|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 12:47:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 12:47:58   
claud
sunny-verjamem da si jezna....jst bi bla tuduser posted image user posted image user posted image

Že jst mojga včasih nap.zdim k rečm naj se mal z njo ukvarja pa si jo da zraven pa tipka po compu....pa mu rečem da si od tipkanja ne bo njegovega glasu zapomnlauser posted image
Ampak drugač je pa kr pridn

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
5.6.2009 12:48:28   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

MAJCHY Hani se prav vidi da je zaspankauser posted image ...a zokncke ni imela vceraj za spati?jaz sem tko zbegana glede njih,bi jih dala,pa ne bi...user posted image
bose nogice ima.......je glih tko topla......ima še eno pižamico ki ima pokrite podplatke pa jo  tudi nič ne moti

mi imamo vedno zoknčke pa četud je toplo damo vse prej dol k zoknčke

vsak po svoje

ja sej nisem nič misla sam mihailo je napisala, da je zbegana pa sem povedala kako imamo mi....

ne sej nisem za hudo vzela,samo pravim da vsaka mami naredi tko kot ji paše-jaz zase vem da ne morem v nogavicah spati,hana pa itak hiter zašvica

ja jaz tudi ne morem v nogavicah spat. me pol zjutrej ful noge bolijo ce mam ponoci stumfe gor.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
5.6.2009 12:50:29   
Urša08
sunny24 joj kaj jaz to berem, pi.š.u.k.a sem še jaz besna na tvojga user posted image . Ma sej ne morem verejt, zakaj pa ni z vama? A mu več kolegi pomenjo al kajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
5.6.2009 12:50:50   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: claud

sunny-verjamem da si jezna....jst bi bla tuduser posted image user posted image user posted image

Že jst mojga včasih nap.zdim k rečm naj se mal z njo ukvarja pa si jo da zraven pa tipka po compu....pa mu rečem da si od tipkanja ne bo njegovega glasu zapomnlauser posted image
Ampak drugač je pa kr pridn

claud moj je isti, no saj se pogovarja z njim, samo prej mora vse VJESTI DANA PROČITAT in normalno ŠPORT (brez tega nikakor ne gre)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
5.6.2009 12:52:13   
Dan,

na hitro pošljem podatke mislim nove smo imeli danes posvetovalnico in seveda prvo pikico ful je user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Veliki smo že 61cm in težki 6090g

Kaj več pa ko se ponovno sestavim joj joj kaj bi se lahko dans zgodilo tragedija na višku...upam da pozabim se še zdej tresem in tresem...user posted image user posted image user posted image user posted image sam da je sedaj ok...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
5.6.2009 12:52:30   
piskot
jaz sem pa imela stumfe med porodom gor.

aja, pa v prvo sem rodila z epiduralno, drugic smo jo pa zamudil in sem dobila ultivo. hvala lepa za tako sranje. zadeta sem bla tko, da nog nisem mogla premikat. podn. ce bi sla se enkrat rodit sigurno izbere epiduralno, si vsaj pri sebi ko rojevas, pa ful je leps, ko lahko pri vsem sodelujes

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
5.6.2009 12:53:27   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sunny24 joj kaj jaz to berem, pi.š.u.k.a sem še jaz besna na tvojga user posted image . Ma sej ne morem verejt, zakaj pa ni z vama? A mu več kolegi pomenjo al kajuser posted image

Ja tko je pr nas...Ko ga jst kaj prosim, da gremo kam...Ni šans, sem truden, gremo jutri...Ga kliče prjatu in ga v 5 minutah ni več. Učeri je biu mačkast cel dan, prespal cel dan in ni mogu nikamor...Zvečer ob 21h je čudežno ratu OK in šou...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
5.6.2009 12:55:05   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dan,

na hitro pošljem podatke mislim nove smo imeli danes posvetovalnico in seveda prvo pikico ful je user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kaj več pa ko se ponovno sestavim joj joj kaj bi se lahko dans zgodilo tragedija na višku...upam da pozabim se še zdej tresem in tresem...user posted image user posted image user posted image user posted image sam da je sedaj ok...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cita, kaj se je zgodilo??? user posted image
Pa super za posvetovalnico in za mere!!! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
5.6.2009 12:57:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dan,

cita, kaj se je zgodilo??? user posted image
Pa super za posvetovalnico in za mere!!! user posted image user posted image user posted image
se podpišem......cita-ne drži v sebi no,ker lahko zbolišuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
5.6.2009 12:59:23   
piskot
sunny user posted image sej bo boljs. jest sem pa dons cist znorela na nasega, ker rajsi 5× stopi cez kaksno stvar (npr. igraco ker jih je povsod polno) kot pa da bi pobral .... grrrh. ko pa koncno kaj naredi, pa to se en teden poslusamo kako se hvali s tem. najbrz bi mu moral kaksen spomenik pol postavit a kaj user posted image

mlea pa kje vi to zivite? kake sosede pa imate?

