Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 11:36:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober dan oz. večer Kako kaj? Mi smo imeli pester dan, polno skakanja in dela Noč je bila delno super, delno pa grozna Namreč drugi del noči mali sploh ni hotel več spati Oh kako dobro te razumem Oh, ****, kako zelo te razumem z vsemi temile težavami okrog bolezni in nespanja Sicer je Gregi vsake toliko prav priden in kar nekako spi, ampak se ne upam hvaliti, ker še vedno večino noči žuriramo Ojej, berem, da je Omar še hujši Kako pa kaj tvoje zdravje, ko si takole izmozgana? In še zobki ga matrajo? Bogi revež in z njim ti Anitka, upam, da danes na polno uživate tally, za spanje. Aha, vidim, da imata Srčekgirll in Soncnica Sandra *** poročne debate SEj edin to mi še ostane , vse ostalo je itak čist v K**** saj bo punce tudi mene vsake toliko hvata depresija od tega nespanja, mi se tudi na polno zbujamo ponoči, mislim da sedaj celo zaradi vrtca, sred noči začne na ves glas kričat , v službo pa itak hodim kot zombi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 11:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** dan spanje: počutje: vreme: Manca: trmari 100/h, men se bo pa počas en dan zmešal dobesedno, obupna je ratala vidim, da bi tudi Manca morala v vrtec sej bo šla s1.9, amapk do takrat bom jaz že LJ-Polje, al pa Begne al pa Gričk o jej šele , drži se SS, saj bo poletje hitro minilo kako pa kaj kaže z vašimi službami?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 11:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce: tiste, ki imate otroke v vrtcih, a je pri vas v vrtcu tudi tak mraz , mi moramo oblečt otroku zabice, hlače, bodi+debelejši poloverček , da sploh ne govorim kako so tla ledena Naša gre v vrtec šele s 1.9, ampak me po pravici povedano skbi, da ji bo vroče, ker naša takoj zakuha. Kako pa da imate pri vas tako mrzlo v vrtcu, ker ponavadi je minimalno 23stopinj v vrtcu naš vrtec je še v izgradnji in zato je tako mrzlo , saj večina otrok je že zbolelo , v sosednji skupini (pri Žankotu) jih je 9 od 12 že zbolelo , pri nas pa tudi, je že vsa hripava in prehlajena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 11:57:54
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Mi smo mislili pa danes imet piknik, pa je dež , dobro da imamo teraso, da bomo zunaj zagrilali, jedli pa not Spali smo ok, le ob šririh je nekaj rogovilila, pa sem jo kar vzela k nama, ker se mi ni ljubilo skakat sem ter tja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 11:59:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO fuj pa kaj je s tem vremenom?? Kako poletje nas čaka nič jaz bom brzinska ker moram stanovanje spucat, ker potem šibamo v LJ. Anitka: si vidla moj post za kroglice? Estreella: v vrtcu gre superca , v petek sem prišla ob 12h po njo, pa so VSI spali , smo bile mamice kar šokirane , tako da za enkrat superca , AT baje še čisto malo jokca.... nič pridne bodite Pridna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:00:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan danes pa ni neke vneme za čvekanje a ne? mi smo spet pokonci že od pol osmih.Še moj se je vstal, da sva skupaj kavo spila, kar je zanj čudež... Vreme je katastrofa, ravno pravšnje za likanje, če bo Nejc pustil kabel od likalnika pri miru .. drugače pa smo vredu.. Joj ti kabli, so kot magnet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:03:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jao, Gregor je ponoči spet razgrajal edinaos, za AT. jana81, jaz Gregiju kar sesalec pripeljem, da ga mrcvari, medtem ko likam Samo tako ga odvrnem od kabla Uživajte v nedelji!!! Ti, ti Gregi, kaj jeziš mamico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:04:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Najem dvorane v Hotelu Lev za poročno slavje, Tuhnja d.o.o. ( http://www.tuhnja.si/) 15% popust, Kompas holidays ( bon za 15€ ), MOPS (www.mops.net) 20% popust (sam kle prou piše da je sam za naju kot finalista ),PUP (www.pup.si) 20% popust za poročno dekoracijo, za ostalo pa še ne vem, morem še najt jih. hvala, ampak mislim, da mi od tega ne pride nič kaj v poštev. prostor imava rezerviram, pa itak je Lev čist too much predrag za moj žep, Kompas odpade, ker itak ne bova šla na potovanje , pup tud ne, ker bom sama delala dekoracije Kaj pa ta:http://www.magic.si/
