|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
4.6.2009 8:52:56   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

sem šla zdaj malo raziskat in tud sem . Škoda za našo izpisano januarčico in njenega januarčka .  Verjetno je že imela razlog za to...Oglasi se nam kaj, pa čeprav z drugim nickom

zdaj pa mi ni jasno, koga misliš???

Šlo je za AnitoV.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.6.2009 9:05:54   
Lunca1
Če se izpišeš iz RR, te brišejo in vsi tvoji posti postanejo anonimni.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.6.2009 10:49:33   
Alfabeta
Dan

Kako smo? Mi dobro

Sem pozabila zadnjič povedat, da imamo že vseh 16 zobkov user posted image user posted image Tak, da upam, da bo sedaj pol leta mir z njimi

dašabina zakaj pa nisi nič napisala včeraj user posted image Aja, saj si nekaj user posted image

anitav - rihtarca welcome back user posted image

nana imaš že kaj časa? user posted image Jaz tudi iz tega razloga vske 4 mesece pošljem slike v razvijanje, ker mi gre na živce tako počasen prenos

je pa nekam veliko blondink ratalo na našem forumu user posted image user posted image , ampak samooklicanih,da ne bo pomote. Aja, drugače pa mislim,da sem jaz najbolj blond od vse blondin, aja, ampak po barvi !user posted image

martinca kako je Patrik? Glede sobote pa....jaz ne vem, če bomo sploh doma. Zato ti nisem odgovorila.

klepetka hvala za kavo MMMMmmmm je bila dobra user posted image . Nisi povedala....je M dobila gips ali ne?

Evo toliko....šibam workat

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
4.6.2009 10:59:15   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
je pa nekam veliko blondink ratalo na našem forumu user posted image user posted image , ampak samooklicanih,da ne bo pomote. Aja, drugače pa mislim,da sem jaz najbolj blond od vse blondin, aja, ampak po barvi !user posted image

a nisi rekla, da si siva? user posted image

Kar se zob tiče mi vztrajamo pri 7.user posted image  

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
4.6.2009 11:55:49   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Siva eminenca user posted image user posted image

Kar se zob tiče mi vztrajamo pri 7.user posted image  

Bogi Luka, kako pa jeuser posted image  user posted image  Pri Neži je 16-ti na poti, tako da bo tudi za en čas mir.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
4.6.2009 12:04:25   
Lunca1
Limma saj ni nič bogi, samo mu enostavno ne zrastejo. user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
4.6.2009 12:11:24   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Mah, to je sivo-blond. Između nekaj user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
4.6.2009 13:00:27   
sani1
Pozdravljene ženske moje...

Jaz se že tako dolgo nisem oglasila in zdej berem kaj vse zamujam...  Prave detektivke ste ni kaj...user posted image

Skratka pri nas imamo zopet vneta ušesa in smo posledično bolj sitni. Greva popoldan na sistematiko in obeenem na kontrolo pa da vidimo kaj bo zdravnica povedala.

Moja Manja je prava nagajivka v vrtcu je živ user posted image doma pa ...  nebi zgubljala besed.  Veselo že lula in kaka na kahljico seveda ko je pri volji. Ponoči ne samo, da pijeva vodo midve pijeva še mleko.  Je razvada ampak teža nama je zdej, ko sva bolehtni šla zopet pod 10kg.   Gospodična je že zdej nora na znamke in ve kaj je dobro. user posted image   Skratka začela me je tudi klicati mama čeprav ji je očka bolj pri srcu...user posted image   No pri nas je zanimivo in res nikoli ni dolg čas... 

martinca- kar bo pa bo. Samo, da bo zdravo.  Pa še malo boš prešparala...user posted image

alfabeta- ko bi ti vedela kako me ima, da bi se tudi jaz pobarvala na blond. No bolj na belo... Ampak še nisem zbrala poguma... Če bi bile bolj blizu in bi skupaj kofetkali bi sigurno že bila pobarvana...user posted image

Sej vem, da bi mogla še marsikaj pokomentirat pa vam povem, da mi nikakor ne gre danes tipkanje... Vsem želim lep dan naštevala pa vas ne bom, da slučajno katere ne izpustim.user posted image user posted image

No mogoče pa se zvečer le kaj oglasim in povem kakšno je stanje pri nas. Do takrat pa vsem en lep pozdrav!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
4.6.2009 13:06:35   
Intruder24
Evo mene,

ma nekak nimam časa nič, da kaj napišem, pravzaprav tudi za brat nimam.

