Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:15:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša kaj s ti mene sanjala, d nisi ti ena šlogarca. ....gugalnica je že v delu, Šime je naročil eno štango, k jo bo zabou med 2 drevesa v gmajni pa še ene 2 tarzanki lojtri iz vrvi za plezanje......drugač smo pa 200m od Save in če skoplješ 3 metre v zemljo si do kolen v vodi ja zgleda da mam res neki tega dara.... verjetno po moji mami:) zdej še sam mi tam pr vas kupmo parcelo al pa kr kako hišo a je kaka endokončana k se mi je sanjalo da je bla naša nedokončana in smo si na hitro spodn štuk zrihtal, da smo mel kje spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:15:58
|
|
|
|
claud
|
ne bo ....... Bl tisti dobivajo glasove k so se več let matral da so nardil .....zdj je pa en tip napisu ful lepo zgodbico, pa je vse mamicee šišnu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:16:22
|
|
|
|
kayica24
|
Še en lep pozdrav od mene.. pa niti ni tako lep Smo bubani Marinela ima čist zabasan nosek,pa kiha full..Boga revica..Celo noč nisva spale, ker ni mogla dihat...Sem že celo fiziološko spraznila, ker ji jo re vlivam v nosek, da kar na drugi strani ven priteče... Zdaj pa mi je frendica skočla v lekarno po še eno stekleničko fiziološke, pa še ene ampula s fiziološko bo mi prinesla...Bom kar celo ampulo (5ml) v eno nosnico stisnila...Boljše to, kot da fašemo še kako vnetje uhic ipd... Ampak miškica moja zlata pa se mi tak smili..Tak hudo joče, ko jo nalivam s tem sranjem, p ko ji čistim noska...Samo kaj...Pri teh stvareh pa moram bit odločna in si dopovedovat, da ji bo boljše in ne smem popustit...Ker drgač je lahko samo še slabše.... Tak malo sem vas zamorila, koliko vas ni že vreme... Pupka...zgodba pa je svetovna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:16:28
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Jooooj pa sem res napisala mini roman zgoraj- itak se vam ne bo dalo brat že prebrano.... prej smm na biba leze brala od bojana emeršiča intervju in mi je všeč k je izjavu da ko je tm ob ženi, da ko si tm zraven pr porodu,ko vidi tisto žensko moč in energijo kr zgine tisti mačizem In zadnjič enkrat me kliče da je nekej prelagal in da mu je v hrbtu neki počilo in ga full boli da se še mikat ne more. Pa mu pravim da nej gre do zdravnika- vsaj po injekcijo, ker ga je čakalo še nekej dela. Pa mi je rekel: "Če si ti lahko rodila, bom tudi jaz tole zdržal"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:16:50
|
|
|
|
Pupka
|
Je prav čutit tole slabo vreme ker tolk čvekate!
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:17:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:17:52
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Še en lep pozdrav od mene.. pa niti ni tako lep Smo bubani Marinela ima čist zabasan nosek,pa kiha full..Boga revica..Celo noč nisva spale, ker ni mogla dihat...Sem že celo fiziološko spraznila, ker ji jo re vlivam v nosek, da kar na drugi strani ven priteče... Zdaj pa mi je frendica skočla v lekarno po še eno stekleničko fiziološke, pa še ene ampula s fiziološko bo mi prinesla...Bom kar celo ampulo (5ml) v eno nosnico stisnila...Boljše to, kot da fašemo še kako vnetje uhic ipd... Ampak miškica moja zlata pa se mi tak smili..Tak hudo joče, ko jo nalivam s tem sranjem, p ko ji čistim noska...Samo kaj...Pri teh stvareh pa moram bit odločna in si dopovedovat, da ji bo boljše in ne smem popustit...Ker drgač je lahko samo še slabše.... Tak malo sem vas zamorila, koliko vas ni že vreme... Pupka...zgodba pa je svetovna Hvala za Marinelo da se hitro pozdravi
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:18:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:19:54
|
|
|
|
Pupka
|
sunny, claud hvala tudi vama
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:20:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša v sosedjni ulici je vse na prodaj...zgrajeno do 3. podaljšane faze...to pomen do strehe plus fasada, notr vse srovo no to je pol to k naj bi blo naše očitno bomo sam kuhno kopalnico in eno sobo na hitro zrihtal in se vselimo:) no pa bomo sosedje a se bomo lahko vsi gugal na vaši gugalnici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:20:29
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Jooooj pa sem res napisala mini roman zgoraj- itak se vam ne bo dalo brat že prebrano.... prej smm na biba leze brala od bojana emeršiča intervju in mi je všeč k je izjavu da ko je tm ob ženi, da ko si tm zraven pr porodu,ko vidi tisto žensko moč in energijo kr zgine tisti mačizem In zadnjič enkrat me kliče da je nekej prelagal in da mu je v hrbtu neki počilo in ga full boli da se še mikat ne more. Pa mu pravim da nej gre do zdravnika- vsaj po injekcijo, ker ga je čakalo še nekej dela. Pa mi je rekel: "Če si ti lahko rodila, bom tudi jaz tole zdržal" res je faca tale tvoj možek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:20:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sunny-jojn tale tvoj desc...dobra si da pol še smajlije zraven limaš...upam da porihtata tole in da bo več časa vama namenil se podpišem jst bi zdej že jokala k dež in joh in sploh...... in pol se jst jezim k en teden zaradi utrujenost al pa česa ne .... men moj vsaj pr otrocih pomaga in je raje doma kot pa s kolegi kje...... vidim, da sem čudna sunny drži se in upam, da se res zmenita in da mu odpreš oči..... Tut jaz sem zdj sama seb rekla,dazarad malenkosti delam paniko,ker mi npr rece:bolj potiho govori,ker se je Mihailo vstrasil...