|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zaspati objet
3.6.2009 9:27:18   
suzy85
midva se po navadi zvečer malo pocartama - stisnema drug k drugemu, pol se pa vsak na svojo stran obrnema in zaspima. rabima prostor user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.6.2009 10:55:30   
Anonimen
Ne gre za prostor v postelji.
Vprašanje je, če se vsakič, ko se stisneta, obvezno še poseksata? Ali je treba posebej poudarit, da danes bi se pa samo stisnila?

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.6.2009 11:27:37   
lutka
ne, ne poseksama se za vsako. Kaj pa ko imam menstruacijo, pol se takrat ne bi smela stiskat. V glavnem pri nama ni pogojeno če se želim stiskat, da potem morama pa seksat.

Konec koncev se pa tudi moj rad stiska user posted image

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.6.2009 11:28:20   
lutka
aja seks pa pol pride tako sam od sebe če nama je.......

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.6.2009 11:28:43   
ajataja
če bi se vsakič ko se stisneva mogla še poseksat pol bi blo to 10×na dan .Stiskava se kar naprej in normalno tud zvečer pa če tud ne greva skup spat se pa prej mal na sedežni pomuckava pa je,to si izkažeš mal ljubezni pa ni vse samo sex,čeprav velik pomeni ampak vseeno ljubezen se da pokazat tud na drugačen način.Sicer pa če enemu ni do sexa ,tega je pri nama bolj mal ,mu pač povem ker sem jaz tista ne on,in čist lepo razume,če bi bilo pa to pogosto krat bi bila pa najbrž druga pesemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.6.2009 11:34:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

če bi se vsakič ko se stisneva mogla še poseksat pol bi blo to 10×na dan .Stiskava se kar naprej in normalno tud zvečer pa če tud ne greva skup spat se pa prej mal na sedežni pomuckava pa je,to si izkažeš mal ljubezni pa ni vse samo sex,čeprav velik pomeni ampak vseeno ljubezen se da pokazat tud na drugačen način.Sicer pa če enemu ni do sexa ,tega je pri nama bolj mal ,mu pač povem ker sem jaz tista ne on,in čist lepo razume,če bi bilo pa to pogosto krat bi bila pa najbrž druga pesemuser posted image
se podpišem

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.6.2009 13:50:01   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Aja, s prejšnjim pa nisem mogla spat objeta, niti ne on z mano - niti spat nisva mogla na isti postelji, pa sva si oba želela... Ampsk se nisva naspala, vedno nama je bilo neudobno. Z lubijem pa ko da sva narejena zato, da se sestaviva skupuser posted image . Zdaj prav pogrešava to, ker se je še nekdo v posteljo prištuliluser posted image ... No, saj jo bova kmalu izbacila, ma ipak že 5 mesecev puncauser posted image .

Ista zgodba pri meni, tako sem dobila samo še eno potrditev več, da sva ravno mi2 za "sestavit se skup". BTW da ne omenjam kako nama je ratalo v prej kot dveh letih zaploditi dva otročka user posted image user posted image user posted image . Hja narava že ve user posted image .

Drugače pa meni ni lepšega kot zaspati objet.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.6.2009 13:57:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: otročnica

Kaj pa če tvoj partner smrči?

pri nas smo mel tud te probleme - rešili smo jih - no, ne čist, vendar tko, da se da spat - z Asonorjem http://www.asonor.com/LNG_si/snoring_treatment.phtml začne delovat po cca 14 dneh, ampak ga mora skoz uporabljat - vendar pomaga

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

IZVIRNO SPOROČILO: abi

IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz pa tega ne maram. jaz hočem svoj del postelje zase. ker ko spim, hočem spati v miru.

enako

Še ena taka.

in še ena

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vprašanje je, če se vsakič, ko se stisneta, obvezno še poseksata? Ali je treba posebej poudarit, da danes bi se pa samo stisnila?

mogoč si ga pa tko navadla, da misli, da če se stisneš, da bosta sexalauser posted image

(odgovor članu otročnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.6.2009 15:07:32   
Nenya
stiskanje, objemanje - ne rabim dovoljenja.
Spanje skupaj kot ga je opisala ena od vas - on na hrbtu, ona na boku nama ni nikoli uspelo, jaz sem si vedno poležala roko (kam jo lahko daš????), bilo je vroče. zdaj oba veva, da tudi če med spanjem potrebujeva svoj prostor imava vsak svoj jogi in svoje za pokriti - to še ne pomeni, da je najina zveza tik pred razpadom. včasih crkljanje vodi v sex, včasih ne - ni pravila. če se kateremu od naju ne da to tudi poveva drug drugemu.
veliko sreče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.6.2009 20:09:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya
mogoč si ga pa tko navadla, da misli, da če se stisneš, da bosta sexalauser posted image

Kako tipično moško razmišljanje. user posted image  Ženska je kriva, kdo pa drug. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
3.6.2009 21:49:35   
ronja
BTW da ne omenjam kako nama je ratalo v prej kot dveh letih zaploditi dva otročka user posted image user posted image user posted image . Hja narava že ve user posted image .

No, nama je ratalo prej kot v letu in pol ne samo naredit ampak še rodit tadrugouser posted image . Vodivauser posted image

Drugače pa meni ni lepšega kot zaspati objet.

