|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
6.6.2009 18:27:52   
zband
a ja očetje pa ne smemo prebrati vaših čvekovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
6.6.2009 18:45:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: zband

a ja očetje pa ne smemo prebrati vaših čvekovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj neuser posted image . Seveda lahko. Včeraj smo ti sam mal zatežile, ker nismo vedle keri odgovarjaš in bi blo s citiranjem lažje. Ti kar beri pa kaj napišiuser posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
6.6.2009 19:04:36   
zband
to sem napisal danes,ker je rekla dober dan oz.dober večer vsem mamicam.

drugače pa ti tak al tak veš da vas radno berem in komentiram,ko imam čas.

zanima me pa še ena stvar,oz. tvoje mnenje ...sem se oni dan skregal z našim župnikom,ne skregal le malo sem vzdignil glas,če pač noče pač noče ,ker mi noče krstiti otroka na soboto.zakaj sobota?ker imamo potem še malo žurke mi odrasli cca.50 kos in ker imava na ta dan 5-eto obletnico poroke.ne v cerkev ne hodimo redno le bo veeeeeelikih praznikih,ki so redki.pa sem se zmenil z drugim, z onim ki naju je poročil.ta pa bo v izrednem dogodku naredil krst,naš pa ni hotel niti slišati.ali misliš,da sem odreagiral in storil pravilno ali ne.

vas berem dalje

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
6.6.2009 19:46:42   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...dan...uf je vroče danesuser posted image ......mi smo že nazajuser posted image ....uf kok bom jaz pogrešala te brezbrižne dneve ko bo treba z službo začetuser posted image ...lahk se spokaš kam češ na kak piknik,izlet,sprehod,bazen,ali si pa enostavno odzuni na dekici in uživaš z družinico....pa kok gre hiter ta čas no....včasih sem tko zmatrana zvečer,pa prime me da bi kam pobegnila za kako urco,dve,ko bom pa tam 10 ur odsotna bo pa druga pesem....sploh si ne predstavljam, pa vem da ni prav že zdej študirat o tem,sam kaj si čem.....
.
..kaj ste danes počenjaleuser posted image ...najboljš da grem brat....

Kaj se prvega dela tiče, sploh ne govori in ne razmišljaj. user posted image Mi je tudi hudo, ko pomislim.

Kaj pa se drugega dela tiče pa sva bile celo dopoldne po mestu, malo smo jedli, malo igrali, sedaj L spi, jaz pa prčkam po hiši. Ko pa se zbudi greva k našim. Ona cartat in igrat, jaz laufat, zvečer pa prideta prijatelja in bomo dali kakega na zob. user posted image Po moje bom itak po 2 dcl že user posted image .

v MB si bila??

Ne, našem mestu. Mi imamo tudi mesto Saraya. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
6.6.2009 19:51:07   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...dan...uf je vroče danesuser posted image ......mi smo že nazajuser posted image ....uf kok bom jaz pogrešala te brezbrižne dneve ko bo treba z službo začet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/i

jaz že drug tedn začnem migat...user posted image

A greš delat?

jap..

Si službo dobila?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
6.6.2009 19:59:50   
gold fish

jaz že drug tedn začnem migat...user posted image

a greš v službo al kaj?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
6.6.2009 20:02:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pediatrinja je Lovra na pregledu za pol leta prijela za roki in ga dvignila in ker je že lepo sedel je rekla, da naj ga kar večkrat takole dvigujem. Če bi čakala, da se bo sam usedel, bi še zdaj samo ležal. Zdaj se že plazi in kobaca, usedel se je pa menda samo 1x do zdaj.

ja..meni je tud bilo tako rečeno...in da otroci ki se ne plazijo,pač kar shodijo...
moje mnenje je,da "leni" otroci potemtakem itaak sami od sebe ne začnejo,jih je treba malo vzpodbudit,da vejo kako in kaj...mi jo postavljamo inn hodi kot velika....pa komaj čaka,da jo dam hodit...

...... ne govorita o isti stvari..... ali pačuser posted image

Ne čisto. Jaz sem hotla samo rečt, da jih lahko posedaš preden se znajo sami usest. Za hojo pa nisem ravno tega mnenja... Sem takega poklica, da vidim, da imajo otroci, ki prehitro shodijo in to ne sami, potem težave pri motoriki (pisava, likovni, tehnika, telovadba...)

..... no, pol sem prav sklepala.....user posted image ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
6.6.2009 20:06:16   
mokatela
se opravičujem za naprej in nazaj user posted image

dober večer vsem mamicam in atijem user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
6.6.2009 20:14:24   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Tudi meni je paštetka padla v oči. Ja saj sem vam zadnjič pisala že, da ena tu pri nas tudi daje pašteto svoji hčerki, ki je teden dni starejša od naše. Nisem mogla verjeti.

Naš je še ne bo videl. Pašteta je še za odrasle junk.

Mi jemo, no moj mož, tiste vegetarijanske.... ko bo začela s kruhom kaj jest, ji bom namazala kdaj...

So pa tudi hrenovke svinjarija, ma jih starši radi dajajo svojim otrokom...

