|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 12:23:18   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Mlea - v flaški razen umetnih popadkov in tekočine ni nč druzga. Kar dobiš prot bolečinam je v bolusu (beri direkt naenkrat v žilo z brizgo) tko da drugič raj tisto ukrad!user posted image user posted image
a ni lažje da ji ti zrihtaš ko si pri korituuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mal težje ker se za narkotike evidenca vod! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
5.6.2009 12:24:37   
simonakr
mam alarm - ne preveč načvekat!user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
5.6.2009 12:25:13   
Čebel@

Mlea - v flaški razen umetnih popadkov in tekočine ni nč druzga. Kar dobiš prot bolečinam je v bolusu (beri direkt naenkrat v žilo z brizgo) tko da drugič raj tisto ukrad!user posted image user posted image
a ni lažje da ji ti zrihtaš ko si pri korituuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

škodauser posted image bi se lahko vse februarčice zadevaleuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne vem kako zgleda biti zadet,ker sem brez vsega rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
5.6.2009 12:25:34   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? mi smo kr uredu, ati je šel zdele v službo, nik spi, tk da mam mal časa zase. Ampak bom šla kr mal počivat, druga se mi itak ne da. Prej sem se učila, pa na hitro mal pospravila.

Grem vas hitro mal za nazaj prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
5.6.2009 12:27:15   
Onasiss

Ja pa ne mislim te flaše, ampak uno "v bolusu"-a tko se temu reče. Se vid, da sem bla zadet..a. To bi doma res sedl.Vsakič k bi sosedce srečala bi si u žilo dala-direkt.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
5.6.2009 12:28:43   
Onasiss

škodauser posted image bi se lahko vse februarčice zadevaleuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne vem kako zgleda biti zadet,ker sem brez vsega rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tko ta prvič, in ti povem, če grem ta tretjič bom duplirala vse te doze.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
5.6.2009 12:30:43   
sunny24
Joj, meni živci hodijo skozi pete vn....Gaja se je zdej pol ure drla, nič ji ni pasalo...Ne pit, ne jest, ne na rokah, ne v vozičku, ne na kavču...Zdej je pa omagala in zaspala...
Pa to je že 3 dni po cel ljubi dan tko...

Moj pa itak frajr spi cel dan in sm sama z njo, zvečer ko pa bi lahko on malo prevzel, da bi mela 10 min zase-vsaj za tuš, pa gre on lepo ven...user posted image user posted image user posted image

Sam danes mi je pa zadosti...Od zdej naprej ko bo fraj, bo doma, ker drugače se lahko kar odseli! In to mislim resno...Že celo nosečnost sem bla sama po cele dneve in večere, zdej se pa itak ni nič spremenilo. Očetovski dopust, ko sm misnla, da bo doma, bo pomagal...Aha, sanjej svinja kukuruz...On je hodu okoli in sm bla sama-itak!

OK, malo sm se skašlala...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
5.6.2009 12:32:34   
claud
user posted image user posted image user posted image za crknt....user posted image user posted image user posted image

men je kr slabo ratal k sm visla kwa mi bo zapičla v žilo....tist ni bla igla ampak k ena cevka...res tok debela zadevauser posted image ....pol k sm odlepla sm mela kr lukno.....user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
5.6.2009 12:32:51   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image Za kozlat, tole z atrijem. Ko smo se priselili smo vsem živim pisal za dovoljenje za postavitev ograje in ureditev atrija. Čakal na odgovor, ga nismo dobil. Danes pa pride upravnik (baje je pršu samo vprašat) če imamo dovoljenje za to, pa sem ga samo debel pogledala in mu rekla, da že 3 leta čakam na to, pa da ne mislim več in smo postavli, kar pač smo. Je reku, da zagotovo nisem na ta pravo osebo naslovila. HALO P.I.Z....  a jaz pa vse tam poznam da vem komu naj pišem.

Ja, pa teli naši sosedje. Še mal pa mi bojo otroc v stanovanje šli srat.
a se kar šetajo al kajuser posted image
tole z atrijem je pa res čist adijouser posted image

Valda, ker ni ograje. Jih firbec daje kakšne igrače ima Vito.......Ja drugače pa kr prmaširajo pa se derejo pred oknom. Halo! A ti zgledam kot Barby na TV-ju?????user posted image  Pol mu pa kej rečeš, pa takoj jok pa ta stari bežat, kot da nič ni bilo.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
5.6.2009 12:33:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Joj, meni živci hodijo skozi pete vn....Gaja se je zdej pol ure drla, nič ji ni pasalo...Ne pit, ne jest, ne na rokah, ne v vozičku, ne na kavču...Zdej je pa omagala in zaspala...

Moj pa itak frajr spi cel dan in sm sama z njo, zvečer ko pa bi lahko on malo prevzel, da bi mela 10 min zase-vsaj za tuš, pa gre on lepo ven...user posted image user posted image user posted image

Sam danes mi je pa zadosti...Od zdej naprej ko bo fraj, bo doma, ker drugače se lahko kar odseli! In to mislim resno...Že celo nosečnost sem bla sama po cele dneve in večere, zdej se pa itak ni nič spremenilo. Očetovski dopust, ko sm misnla, da bo doma, bo pomagal...Aha, sanjej svinja kukuruz...On je hodu okoli in sm bla sama-itak!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
5.6.2009 12:34:08   
Čebel@

Jaz sem tko ta prvič, in ti povem, če grem ta tretjič bom duplirala vse te doze.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no vidiš meni je pa zobar hujši kot poroduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
5.6.2009 12:35:04   
Onasiss

Ti kr......user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
5.6.2009 12:36:05   
Čebel@

user posted image Za kozlat, tole z atrijem. Ko smo se priselili smo vsem živim pisal za dovoljenje za postavitev ograje in ureditev atrija. Čakal na odgovor, ga nismo dobil. Danes pa pride upravnik (baje je pršu samo vprašat) če imamo dovoljenje za to, pa sem ga samo debel pogledala in mu rekla, da že 3 leta čakam na to, pa da ne mislim več in smo postavli, kar pač smo. Je reku, da zagotovo nisem na ta pravo osebo naslovila. HALO P.I.Z....  a jaz pa vse tam poznam da vem komu naj pišem.

