Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:28:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BABY vac uporabljam že od Majkla. Njemu ni nikol teklo iz nosa, ker smo sproti vse posesali in tudi koža okoli noska ni bla nikol uneta od brisanja, ker reas enostavno ne rabiš robca....ko vidiš d se mu nabere, dodaš še mal fiziološke, posesaš in spet mal fiziološke, da se sluznica ne izsuši.......to je 100 krat boljša varjanta od OPERILa, ker operil lahko uporabvljaš samo 5 dni, fiziološko pa nalivaš po potrebi tut 14 dni oz dokler ne neha smrkat..... Rokso se je že tut navadu tko d nikol nisem mela kakšnih problemov z jokanjem..... Tistle je blo pa slišat k iz top shopa...........
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:29:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BABY vac uporabljam že od Majkla. Njemu ni nikol teklo iz nosa, ker smo sproti vse posesali in tudi koža okoli noska ni bla nikol uneta od brisanja, ker reas enostavno ne rabiš robca....ko vidiš d se mu nabere, dodaš še mal fiziološke, posesaš in spet mal fiziološke, da se sluznica ne izsuši.......to je 100 krat boljša varjanta od OPERILa, ker operil lahko uporabvljaš samo 5 dni, fiziološko pa nalivaš po potrebi tut 14 dni oz dokler ne neha smrkat..... Rokso se je že tut navadu tko d nikol nisem mela kakšnih problemov z jokanjem..... Tistle je blo pa slišat k iz top shopa........... men se tud zdi da neki smrdi tuki:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:31:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea piskot-moji sosedje so iz drugega planeta in tako kot je kolmbo rekla, so nam FOUŠ. Namreč jaz živim v neprofitnem stanovanju (B lista-samoudeležba, izobrazba...) No in imaš takšne in drugačne ljudi, mešanih narodnosti tako, da je ponoč kot sredi Sarajeva v času novoletnega Beograda. Sve i svašta. Ampak to še ni vse vsi bi vse imel in noben se ne bi držu pravil, pa ena se je kao ločila ............. in ostala sama v tri in pol sobnem stanovanju (otroci in mož so šli) ampak glej ga zlomka gospa ločenka še danes odpira vrata svojmu možu in gospod ločenec na naše stroške sesa in čisti avto (uporablja skupno elektriko....) ..Ma da o ostalih stvareh ne govorim. .............. Aja sosed zraven iz A liste(nižji socialni položaj) , hodi v to stanovanje NA VIKEND. Kje je in kaj dela noben ne ve, baje pa da živi pri ženi in pride 1x na mesec pošto pobrat. tega ti pa nisem nič fouš Uh. bohve kva šele bo ko bova začela vzunaj na plinskem roštilju pečt......Me zanima kako dovoljenje bom takrat mogla met. Drugače pa KOLUMBO-pri nas, če karkoli napišeš pa obesiš na oglasno desko- zraven takoj dopišejo " šta ti to znači?" ali pa "o čemu se to radi?"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:31:32
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BABY vac uporabljam že od Majkla. Njemu ni nikol teklo iz nosa, ker smo sproti vse posesali in tudi koža okoli noska ni bla nikol uneta od brisanja, ker reas enostavno ne rabiš robca....ko vidiš d se mu nabere, dodaš še mal fiziološke, posesaš in spet mal fiziološke, da se sluznica ne izsuši.......to je 100 krat boljša varjanta od OPERILa, ker operil lahko uporabvljaš samo 5 dni, fiziološko pa nalivaš po potrebi tut 14 dni oz dokler ne neha smrkat..... Rokso se je že tut navadu tko d nikol nisem mela kakšnih problemov z jokanjem..... Tistle je blo pa slišat k iz top shopa........... men se tud zdi da neki smrdi tuki:) nism jst sm se letos že enkrat tuširala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:31:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:32:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Porodna zgodba: Pr nas je blo tko, da je bil moj še vedno na primorskem (235km vstran) in ravno tisto nedeljo so še neki betonirali. Pa sem ga že zjutraj opozorila da se nekaj dogaja in da nebi rada da zastonj prileti sem. Ko se mi je odluščil čep (bilo je malo pred 12-o) sem ga poklicala: "Lubi, mislim da boš danes ostal brez kosila" in še enkrat sem ga spomnila: "Si kupil baterije za fotiča?"Zatrdil je da ja. In tega me je bilo kar groza, ker on mora jest če ne je siten ko Jaz sem šla v porodnišnico on pa v avto in proti Ptuju. Tu sta ga počakale mama in sestra- na bencinski za ktero je vedel kje je. Tam je še skočil iz avta in si šel umit roke, ker je zgleda da doma sam kavbojke in majco vrgo nase. Ura je bla 10 čez 14-o ko je pozvonilo, jaz pa sem glih predihavala enga . Je pršo noter so mu dale za oblečt, jaz iz WC pa sem ga stisnila glih ko si je tisto stvar za na šolne tiščal na glavo Ko sem stopla dva koraka stran mi je odtekla voda in se je sestra drla: "Hitro na pojstlo, hitro, hitro- rodili bomo" Jaz pa nisem bla ziher če se bom sploh na nogah obdržala. Slišala sem da je ona tadruga mojega trikrat vprašala če mu zares ne bo slabo. Pa se je smejal in zatrjeval da ne. Pol se je vsedel ob moji glavi in me držal za roko- no, jaz sem njega stiskala. Oči sem mela zaprte ker sem se lažje in hitreje lahko skoncentrirala na dihanje, slišala pa sem kako hlipka Vse je šlo tako hitro, da ni blo časa za kakšne pogovore. Nisem mogla verjet da joka- jaz pa nisem. Pa taka cmera kot sem. Očitno sem bla tolk