|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 14:28:51   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BABY vac uporabljam že od Majkla. Njemu ni nikol teklo iz nosa, ker smo sproti vse posesali in tudi koža okoli noska ni bla nikol uneta od brisanja, ker reas enostavno ne rabiš robca....ko vidiš d se mu nabere, dodaš še mal fiziološke, posesaš in spet mal fiziološke, da se sluznica ne izsuši.......to je 100 krat boljša varjanta od OPERILa, ker operil lahko uporabvljaš samo 5 dni, fiziološko pa nalivaš po potrebi tut 14 dni oz dokler ne neha smrkat.....

Rokso se je že tut navadu tko d nikol nisem mela kakšnih problemov z jokanjem.....

Tistle je blo pa slišat k iz top shopa...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
5.6.2009 14:29:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

BABY vac uporabljam že od Majkla. Njemu ni nikol teklo iz nosa, ker smo sproti vse posesali in tudi koža okoli noska ni bla nikol uneta od brisanja, ker reas enostavno ne rabiš robca....ko vidiš d se mu nabere, dodaš še mal fiziološke, posesaš in spet mal fiziološke, da se sluznica ne izsuši.......to je 100 krat boljša varjanta od OPERILa, ker operil lahko uporabvljaš samo 5 dni, fiziološko pa nalivaš po potrebi tut 14 dni oz dokler ne neha smrkat.....

Rokso se je že tut navadu tko d nikol nisem mela kakšnih problemov z jokanjem.....

Tistle je blo pa slišat k iz top shopa...........user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se tud zdi da neki smrdi tuki:)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
5.6.2009 14:31:25   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

piskot-moji sosedje so iz drugega planeta in tako kot je kolmbo rekla, so nam FOUŠ. user posted image Namreč jaz živim v neprofitnem stanovanju (B lista-samoudeležba, izobrazba...) No in imaš takšne in drugačne ljudi, mešanih narodnosti tako, da je ponoč kot sredi Sarajeva v času novoletnega Beograda. Sve i svašta.
Ampak to še ni vse vsi bi vse imel in noben se ne bi držu pravil, pa ena se je kao ločilauser posted image ............. in ostala sama v tri in pol sobnem stanovanju (otroci in mož so šli) ampak glej ga zlomka gospa ločenka še danes odpira vrata svojmu možu in gospod ločenec na naše stroške sesa in čisti avto (uporablja skupno elektriko....) ..Ma da o ostalih stvareh ne govorim. ..............user posted image Aja sosed zraven iz A liste(nižji socialni položaj) , hodi v to stanovanje NA VIKEND.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kje je in kaj dela noben ne ve, baje pa da živi pri ženi in pride 1x na mesec pošto pobrat.
tega ti pa nisem nič foušuser posted image

Uh. bohve kva šele bo ko bova začela vzunaj na plinskem roštilju pečt......Me zanima kako dovoljenje bom takrat mogla met.

Drugače pa KOLUMBO-pri nas, če karkoli napišeš pa obesiš na oglasno desko- zraven takoj dopišejo " šta ti to znači?" ali pa "o čemu se to radi?"user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
5.6.2009 14:31:32   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se tud zdi da neki smrdi tuki:)

nism jstuser posted image user posted image user posted image user posted image
sm se letos že enkrat tuširalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:31:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
5.6.2009 14:32:48   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Porodna zgodba: Pr nas je blo tko, da je bil moj še vedno na primorskem (235km vstran) in ravno tisto nedeljo so še neki betonirali. Pa sem ga že zjutraj opozorila da se nekaj dogaja in da nebi rada da zastonj prileti sem. Ko se mi je odluščil čep (bilo je malo pred 12-o) sem ga poklicala: "Lubi, mislim da boš danes ostal brez kosila" in še enkrat sem ga spomnila: "Si kupil baterije za fotiča?"Zatrdil je da ja.

In tega me je bilo kar groza, ker on mora jest če ne je siten ko user posted image user posted image Jaz sem šla v porodnišnico on pa v avto in proti Ptuju. Tu sta ga počakale mama in sestra- na bencinski za ktero je vedel kje je. Tam je še skočil iz avta in si šel umit roke, ker je zgleda da doma sam kavbojke in majco vrgo nase. Ura je bla 10 čez 14-o ko je pozvonilo, jaz pa sem glih predihavala enga user posted image . Je pršo noter so mu dale za oblečt, jaz iz WC pa sem ga stisnila glih ko si je tisto stvar za na šolne tiščal na glavo user posted image Ko sem stopla dva koraka stran mi je odtekla voda in se je sestra drla: "Hitro na pojstlo, hitro, hitro- rodili bomo" Jaz pa nisem bla ziher če se bom sploh na nogah obdržala. Slišala sem da je ona tadruga mojega trikrat vprašala če mu zares ne bo slabo. Pa se je smejal in zatrjeval da ne. Pol se je vsedel ob moji glavi in me držal za roko- no, jaz sem njega stiskala. Oči sem mela zaprte ker sem se lažje in hitreje lahko skoncentrirala na dihanje, slišala pa sem kako hlipka user posted image Vse je šlo tako hitro, da ni blo časa za kakšne pogovore. Nisem mogla verjet da joka- jaz pa nisem. Pa taka cmera kot sem. Očitno sem bla tolk šokirana. Ko je nardil nekaj posnetkov je prišel do mene: "Ne boš verjela kaj se je nardilo- sem pozabu baterije v avtu" Le kdo bi mu zameril. Ko so mu dali user posted image je hodil sem in tja kot puran user posted image
Zdaj pa pomaga kolkor le upa. Se bolj še učimo. user posted image Ko je tukaj ga hrani, pestuje, se pogovarja z njim, ga uči prvih besed: porko dio user posted image itd. Zadnjič sem ga hecala da ga bo šel previt ker je bil pokakan... Ampak se mi je tako zasmilil, da nisem pol pritiskala user posted image Vem pa da ko se mal bolj privadi, da ga bo.