Še lepše je zaspat objet po seksuuser posted image .

nenya, roko daš vmes, tak jo zložiš zraven. jasno pa, da to, kako spiš, nima veze s trdnostjo zveze - ima jo edino, če sta vedno spala skup, potem pa se en odseli na kavč, recimo - to bi lahko bil znak za alarm... Če pa obema od nekdaj paše spat na svojem, ni pa to nič narobe -vsak po svoje ptiček pojeuser posted image .

Sicer pa ne, ne rabim dovoljenja in ni mi treba posebej specifizirat, da bi se samo objemala. Pa ne obupaj: moj lubi je rekel, da se ne mara cartat - predno sva začela - in jaz sem takrat pomislila, da s takim tipom pa ne bi nikoli mogla bituser posted image . No, potem se to nekak ni izšlo in sva pristala skup in zdaj je pa eno najbolj cartljivih bitij, kar jih poznam... Pa je kar sam tak ratal, ne vem, kako - pravi, da mu je pač z mano všeč se cartat in da je to drugače - zakaj drugače, pa ne bom nikoli izvedela,se mi zdi...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.6.2009 8:16:14   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

BTW da ne omenjam kako nama je ratalo v prej kot dveh letih zaploditi dva otročka user posted image user posted image user posted image . Hja narava že ve user posted image .

No, nama je ratalo prej kot v letu in pol ne samo naredit ampak še rodit tadrugouser posted image . Vodivauser posted image

Žal mi sedaj v nosečnosti matematični del možgančkov nagaja...sem se zmotila...tako, da sva dejansko mi2 še hitrejša kot vidim po tikerju user posted image user posted image user posted image .

Dejstvo je, da smo vsi faconarji in dokaz kaj se zgodi, če objet spiš user posted image

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 4.6.2009 8:18:52 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.6.2009 10:24:10   
komarka

IZVIRNO SPOROČILO: Lord Vader

In kaj če je njemu full sila?

Ja, če ga ful tišči na skret naj pa gre, pa gre, ap se bosta pol objemala...user posted image

(odgovor članu Lord Vader)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.6.2009 11:09:33   
tweed

A se za to rabi posebno dovoljenje?user posted image
A ve, ko se stisnete zvečer k partnerju, zaspite kdaj tudi brez seksa? Ali pa morate takrat posebaj poudarit, da vam danes ni do seksa in bi se samo stisnile k njemu?

Sem očitno že predolgo poročen in ne vem, čemu sploh služi tale post...
Da vidim: ...rabiš posebno dovoljenje za zaspati objet...
...ali zaspite kdaj tudi brez seksa...
...posebej poudarit...

user posted image Ne vem no, očitno tudi še nimata otrok... V normalnem partnerskem odnosu pa se za takšna "dovoljenja" sploh ne rabi spraševat. Nikogar...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.6.2009 11:12:32   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz pa tega ne maram. jaz hočem svoj del postelje zase. ker ko spim, hočem spati v miru.

Enako. Ni šans, da spim objeta ali pa da se me nekdo tišči. No, otroci so tukaj izvzeti, pa še to se jim vedno izmikam in raje spim na 1 cm2, kot da bi se me ful tiščali.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.6.2009 11:14:54   
nejcko

aja, to je problem!?

No, jaz se zato preventivno bolj malo stiskamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.6.2009 11:18:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Kako tipično moško razmišljanje. user posted image  Ženska je kriva, kdo pa drug. user posted image

a dej ne pretiravaj - mal razmisli, a ni možno?
in btw - jaz nisem moški

< Sporočilo je popravil nya -- 4.6.2009 11:20:47 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
4.6.2009 11:23:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

aja, to je problem!?

No, jaz se zato preventivno bolj malo stiskamuser posted image

user posted image  
nejcko - mene je pa ena napadla, da po moško razmišljam, ko sm rekla, da mogoč ga je tko navadla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
4.6.2009 12:49:51   
Anonimen

user posted image  
nejcko - mene je pa ena napadla, da po moško razmišljam, ko sm rekla, da mogoč ga je tko navadla user posted image user posted image user posted image

To ENO si citirala en post višje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 13:13:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
4.6.2009 16:03:37   
liliana

A ve, ko se stisnete zvečer k partnerju, zaspite kdaj tudi brez seksa?

Dostikrat.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.6.2009 16:45:24   
Anonimen

user posted image  
nejcko - mene je pa natasa77 napadla, da po moško razmišljam, ko sm rekla, da mogoč ga je tko navadla user posted image user posted image user posted image

a si hotla, da te imenujem?
je zdej ok?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
4.6.2009 18:15:39   
Anonimen

user posted image  
nejcko - mene je pa natasa77 napadla, da po moško razmišljam, ko sm rekla, da mogoč ga je tko navadla user posted image user posted image user posted image

a si hotla, da te imenujem?
je zdej ok?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
4.6.2009 20:23:33   
Anonimen

user posted image

ful lep smešek

pa brez zamere - sam res poznam eno bejbo, ki pove, da se sk svojmu stisne sam takrat, ko ji je do sexa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
5.6.2009 2:05:30   
Kerensa*
A ve, ko se stisnete zvečer k partnerju, zaspite kdaj tudi brez seksa?

Seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

že imate posajene balkonske rože?
muška

Če se vam ljubi prosim komentirajte katere

da (29%)

ne (45%)

nikoli jih nimam (17%)

letos jih ne bo (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!