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:05:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jao, Gregor je ponoči spet razgrajal edinaos, za AT. jana81, jaz Gregiju kar sesalec pripeljem, da ga mrcvari, medtem ko likam Samo tako ga odvrnem od kabla Uživajte v nedelji!!! HB spi, da me ne moti... ga je babi po dežju vozla okrog z vozičkom da je zaspal..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:05:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos aja Jana AT ima ful rada igračo, ki ji jo je Nejko kupil no super..so žogice zraven, se mi je zdelo da bi jo moralo bit všeč v vrtcu pa ni mrzlo pri nas, Nejc je samo v zokenčih in trenerki/hlačah in zgoraj bodi s kratkimi rokavi, pa včasih mikica čez
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:06:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** dan spanje: počutje: vreme: Manca: trmari 100/h, men se bo pa počas en dan zmešal dobesedno, obupna je ratala Tudi Nia je začela svoje uveljavljat, zdaj so zgleda v ta leta prišli , po moje je zdaj pravi čas, da jih začnemo "nazaj držat", evo zdaj se je prava vzgoja komaj začela , to bodo bolj znale povedat stare sablje v materinstvu kajne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:11:15
|
|
|
|
nia5
|
Danes bi pa čvekala, pa je spet nedelja, če bodo tri strani padle sem pecikl Barbaw, če kaj bereš, kako napredujete?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:18:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Najem dvorane v Hotelu Lev za poročno slavje, Tuhnja d.o.o. ( http://www.tuhnja.si/) 15% popust, Kompas holidays ( bon za 15€ ), MOPS (www.mops.net) 20% popust (sam kle prou piše da je sam za naju kot finalista ),PUP (www.pup.si) 20% popust za poročno dekoracijo, za ostalo pa še ne vem, morem še najt jih. hvala, ampak mislim, da mi od tega ne pride nič kaj v poštev. prostor imava rezerviram, pa itak je Lev čist too much predrag za moj žep, Kompas odpade, ker itak ne bova šla na potovanje , pup tud ne, ker bom sama delala dekoracije Kaj pa ta:http://www.magic.si/ ta bi pa znal biti uporaben
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:19:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce: tiste, ki imate otroke v vrtcih, a je pri vas v vrtcu tudi tak mraz , mi moramo oblečt otroku zabice, hlače, bodi+debelejši poloverček , da sploh ne govorim kako so tla ledena Naša gre v vrtec šele s 1.9, ampak me po pravici povedano skbi, da ji bo vroče, ker naša takoj zakuha. Kako pa da imate pri vas tako mrzlo v vrtcu, ker ponavadi je minimalno 23stopinj v vrtcu naš vrtec je še v izgradnji in zato je tako mrzlo , saj večina otrok je že zbolelo , v sosednji skupini (pri Žankotu) jih je 9 od 12 že zbolelo , pri nas pa tudi, je že vsa hripava in prehlajena ojoj,pa kako imajo lahko vrtec sploh odprt, če še ni zaključen upam, da ne bo še AT zbolela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 12:21:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** dan spanje: počutje: vreme: Manca: trmari 100/h, men se bo pa počas en dan zmešal dobesedno, obupna je ratala vidim, da bi tudi Manca morala v vrtec sej bo šla s1.9, amapk do takrat bom jaz že LJ-Polje, al pa Begne al pa Gričk o jej šele , drži se SS, saj bo poletje hitro minilo kako pa kaj kaže z vašimi službami? službe...slabo jz sem začela pošiljat vse po vrsti prošmje....trgovina, gostinjstvo,..... vse, sam da neki dobim, ker tkole ne gre več naprej, z 215€ pregurat skozi mesec enostavno ne gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 13:27:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jao, Gregor je ponoči spet razgrajal ti ti lumpek mali , sej moja tudi še kar teži ponoči edinaos, za AT. jana81, jaz Gregiju kar sesalec pripeljem, da ga mrcvari, medtem ko likam Samo tako ga odvrnem od kabla pri nas pali sesalec nekaj časa, potem pa navali na kabel Uživajte v nedelji!!! mi še kar nikamor nismo šli , me je račun za popravilo avta sesul , beri 400 EUR tako, da bo najbolje da se tudi sama lotim likanja aja Jana AT ima ful rada igračo, ki ji jo je Nejko kupil Punce: tiste, ki imate otroke v vrtcih, a je pri vas v vrtcu tudi tak mraz , mi moramo oblečt otroku zabice, hlače, bodi+debelejši poloverček , da sploh ne govorim kako so tla ledena Ne, v našem je vročeeeeeeeee. Morajo biti v kratkih rokavih. Vtrec imate v zelo strai stavbi in je zato bolj mrzla Avto..............tudi jaz sem bila ob 400 eu Kar se mora, se mora.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 14:27:47
|
|
|
|
Anitka
|
