Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:02:40
|
|
|
|
Onasiss
|
Ej kolumbo, sem te pozabla vprašat, a si mela slučajno kej za brisalce zataknjeno včeri????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:06:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo VIDM MAČKA, KI LOVI ČAPLJO NA SOSEDOVI NJIVI............ TO NEKEJ POMENI MAJČY JE NOSEČA ZIHER A zdej imamo pa že dve šlogarce..... MAJCHY-BEJŽ HIT CLEAR BLUE KUPT, NE, NE UNGA BABY CHECK, KI TI POKAŽE ROZA ČRTICE, DA BO FANT. Drugače bojo še od šloganja začele dnar pobirat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 15:08:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:14:43
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo mlea NČ NI BLO ZA BRISALCEM ....pa tut če bi blo...jst sm slepa, al pa bi mislila d je kakšna reklama od SUPERNOVE Ne, ne pri nas sosedji za brisalce avtomobilov, ki jih ne poznajo radi zatikajo liste: "Nauč se parkirat." Sosed k ima Mercedesa ga vedno s klunom naprej parkira, ker se boji, da mu bo keri mulc, njegovi starini znak dol utrgu. Je pa tipični šofer Merčke: Na zadnji polici robci, spredaj krpica, na armaturi kuža, pod sedežom sprej za odišavljenje zraka, v predalu brisačka........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:24:59
|
|
|
|
Onasiss
|
DA ne bom imela samogovor grem Mario Giani gledat. Otroci pa itak spijo. Potem gremo k ta starmu na fešto tko da se tipkamo zvečer. Cita- . Pa imaš mail.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:30:20
|
|
|
|
antonia
|
Punce, ve ste čisto divje. Očitno imate pridne baby-je, da lahko toliko čvekate. Mi smo imeli danes posvetovalnico in cepljenje, reakcije zaenkrat ni - ni niti zajokal. Sicer je moj danes vzel dopust, če bi bila kaka panika s sitnostjo. Ampak zdaj oba pridno spančkata . Podatki za seznam: JAKOB- 3 mesece 7370 g in 64 cm in slikica za kolaž Pa se nekaj glede otroške hrane. Delam pri našem največjem proizvajalcu OH in malemu jo bom zagotovo dajala, pa ne delam reklame. To pa zato, ker smo proizvajalci zakonsko zavezani, da nabavljamo ločene surovine za OH, ki ne smejo vsebovati kemikalij, oz. so mejne vrednosti 100 - 1000x nižje kot za sadje v trgovinah in pri naših kmetih. Vsekakor pa vam zagotavljam, da konzervansov in dodatkov v otroški hrani ni, ne v Fructalovi, ne v katerikoli drugi. Zakonodaja in nadzor sta za to področje zelo ostra. Moj nasvet za sadje in zelenjavo je takle: 1. Doma pridelano ali od človeka, ki ga zares poznate 2. OH znanih proizvajalcev Ne kupujte sadja in zelenjave pri večjih kmetih, ker sem videla preveč analiznih izvidov, da bi jim verjela. Če katero zanimajo podrobnosti, naj ma kontaktira na ZS, da ne bi delovalo kot reklama. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:52:03
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Pupka - ko prideš na naš konc, bomo skupej s Sunny šle na kavo, če hočeš. Porodne zgodbe - z razdalje 3 mesecev so vse smešne, ane? Seveda se bomo zmenle. Tam dol poznam same tipe- bajkerje. Tak da dve taki fejst babiki sta zmeri dobrodošli za družbo meni ni blo hujšega tako da mi je bla že kmali po koncu smešna. Oziroma manj boleča Zagotovo pa mi ni blo nič smešno med samim ojevanjem in kasneje ko me je šival.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:55:45
|
|
|
|
Maksi1
|