Naša bejbika pa že spi....user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
6.6.2009 20:17:37   
zband
saj smo tudi mi zrasli ob hrenovkah..

mama le kaki dec semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
6.6.2009 20:27:08   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Naša bejbika pa že spi....user posted image

naša tudi....

jaz sem pa želela smuknit malo na vrt, ampak tale naša elektronska varuška nekaj štrajka. vedno ji je utripala zelena lučka, ko je bila prižgana, zdaj ji pa rdeča utripa. po moje nekaj ni vredu. sem zamenjala baterije, ker so bile prejšnje že bolj prazne...pa še vedno rdeča utripa. saraya, na pomoč! ali pa če ima katera druga tomy varuško user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
6.6.2009 20:27:43   
Olivija*
ups...če ima kateri drugi varuško user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
6.6.2009 20:39:25   
Jazzy1

...dan...uf je vroče danesuser posted image ......mi smo že nazajuser posted image ....uf kok bom jaz pogrešala te brezbrižne dneve ko bo treba z službo začetuser posted image ...lahk se spokaš kam češ na kak piknik,izlet,sprehod,bazen,ali si pa enostavno odzuni na dekici in uživaš z družinico....pa kok gre hiter ta čas no....včasih sem tko zmatrana zvečer,pa prime me da bi kam pobegnila za kako urco,dve,ko bom pa tam 10 ur odsotna bo pa druga pesem....sploh si ne predstavljam, pa vem da ni prav že zdej študirat o tem,sam kaj si čem.....

Ma se mi zdi, da smo zdaj ravno tolk na koncu porodniške že, da si ne moremo kaj da ne bi tud na to pomislile. Jaz se že skoraj vsak drugi dan zalotim zjutraj ko si rečem: joj dej pejt vn pa uživaj z L kolikor se le da!!!

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 6.6.2009 20:41:08 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
6.6.2009 20:39:46   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: mokatela

Jupi, jutri pa se gremo kopatuser posted image , da še izkoristimo tale Športni vikend.

Olivija, sedaj se temu tudi kopanje že reče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
6.6.2009 20:39:57   
Jazzy1
čer drugače user posted image Vidim, da ste lepo dan preživele. Mi smo bili na BLedu potem pa še pri tašči na palačinkam. Mnjamsi. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 6.6.2009 20:40:39 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
6.6.2009 20:40:56   
arabela*
olivija...naredi tako:probaj dat obe priklopit na elektriko. Ker, če potem ne bojo svetile rdeče lučke, pomeni, da so slabe baterije ali pa da ni signala veni.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
6.6.2009 20:56:26   
gold fish

.pa sem se zmenil z drugim, z onim ki naju je poročil.ta pa bo v izrednem dogodku naredil krst,naš pa ni hotel niti slišati.ali misliš,da sem odreagiral in storil pravilno ali ne.

vas berem dalje

nisem sicer meta...ampak po moje ja...jaz bi naredila isto...

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
6.6.2009 20:58:55   
gold fish
...grem spravit  user posted image  spat.... pridem pol

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
6.6.2009 21:11:04   
meta21

to sem napisal danes,ker je rekla dober dan oz.dober večer vsem mamicam.

drugače pa ti tak al tak veš da vas radno berem in komentiram,ko imam čas.

zanima me pa še ena stvar,oz. tvoje mnenje ...sem se oni dan skregal z našim župnikom,ne skregal le malo sem vzdignil glas,če pač noče pač noče ,ker mi noče krstiti otroka na soboto.zakaj sobota?ker imamo potem še malo žurke mi odrasli cca.50 kos in ker imava na ta dan 5-eto obletnico poroke.ne v cerkev ne hodimo redno le bo veeeeeelikih praznikih,ki so redki.pa sem se zmenil z drugim, z onim ki naju je poročil.ta pa bo v izrednem dogodku naredil krst,naš pa ni hotel niti slišati.ali misliš,da sem odreagiral in storil pravilno ali ne.

vas berem dalje

Če prav razumem bo cerkev ista župnik pa drugi. Jaz mislim, da imaš vso pravico do župnika po tvoji izbiri. Bi naredila enako. Jaz razumem, da si naredijo en red in pol tako delajo-pri nas npr. ima krst vsako 3. nedeljo v mesecu med 3. mašo.

Kaj ima zdaj kaj proti, da bo drugi župnik krstil? 

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
6.6.2009 21:13:40   
arabela*
olivija..si zrihtala?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
6.6.2009 21:16:49   
Olivija*
olivija..si zrihtala?

ja, zgleda so res baterije...ko sem priklopila na elektriko, je spet zelena luč. moram nove baterije kupit.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
6.6.2009 21:24:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

olivija..si zrihtala?

ja, zgleda so res baterije...ko sem priklopila na elektriko, je spet zelena luč. moram nove baterije kupit.

ne vem,to mi je moj svetoval,da je to možno.....
mi nismo baterij uporabljali.....spodaj sem jo tudi vedno v elektriki imela,tako da ne vem...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
6.6.2009 21:29:50   
*bubi*
Dober večer. user posted image

naporen dan je za nami, prav lušno je bilo. user posted image Sem že malo vnaprej okroglo proslavljala. Nadaljujem naslednji teden user posted image .

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.6.2009 21:30:09 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
6.6.2009 21:31:14   
*bubi*
mokatela, verjetno si spregledala - v katerem koncu MB ste doma?

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
6.6.2009 21:47:55   
Čarli08

Peglajzl sem dala na iber. Mislim da so odveč vse besede. 

O ja

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?