nana35
|
martinca,upam,da Patrik ne bo zbolel. Alfabeta, za 16 zobkov,mi še čakamo 2 pa jih bo tudi 16.Ja ne vem zakaj me sprašuješ če imam kaj časa ,verjetno ker sem blond... šala. Nas je pa res kar veliko tukaj blond,to pomeni,da je vsaj barva ok,če že možgani ne delujejo . Glej,prvič sem poslala te slike v Big bang in zadnjič,ker mi je res ful dolgo trajalo, ko pošljem v DM gre ful hitro.Res da sem jih imela 155,ampak pošiljalo mi je ...res zelooo dolgo.Sem pa videla v Tušu,da imajo zdaj akcijo in stane razvijanje 7 centov,samo si ne bi upala spet pošiljat na blef,ker če bi mi spet pošiljalo v tri krasne....se mi bi točno obrnilo. sani, za Manjo.Pa tudi mi pijemo kdaj pa kdaj mleko ali če smo bolj natančni kakšen keksolino ali čokolino proti jutru.Samo to ni za žejo,ampak za lakoto. intruder,pozdravljena.Pokliči kaj!!Pa vidim,da imaš nasmejan avatar,vse drugo kot slika,kadar se pelje v vozičku kaj? Za Vida pa seveda še .Pa Klemen je prišel tudi na 13 kg,zdaj tako lepo je,da ni več res.Sicer pa ne bi rada da bi se preveč zredil,da ne bi bil mali debelinko.Je kar vredu takšen.Klemen včasih hoče sam jesti in tudi je,ampak gre veliko mimo ust na tla,ker žlička ne ostane vedno ravno.In govori zraven sam ,sam... ursulina,tudi za Lenarta ena . dašabina,tudi mi silimo Klemna (pravzaprav jaz) k umivanju zobkov,imamo tako dretje vsak večer,da ni res.Rinem ščetko na silo kakor ti in vedno seveda tudi uspem,ampak se kar bojim večerov,ker vem kaj naju še čaka po kopanju... tako da veš,da Miha ni edini,ki ne mara umivati zobkov.Ja,pri nas leti vse po vrsti po kopalnici ko je jezen na ščetko,na mene...ali pa če kaj ni tako kot misli,da bi moralo biti... Pozdravi Triš. Lunca,jaz zobno pasto uporabljam.Od začetka,najprej tole First teeth,zdaj pa otroško Elmex. mml,lepe slikice!!Manca je že prava dama,vsa okrašena z zapestnico in verižico pa tako...to še bo prava babika. In seveda je Matic že res spreten,se mi zdi kako hitro gre vse,ko gledam Klemna,ko igra nogomet,brca žogo kot velik,jo meče menio v roke in jo vrže zelo visoko,leze po ograji,...mislim,da nam naši sončki tako hitro rastejo,da niti ne dojemamo prav.Kar naenkrat bodo veliki in potem...adijo mati .