kolumbo sem sla po slincke, sam so taki za zavezat. no ja, boljs kot nic. tisti za zapet so bili pa tako grobi, da jih nisem hotela vzet. v glavnem drugic ko bom kaj iskala, bom najprej tebe vprasala user posted image .

cita user posted image drzi se!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
5.6.2009 12:59:56   
Urša08
sunny24 mislim da je čas da se pogovorita, ker tkole ne vem kam bosta prišla, ti boš samo trpela on pa bluzil kot kak 18 letnik user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da se pogovorita user posted image user posted image user posted image user posted image

cita kaj se je pa tebi zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image

piskot če boš mela namen z epiduralno rodit ti predlagam da greš kam drugam oz. k kateri drugi anestezistki, če ne boš kar po naravni poti kot jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
5.6.2009 13:10:00   
tanci29
sunny-jojn tale tvoj desc...dobra si da pol še smajlije zraven limaš...upam da porihtata tole in da bo več časa vama namenil

piškot-a ti bi kar spomenike postavlalauser posted image user posted image ...ja res so dobri k pol govorijo kwa use so nardiluser posted image ...no naš je zjutraj priden pospravi posodo u pomivalca pa igrače posprav...če slučajno že zvečer ne, ampak ponavad se nama ne da...

ostala brez avtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma ja sej je ta še dober k ga mam zdej ampak sem se ful veselila novega

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
5.6.2009 13:10:07   
Čebel@
evo moj 5000-i post
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
5.6.2009 13:11:23   
tanci29
cita-kaj te daje punči

mlea-dej upravnika u rt brcn pa nej se slika s tistimi sosedi k so tečni..

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
5.6.2009 13:11:27   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Vidm d debaterate o unih inekcijah v porodniuser posted image user posted image user posted image ....d ti mene vidš po CR k si pa res omamljen do daske......pr Majklu sm bla še od 10 urnega "naravnega" poroda počena, pol pa še narkoza...k sm se zbudila (bil je glih čas obiskov) SM ZAČELA na glas upit: KERGA SMO DANES PA KOK JE URAuser posted image user posted image user posted image .....drugi stavek: KJE JE MOJ DEC.....tretji stavek A MAM RES SINA,  A SE MI BLEDEuser posted image user posted image user posted image ......sestra je uletela in mi mi sam še eno dozo stisnla in rekla: POMIRITE SE, MOŽ TAKOJ PRIDEuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
5.6.2009 13:12:00   
tanci29

evo moj 5000-i post
user posted image

važička...in zakaj si kumarauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
5.6.2009 13:14:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

evo moj 5000-i post
user posted image

kr tako,ker mi je simpatična ko plešeuser posted image ........no pa sem uničila.......ajde gremo ciljat na 6000-čkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
5.6.2009 13:15:24   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

evo moj 5000-i post
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
5.6.2009 13:17:15   
claud
tanci....sj bo tole z avtom....mi2 bova tud dons vidla če bomo menjal.....če pride dons kupec za najinga bomo šli dons al pa ju3 po mondeotauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
5.6.2009 13:18:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

tanci....sj bo tole z avtom....mi2 bova tud dons vidla če bomo menjal.....če pride dons kupec za najinga bomo šli dons al pa ju3 po mondeotauser posted image
važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no sej vam privoščimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
5.6.2009 13:18:23   
rebeka84

evo moj 5000-i post
user posted image

čvekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si ti rekorderka? al jih ima katera več?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
5.6.2009 13:18:40   
birdy
Piškot, jst se kr strinjam s tabo... Moj je sicer včas ful priden, nardi vse in svašta. Pol pa pridejo dnevi, včas tud tedni k ne nardi ama ništauser posted image  In pol znorim in gre revež pospravt igrače (kar pomen da jih vse vrže v škatlo, z vsem starim kruhom, malimi papirčki, štofelci vred) in se mu moram skor klanjatuser posted image
Nazadnje sem tko znorela k je mel prst še povit. Je reku grem sam neki v kevder dat (ma 20 šteng do kevdra) in ga ni blo 15minut. Seveda je šu vmes še na čik, pa debata z mamico svojo,... Jst sem ga neki časa še čakala (ker so naši čez eno uro pršli), Kristi je bla zoprna k sto hudičev. Sem znorela in šla v spalnico in se ulegla. Je pršu gor je reku če ne bom nč pospravla in sem mu lepo rekla da ne, da bo pač raztur. Mater, pol se pa je pomuvu pa vse pospravu, jst sem pa k kraljica ležala pa počivala. Užaljen je bil pa k strela.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 13:18:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
5.6.2009 13:20:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

evo moj 5000-i post
user posted image

čvekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si ti rekorderka? al jih ima katera več?

sem zadnjič eno zasledila ki jih ima čez 10000.......sigurno ima kakšna februarčica več

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?