Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 14:56:17
|
|
|
|
Micy
|
Pozdravček. Naj vam povem, da mene je pa matral firbec, in sem šla z mojim dragim, pogledat te naše sanjske moške. Bilo je zelo lepo pripravljeno. Pred cimetovo gostilono so postavili platno, kjer smo vsi skupaj gledali sanjsko žensko in se pošteno na zabavali. Potem pa je bila fešta. Tam je bilo okrog 15 sanjskih moških. No in seveda jest ne bi bla jest če se nebi s kakim slikala. Slikala sem se pa s Cimetom, Draganom, Zokijem,Andrejem,Tomažem Stritarjem,... Uglavnem so full prijazni fantje, pogovarjal, smo se kot da se poznamo že 100 let in ni mi žol da sem šla. Sanjske miške tam ni bilo, ker so rekli tam domačini da bolje da jo ni, ker ni na lepem glasu. Joj a veste kaj so še mel. A se spomnite izjave od Miše k se je u Cerknico pelala: U tu nebi nikoli živela PET HIŠ PA EN BLOK. Pol pa k je prišla k Cimetu domov jo je pa mami vprašala, kako ji je všeč tu je pa rekla: IIIIIIII KAK JE TU LEPO. In to njeno izjavo so z belimi črkami natisnili na črne majice in jih imeli domačini oblečeni. Noro.:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-za Cimeta Bila sta tudi Sanjski moški Damir in njegova Nataša. No se vam opravičujem, ker sm vam tok naložila, ampak sem vam mogla povedat. Lep dan še naprej.:rozica::rozica:
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 15:00:29
|
|
|
|
neja
|
Ej, super:):):):)
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 15:07:57
|
|
|
|
Blink1
|
:)-:)-:)-Zakon:)-:)-:)- A Damir in nataša sta tud bla??:zmeden:Ful dobro:bravo::bravo:
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 15:29:17
|
|
|
|
Margareta
|
Ej Micy, super:bravo: A veš, da sem mislila, da v resnici sploh ne bo fešte. To bi pa blo za vidt, vsaj za mene, ko sem tak firbec:bravo:
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 15:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Zdej pa hitr Dragana pokaž:ups: lp,:fis:
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 15:56:30
|
|
|
|
Micy
|
Bom vam dala slikce gor k jih bom dobila. Res blo je fenomenalno, sej pravim tko vse lepo preprosto nič fino al pa da bi se kdo kaj full zvezdika delov kjepa. Cimetu je blo tko nerodno k se je sliku z mano se je sam smejkov, full mu je blo nerodno, Dragan je bil pa full faconar.Je mel Tjašo tudi sabo. Aja Ta Andrej Štupica je pa taka faca: Tm ga je ena bejba neki dreserala za cifo, je hotla met cifro njegovo on ji je pa reku 5000 jurju mi dej pa ti jo dam, no sej pol sm jih vidla sta bla tm za vogalom. Aja pa Celestina je tud eno tm zahaklov. Uglavnem kot je Gregi (Cime 9 reku. Jest grem u Cerknco na notranjsku, ke ku je 366 dni u lejti veselu, ti pa kar češ.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::)-
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 16:11:51
|
|
|
|
Margareta
|
Definitivno, prosim daj slikce gor, preden grem rodit:bravo:
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 16:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Micy, vseh 25 sanjskih je blo tm:) Ne vem kako si jih ti sam 15 let vidla?:)- Lejte, kaj je blo učeri na 24ur: Jih je en vprašu..kako so zdržal z Mišo k je tko vzvišena: Snubci: Saj ni tako vzvišena - takrat ko leži ali pa čepi. Pa en je Cimetu napisu: Cime, tvoja odločitev je bila pametna. Če ne bi bil blond, se bi tega prej spomnil :)
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 16:33:53
|
|
|
|
Micy
|
Veš Ribica je blo tok mrzlo odzuni da so se bl notr držal zato ti pr pravim da sm jih sam ene 15 vidla. Drgač so pa bli vsi ja.:bravo::)-
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 18:51:56
|
|
|
|
jana30
|
Joj kk fajn.Jaz sem sodelovala v klepetu na 24 ur.
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 19:47:39
|
|
|
|
frutka_
|
Ej, prave face so!!!! V MB reviji Dobro jutro piše, da ima sanjska MM starejšega gospoda (ki je slučajno solastnik prodajalne z BMW-ji in poln perja$$$$) in da se videvata ter da je zaljubljena in končno slavna kot si je doooolgo želela. AH!!!!!! Fuj, res ni lepo od nje!
