|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
5.6.2009 21:31:25   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
lara...jaz še tud mam nekaj za tebe...oz za manjšo laro..

ha ha...v sredo bomo imele pravo "mini tržnico" oziroma blagovno menjavo user posted image user posted image user posted image

jaz še vedno zbiram šparove nalepke user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 5.6.2009 21:32:08 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
5.6.2009 21:33:49   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Cuker mi je padel!! Ravno sem našla nekaj jedilne čokolade ker druge niiiiii user posted image user posted image user posted image

Jst pa že 10 dni nisem jedla nič sladkega in nič OH... in se super počutim.... nobenega neravnovesja več v krvnem sladkorju... user posted image

Blagor tebi. Jaz sem čisto adijo od poroda naprej. Vsak večer bi nekaj sladkega, prej me ni niti brigalo. Ne vem, če je to zaradi dojenja ... zdaj sem pa eliminirala zaloge, pa imam ... in dojim ne več dober teden ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
5.6.2009 21:36:10   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jaz bi imela tisto posodico, ki se vakumsko prisesa na podlago. mislim, da je fiška enkrat pisala o njej. pa ne vem, kje jih sploh prodajajo?

Moj jo je prinesel iz drogerije Lepota in zdravje.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
5.6.2009 21:36:15   
meta21

včeraj pa smo bili na obisku in imajo rumenega telebajska precej velikega,skoraj 1 meter...joj, kako se ga je bala, je bila čisto resna in ves čas nabirala šobico... ko smo ugotovili, kaj bi jo utegnilo motiti in ga pospravili, je bilo pa vse vredu. pa res  ga je ful ful gledala v tiste velike črne oči... bošček mali prestrašeni... Lovro, konkurenca!

Hihi... Lovro se trenutno boji ročnega sesalca, drugače pa vedno hitreje sprejema nove stvari. Zdaj si lahko že v njegovi prisotnosti nos obrišemuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
5.6.2009 21:38:58   
zband
user posted image user posted image user posted image

vključi kompresor za zrak,pobegnejo vsi manjši od 1muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
5.6.2009 21:40:51   
Olivija*
na kaj se pa ta kompresor nanaša?

zband, probaj raje citirat

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
5.6.2009 21:41:23   
arabela*

jaz se tud sprašujem...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
5.6.2009 21:42:19   
Lara Croft
Si je še kej podobna?

Uha ji tu niso še štrlela....

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
5.6.2009 21:43:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Račkapk, a nam imaš ti kaj za povedat user posted image ? Sem te zadnjič videla pri januarkah 2010 user posted image

A ostale še na drugih forumih sodelujete???? Jaz sem sam na temu.

Meni je forum Čvekanje v tri dni zanimiv. Majo včasih dobre teme...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
5.6.2009 21:43:06   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Lara tudi ne, čeprav je nekaj začela rikvercat in je takoj na parketu... Da bi hodila pa niti ne probavam... nič jo na nogice ne postavljam...

tako je tudi prav....

Pa tudi posedat je ne bi smela, bi mogla počakat, da se zna sama vsesti.... ma če čem to čakat, bo do novega leta ležala samo na hrbtu.... user posted image

Pediatrinja je Lovra na pregledu za pol leta prijela za roki in ga dvignila in ker je že lepo sedel je rekla, da naj ga kar večkrat takole dvigujem. Če bi čakala, da se bo sam usedel, bi še zdaj samo ležal. Zdaj se že plazi in kobaca, usedel se je pa menda samo 1x do zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2485
5.6.2009 21:43:11   
*bubi*

ha ha...v sredo bomo imele pravo "mini tržnico" oziroma blagovno menjavo user posted image user posted image user posted image

jaz še vedno zbiram šparove nalepke user posted image

Ja, boste morale prej še 1x spomnit, kaj bi katera imela user posted image

razne trgovinske nalepke se itak po denarnici valjajo. Pa DM babybone smo si tudi že nekaj obljubljale.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
5.6.2009 21:43:14   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

včeraj pa smo bili na obisku in imajo rumenega telebajska precej velikega,skoraj 1 meter...joj, kako se ga je bala, je bila čisto resna in ves čas nabirala šobico... ko smo ugotovili, kaj bi jo utegnilo motiti in ga pospravili, je bilo pa vse vredu. pa res  ga je ful ful gledala v tiste velike črne oči... bošček mali prestrašeni... Lovro, konkurenca!

