Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo mototri motoriii moootoooriiii , joj jst sm bla v osnovni šoli obsedena...moji mami se je mešalo...k sm bla stara 8 let sem furala pony ekspresa, pol takoj avtomatika...v petem razmredu sm pa sosedu ta prva opraskala čist nouga ATX-sa, k je bil čist preveč slonski za mene in sm se na mestu zvrnila ....pol je bla manija BT....no pol so me pa deci že bl intereseral .....zdej me ne ganejo več.....se po cesti še s kolesom ne upam pelat k je tak promet... Šime pa...no commetn...on je navadn hrček....starinar ......pri mamici ima še vedno u nulo spedenano 6ko, ki jo je dobil za birmo, pa da ne govorim, d ma doma med najpomembnejšimi dokumenti spravljen še njen RAČUN ene 3krat skopiran - za svaki slučaj ..............zanč je čist vn padu, ker jo je njegov brat parkiral v magacin, kjer meljejo žita ....je bla snežno bela od prahu ....se je skor zjokcal..............no zdej ma željo po 4 kolesniku, sam je preveč škrt d bi si ga kupu.....sm mu že zdavnej rekla, d on si ne zna nobene želje uresničt......TV mamo tut iz prejšnega stoletja- od mamice seveda.....in k.u..r . ba noče crknt d bi novega kupil Plenive ah ja.....glih učeri me je u vrtcu spašvala, če je kej brez plenice....sm rekla d ne, ker nimamo ograje ....no mulc v vrtcu baje hodi na kahlo, tko d bom zgelda mogla počas si res cajt uzet, pa mu gate gor dat.....jih je že zadnjič vidu in jih je hotu met za spat- brez plenice seveda šibam zdej mal pospravt, ker sm celo doploldne bluzila, pol grem pa k mojim tastarim, pa upam d bo vreme zdržalo.....ne vem za koji kkkk more tok pihat Cel post eno samo režanje! Tole mi je pa res popravilo jutro - sploh rdeče označeno! Js sm pa tooolk utrujena. Nisem nič spala. Trebuh mi nonstop otrdeva, pa skoz me neki dol špika, da mam občutek, da bo kaka rokica v pogledala. Sm bla učeri tolk sita vsega, da sm mojga budila za opa-cupa, pa se je sam obrnu na drugo stran. Šla bi že rodiiiiiit! No, ta vikend še ne, pa ponedeljek še ne, pol pa kr. Čist drugačna nosečnost od prve... No, ko sm se učeri tolk hvalila, kako je Alen sam odkorakal v igralnico - dans se je spet dru ko zmešan. Sm ga še v garderobi čula "mamiiiiiicaaaa mooooooooojjjaaaaa" Jaaaoooo... Če prav pomislim - edina želja za bebija - poleg zdravja seveda, je ta, da bi lepo speljal vrtec. Mu ni treba spat - mu oprostim že vnaprej! OK, dost teženja, se slišimo!
|