šokirana. Ko je nardil nekaj posnetkov je prišel do mene: "Ne boš verjela kaj se je nardilo- sem pozabu baterije v avtu" Le kdo bi mu zameril. Ko so mu dali je hodil sem in tja kot puran Zdaj pa pomaga kolkor le upa. Se bolj še učimo. Ko je tukaj ga hrani, pestuje, se pogovarja z njim, ga uči prvih besed: porko dio itd. Zadnjič sem ga hecala da ga bo šel previt ker je bil pokakan... Ampak se mi je tako zasmilil, da nisem pol pritiskala Vem pa da ko se mal bolj privadi, da ga bo. uuuu sem se razpisala Pa še na daljše bi lahko, asm sem pazla da bo čim krajše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:33:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa 160 jurčkov.... že kličem mojga a ti 2 po 500 posodm d jih bo 80krat skopiral kak pa veš kak mi to delamo dej posod da se ne bomo z 200 matral
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:34:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:34:25
|
|
|
|
Onasiss
|
milči-javi se.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:34:59
|
|
|
|
Katjusa
|
ko ste take čveke ste mi že vse slikice prlimale za kolaž?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:35:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:38:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa 160 jurčkov.... že kličem mojga a ti 2 po 500 posodm d jih bo 80krat skopiral kak pa veš kak mi to delamo dej posod da se ne bomo z 200 matral VIDM D ME MATEMATIKA JJ EEE BEBE BE BE 2 ZA 500 KOPIRAŠ 160 KRAT D DOBIŠ 160 K NE? Mislim da kar obe.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:38:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa 160 jurčkov.... že kličem mojga a ti 2 po 500 posodm d jih bo 80krat skopiral kak pa veš kak mi to delamo dej posod da se ne bomo z 200 matral VIDM D ME MATEMATIKA JJ EEE BEBE BE BE 2 ZA 500 KOPIRAŠ 160 KRAT D DOBIŠ 160 K NE? jst pa tud ne razmišljam in to si me ti že drugič neki z metematiko nas..... no sej ti se kr zmen z onimi sosedi za zgorno varjanto računala nisme sem pa res razmišljala če si prav zračunala pol sem pa pomisla da 2x se ziher nebi zmotla
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.6.2009 14:39:30 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:39:33
|
|
|
|
Onasiss
|
KATJUSA-EVO ZA KOLAŽ------- EVITA: Sama izberi kero sliko.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:41:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea KATJUSA-EVO ZA KOLAŽ------- EVITA: Sama izberi kero sliko. žitak da tole ker je tok luštna:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:42:53
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea KATJUSA-EVO ZA KOLAŽ------- EVITA: Sama izberi kero sliko. žitak da tole ker je tok luštna:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:49:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:49:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea KATJUSA-EVO ZA KOLAŽ------- EVITA: Sama izberi kero sliko. žitak da tole ker je tok luštna:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:51:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:57:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:58:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo VIDM MAČKA, KI LOVI ČAPLJO NA SOSEDOVI NJIVI............ TO NEKEJ POMENI MAJČY JE NOSEČA ZIHER upajmo da je ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:58:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ZAKAJ JST NE VIDM SLIKEEEEEE SEJ VEM...LIKVIDIRALE STE ME joj una matematična...ja sej vem zakaj sm se zmotila....sm ti hotla sam enga za 500 posodit in bi ga mogla 320 krat skopirat za 160 jurjev... A ZDEJ ŠTIMA MLEA????? ...Mlea bi loh še mal obresti zrihtala če damo za par dni na šparanje JA ZDEJ PA ŠTIMA. Ja, ja fajn obresti na depozit. Bo na to vsoto glih tok prišlo, da si boš lahko pol novga bemfla kupla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:00:26
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo VIDM MAČKA, KI LOVI ČAPLJO NA SOSEDOVI NJIVI............ TO NEKEJ POMENI MAJČY JE NOSEČA ZIHER A zdej imamo pa že dve šlogarce..... MAJCHY-BEJŽ HIT CLEAR BLUE KUPT, NE, NE UNGA BABY CHECK, KI TI POKAŽE ROZA ČRTICE, DA BO FANT. Drugače bojo še od šloganja začele dnar pobirat.
< Sporočilo je popravil mlea -- 5.6.2009 15:01:02 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 15:01:36
|
|
|
|
Maksi1
|
Pupike, tolko ste načvekale, da ne vem, če bom zmogla vse pokomenirat preden se Zarja zbudi. Sunny - lušna je tvoja pikica, prava mini mamica. Glede očka pa nasvet: čimprej ga zdresirej, ker ko boš stara, ne boš več tako flegma in ti bo šlo to njegovo pohajanje na živce, da bo joj. Pa še to: osebne tudi mi še nimamo, ostale papirje pa sem kar po pošti poslala in dnarja od občine nimamo že cel mesec. Smo hitro porabli. Pupka - ko prideš na naš konc, bomo skupej s Sunny šle na kavo, če hočeš. Pa Hana in Evita sta tudi ful lušni. Majchy - čestitam za 5000ko! Rebeka - tudi moj je tak fajn, da jaz moje še nisem sama kopala. Sem vedno le pomočnik. Pa za Uroša! Porodne zgodbe - z razdalje 3 mesecev so vse smešne, ane? Cita - držim pesti zate! No, je že alarm, pridem pole nazaj.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?