(pa vem da se ni)sam on je bil pac neki razp...no,pol sm pa hotla dat cd pa sm se neki smejala pa gledala drugam in itak cd sploh ni sel tam kjer je treba in je vzel da ga da on not jaz pa vsa jezna pritisnem tipko za izklop pcja in mu seveda vse kar je delal prekinem...pa je rekel da mi bo zaklenil rac da ne bom mogla na rr...zjutraj vstanem prizgem rac in je vse ok ni zaklenjen in se veselim in veselo cvekam na rr...se MAJCHY me nauci kako se citira in jaz vesela hocem napisat da zdj bom cvekala full ,ker so me to naucile in se mi ugasne zarad baterije ,hocem po polnilec ga ni ga je vzel s seboj v sluzbo deci.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:21:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:22:18
|
|
|
|
Onasiss
|
piskot-moji sosedje so iz drugega planeta in tako kot je kolmbo rekla, so nam FOUŠ. Namreč jaz živim v neprofitnem stanovanju (B lista-samoudeležba, izobrazba...) No in imaš takšne in drugačne ljudi, mešanih narodnosti tako, da je ponoč kot sredi Sarajeva v času novoletnega Beograda. Sve i svašta. Ampak to še ni vse vsi bi vse imel in noben se ne bi držu pravil, pa ena se je kao ločila ............. in ostala sama v tri in pol sobnem stanovanju (otroci in mož so šli) ampak glej ga zlomka gospa ločenka še danes odpira vrata svojmu možu in gospod ločenec na naše stroške sesa in čisti avto (uporablja skupno elektriko....) ..Ma da o ostalih stvareh ne govorim. .............. Aja sosed zraven iz A liste(nižji socialni položaj) , hodi v to stanovanje NA VIKEND. Kje je in kaj dela noben ne ve, baje pa da živi pri ženi in pride 1x na mesec pošto pobrat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:22:47
|
|
|
|
claud
|
kolumbo vidm da maš ti tud baby vac-soseda mi ga je priporočla in rekla da tamau clo uživa pr tem.....a se teb dere al je ok....? jst rabmveč mnenj predn nabavim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:22:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:23:15
|
|
|
|
Pupka
|
Katjusa tole je pa že mal skeri....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:24:00
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša v sosedjni ulici je vse na prodaj...zgrajeno do 3. podaljšane faze...to pomen do strehe plus fasada, notr vse srovo Njej to ni noben problem...je itak navajena v spalnih vrečah spat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:25:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud kolumbo vidm da maš ti tud baby vac-soseda mi ga je priporočla in rekla da tamau clo uživa pr tem.....a se teb dere al je ok....? jst rabmveč mnenj predn nabavim jaz ga imam tudi.......je zakon,hana nič ne joka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:25:59
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša v sosedjni ulici je vse na prodaj...zgrajeno do 3. podaljšane faze...to pomen do strehe plus fasada, notr vse srovo Njej to ni noben problem...je itak navajena v spalnih vrečah spat.
< Sporočilo je popravil claud -- 5.6.2009 14:26:29 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:26:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea piskot-moji sosedje so iz drugega planeta in tako kot je kolmbo rekla, so nam FOUŠ. Namreč jaz živim v neprofitnem stanovanju (B lista-samoudeležba, izobrazba...) No in imaš takšne in drugačne ljudi, mešanih narodnosti tako, da je ponoč kot sredi Sarajeva v času novoletnega Beograda. Sve i svašta. Ampak to še ni vse vsi bi vse imel in noben se ne bi držu pravil, pa ena se je kao ločila ............. in ostala sama v tri in pol sobnem stanovanju (otroci in mož so šli) ampak glej ga zlomka gospa ločenka še danes odpira vrata svojmu možu in gospod ločenec na naše stroške sesa in čisti avto (uporablja skupno elektriko....) ..Ma da o ostalih stvareh ne govorim. .............. Aja sosed zraven iz A liste(nižji socialni položaj) , hodi v to stanovanje NA VIKEND. Kje je in kaj dela noben ne ve, baje pa da živi pri ženi in pride 1x na mesec pošto pobrat. tega ti pa nisem nič fouš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 14:26:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:26:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša v sosedjni ulici je vse na prodaj...zgrajeno do 3. podaljšane faze...to pomen do strehe plus fasada, notr vse srovo Njej to ni noben problem...je itak navajena v spalnih vrečah spat. ma čez poletje si lahko tud na kolubotovem dvorišču šotor postavmo..... pol bo pa že spodaj tolk poštimano da se not vselimo..... sem spala že po milim nebom ne da v neometani bajti nebi 160 jurčkov.... že kličem mojga Pupka dober se vem je dogajal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:26:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Je prav čutit tole slabo vreme ker tolk čvekate! Itak.....napadamo 4. del.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 14:28:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Rokso se je že tut navadu tko d nikol nisem mela kakšnih problemov z jokanjem..... Pri teb so desci itak vsega navajeni. Morjo bit......... .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?