|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 13:41:13   
Urša08
claud ja v pikapolonci sem jih gledala in so bli isti okol 5 e, sej sploh ne bi bla pozorna če ga ne bi pol ure nazaj v mullerju vzela , čaki ga grem slikat da boš vedla o čem govorim

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
5.6.2009 13:41:34   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Katjuša kaj s ti mene sanjala, d nisi ti ena šlogarca.user posted image ....gugalnica je že v delu, Šime je naročil eno štango, k jo bo zabou med 2 drevesa v gmajni pa še ene 2 tarzanki lojtri iz vrvi za plezanje......drugač smo pa 200m od Save in če skoplješ 3 metre v zemljo si do kolen v vodiuser posted image user posted image user posted image

user posted image
wuuuhhhhhhhhhuuuuuuuuuuu bazen zastonj.....skopleš lukno.....zabetoniraš...sam eno luknco pustiš da gre voda not....filter pa čaouser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
5.6.2009 13:43:15   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

claud-kam gresta po mondeota

mi2 sva gledala rabljenga.....tuki v škofljici....bl natančne podatke ve pa moj dragiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
5.6.2009 13:46:23   
MIHAILO
SUNY ne bom ti pametovala,samo rekla ti bom ,da se mors s tvojim pogovort in mu rect da tko ne gre vec...dobra si ,da si lahko zdrzala ,da ti Gaja joka in da si bla sama z njo,ko pa bi lahko bil s tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da ti ni dal lubija za rduser posted image user posted image user posted image je kr meni hudo...
Men je ze hudo ob kaki malenkosti nepravilni ,ce bi se mi pa to dogajalo sploh ne vem ,ce bi lahko bla tok mocna kot si ti...drzim pesti,da se bos lahko pogovorila z njim in da bosta zadevo resila...mors pa povedat da to ni ok kar dela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
5.6.2009 13:46:57   
claud
urša-ups zmotla sm se za 5 ojro sm kupla...tega roza
http://nakup.pikapolonica.com/tekstilni-izdelki/fehn-slinCek-mini/3988164001998398816

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
5.6.2009 13:52:45   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sunny-jojn tale tvoj desc...dobra si da pol še smajlije zraven limaš...upam da porihtata tole in da bo več časa vama namenil

se podpišem jst bi zdej že jokala k dež in joh in sploh......
in pol se jst jezim k en teden zaradi utrujenost al pa česa ne user posted image .... men moj vsaj pr otrocih pomaga in je raje doma kot pa s kolegi kje......user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da sem čudna

sunny drži se in upam, da se res zmenita in da mu odpreš oči.....

Tut jaz sem zdj sama seb rekla,dazarad malenkosti delam paniko,ker mi npr rece:bolj potiho govori,ker se je Mihailo vstrasil...(pa vem da se ni)sam on je bil pac neki razp...no,pol sm pa hotla dat cd pa sm se neki smejala pa gledala drugam in itak cd sploh ni sel tam kjer je treba in je vzel da ga da on not jaz pa vsa jezna pritisnem tipko za izklop pcja in mu seveda vse kar je delal prekinem...pa je rekel da mi bo zaklenil rac da ne bom mogla na rr...zjutraj vstanem prizgem rac in je vse ok ni zaklenjen in se veselim in veselo cvekam na rr...se MAJCHY me nauci kako se citira in jaz vesela hocem napisat da zdj bom cvekala full ,ker so me to naucile in se mi ugasne zarad baterije ,hocem po polnilec ga niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga je vzel s seboj v sluzbouser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
5.6.2009 13:52:57   
Urša08
Claud nč ne bo s slikico, neki mi čitalec kartic nagaja user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
5.6.2009 13:54:06   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

sunny-jojn tale tvoj desc...dobra si da pol še smajlije zraven limaš...upam da porihtata tole in da bo več časa vama namenil

in pol se jst jezim k en teden zaradi utrujenost al pa česa ne user posted image .... men moj vsaj pr otrocih pomaga in je raje doma kot pa s kolegi kje......user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da sem čudna