Hihi... Lovro se trenutno boji ročnega sesalca, drugače pa vedno hitreje sprejema nove stvari. Zdaj si lahko že v njegovi prisotnosti nos obrišemuser posted image

zdaj si me spomnila....moram nujno en filnček poiskat user posted image

če ni ravno na tistem pokvarjenem CDju user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
5.6.2009 21:44:41   
*bubi*

jaz se tud sprašujem...user posted image

na to, da se L boji sesalca user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
5.6.2009 21:46:33   
zband
user posted image user posted image Wiki: KompresorSearch Wikipedia!

. Kompresorji so delovni stroji. Imamo dve veliki skupini: volumenske ali izrivne in turbinske ali pretočne kompresorje. Volumenski kompresorji se delijo naprej na batne, ki so najpomembnejši, na rotacijske in na membranske kompresorje. Batni kompresor spada k energetskim volumenskim strojem. Značilna veličina je spreminjajoč se delovni prostor, ki je posledica premega gibanja bata v valju. Namen stroja je, da se pri stisljivih snoveh v eni ali več stopnjah povečuje energija, na primer pri zraku, pri tem se povečuje gostota in temperatura delovne snovi, zmanjšuje pa se specifična prostornina. Zato je stroju potrebno dovajati delo, na primer električno energijo, ki se v valju spreminja v tlačno energijo. Značilno za batni kompresor je - v primerjavi z turbinskim - manjši pretok, večji tlak in manjša vrtilna frekvenca. Konstrukcija in delovanje batnega kompresorja je podobno batni črpalki. [/link] Področje delovanja kompresorjev. A batni kompresorji, B rotacijski kompresorji, C batne in rotacijske vakuumske črpalke, Č turbinski kompresorji, D turbinske vakuumske črpalke Glede na stopnjo kompresije so batni kompresorji razdeljeni na vakuumske črpalke (< 1 bar), kompresorje (do 50 bar) in visokotlačne kompresorje. Področje uporabe batnih kompresorjev je pestro: zrak, vodna para, gorilni plini (zemeljski in plavžni plin), industrijski plini (vodik, dušik in acetilen), hladilne snovi (freon in amonijak). Uporablja se za pogon pnevmatičnega orodja, v metalurških obratih za vpihovanje zraka, za tlačno polnjenje motorjev z notranjim zgorevanjem, za transport organskih spojin, pri proizvodnji umetnih snovi. Rotacijski kompresor spada k energetskim volumenskim strojem. Značilna veličina je spreminjajoč se delovni prostor, ki je posledica ekscentrično nameščenega rotorja. Primera: zobniška kompresor, krilni kompresor. Membranski kompresor spada k energetskim volumenskim strojem. Značilna veličina je spreminjajoč se delovni prostor, ki je posledica nihanja opne. Primer: membranski kompresor. Turbinski kompresor spada k energetskim turbinskim strojem. Značilno zanj je kolut, na katerega so pritrjene posebej oblikovene lopatice, med katerimi teče delovna snov. Namen stroja je, da se pri stisljivih snoveh v eni ali več stopnjah povečuje energija, na primer pri zraku, pri tem se povečuje gostota in temperatura delovne snovi, zmanjšuje pa se specifična prostornina. Zato je stroju potrebno dovajati delo, na primer električno energijo, ki se v lopaticah spreminja v [link=http://wapedia.mobi/sl/Kineti%C4%8Dna_energija]kinetično energijo. Značilno za turbinski kompresor je - v primerjavi z batnim - večji pretok, manjši tlak in večja vrtilna frekvenca. Konstrukcija in delovanje turbinskega kompresorja je podobno turbinski črpalki. Glede na stopnjo kompresije so turbinski kompresorji razdeljeni na vakuumske črpalke (< 1 bar), ventilatorje (< 1,1 bar, tlačna razlika je tako majhna, da se delovno snov obravnava kot nestisljivo), puhala (1,1 do 3 bar) in kompresorje. Turbinski kompresorji so podobno kot turbinske črpalke razvrščeni na radialne in aksialne. Področje uporabe je pestro. Ventilatorji se uporabljajo za prezračevanje predorov, rudnikov in drugih prostorov, za odsesovanje plinov, prašnega zraka, za kroženje zraka pri sušenju, gretju, hlajenju in klimatizaciji. Puhala se uporabljajo za dobavo zraka pri večjih motorjih z notranjim zgorevanjem, za vpihovanje zraka pri plavžih, v kemični industriji. Radialni kompresorji se uporabljajo v procesni tehniki za transport, za pripravo stisnjenega zraka, pri uplinjanju premoga, aksialni pa pri plinskih postorjih in v jeklarski industriji. Categories: Delovni stroji V drugih jezikih: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, 日本語, Русский, Polski, Česky, Lietuvių, Slovenčina, Več ... članek "Kompresor" je del enciklopedije Wikipedija. Besedilo ima GNU FDL dovoljenje za rabo proste dokumentacije. 2009-04-02 09:26:42 Glavna stranWapedia: For Wikipedia on mobile phones user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
5.6.2009 21:47:40   
arabela*