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 19:54:17
|
|
|
|
ZARA
|
...ja časa pa ni izgubljala...jah, čas je denar!!
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 19:55:07
|
|
|
|
tjaga
|
Mogoče je pa že honorar skurla, pa rab eno močno injekcijo ;)
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 19:57:06
|
|
|
|
Blink1
|
Meni je glih kolegica rekla, da Miša hodi z lastnikom Integre...he he...pa da sta že nekaj časa skupaj...že od pred oddaje:zmeden2: Kaj ji pa ni kar on avta dal, pa 2 mio????
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 20:16:00
|
|
|
|
puncica
|
...kako mi grejo na k... keš pi..... ... Ta miša je pa taprava krava, sej vse kar je je njena postavca, ko pa odpre usta, verjetn vsakega mine. Jst ne vem kje je ta njena opevana inteligenca in preprostost.:)-:)-:)-
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 21:09:24
|
|
|
|
Micy
|
Aja učeri sm Dragana uprašala, če že ve kdo je Mozart, Straus pa se je začel full smejat, pa mi je reku: Ma daj **** je blond nimaš kaj, jaz pa še ne vem kdo sta te dva,pol se je pa smejat začev, pa un klobuček je mel gor. Ma faca je res. Pa tok so preprosti res. Ja Miša je pa Miša.:)-
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 21:12:25
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
sej veste ljubezni na mores kupiti z denarjem,je pa bolj fino ce ga imas,ima,...:bravo:
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 21:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, če bi verjela tem cajtngom, da hodi Miša z lastnikom Integre. Ga poznam, smo pred leti veliko sodelovali, ker nam je kupil bajto, da je našo zrušil in zgradil gor Integro. On je poročen z pravo lepotičko, ki si jo je pripeljal iz Sun City v Afriki. Je sicer belka, imata pa hčerkico. Tako da ne vem, če se je to izjalovilo, pa da bi tako afno imel. Sicer, pa je možno, da ga šmira z njim, čeprav je poročen, to pa baje pravijo. Za njega pa sem šokirana, če je to res.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2005 21:13:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 21:26:21
|
|
|
|
Micy
|
Kaj naj še povem. Uglavnem to da je tam res full lepo in lušno, ljudje so full prijazni. Aja pa Edija sem tud vidla, je tak prestrašen tip človeka, z njim se pa nisem uspela slikat, ker so ga babe čist zaprežle, sploh do zraven niso pustle. Je pa full majhen pa plešast. Aja a se spomnite Aleša ki je Miši vrtnico zavrnil, no njemu pa je resnično slava v glavo stopila, ta mi pa ni več všeč kot mi je bil zadnjič ko sem vam pisala kako je čedn. No sem šla do njega in ga prosila za fotko pa je rekel. Ne zdele čez minutko. Jest sm pa rekla sej sam eno fotko sej to ti sekundo vzame, pač se je tm z enmu čudakom pogovarju. In pol sem ga še enkrat vprašala, je pa reku: Sm reku da čez minutko. In pol se mi je tok butast zdel sm si mislna pa kva pa misliš da si zdej kle en zvezdnik al kuga, k da sm se sam zarad njega v Cerknico pelala Halo.:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 21:48:27
|
|
|
|
frutka_
|
Blacky če maš Dobro jutro potem boš našla članek o tem v reviji. Tam piše z imenom in priimkom, da sta skupaj. A. Krajnc?!
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 21:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa to je on, pa ne morem verjeti. Veš, kak lušten dedc je to? In kaj dela s tako grizoldo?? Njegova žena pa taka lepotica. Saj več ne vem, kaj je res.... pa tako lepa srečna družinici so bili. Prokl....Miša:hudicek:
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 21:59:38
|
|
|
|
frutka_
|
Ej ne vem v DJ piše in sem bila kar malo šokirana. Ja, to pove vse o njej. Vse se vrača, vse se plača!
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 22:40:36
|
|
|
|
Moyca_
|
SAMO PIŠE DA HODI S SOLASTNIKOM INTEGRE BABA NEUMNA SMOTANA ,.....
|
|
|
|
CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) 21.5.2005 22:46:19
|
|
|
|
frutka_
|
Moyca on je omenjen z imenom, tako da je ja ziher.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?