|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 14:15:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Katjuša kaj s ti mene sanjala, d nisi ti ena šlogarca.user posted image ....gugalnica je že v delu, Šime je naročil eno štango, k jo bo zabou med 2 drevesa v gmajni pa še ene 2 tarzanki lojtri iz vrvi za plezanje......drugač smo pa 200m od Save in če skoplješ 3 metre v zemljo si do kolen v vodiuser posted image user posted image user posted image

ja zgleda da mam res neki tega dara.... verjetno po moji mami:)
zdej še sam mi tam pr vas kupmo parcelo al pa kr kako hišouser posted image user posted image user posted image user posted image a je kaka endokončana k se mi je sanjalo da je bla naša nedokončana in smo si na hitro spodn štuk zrihtal, da smo mel kje spat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
5.6.2009 14:15:58   
claud
ne bouser posted image .......
Bl tisti dobivajo glasove k so se več let matral da so nardil user posted image .....zdj je pa en tip napisu ful lepo zgodbico, pa je vse mamicee šišnuuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
5.6.2009 14:16:22   
kayica24
Še en lep pozdrav od mene..

pa niti ni tako lepuser posted image user posted image user posted image

Smo bubaniuser posted image Marinela ima čist zabasan nosek,pa kiha full..Boga revica..Celo noč nisva spale, ker ni mogla dihat...Sem že celo fiziološko spraznila, ker ji jo re vlivam v nosek, da kar na drugi strani ven priteče...user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mi je frendica skočla v lekarno po še eno stekleničko fiziološke, pa še ene ampula s fiziološko bo mi prinesla...Bom kar celo ampulo (5ml) v eno nosnico stisnila...Boljše to, kot da fašemo še kako vnetje uhic ipd...

Ampak miškica moja zlata pa se mi tak smili..Tak hudo joče, ko jo nalivam s tem sranjem, p ko ji čistim noska...Samo kaj...Pri teh stvareh pa moram bit odločna in si dopovedovat, da ji bo boljše in ne smem popustit...Ker drgač je lahko samo še slabše....user posted image

Tak malo sem vas zamorila, koliko vas ni že vreme...

Pupka...zgodba pa je svetovnauser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
5.6.2009 14:16:28   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Jooooj pa sem res napisala mini roman zgoraj- itak se vam ne bo dalo bratuser posted image user posted image

user posted image user posted image
že prebrano....

prej smm na biba leze brala od bojana emeršiča intervju in mi je všeč k je izjavu da ko je tm ob ženi, da ko si tm zraven pr porodu,ko vidi tisto žensko moč in energijo kr zgine tisti mačizemuser posted image

In zadnjič enkrat me kliče da je nekej prelagal in da mu je v hrbtu neki počilo in ga full boli da se še mikat ne more. Pa mu pravim da nej gre do zdravnika- vsaj po injekcijo, ker ga je čakalo še nekej dela. Pa mi je rekel: "Če si ti lahko rodila, bom tudi jaz tole zdržal" user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
5.6.2009 14:16:50   
Pupka
Je prav čutit tole slabo vreme ker tolk čvekate!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:17:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
5.6.2009 14:17:52   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Še en lep pozdrav od mene..

pa niti ni tako lepuser posted image user posted image user posted image

Smo bubaniuser posted image Marinela ima čist zabasan nosek,pa kiha full..Boga revica..Celo noč nisva spale, ker ni mogla dihat...Sem že celo fiziološko spraznila, ker ji jo re vlivam v nosek, da kar na drugi strani ven priteče...user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mi je frendica skočla v lekarno po še eno stekleničko fiziološke, pa še ene ampula s fiziološko bo mi prinesla...Bom kar celo ampulo (5ml) v eno nosnico stisnila...Boljše to, kot da fašemo še kako vnetje uhic ipd...

Ampak miškica moja zlata pa se mi tak smili..Tak hudo joče, ko jo nalivam s tem sranjem, p ko ji čistim noska...Samo kaj...Pri teh stvareh pa moram bit odločna in si dopovedovat, da ji bo boljše in ne smem popustit...Ker drgač je lahko samo še slabše....user posted image

Tak malo sem vas zamorila, koliko vas ni že vreme...

Pupka...zgodba pa je svetovnauser posted image user posted image user posted image

Hvala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Marinelo da se hitro pozdravi

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:18:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2258
5.6.2009 14:19:54   
Pupka
sunny, claud hvala tudi vama user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
5.6.2009 14:20:08   
Katjusa

Katjuša v sosedjni ulici je vse na prodaj...zgrajeno do 3. podaljšane faze...to pomen do strehe plus fasada, notr vse srovouser posted image

no to je pol to k naj bi blo našeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image očitno bomo sam kuhno kopalnico in eno sobo na hitro zrihtal in se vselimo:) no pa bomo sosedje a se bomo lahko vsi gugal na vaši gugalniciuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2260
5.6.2009 14:20:29   
claud

Jooooj pa sem res napisala mini roman zgoraj- itak se vam ne bo dalo bratuser posted image user posted image

že prebrano....

prej smm na biba leze brala od bojana emeršiča intervju in mi je všeč k je izjavu da ko je tm ob ženi, da ko si tm zraven pr porodu,ko vidi tisto žensko moč in energijo kr zgine tisti mačizemuser posted image

In zadnjič enkrat me kliče da je nekej prelagal in da mu je v hrbtu neki počilo in ga full boli da se še mikat ne more. Pa mu pravim da nej gre do zdravnika- vsaj po injekcijo, ker ga je čakalo še nekej dela. Pa mi je rekel: "Če si ti lahko rodila, bom tudi jaz tole zdržal" user posted image

user posted image user posted image user posted image
res je faca tale tvoj možekuser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
5.6.2009 14:20:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sunny-jojn tale tvoj desc...dobra si da pol še smajlije zraven limaš...upam da porihtata tole in da bo več časa vama namenil

se podpišem jst bi zdej že jokala k dež in joh in sploh......
in pol se jst jezim k en teden zaradi utrujenost al pa česa ne user posted image .... men moj vsaj pr otrocih pomaga in je raje doma kot pa s kolegi kje......user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da sem čudna

sunny drži se in upam, da se res zmenita in da mu odpreš oči.....

