Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:21:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Piškot, jst se kr strinjam s tabo... Moj je sicer včas ful priden, nardi vse in svašta. Pol pa pridejo dnevi, včas tud tedni k ne nardi ama ništa In pol znorim in gre revež pospravt igrače (kar pomen da jih vse vrže v škatlo, z vsem starim kruhom, malimi papirčki, štofelci vred) in se mu moram skor klanjat Nazadnje sem tko znorela k je mel prst še povit. Je reku grem sam neki v kevder dat (ma 20 šteng do kevdra) in ga ni blo 15minut. Seveda je šu vmes še na čik, pa debata z mamico svojo,... Jst sem ga neki časa še čakala (ker so naši čez eno uro pršli), Kristi je bla zoprna k sto hudičev. Sem znorela in šla v spalnico in se ulegla. Je pršu gor je reku če ne bom nč pospravla in sem mu lepo rekla da ne, da bo pač raztur. Mater, pol se pa je pomuvu pa vse pospravu, jst sem pa k kraljica ležala pa počivala. Užaljen je bil pa k strela. čisto prav si naredila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:22:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PIŠKOT A TELIH NI BLO VEČ.....pripnejo se z "neti" al kako se reče unim gumbkom ki so na bodijih in pajackih: Firma je pippi kolk je pa cena tega? jst sm zadnjič kupla od baby fehn-a enga na ježka.....ful dobe, sam za kj manj dnarja bi pa še kšnga mela......sam se ne spomnm točn cene vem da je bil okol 10 ojro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:22:27
|
|
|
|
simonakr
|
Majchy - Evo mala spi, grem jest navalit na kuhno! Je bombo razgnal tam not!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:24:00
|
|
|
|
claud
|
simona okna odpri pa sam meč vn!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:24:19
|
|
|
|
Urša08
|
No sej pa mojga možeka lahko pohvalim, da če se le da mi pomaga. Rad je s tamalima in mu ni problem. Za vikende večinoma on z njima vstane, da jaz lahko malce pospim, še kavico mi skuha . Pri gospodinjskih opravilih sem pa bolj sama, no posodo zloži v stroj pa iz stroja al pa mal posesa. Ampak dokler mi tamaledva crkla in se ukvarja z njima ga ne sekiram.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:25:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy - Evo mala spi, grem jest navalit na kuhno! Je bombo razgnal tam not! zakaj se mi smejiš mojo bombo je včeraj mož popucal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:25:47
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa zadnjič kupla v mullerju tacga slinčka na ježka sam mu je premejhen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:26:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud simona okna odpri pa sam meč vn!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:27:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sunny-jojn tale tvoj desc...dobra si da pol še smajlije zraven limaš...upam da porihtata tole in da bo več časa vama namenil se podpišem jst bi zdej že jokala k dež in joh in sploh...... in pol se jst jezim k en teden zaradi utrujenost al pa česa ne .... men moj vsaj pr otrocih pomaga in je raje doma kot pa s kolegi kje...... vidim, da sem čudna sunny drži se in upam, da se res zmenita in da mu odpreš oči.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:28:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 evo moj 5000-i post čveka jst jih vidim že 5006
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:29:07
|
|
|
|
claud
|
urša-V mullerju pa sploh gledala nism...po kok jih pa majo? Mah sj morm dons itak pogledat....pa po plenice...na konc bom pa spet najmanj 50 ojro zapravla
< Sporočilo je popravil claud -- 5.6.2009 13:30:09 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 13:30:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:30:30
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša zakaj si čudna? Prav in lepo je da ti mož pomaga pri otrocih, se z njimi ukvarja,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:31:18
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud simona okna odpri pa sam meč vn!!!!!!!!!!!!! pol pa rečeš da so te med spanjem oropal....lubi a greva za novo posodo gledat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:32:06
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy - Evo mala spi, grem jest navalit na kuhno! Je bombo razgnal tam not! zakaj se mi smejiš mojo bombo je včeraj mož popucal Sej se ne smejim teb ampak tvoji kumari!! IZVIRNO SPOROČILO: claud simona okna odpri pa sam meč vn!!!!!!!!!!!!! A veš da me ma da bi kr vn začela metat! No prej ko bom nehala čvekat prej bom nazaj!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:32:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša zakaj si čudna? Prav in lepo je da ti mož pomaga pri otrocih, se z njimi ukvarja,... zato k se jezim ker ne 5x na tedn
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:33:22
|
|
|
|
Urša08
|
claud tale s posodo je pa dobra slinček je bil pa okol 3e ne vem točn, sej mi ni jasn da je slinček lahko premejhen sej jih nimajo po številkah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:34:21
|
|
|
|
claud
|
kolumbo men je moj reku da bi mi kupu X6 če na lotu zadane.....sm munrekla da more najprej listek napisat....matr ga bom pa res dons spomnla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:34:32
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud simona okna odpri pa sam meč vn!!!!!!!!!!!!! pol pa rečeš da so te med spanjem oropal....lubi a greva za novo posodo gledat?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:34:41
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša zdej te pa zstopm sam si dobra da maš tok energije da bi 5 * na teden , jaz se zvečer kr zlijem v postlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:36:13
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene. Uff..čvekeeeee js sem pa že od včeraj na strani rr,je bil moj nazadje na pc-ju in ga ni izklopil ,da ne boste mislile,da črke štejem . Vandame-upam,da t je uspelo . Mlea-ojoj a kr vrtec imaš vsake toliko js bi najprej ograjo...če nebi bil kdo zopet fauš Hvala za recepte njami . Cita-Nekaj časa nazaj si pisala,glede tvojih problemov,če se ne motim,upam in želim ti da čimprej uredite ... Plenice-Pampers-active baby(3)smo sprobali pa so za v koš...če jih hoče katera jih dam... ROŽICE -js pa nisem nič dobila,vsaj tok močnega ne,,,,kaj sta me nasemjale Birdy in Mlea Majchy- kok lubana je Hana. Gledam tale tvoj igralni center,a tiste igračke ste dodatno kupili? Suny moja kaj pa ga se..rje tale tvoj dragi, sem kr jezna nanjga,ko pa ima dve tok fajn babnci...mi kr hudo..ostani močna in probajta se pogovorit. Mihailo-hvala,ja me kr naprej me nekaj daje..odkar sem rodila,sem čist občutljiva,še veter ne sme preveč popihat. Zoknčke pa js tud še oblačim/obuvam... mah včas res neveš a je preveč ali je premalo Ziher sem še katero pozabila,ki sem jo imela namen... ***************************************************** Evo Patricija kliče...grema k babici v dolino
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 13:36:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:36:49
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 claud tale s posodo je pa dobra slinček je bil pa okol 3e ne vem točn, sej mi ni jasn da je slinček lahko premejhen sej jih nimajo po številkah booo....ne vem...jst bom tm kr enga odprla pa ga probala 3 ojre super cena...jst budala pa eno firmo kupujem k mi je tok ušeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:39:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša zakaj si čudna? Prav in lepo je da ti mož pomaga pri otrocih, se z njimi ukvarja,... zato k se jezim ker ne 5x na tedn
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 13:39:15
|
|
|
|
tanci29
|
claud-kam gresta po mondeota
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?