Ja, pa teli naši sosedje. Še mal pa mi bojo otroc v stanovanje šli srat.
a se kar šetajo al kajuser posted image
tole z atrijem je pa res čist adijouser posted image

Valda, ker ni ograje. Jih firbec daje kakšne igrače ima Vito.......Ja drugače pa kr prmaširajo pa se derejo pred oknom. Halo! A ti zgledam kot Barby na TV-ju?????user posted image  Pol mu pa kej rečeš, pa takoj jok pa ta stari bežat, kot da nič ni bilo.
jaz vem da bi ponorela-jaz tega nebi pustilauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
5.6.2009 12:36:11   
claud

user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
5.6.2009 12:37:05   
Onasiss
Morm dol, se je Vito naveliču risat, zdaj bi on gledu Robin Huda na računalniku.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
5.6.2009 12:39:24   
sunny24
claud, jst sm tudi mela 2 stvari u žili...umetne in infuzijo, pa tisto res niso igle ampak cevi...Če mi je še zdej videt kje sm jih mela...user posted image

Ma ja, ta moj dec je smotan 100 na uro...On misli da full nardi, k opere flaše, vodo zavre in se za 5 minut ustavi pr Gaji in ji dela bubububu...Ker to je dejansko vse kar nardi...Pestva jo full malo, nafutru jo je sam ene parkrat...Ma jzna sem na njega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
5.6.2009 12:40:37   
Katjusa

to je pa zelo grdo od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da se zmenta in da se zaveda da gaja ni sam tvoja in da jo more tud on mal čuvat in vzgajat.... drgač pa ko bo jokala pejte vi2 kr tja k je on, nej vidi da dojenček ni na baterije in nima gumba za ON/OFF....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
5.6.2009 12:43:00   
sunny24
Pa še malo se skašlam...

Sm mela RD...Ja, je pršu ponoči domov z dela, ni vošču, je ustal, ni vošču...Sm si misnla OK, se bo spomnu...Aha, me čez 2 uri upraša, da odkoga je tista pižama v dnevni (njegova mama mi jo je kupla za RD), pa pravim, da mi jo je njegova mama kupla, pol pa on "Aja, mi stegne roko, vse najboljše"...Nč ljubčka, nobene majhne pozornosti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, dosti šimfanja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
5.6.2009 12:43:25   
Čebel@

Ma ja, ta moj dec je smotan 100 na uro...On misli da full nardi, k opere flaše, vodo zavre in se za 5 minut ustavi pr Gaji in ji dela bubububu...Ker to je dejansko vse kar nardi...Pestva jo full malo, nafutru jo je sam ene parkrat...Ma jzna sem na njega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz ko imam mojga dost mu dam Hano in sam rečem:zrihtaj jo,jaz grem pod tuš

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
5.6.2009 12:44:32   
Čebel@

Pa še malo se skašlam...

Sm mela RD...Ja, je pršu ponoči domov z dela, ni vošču, je ustal, ni vošču...Sm si misnla OK, se bo spomnu...Aha, me čez 2 uri upraša, da odkoga je tista pižama v dnevni (njegova mama mi jo je kupla za RD), pa pravim, da mi jo je njegova mama kupla, pol pa on "Aja, mi stegne roko, vse najboljše"...Nč ljubčka, nobene majhne pozornosti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, dosti šimfanja...user posted image user posted image user posted image
bodi optimist,da bo boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
5.6.2009 12:45:03   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

to je pa zelo grdo od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da se zmenta in da se zaveda da gaja ni sam tvoja in da jo more tud on mal čuvat in vzgajat.... drgač pa ko bo jokala pejte vi2 kr tja k je on, nej vidi da dojenček ni na baterije in nima gumba za ON/OFF....

katjusa, če bi on k spi sploh slišu Gajo ko joka...Če pa vsakič ko grem kam vn sama in jo naj bi on ahtu jo popoka h mami njegovi in gre vn...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, danes sm prov na volji za te hudičke limat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 12:45:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
5.6.2009 12:46:37   
sunny24
Ah majchy, sej sm...Je že tko "hudo" da mi je že smešno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooooo, vam nism povedala, jutri grem na nego obraza za 2 uri...Komi čakam....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
5.6.2009 12:46:54   
Urša08
uf kok ste napisale, bom dve uri brala user posted image user posted image user posted image

No mi smo šli zjutrej kr h kolegici na kavico, pa sta se najina ta velika otročka igrala, Žiga je pančkal, pa mal po naročju bil, medve sva pa kofetkali. Sedaj sem Žiga pomoje da res zadnjič dala v zibko spat(je brez postelnince, obrobe, ... ker že sušim, potem,samo še polikam in via k sosedom) in sem ga z dekico pokrila in lepo pančka, je pa tok hecen k mu kr rokice vn molijo k ni obrobe user posted image user posted image user posted image .

no sedaj grem pa mal nazaj prebrat, pa mal kosilo kuhat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
5.6.2009 12:47:06   
simonakr
Claud - tiste igle so res konske, ampak če pa manjšo nastaviš pol pa nč ne teče takrat ko to rabiš. Ne sekeri se preveč, men se še zdej pozna kje sm jo melauser posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?