uuuu sem se razpisala user posted image user posted image Pa še na daljše bi lahko, asm sem pazla da bo čim krajše

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.6.2009 14:33:56   
Katjusa

160 jurčkov.... že kličem mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

a ti 2 po 500 posodm d jih bo 80krat skopiraluser posted image user posted image user posted image

kak pa veš kak mi to delamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej posod da se ne bomo z 200 matral

Neposredna povezava do sporočila: 2282
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:34:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.6.2009 14:34:25   
Onasiss
milči-javi se.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.6.2009 14:34:59   
Katjusa
ko ste take čveke ste mi že vse slikice prlimale za kolaž?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:35:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.6.2009 14:38:38   
Onasiss

160 jurčkov.... že kličem mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

a ti 2 po 500 posodm d jih bo 80krat skopiraluser posted image user posted image user posted image

kak pa veš kak mi to delamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej posod da se ne bomo z 200 matral

VIDM D ME MATEMATIKA JJ EEE BEBE BE BE

2 ZA 500 KOPIRAŠ 160 KRAT D DOBIŠ 160 K NE?user posted image user posted image user posted image

Mislim da kar obe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.6.2009 14:38:45   
Katjusa

VIDM D ME MATEMATIKA JJ EEE BEBE BE BE

2 ZA 500 KOPIRAŠ 160 KRAT D DOBIŠ 160 K NE?user posted image user posted image user posted image

jst pa tud ne razmišljam in to si me ti že drugič neki z metematiko nas..... no sej ti se kr zmen z onimi sosedi za zgorno varjantouser posted image user posted image user posted image user posted image
računala nisme sem pa res razmišljala če si prav zračunala pol sem pa pomisla da 2x se ziher nebi zmotlauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.6.2009 14:39:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.6.2009 14:39:33   
Onasiss
KATJUSA-EVO ZA KOLAŽ------- EVITA:
user posted image

user posted image

Sama izberi kero sliko.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.6.2009 14:40:39   
claud
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/umrl-med-avtoeroticno-igro.html
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.6.2009 14:41:09   
Katjusa

user posted image

Sama izberi kero sliko.

žitak da tole ker je tok luštna:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.6.2009 14:42:53   
claud

user posted image

Sama izberi kero sliko.

žitak da tole ker je tok luštna:)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:49:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.6.2009 14:49:55   
MIHAILO

user posted image

Sama izberi kero sliko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:51:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:57:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.6.2009 14:58:10   
MIHAILO

VIDM MAČKA, KI LOVI ČAPLJO NA SOSEDOVI NJIVI............ TO NEKEJ POMENIuser posted image user posted image user posted image  MAJČY JE NOSEČA ZIHERuser posted image user posted image user posted image

upajmo da je ...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.6.2009 14:58:39   
Onasiss

ZAKAJ JST NE VIDM SLIKEEEEEE

SEJ VEM...LIKVIDIRALE STE MEuser posted image

joj una matematična...ja sej vem zakaj sm se zmotila....sm ti hotla sam enga za 500 posodit in bi ga mogla 320 krat skopirat za 160 jurjev... A ZDEJ ŠTIMA MLEA?????user posted image user posted image user posted image ...Mlea bi loh še mal obresti zrihtala če damo za par dni na šparanjeuser posted image

JA ZDEJ PA ŠTIMA. Ja, ja fajn obresti na depozit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo na to vsoto glih tok prišlo, da si boš lahko pol novga bemfla kupla.

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.6.2009 15:00:26   
Onasiss

VIDM MAČKA, KI LOVI ČAPLJO NA SOSEDOVI NJIVI............ TO NEKEJ POMENIuser posted image user posted image user posted image  MAJČY JE NOSEČA ZIHERuser posted image user posted image user posted image

A zdej imamo pa že dve šlogarce.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAJCHY-BEJŽ HIT CLEAR BLUE KUPT, NE, NE UNGA BABY CHECK,  KI TI POKAŽE ROZA ČRTICE, DA BO FANT. Drugače bojo še od šloganja začele dnar pobirat.

< Sporočilo je popravil mlea -- 5.6.2009 15:01:02 >

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.6.2009 15:01:36   
Maksi1
Pupike,
tolko ste načvekale, da ne vem, če bom zmogla vse pokomenirat preden se Zarja zbudi.

Sunny - lušna je tvoja pikica, prava mini mamica. Glede očka pa nasvet: čimprej ga zdresirej, ker ko boš stara, ne boš več tako flegma in ti bo šlo to njegovo pohajanje na živce, da bo joj. Pa še to: osebne tudi mi še nimamo, ostale papirje pa sem kar po pošti poslala in dnarja od občine nimamo že cel mesec. Smo hitro porabli.

Pupka - ko prideš na naš konc, bomo skupej s Sunny šle na kavo, če hočeš.

Pa Hana in Evita sta tudi ful lušni.

Majchy - čestitam za 5000ko!
Rebeka - tudi moj je tak fajn, da jaz moje še nisem sama kopala. Sem vedno le pomočnik. Pa user posted image  za Uroša!

Porodne zgodbe - z razdalje 3 mesecev so vse smešne, ane?

Cita - držim pesti zate!

No, je že alarm, pridem pole nazaj.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?