Učit se morem za ZUP pa samo gledam nekaj v knjige, kronična nenaspanost mi pomaga, da samo gledam in da se nič ne premakne...user posted image

Drugače pa smo super, Vid je mala poreda. Ima 11 zobkov, upam, da še kmalu dobi ostale in bo potem mir...ima namreč probleme, ker je vedno cel zatečen in mu kri teče... Imamo probleme z uhicami, ki so kr nekaj vnete. Smo bli po morju na AB, čeprav ni imel vročine je pa imel bezgavke tako zatečene, da ni moral obrnit glave v levo...in ker nič ni jokal, da ga boli, smo seveda misili, da je tako spal user posted image
Spi samo 1x čez dan kakšno uro, zato tudi nimam cajta nič pisat, zvečer pa se mi več ne da.
Na morju smo se imeli čudovito...vreme je bilo super, Vid pa tudi, je malo slabše spal, ker pa itak ne spimo se to ni poznalo user posted image
Smo bolj med negvorečimi, mama sploh noče rečt user posted image ...kaj naj za atijem se pa dere AATIIIIIIIII user posted image . Zelo ima rad živali, kateri malček jih pa nima user posted image in jih tako vse z veseljem oponaša...
Najraje se igra z žogo, jo brca in dribla, meče potaka, vrti...po celem igrišču...

Ga pa morem pohvalit, ker je danes 2. v njegovem življenju prespal noč user posted image

Ima alergijo na jajca, marelice, banane...kljub temu da niso testi nič pokazala, po drugi dozi rumenjaka (ki ga ima zelo rad) je že dobil flekce tak, da smo ponovno nehali...No zdaj je problem le še cepljenje..sem danes izvedela, da obstaja tudi testiranje alergije na to cepivo mml a ti mogoče kaj veš?

Jaz vas zdaj nisem brala za nazaj, ker sem v zaostanku za več kot en mesec in nima smisla....

Upam, da ste vsi zdravi in srečni...

Bom pa zdaj bolj pridna obljubim user posted image

Lep sončen dan!

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 4.6.2009 13:09:17 >

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
4.6.2009 13:08:47   
Intruder24
sani Vid še tudi pije mleko proti jutro user posted image pa ima 13 kg .. no je pa tudi velik 85cm

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
4.6.2009 13:33:55   
Lunca1
Manja in Vid user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2236
4.6.2009 13:56:11   
ursulina
anitav, rihtarca - dobrodošla stara nova :) res si napletla celo rzaiskavo s svojim postom user posted image

pri nas pa se uvajamo v varstvo in smo malo bogi, skoz bi se nosil in spanje se mu je zmešalo, pa še zabasan nos pa zobki... vse na kupu.

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
4.6.2009 14:06:15   
Alfabeta
O, poglej jo, izgubljeno dušo intruder user posted image A si se malo zmotila? user posted image Pa sani je tud med izgubljenimi user posted image No, ampak izredno lepo da sta se majčkeno vrnili user posted image user posted image

sani al je kar šok veš. Tako in tako....zame, za okolico, za lase user posted image Sem prišla do zaključka, da so to predrastični posegi v naravo, pa tud za moj buđet, tako da.....bomo kar na "normalno" blond ostali user posted image Pa bodo vsi bolj veseli, še najbolj pa moj mož user posted image aja, pa tašča tud user posted image

Sicer pa sani bolj da je Manja user posted image , kot pa user posted image , verjemi. al pa da bi bila v nekem kotu in ne bi vedeli da jo imate

Vid pa upam, da se kmalu znebite alergije. Jaz vem, oz. moj sinko ve, kako je to nadležno. Pa user posted image za spanje. Mi na to še pobožno upamo