Dan! Se malo oglasim nato pa šibam h Galu v posteljo. Včerajšnja fešta je uspela maksimalno Še vreme nam je bilo naklonjeno. Gal je zdržal do polnoči (pssssst ), potem pa je spal do 10.40, s tem, da je ob pol osmih spil flašo mleka. Samo toliko še - Edinaos - sem videla za Osanit kroglice in jih bom v tem tednu nabavila. Ni blema Se beremo kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 15:33:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** dan spanje: počutje: vreme: Manca: trmari 100/h, men se bo pa počas en dan zmešal dobesedno, obupna je ratala vidim, da bi tudi Manca morala v vrtec sej bo šla s1.9, amapk do takrat bom jaz že LJ-Polje, al pa Begne al pa Gričk o jej šele , drži se SS, saj bo poletje hitro minilo kako pa kaj kaže z vašimi službami? službe...slabo jz sem začela pošiljat vse po vrsti prošmje....trgovina, gostinjstvo,..... vse, sam da neki dobim, ker tkole ne gre več naprej, z 215€ pregurat skozi mesec enostavno ne gre o jej poslušaj kaj pa če jaz vprašam če bi kej rabili, koliko km imaš ti do Logatca? Preko študenta zihr lahko zriham, samo ti nimaš več napotnic, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 15:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Se malo oglasim nato pa šibam h Galu v posteljo. Včerajšnja fešta je uspela maksimalno Še vreme nam je bilo naklonjeno. Gal je zdržal do polnoči (pssssst ), potem pa je spal do 10.40, s tem, da je ob pol osmih spil flašo mleka. Samo toliko še - Edinaos - sem videla za Osanit kroglice in jih bom v tem tednu nabavila. Ni blema Se beremo kasneje do kdaj je bil mali pokonc , vauuu to pa bo žurer moja je po 20h že tako sitna da mora po hitrem postopku v krevet hvala ti moja AT je danes tako sitna, ne spat, ne jest, ne se igrat , moj jo je zdaj spokal k mojim za vsaj 2 uri, mi2 bova pa kako grozljivko pogledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 17:20:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos o jej poslušaj kaj pa če jaz vprašam če bi kej rabili, koliko km imaš ti do Logatca? Preko študenta zihr lahko zriham, samo ti nimaš več napotnic, a ne? do Logatca mam jaz tam dobre pol ure vožnje, glede km pa ne vem točno, mislem, da jih je od mene pa do Žirov cca.7km,pa še pol iz Žirov do Logatca tam cca. 10km ne, nisem več študent, na žalost... to so bili še dobri časi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 17:21:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos moja AT je danes tako sitna, ne spat, ne jest, ne se igrat , moj jo je zdaj spokal k mojim za vsaj 2 uri, mi2 bova pa kako grozljivko pogledala jz bi jo tud kar kam mal dala za kakšno uro... no sej čez eno uro greva v KR na priprave, sam kva ko ni to čas sam za naju, ampak obveznost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 19:08:00
|
|
|
|
nia5
|
Helo Nia mi je spala do pol šestih, zdaj pa bom mela hudiča vsaj do enajstih, če ne dlje , sem mislila da bo malo zadremala za pol urce, ona pa je vsekala skoraj dve uri, no pa jaz sem zaspala za slabo urco z , kar se mi ni zgodilo da ne pomnim, ker ne spim čez dan, tako da bomo danes bolj nočni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 19:09:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Se malo oglasim nato pa šibam h Galu v posteljo. Včerajšnja fešta je uspela maksimalno Še vreme nam je bilo naklonjeno. Gal je zdržal do polnoči (pssssst ), potem pa je spal do 10.40, s tem, da je ob pol osmih spil flašo mleka. Samo toliko še - Edinaos - sem videla za Osanit kroglice in jih bom v tem tednu nabavila. Ni blema Se beremo kasneje do kdaj je bil mali pokonc , vauuu to pa bo žurer moja je po 20h že tako sitna da mora po hitrem postopku v krevet hvala ti moja AT je danes tako sitna, ne spat, ne jest, ne se igrat , moj jo je zdaj spokal k mojim za vsaj 2 uri, mi2 bova pa kako grozljivko pogledala Pri vaših pa bo angelček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 19:10:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Se malo oglasim nato pa šibam h Galu v posteljo. Včerajšnja fešta je uspela maksimalno Še vreme nam je bilo naklonjeno. Gal je zdržal do polnoči (pssssst ), potem pa je spal do 10.40, s tem, da je ob pol osmih spil flašo mleka. Samo toliko še - Edinaos - sem videla za Osanit kroglice in jih bom v tem tednu nabavila. Ni blema Se beremo kasneje za žurko in za ultra dolgo spanje, jaz bi tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.6.2009 19:11:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** dan spanje: počutje: vreme: Manca: trmari 100/h, men se bo pa počas en dan zmešal dobesedno, obupna je ratala vidim, da bi tudi Manca morala v vrtec sej bo šla s1.9, amapk do takrat bom jaz že LJ-Polje, al pa Begne al pa Gričk o jej šele , drži se SS, saj bo poletje hitro minilo kako pa kaj kaže z vašimi službami? službe...slabo jz sem začela pošiljat vse po vrsti prošmje....trgovina, gostinjstvo,..... vse, sam da neki dobim, ker tkole ne gre več naprej, z 215€ pregurat skozi mesec enostavno ne gre Te popolnoma razumem, kaj pa si drugače po poklicu, če ni skrivnost?
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?