Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 4.6.2009 21:05:52
|
|
|
|
miska73
|
Miklarom, bo že enkrat padu ta najin kofe. Lahko se pa jutri oba oglasita do mene, če bosta slučajno kmalu fertig. Drgač ti pa želim en fejst dober pregled. Pa da se ti bo smejalo do ušes. Goldika kaj ti? čičaš in čakaš? Jst sem bila ene par dni malo bolj aktivna, pa me je taka utrujenost prijela... Ja ja, noseča sem. Pujsa Pepa a ti tudi nameravaš rodit v CE? Bumo srčica, mi je hudo, da imaš take probleme. Ampak nimaš kej. Pazi nase in bebico kolkor je le mogoče. Pa kje je res Semper*. Sploh se ne spomnem kdaj sem jo nazadnje brala. Pozdravček vsem. Pa še en velik cmok za mojo Zarjo, če bo slučajno nas kej brala.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 4.6.2009 21:15:08
|
|
|
|
Goldy
|
podganca - čičam in čakam. Nikamor ne morem sama - sem brez avta, moj pa ahta da grem čimprej počivat domov. Jutri imam ctg in pol takoj domov. Sem hotla it sodelavke pogledat pa ne bo nič. Noseča si ja. Utrujenost pride zram. Paket nosečnost. All inclusive. bumo - ti pa zdej lepo počivaj. Moj križ je pa že mal smotan. Spet me heca.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 4.6.2009 21:49:25
|
|
|
|
punsha
|
krvni test sem imela 15 dan (IVF-ET). vstavili so mi pa eno pikico. Pa saj niti ne vem kolikšna beta je ponavadi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 4.6.2009 22:32:57
|
|
|
|
spelka12
|
bumo ležat, počivat in ležat. punsha jest lani nisem imela izhodov, letos mi je pa na odločbi pisalo, da imam zaradi narave zdravljenja dovoljene izhode, ker se kao moram gibat vsaj 1 uro na dan. AMpak jest vseeno skoz ležim, ker težko hodim. Sej počasi se navadiš pa ko enkrat čist dojameš, da je to pač za tvojega dobro se sprijazneš. Je pa res sran... takole ležat doma. mojsonček waaaaaauwwwwww manekenska poza blanči kako lepo te je brat . 30t že. A sta mala pridna? Pa tvoje zdravje?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 4.6.2009 22:41:32
|
|
|
|
Kicsi
|
Ojla. Sem se oglasila zdaj,ko moja sončka lepo spita,da vidim kaj je novega. Najprej čestitke Stijan in Sabsi. Goldy,tvoja dečva vidim,da pridno čaka.Lepo,lepo . Pa da vam poročam še malo o mojih korenjakoh. Sta zdrava,pridna in vsak dan je najlepši dan zame.Sem tok zaljubljena v njiju,da je oči že skor ljubosumen . U glavnem;zrasla sta 4 cm oba.Lovro ima že 3200 g,Tilen pa 3120 g. Lepo rasteta in se redita.V ponedeljek imamo posvetovalnico,v torek bosta pa stara že 1 mesec. Lepo se imejte. NOČKO.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 4.6.2009 23:00:21
|
|
|
|
Goldy
|
kicsi - polubčkaj tvoja fanta še zame!!! Mi pa še čakamo. spelka- tudi tebi en lep pozdrav! Nočko!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 4.6.2009 23:34:31
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: punsha krvni test sem imela 15 dan (IVF-ET). vstavili so mi pa eno pikico. Pa saj niti ne vem kolikšna beta je ponavadi. Samo za primerjavo, punsha: jaz sem mela 15. dan beto 1377, pa sta se prijela oba vstavljena zarodka. Če ti ne bi vstavili samo enega, bi bla tud jaz prepričana, da bojo dvojčki . Očitno se je tvoj čmrl zelo hitro ugnezdil . Pa čestitke, seveda!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 6:52:06
|
|
|
|
mlinčka
|
Jutrooo!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 6:54:17
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Ja, lej jo Mlinčkovo, za en mejčken me je prehitela , drugače ti pa kar prepustim dežuranje, ker me zdej čez vikend ni. Miska - ja, po vsej verjetnosti bom šla rodit v CE, če bo vse po planu in me kaj ne preseneti Miklarom - držim pesti in mislim nate in na pikico, škoda ker ne bom mogla že danes prebrat, kako ste zrihtali ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 6:58:34
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Jutro! Ja, lej jo Mlinčkovo, za en mejčken me je prehitela , drugače ti pa kar prepustim dežuranje, ker me zdej čez vikend ni. Hja, šmenta, zdej pa mam! A misliš, da bom čez vikend tko zgodnja ? Dans se je po doooolgem cajtu zgodil, da nisem mogla nazaj zaspat, k je ata mlinček šel na šiht.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 8:11:08
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro naše nosečke. PETEK JEEEEEEEEEEEE Lej, lej Reby je tukaj, jaz se pa na uni drugi temi sprašujem, da ni kaj narobe . Pepa, kako si ti meni?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 8:17:44
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 blanči kako lepo te je brat . 30t že. A sta mala pridna? Pa tvoje zdravje? Jaz sem že mal prestrašena zaradi tega, ker je enostavno vse uredu jaz pa tega nisem navajena . Medve si bova pa zapomnile to najino nosečnost, a Ampak vse za naše pikice. Jaz sem že nastopla dopust in čas me že enostavno prehiteva. Jaz bi zdaj kar ostala noseča, ko je ratal fajn
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 8:18:23
|
|
|
|
Bumo
|
Lubice, samo na hitro vas pozdravljam, hvala vsem za lepe želje....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 9:01:02