Tut jaz sem zdj sama seb rekla,dazarad malenkosti delam paniko,ker mi npr rece:bolj potiho govori,ker se je Mihailo vstrasil...(pa vem da se ni)sam on je bil pac neki razp...no,pol sm pa hotla dat cd pa sm se neki smejala pa gledala drugam in itak cd sploh ni sel tam kjer je treba in je vzel da ga da on not jaz pa vsa jezna pritisnem tipko za izklop pcja in mu seveda vse kar je delal prekinem...pa je rekel da mi bo zaklenil rac da ne bom mogla na rr...zjutraj vstanem prizgem rac in je vse ok ni zaklenjen in se veselim in veselo cvekam na rr...se MAJCHY me nauci kako se citira in jaz vesela hocem napisat da zdj bom cvekala full ,ker so me to naucile in se mi ugasne zarad baterije ,hocem po polnilec ga niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga je vzel s seboj v sluzbouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
5.6.2009 13:55:21   
sunny24
user posted image

SUNY ne bom ti pametovala,samo rekla ti bom ,da se mors s tvojim pogovort in mu rect da tko ne gre vec...dobra si ,da si lahko zdrzala ,da ti Gaja joka in da si bla sama z njo,ko pa bi lahko bil s tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da ti ni dal lubija za rduser posted image user posted image user posted image je kr meni hudo...
Men je ze hudo ob kaki malenkosti nepravilni ,ce bi se mi pa to dogajalo sploh ne vem ,ce bi lahko bla tok mocna kot si ti...drzim pesti,da se bos lahko pogovorila z njim in da bosta zadevo resila...mors pa povedat da to ni ok kar dela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej on to ve, mu povem sigurno 2x na teden vse kar mi leži na duši...Ma, bo že! Jst sem itak večni optimist, skori nič me ne vrže s tira, še najmanj se bom pa zaradi enga dedca sekirala. Da bi se pa neki jokala zaradi tega pa ni šans...Še noben dedc ni bil vredn ene moje solze, pa tudi zdej se ne bom.

Malo sm mogla prej vn vržt...Hvala, k ste poslušale oz brale! user posted image   

Jah, taka sm, pr meni je vse na easy...Tak flegmatik sm da mi ni para...user posted image user posted image user posted image   Grem včasih zaradi tega folku pošteno na živce...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
5.6.2009 13:57:11   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
5.6.2009 13:57:38   
claud
urša ni panikeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
5.6.2009 14:00:36   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
5.6.2009 14:01:04   
Pupka
Porodna zgodba: Pr nas je blo tko, da je bil moj še vedno na primorskem (235km vstran) in ravno tisto nedeljo so še neki betonirali. Pa sem ga že zjutraj opozorila da se nekaj dogaja in da nebi rada da zastonj prileti sem. Ko se mi je odluščil čep (bilo je malo pred 12-o) sem ga poklicala: "Lubi, mislim da boš danes ostal brez kosila" in še enkrat sem ga spomnila: "Si kupil baterije za fotiča?"Zatrdil je da ja.