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
4.6.2009 14:16:28   
dašabina
Hello, Alfabeta hvala za sporočilouser posted image

Manja in Viduser posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa 11 zobkov, pa zobkov ne pusti umivat, tako da je to pri nas bolj na silo (probam zrint ščetko noter, pa pojem zraven, on tul ko zverina, pol pa zažene ščetko čez celo kopalnicouser posted image

Aja Triš ima visok pritisk, sva se danes slišale, za računalnikom pa ne more bit, ker jo potem glava boli... pozdravlja vse....user posted image

uživajte, detektivke...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
4.6.2009 14:54:28   
Intruder24

O, poglej jo, izgubljeno dušo intruder user posted image A si se malo zmotila? user posted image

[

Čuj ti ... user posted image user posted image user posted image te bom tak za uhe user posted image ...eh nisem se zmotila, samo cajta nimam, Vid je nekam potegnil danes in še kr spi user posted image ...

Upam, da kmalu prespite noč...sem bila danes čist zmedena in itak sem se pred njim zbudila... je pa to izjema tako, da vem, da bo zato danes bolj pestro user posted image ...je imel zadnje dni prave samogovore v postelji po eno uro...jaz sem pa kr spala..sem ga pa včeraj po tem, ko mi je uro in pol skakal po glavi med 5 in 7, skregala in je spal potem do pol 9 ...se še tudi ni zgodilo user posted image
Sem pa že čist mimo in si mislim, da ti nisi nič bolje user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 4.6.2009 14:55:11 >

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
4.6.2009 14:55:32   
Intruder24
pa hvala vsem za pikepoke

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2241
4.6.2009 14:57:21   
Intruder24
A vaši otročki že sami jedo?

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2242
4.6.2009 15:30:59   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Mi imamo pa 11 zobkov, pa zobkov ne pusti umivat, tako da je to pri nas bolj na silo (probam zrint ščetko noter, pa pojem zraven, on tul ko zverina, pol pa zažene ščetko čez celo kopalnicouser posted image

Mi pa ravno kontra, pusti umivat, je pa čista histerija ko mu vzameš ščetko. A ve vse uporabljate zobno pasto? Mi zaenkrat še ne.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
4.6.2009 15:32:24   
Lunca1
Naš včasih sam uporablja žlico. Je pa to posledica vrtca. Samo še ni ne vem kako spreten.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
4.6.2009 16:49:09   
katarinas
Hej!

Sem tako zaspaaaanaaa user posted image , nič se mi ne da, zunaj dežuje....

Drgač pa nč novga...

Jst še nisem blond, vsaj na zunaj ne user posted image , ampak sem vseglih študirala kaj je zdaj to ena anonimna, mal sem mislila, da je anita...no zadeva je raziskana..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
A vaši otročki že sami jedo?

Ja Lara sama lepo je, se je naučila v vrtcu, ampak moram bit jaz nadzorni..ji dajem na krožnik tako malo po malo pa lepo nese v usta, samo tekoče hrane se še izogibamo (juha).

Zobno pasto pa mi uporabljamo tisto od First teeth, ki jo lahko poje. Mi pa takoj spuli krtačko iz rok in si sama drgne po zobkih, drugač pa si jih zjutraj sploh ne pusti umivatiuser posted image

Al se mi sploh ne da pisat.........pridem še pol nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2245
4.6.2009 18:55:22   
mml
En lep pozno popoldanski pozdravček,

bom samo fotke nalepila, pisala bom pa kakšen drug dan...sem danes že zadosti v službi, sem se lotila pisanja enega kratkega članka, toliko da pridem v formo user posted image

Manca med narcisami
user posted image

M&M uničujeta zaščitene narcise
user posted image

M&M ob smrekici
user posted image

Matic leze na tobogan
user posted image

Matic se prirpavlja na sestop
user posted image

Manca uživa na toboganu
user posted image

Matic ni prepričan, če je to res varno
user posted image

Matic zadovoljno čofota v plitvini
user posted image

Matic, ki je zbežal iz vode
user posted image

Pijača in počitek za plavalce in čofotalce
user posted image

Doma na kahlici
user posted image

Takole pa čez balkon Matic gleda sosedovega bernardinca Bernija
user posted image