Pediatrinja je Lovra na pregledu za pol leta prijela za roki in ga dvignila in ker je že lepo sedel je rekla, da naj ga kar večkrat takole dvigujem. Če bi čakala, da se bo sam usedel, bi še zdaj samo ležal. Zdaj se že plazi in kobaca, usedel se je pa menda samo 1x do zdaj.

ja..meni je tud bilo tako rečeno...in da otroci ki se ne plazijo,pač kar shodijo...
moje mnenje je,da "leni" otroci potemtakem itaak sami od sebe ne začnejo,jih je treba malo vzpodbudit,da vejo kako in kaj...mi jo postavljamo inn hodi kot velika....pa komaj čaka,da jo dam hodit...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
5.6.2009 21:48:34   
Lara Croft

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
5.6.2009 21:48:43   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Račkapk, a nam imaš ti kaj za povedat user posted image ? Sem te zadnjič videla pri januarkah 2010 user posted image

A ostale še na drugih forumih sodelujete???? Jaz sem sam na temu.

Meni je forum Čvekanje v tri dni zanimiv. Majo včasih dobre teme...

jaz tudi včasih naslove preletim.
Drugače pa redno še novembrke 05, občasno otroška oprema, srečanja, zadnje čase počitnice na jadranu.... ali pa če kak zanimiv naslov vidim med zadnjimi objavljenimi sporočili

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
5.6.2009 21:50:42   
*bubi*

Si je še kej podobna?

Uha ji tu niso še štrlela....

user posted image

ja, je si podobna. S tem da je z odprtimi očkami veliko bolj sladka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.6.2009 21:52:21   
*bubi*
To je bubi pri malo manj kot devetih mesecih (evo, o tej razliki v razvoju sem prej govorila):

user posted image

Upam, da bo zvok zraven, ker je snemano z enim starejšim aparatom.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
5.6.2009 21:52:39   
arabela*
spet me zebe........
......pri vrabcu.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.6.2009 21:53:30   
*bubi*
Je zvok user posted image

Joj, sem se mu nasmejala user posted image

aja, bubika se tega sesalca nič ne boji user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.6.2009 21:53:58   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

To je bubi pri malo manj kot devetih mesecih (evo, o tej razliki v razvoju sem prej govorila):

user posted image

Upam, da bo zvok zraven, ker je snemano z enim starejšim aparatom.

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
5.6.2009 21:56:24   
meta21

jaz pa serm vesela...ravnokar sem bila na dveh izpitih....in je šlo super...user posted image

Svaka čast!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.6.2009 21:56:32   
meta21

Katera je že včeraj spraševala, če damo user posted image  žlice v roke? No, pri nas to izgleda takole (to je bilo po tem, ko je že nehal jest) user posted image :

user posted image

Faca mala! Pa kako je lepo kupčka podrl, hihi. Jaz se pa kar ne morem odločit, da bi mu pustila tak packat. Cel čas razmišljam, kako bom to spucala. Smotka sem, vem. BOmo na morju packali, ko ga bom pol samo v vodo čofnila.user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
5.6.2009 21:56:43   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: mokatela

Evo mene po zeeeelllloooooooooooo  dolgem čas, končno malo več časa. Sem vas le našla user posted image .
Lep pozdrav vsem user posted image

Ooooo, lep pozdrav tudi tebi. Veliki babiki maš že, super!

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?