In tega me je bilo kar groza, ker on mora jest če ne je siten ko user posted image user posted image Jaz sem šla v porodnišnico on pa v avto in proti Ptuju. Tu sta ga počakale mama in sestra- na bencinski za ktero je vedel kje je. Tam je še skočil iz avta in si šel umit roke, ker je zgleda da doma sam kavbojke in majco vrgo nase. Ura je bla 10 čez 14-o ko je pozvonilo, jaz pa sem glih predihavala enga user posted image . Je pršo noter so mu dale za oblečt, jaz iz WC pa sem ga stisnila glih ko si je tisto stvar za na šolne tiščal na glavo user posted image Ko sem stopla dva koraka stran mi je odtekla voda in se je sestra drla: "Hitro na pojstlo, hitro, hitro- rodili bomo" Jaz pa nisem bla ziher če se bom sploh na nogah obdržala. Slišala sem da je ona tadruga mojega trikrat vprašala če mu zares ne bo slabo. Pa se je smejal in zatrjeval da ne. Pol se je vsedel ob moji glavi in me držal za roko- no, jaz sem njega stiskala. Oči sem mela zaprte ker sem se lažje in hitreje lahko skoncentrirala na dihanje, slišala pa sem kako hlipka user posted image Vse je šlo tako hitro, da ni blo časa za kakšne pogovore. Nisem mogla verjet da joka- jaz pa nisem. Pa taka cmera kot sem. Očitno sem bla tolk šokirana. Ko je nardil nekaj posnetkov je prišel do mene: "Ne boš verjela kaj se je nardilo- sem pozabu baterije v avtu" Le kdo bi mu zameril. Ko so mu dali user posted image je hodil sem in tja kot puran user posted image
Zdaj pa pomaga kolkor le upa. Se bolj še učimo. user posted image Ko je tukaj ga hrani, pestuje, se pogovarja z njim, ga uči prvih besed: porko dio user posted image itd. Zadnjič sem ga hecala da ga bo šel previt ker je bil pokakan... Ampak se mi je tako zasmilil, da nisem pol pritiskala user posted image Vem pa da ko se mal bolj privadi, da ga bo.

uuuu sem se razpisala user posted image user posted image Pa še na daljše bi lahko, asm sem pazla da bo čim krajše

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
5.6.2009 14:01:26   
sunny24
majchy, čestitam za 5000+... user posted image user posted image user posted image

ČVEKA ČVEKASTA!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
5.6.2009 14:03:07   
Pupka
sunny  user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
5.6.2009 14:04:09   
Pupka
majchy seveda- čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom šele 1000 napolnila čez nekaj dni user posted image user posted image

Aja pa Urošu vsenajboljše za 4 mesece

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
5.6.2009 14:07:08   
Pupka
Jooooj pa sem res napisala mini roman zgoraj- itak se vam ne bo dalo bratuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
5.6.2009 14:07:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

evo moj 5000-i post
user posted image

KAj hočeš s to kumaro povedat, da si kisla ali zelena.user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
5.6.2009 14:08:29   
claud
pupka super zgodbicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
5.6.2009 14:08:50   
sunny24
Jst sem prebrala...user posted image    Lepa zgodba! user posted image

Sam faca tvoj...še dobro, da je pravočasno prletu gor! user posted image   Pa lepe stvari uči user posted image ...Take ta prave primorske kletvice...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
5.6.2009 14:10:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Majchy-user posted image kok lubana je Hana.
Gledam tale tvoj igralni center,a tiste igračke ste dodatno kupili?
hvala
samo ta pes ki ga za nogo drži in čebela sta dodatno,drugo je pa vse zraven

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
5.6.2009 14:11:48   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Jooooj pa sem res napisala mini roman zgoraj- itak se vam ne bo dalo bratuser posted image user posted image

user posted image user posted image
že prebrano....

prej smm na biba leze brala od bojana emeršiča intervju in mi je všeč k je izjavu da ko je tm ob ženi, da ko si tm zraven pr porodu,ko vidi tisto žensko moč in energijo kr zgine tisti mačizemuser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
5.6.2009 14:12:38   
sunny24
claud, kaj zdej, bo sesalc al ne???

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 14:14:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
5.6.2009 14:14:36   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jst sem prebrala...user posted image    Lepa zgodba! user posted image

Sam faca tvoj...še dobro, da je pravočasno prletu gor! user posted image   Pa lepe stvari uči user posted image ...Take ta prave primorske kletvice...user posted image user posted image user posted image

In pol ne samo pordko dio, ampak še dio porko z razlago da porko dio in dio porko sta bla pa brata

Tamali se tak smeje da adijo

Prleto pa je v zadnji minuti. Ena minuta kasneje bi jaz že rojevala in mu neb šli odpirat.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?