker bi imela hitr popadke user posted image user posted image user posted image . tko da jih bom vložila in nato jedla po porodu. zdajle pa bi sladoled jedla pa ga ne smem ker se skrivam zaradi sina- ker ima bronhitis.

No vidiš, vloženih pa jaz ne maram user posted image  Vse kar je sveže pojem v minuti ostalim pa se v velikem krogu izognem! Za sladoled pa itak ubijam.. Podnevi in ponočiuser posted image    Revček mali... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sina!

vremem je pa ubitačno - dež sonce itd.

Sploh ne bom komentiralauser posted image  Občutek imam,da je april ne pa junij..

Neposredna povezava do sporočila: 222
7.6.2009 19:56:24   
go_ta
poopsie, sobica je res res huda!!! jst bi tud imela takouser posted image  Trebušek je pa tud kjut! Brezskrbi, se bom še zate enkrat vrgla v vodo. Alpa se ne bom nič metala, bom še kakšen cunami ustvarilauser posted image
eee35, kaj češ ... moški.user posted image vrjamem, da bi bil potem naval moških na ta forum jauser posted image
modrasmotka, to mi je že kolegica povedala, da je spraševala user posted image , kaj bo, njej je 'rekel' da je fantekuser posted image  No, sj boš kmal zvedla, če ti je res odogovil/-auser posted image
Midva sva pa dons skočila do postojne, sva si šla predjamski grad ogledat. luštn izletek pa še sonček se je dol prikazal, ker pri nas je bil tak čuden dan, samo za spanje. Sj do 2 sva samo poležavala, pol sva pa šlauser posted image
morm pa povedat, da med pa česen res pomagata za grlo, hvalaboguuser posted image  Sam mojemu user posted image  pa vonjave niso všečuser posted image  in po tem, ko pojem žličko te žavbe, ga začnem lovit po stanovanju in zahtevat lupčkauser posted image  Sm žleht ane?user posted image  user posted image
no, zdj pa mal pred tv ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.6.2009 20:39:03   
HeGa
Ojla user posted image !

Eto mene. Smo bili na pijački v mestu, pa na enem sprehodu. Zdaj sem pa ravno pojedla večerjo in sem tkoooo sita, da ....

Jupi sam še 4x grem v službo. Pol pa morje, ko pridem nazaj, pa upam, da me zagrabi tole gnezdenje. Zdaj sem z mislimi povsod drugje, še najbolj pa pri morju. Ampak v juliju bi pa že mogla počas kaj pripravit. Se bom mogla mal v roke vzet. Na morju mava pa da imeni izbereva za najinga user posted image . A ve maste že vse izbrana?

Drugače bom pa tudi jst spet uporabljala Tosamine Toto krpice v kombinaciji z vodo. Sicer pride mal dražje ampak so mi res zakon. Pri Evi sem jih, dokler ji niso diagnostificirali ledvičnega refluksa (do konca 7 meseca). Bi jih pa drugače zihr še dlje. Ne vem, nekako mi ne gredo tile vlažni robčki, se mi zdi preveč vsega gor. Si niti jst ne morem v njih roke brisat, ker se mi zdi, da moram pol še dol vse sprat. Jih uporabljam samo za Evino ritko. Če je pa ornk pokakana pa itak tuš laufa.

poopsi full luštna sobica, no trebušček je tudi luštn (pa naj kar še nekaj časa ostane) Le zaradi sobice mi je žal, da midva nočeva vedet za spol. Ampak bova imela pa svetel les v kombinaciji z jabolčno zeleno. Pol pa če bo pupa bova dve steni v lila pobarvala, če bo pa fantek pa v svetlo modro. Itak bo vsaj tri mesece pri nama v spalnici, pa se bo imelo čas preluftat.

Sulfinija  user posted image user posted image user posted image user posted image  sem res vesela da sta še vedno 2v1. Držim pesti še naprej.

Aja češnje tud povzročajo popadke, nisem vedla. Še dobro, da jih zaradi cukra ne smem.

Opatija hja na žalost se kar v trebuh špikam. Se še nisem čisto navadila, je kar zoprn feeling. Še dobro da mam mal špehka, ker bi se drugač bala da user posted image  al pa sebe v prst špiknem. Sem si prav predstavljala, kako direkt tja kamor jst zapičim brcne. Saj vem, da ni izvedljivo da bi ga špiknila, ampak včasih ko ponoči ne morem spati se mi take neumnosti podijo po glavi. Joj ko bi vsaj imela kakšen nasvet ma sem čista začetnica. Po moje res bolj boli v stegno kot v trebuh. Sem pa sprobavala zdejle, pa vidim, da na trebuhu full lažje gubo naredim, kot na stegnu.

Moram laufat dat Evo spat. Moj user posted image  se jezi nanjo ker mu nagaja. Bo bolš da jst prevzamem.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.6.2009 21:44:42   
aprilčica07
Ojla

simonalokar: ufa, ta je pa huda.. nam je enkrat naš z kemikom popisal kavč, me je tudi kmalu pobralo, ampak se je lepo vse počistilo potem... a ti je uspelo sčistit vse?
he ga: saj si zihr že napisala, ampak jst še vedno nevem zakaj se špikaš?
opatija: kaj pa ti?  ena moja kolegica se je tudi mogla špikat celo nosečnost imela pa je trombozo in je reva kmalu umrla, pol se je pa mogal do konca špikat, pa je blo vse ok...... Ja, kadar je tamali bolan je meni tudi hudo. Ko je zbolel prvič se spomnim, sem zagnala tako paniko, da so vsi v šusu prleteli k nam.. joj, kolko je blo meni hudo,  ko je imel vročino, pa nisem vedla kako naj mu jo zbijem in kaj naj delam.. zdaj mi je smešno, itak, ma takrat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa hb ni blo nič hudega, le vneto je imel eno uhce, ampak jst sem zagotovo zgubila kašen kg na račun tega......  glede izgube kg v nosečnost pa najbrž ni panike... če malo shujšaš.. jst sem v prvo proti koncu tudi že šla proti dol z kg, ampak to je blo zadnji mesec.. tako, da po moje se ne rabiš sekirat...user posted image
go ta: bogi tvoj lubi.. po tistih žavbah je zadah res fenomenalenuser posted image user posted image user posted image
poopsie: ja, je videt, da si sobico izdelala v detaje.. je res super narejena..
flora: jst pa ne gnezdim in tudi ne bom... niti nisem k temu nagnjena, kaj malega bom naštimala, vse ostalo bo pa stvar improvizacije ha hauser posted image

Mi smo šli pa prej malo ven, do mesta.. tolko, da smo malo na zraku bli. Kaj dosti itak ni blo od mene, ker sem še vedno zanič in vsa šmrkava. Jakob je pa ok.  Zdaj sta šla z mojim spat, me zanima kateri bo prej omagal. Ponavadi čujem ven iz spalnice smrčanje od mojga in glasek zraven tata, tata, tataaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš, pol pa na kvč v vodoraven položaj. Jutri se začne predzandji delovni teden, zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?