Komentarji drugič: Majchy - moja ima enak igralni center, vendar je lahko sama v njem največ 15 min naenkrat. Pa tisto igračo, ki je pri vas pes, tudi ima, ampak pri nas je zajec. Plenice - mi ponoči in za ven rabimo pamperske, dugače pa rabimo tiste od Lidla, ker smo jih dobili ob rojstvu za celo omaro. So mal debelejše, ampak drugače kar ok. Smo pa komi urasli dvojkico. Ve imate res velike otročke. Pa spuščajo nam vse, ker na žalost kakamo samo vsak drugi dan in takrat se nabere. Porod - mojemu sem pred PDP dala gledat posnetke porda na Youtubu in potem je izjavu, da pri nas pa ni blo tako krvavo. Antonia - pozdravljena. za pikico in mere. Ful lušnega fantka imaš, pa velikega. Ušesa - a ste tudi ostale opazile, da otročkom najbolj hitro rastejo uhlji? Moja je ob rojstvu imela take srčkane uheljce, zdej pa ji štrlijo tako, da je prav smešna.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:57:54
|
|
|
|
Maksi1
|
Pupka - ja šivanje je pa res mučno. Mal te pošpricajo in že kar šivajo. Kot, da ne morejo mal počakat, da tisti sprej malo omrtvi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:22:45
|
|
|
|
claud
|
šivanje-sploh nism nč čutla .....je una šivilja mojmu povedala kok pa na kero stran jih mam, pa kako morm ustajat....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:23:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Pupka - ja šivanje je pa res mučno. Mal te pošpricajo in že kar šivajo. Kot, da ne morejo mal počakat, da tisti sprej malo omrtvi. men je inekcijo v rit zabila,pol pa šivala......me je šivanje bolj bolelo kot pa cel porod
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:25:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Ušesa - a ste tudi ostale opazile, da otročkom najbolj hitro rastejo uhlji? Moja je ob rojstvu imela take srčkane uheljce, zdej pa ji štrlijo tako, da je prav smešna. moji tudi na vrhu malo štrlijo.....upam da ji ne bojoskos,ker ima moj malenkost štrleča ušesa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:25:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Pupka - ja šivanje je pa res mučno. Mal te pošpricajo in že kar šivajo. Kot, da ne morejo mal počakat, da tisti sprej malo omrtvi. men je inekcijo v rit zabila,pol pa šivala......me je šivanje bolj bolelo kot pa cel porod isto pri florjanu in sems e v drugo tako šivov bala..... no na srečo sme v drugo odnesla brez
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:34:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Pupka - ja šivanje je pa res mučno. Mal te pošpricajo in že kar šivajo. Kot, da ne morejo mal počakat, da tisti sprej malo omrtvi. men je inekcijo v rit zabila,pol pa šivala......me je šivanje bolj bolelo kot pa cel porod isto pri florjanu in sems e v drugo tako šivov bala..... no na srečo sme v drugo odnesla brez zdej vsaj vem kako zgleda.......ja pa lohk da v drugo sploh ne bo šivov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:37:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
POROD jaz ga sploh nism cutla,razen popadkov katere sm do zadnjega trenutka prehodila...ko je prisel Mihailo ven sem sprasevala a je konec...pa mi je moj rekel ja zunaj je...kot bi kakala,res ....za sive sem dobla inekcijo nekje dol n vem tocno ka in sma se z gin.pogovarjala...moj je rekel kak mu je blo to sivanje smesno ...g si je haljo oblekel,zavihal rokave kot bi sel avto sraufat al pa kaj takega pa pogovarjali smo se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:40:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
majchy a si kaj vznemirjena glede ...jaz kr potuhtam nate tko in sm kr jaz zivcna ...kok bomo veseli ,ce bo drug teden test pokazal,da bo drugo leto se en februarcek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:43:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO majchy a si kaj vznemirjena glede ...jaz kr potuhtam nate tko in sm kr jaz zivcna ...kok bomo veseli ,ce bo drug teden test pokazal,da bo drugo leto se en februarcek sva falila ovulacijo tko da jaz mislim da ne bo še nič