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro naše nosečke. PETEK JEEEEEEEEEEEE Lej, lej Reby je tukaj, jaz se pa na uni drugi temi sprašujem, da ni kaj narobe . Pepa, kako si ti meni? Nč ni narobe, Pepa je še živa Greva pa z možekom danes malo na morski zrak in pridem nazaj v nedeljo. Upam, da bo vsaj kej sončka, nč dober ne kaže Sicer pa, sej ni važno, sam da greva nekam zdej, ko sem še za silo mobilna
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 9:03:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro naše nosečke. PETEK JEEEEEEEEEEEE Lej, lej Reby je tukaj, jaz se pa na uni drugi temi sprašujem, da ni kaj narobe . Pepa, kako si ti meni? Nč ni narobe, Pepa je še živa Greva pa z možekom danes malo na morski zrak in pridem nazaj v nedeljo. Upam, da bo vsaj kej sončka, nč dober ne kaže Sicer pa, sej ni važno, sam da greva nekam zdej, ko sem še za silo mobilna lepo, pohvalno od možeka, da te pelje na morčka. Glejta, da bosta uživala. A avto si že dobila nazaj?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 9:11:30
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro naše nosečke. PETEK JEEEEEEEEEEEE Lej, lej Reby je tukaj, jaz se pa na uni drugi temi sprašujem, da ni kaj narobe . Pepa, kako si ti meni? Nč ni narobe, Pepa je še živa Greva pa z možekom danes malo na morski zrak in pridem nazaj v nedeljo. Upam, da bo vsaj kej sončka, nč dober ne kaže Sicer pa, sej ni važno, sam da greva nekam zdej, ko sem še za silo mobilna lepo, pohvalno od možeka, da te pelje na morčka. Glejta, da bosta uživala. A avto si že dobila nazaj? Možeka sem jaz povabila, pelje pa res on - z mojim avtom
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 11:17:01
|
|
|
|
Goldy
|
reby - uživajta na morju, midva sva mislila it za 1. maj, pa sem pristala v P. mlinčkovi in blanči - čas hitro mineva, kaj??? mismis - preživela prvi delovni teden! zarja - kako lubica moja??? Poročilo s pregleda - ctg ok, Alja ima okrog 3000g, glavico ful nizkooooo, zato me tako boli križ. In pravi, da 2v1 ne bomo dočakali srede, ko imam kontrolo že v P. Je bila pa Alja ful posrečena - prst v usta, pa oblizovanje. Zdaj pa sex - mojmu je ful všeč, telovadba, hoja, masaža, da bo čimprej....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 11:41:00
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Živ! Poštar je prinesel odločbo.... So potrdili kar do nastopa porodniške!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 12:19:47
|
|
|
|
Goldy
|
kruce - krasno!!!! To pa je fino!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 12:22:50
|
|
|
|
mismis
|
Kruce, to je pa res dobra novička , naj draga uživa koliko se le da. Goldy, prvi teden preživela, je pa velika prednost tele službe, da dnevi kar letijo, še malo pa bo september tukaj in s tem nova borva za . Vaša Alja je pa že prava pupa, ima kar lepo kilažico, tudi če greste že v sredo v Rim bo tole super, sploh tale datum 10.6. mi je všeč.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 12:59:32
|
|
|
|
miklarom
|
ojla, moj pregled za mano lepo raste in ji lepo bije , tako da je vse ok. pregled in NS imam 3.7. miška73 - evo naslednji datum se dobimo na kaffetu, velja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 14:35:25
|
|
|
|
bit
|
miklarom še tukaj čestitke za pridno rasti pri mamici..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 17:49:44
|
|
|
|
zarja1
|
uuuuuuse bližajo datumi , ko mi bodo pljuča ven padla zarad vas.... Vse ste tolk pridne in blizu rokov Blanči super za 30etko. Serendipity in Mišekmoj73 sta že prav kičasti kolk sta lepi. A to je tud nalezljivo? Bumo držim pesti, da bo vse ok, da se popravi in da boš lahko uživala kot treba. Mojsonček pupika je prekrasna. Goldy a zdaj pa Alja noče ven al kako? Prej sem tolk navijala, da še malo potrpi zdaj pa ji junijski mraz ne diši. Lubčka. Ajsi vidim se sex lušta....a mož pa Miklarom super za UZ!!!!! Kruce tebe tud moram pozdravit.... Ma saj je pravi baby boooooooom kolk vas je. Aja še nekaj,,....tiste moje FBukarke a bi mi nehale pošiljat vso tisto koruzo in palme , ker si farme sploh ne znam zaštartat ...sem preveč cajta porabla, da sem si virtualno frizuro in make up nardila.... Srčice moje lep vikend. Vaša zvesta !!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.6.2009 17:50:29 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 17:55:36
|
|
|
|
zarja1
|
joj pozdravček še Mlinčkovim, Pujsasti familiji tu bi, Obiki, Zvezdici, Sončku, Abri, Glorii, Hedviki, Špelki, Lani, Lučki moji najdražji, Shukici srčici, Anci banci, Sabsi....... navijačkam najlepšim Gigi, Mismis, Piji, Grethy,.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.6.2009 18:18:02
|
|
|
|
miska73
|
Zarjek pikec... si me tolk nasmejala Dej pridi pogosteje naokoli... prineseš s sabo vedno tolk dobre volje. Lubčka in objemčka. Dans teden pa Kongo in fešta . Mlinčkoti jst resno računam, da pridete vsi 4 naslednji teden v Kongo. Ker potem se zna zgodit, da še mojga nahecam, da gre z mano... in mam potem osebnega šoferja. Mlinko prosim, prosim, prosim. Krucika Goldika še čist malo... že zdej držim pestke. Miklarom kje boš pa mela NS? Še enkrat čestitke. Kafe pa upam, da že kej prej pade. Ampak raje ne bom spet obljubljala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?