Zdaj grem pa pogledat, kaj počnejo moji 3M zunaj, sem imela namreč proste minute user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
4.6.2009 20:19:20   
nana35
martinca,upam,da Patrik ne bo zbolel.user posted image

Alfabeta,user posted image za 16 zobkov,mi še čakamo 2 pa jih bo tudi 16.Ja ne vem zakaj me sprašuješ če imam kaj časa user posted image  user posted image  user posted image ,verjetno ker sem blond...user posted image  šala. Nas je pa res kar veliko tukaj blond,to pomeni,da je vsaj barva ok,če že možgani ne delujejouser posted image .
Glej,prvič sem poslala te slike v Big bang in zadnjič,ker mi je res ful dolgo trajalo, ko pošljem v DM gre ful hitro.Res da sem jih imela 155,ampak pošiljalo mi je ...res zelooo dolgo.Sem pa videla v Tušu,da imajo zdaj akcijo in stane razvijanje 7 centov,samo si ne bi upala spet pošiljat na blef,ker če bi mi spet pošiljalo v tri krasne....se mi bi točno obrnilo.

sani,user posted image za Manjo.Pa tudi mi pijemo kdaj pa kdaj mleko ali če smo bolj natančni kakšen keksolino ali čokolino proti jutru.Samo to ni za žejo,ampak za lakoto.user posted image

intruder,pozdravljena.Pokliči kaj!!Pa vidim,da imaš nasmejan avatar,vse drugo kot slika,kadar se pelje v vozičku kaj?user posted image Za Vida pa seveda še user posted image .Pa Klemen je prišel tudi na 13 kg,zdaj tako lepo je,da ni več res.Sicer pa ne bi rada da bi se preveč zredil,da ne bi bil mali debelinko.Je kar vredu takšen.Klemen včasih hoče sam jesti in tudi je,ampak gre veliko mimo ust na tla,ker žlička ne ostane vedno ravno.In govori zraven sam ,sam...

ursulina,tudi za Lenarta ena user posted image .

dašabina,tudi mi silimo Klemna (pravzaprav jaz) k umivanju zobkov,imamo tako dretje vsak večer,da ni res.Rinem ščetko na silo kakor ti in vedno seveda tudi uspem,ampak se kar bojim večerov,ker vem kaj naju še čaka po kopanju... tako da veš,da Miha ni edini,ki ne mara umivati zobkov.Ja,pri nas leti vse po vrsti po kopalnici ko je jezen na ščetko,na mene...ali pa če kaj ni tako kot misli,da bi moralo biti...user posted image Pozdravi Triš.

Lunca,jaz zobno pasto uporabljam.Od začetka,najprej tole First teeth,zdaj pa otroško Elmex.

mml,lepe slikice!!Manca je že prava dama,vsa okrašena z zapestnico in verižico pa tako...to še bo prava babika.user posted image In seveda je Matic že res spreten,se mi zdi kako hitro gre vse,ko gledam Klemna,ko igra nogomet,brca žogo kot velik,jo meče menio v roke in jo vrže zelo visoko,leze po ograji,...mislim,da nam naši sončki tako hitro rastejo,da niti ne dojemamo prav.Kar naenkrat bodo veliki in potem...adijo matiuser posted image .

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
4.6.2009 20:49:32   
rihtarca
Čer!

Sem vesela, da sem vam dala malo detektivskega dela, da vam ni blo preveč dolgčas...

Drgač pa sem bila danes cel dan odsotna, dop služba, pop pa še na seminarju...tak, da svoja dva srčka sploh nisem vidla.

Glede zobkov - imamo jih 12, trojke so na pohodu. Jan tudi se večinoma sam hrani, posledica vrtca.