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:46:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO majchy a si kaj vznemirjena glede ...jaz kr potuhtam nate tko in sm kr jaz zivcna ...kok bomo veseli ,ce bo drug teden test pokazal,da bo drugo leto se en februarcek sva falila ovulacijo tko da jaz mislim da ne bo še nič kdaj jo ne pričakuješ? jst mojo zdej te dni pričakujem zadnja je bla 8.5. no torej je zdej 28. dan torej od danes pa nekje do 12. bi mogla prit torej v roku enga tedna en dan če ne bo tako k prejšnič k je zamujala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:47:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO majchy a si kaj vznemirjena glede ...jaz kr potuhtam nate tko in sm kr jaz zivcna ...kok bomo veseli ,ce bo drug teden test pokazal,da bo drugo leto se en februarcek sva falila ovulacijo tko da jaz mislim da ne bo še nič kdaj jo ne pričakuješ? jst mojo zdej te dni pričakujem zadnja je bla 8.5. no torej je zdej 28. dan torej od danes pa nekje do 12. bi mogla prit torej v roku enga tedna en dan če ne bo tako k prejšnič k je zamujala drug teden naj bi prišla šibam-me eno lačno dete kliče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:56:37
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot plenice imamo pamperske iz milerja. en zelen paket, sploh ne vem kaj na njih pise. samo mi imamo cez dan se vedno stevilko 2. kok mate pa vi gromozanske otroke? smrdijo pa ful. pocasi bomo presli na moltex ali alano, kjer je manj klora noter. mi smo bli z 2 pr 1 mescu mayčhy huda pižama,..to da veš kje morš šeškat rebeka kera masop si pa kupla?? VSE NAJ NAJ UROŠU kolumbo hahah js sm tud sam za uro prašala,..po sm spet mal okol padla (oz zaspala) mm poj je bil pa že dominik na mojih rokah evo do 86 sm pršla ostalo pa pol,..... alarm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 16:59:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: piskot plenice imamo pamperske iz milerja. en zelen paket, sploh ne vem kaj na njih pise. samo mi imamo cez dan se vedno stevilko 2. kok mate pa vi gromozanske otroke? smrdijo pa ful. pocasi bomo presli na moltex ali alano, kjer je manj klora noter. mi smo bli z 2 pr 1 mescu mayčhy huda pižama,..to da veš kje morš šeškat rebeka kera masop si pa kupla?? VSE NAJ NAJ UROŠU kolumbo hahah js sm tud sam za uro prašala,..po sm spet mal okol padla (oz zaspala) mm poj je bil pa že dominik na mojih rokah evo do 86 sm pršla ostalo pa pol,..... alarm mi smo imeli 2 od vsega začetka, sedaj smo pa pri 4 nič grem likat
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 17:01:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: piskot plenice imamo pamperske iz milerja. en zelen paket, sploh ne vem kaj na njih pise. samo mi imamo cez dan se vedno stevilko 2. kok mate pa vi gromozanske otroke? smrdijo pa ful. pocasi bomo presli na moltex ali alano, kjer je manj klora noter. mi smo bli z 2 pr 1 mescu mayčhy huda pižama,..to da veš kje morš šeškat rebeka kera masop si pa kupla?? VSE NAJ NAJ UROŠU kolumbo hahah js sm tud sam za uro prašala,..po sm spet mal okol padla (oz zaspala) mm poj je bil pa že dominik na mojih rokah evo do 86 sm pršla ostalo pa pol,..... alarm mi smo imeli 2 od vsega začetka, sedaj smo pa pri 4 nič grem likat mi smo 2 porabli pol paketa pol smo šli na 3 in smo še na 3 da porabmo zaloge za naprej imamo že 4 v omari
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 17:02:15
|
|
|
|
Katjusa
|
tamika kaj pa slikca za kolaž?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 17:03:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
ROK,MATIJA,UROS VSE NAJ ZA 4MESECE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 17:03:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kaj pa slikca za kolaž? kam pa jo moram poslat
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?