Tut jaz sem zdj sama seb rekla,dazarad malenkosti delam paniko,ker mi npr rece:bolj potiho govori,ker se je Mihailo vstrasil...(pa vem da se ni)sam on je bil pac neki razp...no,pol sm pa hotla dat cd pa sm se neki smejala pa gledala drugam in itak cd sploh ni sel tam kjer je treba in je vzel da ga da on not jaz pa vsa jezna pritisnem tipko za izklop pcja in mu seveda vse kar je delal prekinem...pa je rekel da mi bo zaklenil rac da ne bom mogla na rr...zjutraj vstanem prizgem rac in je vse ok ni zaklenjen in se veselim in veselo cvekam na rr...se MAJCHY me nauci kako se citira in jaz vesela hocem napisat da zdj bom cvekala full ,ker so me to naucile in se mi ugasne zarad baterije ,hocem po polnilec ga niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga je vzel s seboj v sluzbouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image deci.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:21:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
5.6.2009 14:22:18   
Onasiss
piskot-moji sosedje so iz drugega planeta in tako kot je kolmbo rekla, so nam FOUŠ. user posted image Namreč jaz živim v neprofitnem stanovanju (B lista-samoudeležba, izobrazba...) No in imaš takšne in drugačne ljudi, mešanih narodnosti tako, da je ponoč kot sredi Sarajeva v času novoletnega Beograda. Sve i svašta.
Ampak to še ni vse vsi bi vse imel in noben se ne bi držu pravil, pa ena se je kao ločilauser posted image ............. in ostala sama v tri in pol sobnem stanovanju (otroci in mož so šli) ampak glej ga zlomka gospa ločenka še danes odpira vrata svojmu možu in gospod ločenec na naše stroške sesa in čisti avto (uporablja skupno elektriko....) ..Ma da o ostalih stvareh ne govorim. ..............user posted image Aja sosed zraven iz A liste(nižji socialni položaj) , hodi v to stanovanje NA VIKEND.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kje je in kaj dela noben ne ve, baje pa da živi pri ženi in pride 1x na mesec pošto pobrat.

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
5.6.2009 14:22:47   
claud
kolumbo vidm da maš ti tud baby vac-soseda mi ga je priporočla in rekla da tamau clo uživa pr tem.....a se teb dere al je ok....?
jst rabmveč mnenj predn nabavimuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:22:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2266
5.6.2009 14:23:15   
Pupka
Katjusa tole je pa že mal skeri.... user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
5.6.2009 14:24:00   
Onasiss

Katjuša v sosedjni ulici je vse na prodaj...zgrajeno do 3. podaljšane faze...to pomen do strehe plus fasada, notr vse srovouser posted image

Njej to ni noben problem...je itak navajena v spalnih vrečah spat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2268
5.6.2009 14:25:07   
Čebel@

kolumbo vidm da maš ti tud baby vac-soseda mi ga je priporočla in rekla da tamau clo uživa pr tem.....a se teb dere al je ok....?
jst rabmveč mnenj predn nabavimuser posted image
jaz ga imam tudi.......je zakon,hana nič ne jokauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
5.6.2009 14:25:59   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Njej to ni noben problem...je itak navajena v spalnih vrečah spat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 5.6.2009 14:26:29 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
5.6.2009 14:26:02   
Čebel@

piskot-moji sosedje so iz drugega planeta in tako kot je kolmbo rekla, so nam FOUŠ. user posted image Namreč jaz živim v neprofitnem stanovanju (B lista-samoudeležba, izobrazba...) No in imaš takšne in drugačne ljudi, mešanih narodnosti tako, da je ponoč kot sredi Sarajeva v času novoletnega Beograda. Sve i svašta.
Ampak to še ni vse vsi bi vse imel in noben se ne bi držu pravil, pa ena se je kao ločilauser posted image ............. in ostala sama v tri in pol sobnem stanovanju (otroci in mož so šli) ampak glej ga zlomka gospa ločenka še danes odpira vrata svojmu možu in gospod ločenec na naše stroške sesa in čisti avto (uporablja skupno elektriko....) ..Ma da o ostalih stvareh ne govorim. ..............user posted image Aja sosed zraven iz A liste(nižji socialni položaj) , hodi v to stanovanje NA VIKEND.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kje je in kaj dela noben ne ve, baje pa da živi pri ženi in pride 1x na mesec pošto pobrat.
tega ti pa nisem nič foušuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:26:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2272
5.6.2009 14:26:38   
Katjusa

ma čez poletje si lahko tud na kolubotovem dvorišču šotor postavmo..... pol bo pa že spodaj tolk poštimano da se not vselimo..... sem spala že po milim nebom ne da v neometani bajti nebiuser posted image user posted image user posted image user posted image
160 jurčkov.... že kličem mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober se vem je dogajaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
5.6.2009 14:26:52   
Onasiss

Je prav čutit tole slabo vreme ker tolk čvekate!

Itak.....napadamo 4. del.

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
5.6.2009 14:28:34   
Onasiss
Rokso se je že tut navadu tko d nikol nisem mela kakšnih problemov z jokanjem.....

Pri teb so desci itak vsega navajeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Morjo bit.........user posted image user posted image user posted image .

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?