Mml zelo lepe slikce. Tvoj Matic me na Jana spominja, k sta si full podobna. Tudi Jan ima frčkaste lasje in je bolj blondi. Pa tudi naš je pravi plezalecuser posted image

Tak, sedaj pa grem še nekaj za službo nardit, pa spat. Lahko noč vsem!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
4.6.2009 21:31:40   
klepetkaa
Dober večer,

rihtraca, pozdravljenauser posted image . Pa veš, da sem tisti večer, ko sem te "razkrinkala", točno tole pomislila, da bi lahko bila to ti. Zato sem tud tako napisala, da se javi kaj, pa čeprav z novim nickomuser posted image .

Mi pa ni bilo čisto nić jasno, zakaj si se izpisala, najprej sem pomislila, da sem verjetno kaj spregledala tukaj al pa da te kdo od zunanjih zasledujeuser posted image . Zato te nisem hotela poimenovatuser posted image
Ni bilo pa nič težko ugotoviti ,da se gre zate, ker sem v predzdnjem tvojem postu videla omenjenega Jana, pa je bilo hitro vse jasnouser posted image

lusa, kako lepe slikeuser posted image . kakšna pogleda. Pa torte tud čudovite. Si sama pekla?

martinca, za Patrika en kupuser posted image . Upam da ni potem bruhal večuser posted image user posted image

alfabeta, potem sem pa na FB povedaala glede M. roke, ker  nekje vem da semuser posted image (EMŠO?user posted image ) NI dobila gipsa, ekr ni zlomljeno zapestje. Ima še vedno povito, ampak pravi da bo jutri dala dol povoj, da do nedelje, ko bo šlo zares, malo razmiga roko. Čeprav ne vem, če je to glih dobro.user posted image

sani, za Manjouser posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj sta opravili na kontroli?

intruder ima pa spet en nov čudovit avataruser posted image . Ojej, ti bogi Videk?! Kaj ga vse ne matra?!user posted image  Želim vam, da težave kar najhitreje minejouser posted image user posted image

Naša L. večinoma sama je, razen juhe ji skoraj v celoti jaz dam. Se mi zdi, da je glede samostojnega hranjenja kar hitra, vsaj proti Maruši, ki se je pustila pitat ohoho časa(bolej da ne vprašaš do kdajuser posted image ) Sicer pa bi seziher  še zdaj pustila, ker ji je hrana zadnja briga na tem svetuuser posted image

Lenart, tudi zateuser posted image user posted image user posted image . akko je pa kaj teta majra in Katja?Lepo ju pozdravitauser posted image

triš, pazi nase user posted image

mml, super slikce, res zanimiveuser posted image . Kako Manca deluje starejša na tidti sliki na toboganu; komot bi jo po velikosti  primerjala z Domnom se mi zdi.Kravžlji so pa itak tapravi. Sam za tisti čas, ko je na vrsti česanje, ti pa nisem niti malo fouš

Jao mene bi verjetno kap, da dobim Lano takole kot je Matic na stolu ko gleda sosedovega psa...user posted image

zobki; Lana jih ima zunaj 13. Pri vsakem  preživlajmo "kristusove muke"user posted image ...

nana, jaz ponavadi pošljem slike razvit v digifot. Ravno tako vedno trajalo, trajalo,.... ampak sem pač mislila, da tako je vse povsoduser posted image .Potem sem pa enkrat za probo poslala v DM pa je bilo naenkrat poslano... Tako da je res odvisno, ja

(odgovor članu rihtarca)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
4.6.2009 22:34:43   
urssyy
Ojla

Čer rihtarca, velcomme back tudi Intruderuser posted image , ter pozdravček vsem ostalim

Moja pikica je dobila alergijo na antibiotik (ima isto alergijo kot ti nana), hvala bogu že sedaj vem kako to izgleda in sem hitro odreagirala kar naju je rešilo bolnice. No moram pa se pohvalit, da je danes prvič zaspala brez dude in to brez kapljice solze. Mi je dal moj P krasen nasvet, ki je res deloval, upam da bo tako vse naslednje dni..

v nedeljo pa čakam veselo novico...moram še molčati do podpisauser posted image

Mml krasna sta tale tvoja dva kopalca...vidim da oba zelo uživata v vodi

Grem pančkatuser posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?