|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 13:21:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Piškot, jst se kr strinjam s tabo... Moj je sicer včas ful priden, nardi vse in svašta. Pol pa pridejo dnevi, včas tud tedni k ne nardi ama ništauser posted image  In pol znorim in gre revež pospravt igrače (kar pomen da jih vse vrže v škatlo, z vsem starim kruhom, malimi papirčki, štofelci vred) in se mu moram skor klanjatuser posted image
Nazadnje sem tko znorela k je mel prst še povit. Je reku grem sam neki v kevder dat (ma 20 šteng do kevdra) in ga ni blo 15minut. Seveda je šu vmes še na čik, pa debata z mamico svojo,... Jst sem ga neki časa še čakala (ker so naši čez eno uro pršli), Kristi je bla zoprna k sto hudičev. Sem znorela in šla v spalnico in se ulegla. Je pršu gor je reku če ne bom nč pospravla in sem mu lepo rekla da ne, da bo pač raztur. Mater, pol se pa je pomuvu pa vse pospravu, jst sem pa k kraljica ležala pa počivala. Užaljen je bil pa k strela.
čisto prav si naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
5.6.2009 13:22:00   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PIŠKOT A TELIH NI BLO VEČ.....pripnejo se z "neti" al kako se reče unim gumbkom ki so na bodijih in pajackih:

user posted image

Firma je pippi

kolk je pa cena tega?

jst sm zadnjič kupla od baby fehn-a enga na ježka.....ful dobe, sam za kj manj dnarja bi pa še kšnga mela......sam se ne spomnm točn cene vem da je bil okol 10 ojro

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
5.6.2009 13:22:27   
simonakr
Majchy - user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mala spi, grem jest navalit na kuhno! Je bombo razgnal tam not!user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
5.6.2009 13:24:00   
claud
simona okna odpri pa sam meč vn!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
5.6.2009 13:24:19   
Urša08
No sej pa mojga možeka lahko pohvalim, da če se le da mi pomaga. Rad je s tamalima in mu ni problem. Za vikende večinoma on z njima vstane, da jaz lahko malce pospim, še kavico mi skuhauser posted image . Pri gospodinjskih opravilih sem pa bolj sama, no posodo zloži v stroj pa iz stroja al pa mal posesa. Ampak dokler mi tamaledva crkla in se ukvarja z njima ga ne sekiram. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
5.6.2009 13:25:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Majchy - user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mala spi, grem jest navalit na kuhno! Je bombo razgnal tam not!user posted image user posted image
zakaj se mi smejišuser posted image user posted image user posted image mojo bombo je včeraj mož popucaluser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
5.6.2009 13:25:47   
Urša08
Jaz sem pa zadnjič kupla v mullerju tacga slinčka na ježka sam mu je premejhenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
5.6.2009 13:26:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
5.6.2009 13:27:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sunny-jojn tale tvoj desc...dobra si da pol še smajlije zraven limaš...upam da porihtata tole in da bo več časa vama namenil

se podpišem jst bi zdej že jokala k dež in joh in sploh......
in pol se jst jezim k en teden zaradi utrujenost al pa česa ne user posted image .... men moj vsaj pr otrocih pomaga in je raje doma kot pa s kolegi kje......user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da sem čudna

sunny drži se in upam, da se res zmenita in da mu odpreš oči.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
5.6.2009 13:28:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

evo moj 5000-i post
user posted image

čveka jst jih vidim že 5006user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
5.6.2009 13:29:07   
claud
urša-V mullerju pa sploh gledala nism...po kok jih pa majo?
Mah sj morm dons itak pogledat....pa po plenice...na konc bom pa spet najmanj 50 ojro zapravlauser posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 5.6.2009 13:30:09 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 13:30:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
5.6.2009 13:30:30   
Urša08
Katjuša zakaj si čudna? Prav in lepo je da ti mož pomaga pri otrocih, se z njimi ukvarja,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
5.6.2009 13:31:18   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa rečeš da so te med spanjem oropal....lubi a greva za novo posodo gledat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
5.6.2009 13:32:06   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

zakaj se mi smejišuser posted image user posted image user posted image mojo bombo je včeraj mož popucaluser posted image

Sej se ne smejim teb ampak tvoji kumari!!

A veš da me ma da bi kr vn začela metat!

No prej ko bom nehala čvekat prej bom nazaj!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
5.6.2009 13:32:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša zakaj si čudna? Prav in lepo je da ti mož pomaga pri otrocih, se z njimi ukvarja,...user posted image user posted image user posted image

zato k se jezim ker ne user posted image 5x na tednuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
5.6.2009 13:33:22   
Urša08
claud tale s posodo je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slinček je bil pa okol 3e ne vem točn, sej mi ni jasn da je slinček lahko premejhen sej jih nimajo po številkah user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
5.6.2009 13:34:21   
claud
kolumbo men je moj reku da bi mi kupu X6 če na lotu zadane.....sm munrekla da more najprej listek napisat....matr ga bom pa res dons spomnlauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
5.6.2009 13:34:32   
simonakr

pol pa rečeš da so te med spanjem oropal....lubi a greva za novo posodo gledat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
5.6.2009 13:34:41   
Urša08
Katjuša zdej te pa zstopm user posted image sam si dobra da maš tok energije da bi 5 * na teden user posted image , jaz se zvečer kr zlijem v postlouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
5.6.2009 13:36:13   
SURF
Pozdravljene.

Uff..čvekeeeeeuser posted image js sem pa že od včeraj na strani rr,je bil moj nazadje na pc-ju in ga ni izklopiluser posted image ,da ne boste mislile,da črke štejemuser posted image .

Vandame-upam,da t je uspelouser posted image .

Mlea-ojoj a kr vrtec imaš vsake tolikouser posted image js bi najprej ograjo...če nebi bil kdo zopet faušuser posted image Hvala za recepteuser posted image njamiuser posted image .

Cita-Nekaj časa nazaj si pisala,glede tvojih problemov,če se ne motim,upam in želim ti da čimprej urediteuser posted image user posted image user posted image ...

Plenice-Pampers-active baby(3)smo sprobali pa so za v koš...če jih hoče katera jih dam...

ROŽICEuser posted image -js pa nisem nič dobila,vsaj tok močnega ne,,,,kaj sta me nasemjale Birdy in Mleauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy-user posted image kok lubana je Hana.
Gledam tale tvoj igralni center,a tiste igračke ste dodatno kupili?

Suny mojauser posted image kaj pa ga se..rje tale tvoj dragi,user posted image sem kr jezna nanjga,ko pa ima dve tok fajn babnci...mi kr hudo..ostani močna in probajta se pogovorit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo-hvala,ja me kr naprej me nekaj daje..odkar sem rodila,sem čist občutljiva,še veter ne sme preveč popihat.
Zoknčke pa js tud še oblačim/obuvam...user posted image mah včas res neveš a je preveč ali je premalouser posted image

Ziher sem še katero pozabila,ki sem jo imela namen...

Evo Patricija kliče...grema k babici v dolinouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 13:36:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2222
5.6.2009 13:36:49   
claud

claud tale s posodo je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slinček je bil pa okol 3e ne vem točn, sej mi ni jasn da je slinček lahko premejhen sej jih nimajo po številkah user posted image

booo....ne vem...jst bom tm kr enga odprla pa ga probalauser posted image
3 ojreuser posted image user posted image super cena...jst budala pa eno firmo kupujem k mi je tok ušečuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
5.6.2009 13:39:05   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zato k se jezim ker ne user posted image 5x na tednuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
5.6.2009 13:39:15   
tanci29
claud-kam gresta po mondeota

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?