|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
4.6.2009 16:37:28   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Aha, še to sem hotela vprašat. Že parkrat sem zasledila, da otrokom dajete kuskus. Jaz tega ne poznam user posted image , sem ga pa danes kupila in prosim za kak recept, kako naj to pripravim.

Tudi jaz sem ga kupila in ga še nisem pripravila. Se tudi priporočam za kak recept. Čeprav mi deluje kot polenta. user posted image

Ja saj jaz ga uporabljam tako kot polento. Tako da nima kot prilogo skoz polente, al pa krompirja, ji dajem še kus kus. Mi je pa ravno danes patronažna rekla, da naj ji dam malo leče pa čičerike za probat. Ste ostale že dale to??

vidiš, na to pa sploh še nism pomislila... bom pa zagotovo tudi jaz to začela dajat.... grem jutri v akcijo user posted image Sari pa jaz večkrat dam tudi proseno kašo in jo zelo rada pomalča... user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 4.6.2009 16:38:23 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
4.6.2009 16:37:41   
Olivija*
...naj ji dam malo leče pa čičerike za probat. Ste ostale že dale to??

ja, jaz sem skuhala mešanico leče kot ričet, skupaj s korenčkom. ji je bilo zelo všeč. se pa kar dolgo kuha....

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
4.6.2009 16:40:18   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Mi tudi dajemo vsak dan Oleovit. Že od začetka.

mi tudi. zdaj sem videla, da ste ene že ful povečale količino kapljic. koliko oleovita bi morala dajat? dam cca 2 kapljici ali pa malo več, ker je taka čudna kapalka...

od 6. meseca dalje 2 kapljici.

meni pa je P rekla, naj dajem samo eno, ker ima aptamil kar dovolj D vitamina... pa sem prej tudi po dve dajala...
sto pediatrov - sto čudi user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.6.2009 16:41:34   
Olivija*
gremo zdaj obiskat eno avgustovko....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.6.2009 16:52:37   
Lara Croft
ja, jaz sem skuhala mešanico leče kot ričet, skupaj s korenčkom. ji je bilo zelo všeč. se pa kar dolgo kuha....

Leča se prej skuha, če se jo da čez noč namakat....

Čičerika pa ful napenja...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
4.6.2009 17:37:41   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Aha, še to sem hotela vprašat. Že parkrat sem zasledila, da otrokom dajete kuskus. Jaz tega ne poznam user posted image , sem ga pa danes kupila in prosim za kak recept, kako naj to pripravim.

Lahko narediš juhico iz različne zelenjave, ko je vsa zelenjava skuhana, vsuješ kuskus, počakaš 5 min, da se napne in je.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
4.6.2009 18:37:42   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Leča se prej skuha, če se jo da čez noč namakat....

Čičerika pa ful napenja...

To vem, ampak jo bom malo vseeno probala. TUdi banana naj bi zapirala pa jo L lahko poje kolk če, pa bo čist normalno kakala... Pomoje je treba probat in vidt al otroku dela težave al ne...

A Lara ima rada lečo?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
4.6.2009 18:38:15   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

mi tudi. zdaj sem videla, da ste ene že ful povečale količino kapljic. koliko oleovita bi morala dajat? dam cca 2 kapljici ali pa malo več, ker je taka čudna kapalka...

od 6. meseca dalje 2 kapljici.

meni pa je P rekla, naj dajem samo eno, ker ima aptamil kar dovolj D vitamina... pa sem prej tudi po dve dajala...
sto pediatrov - sto čudi user posted image

Ma ja dej...itak ne prideš ko konca pri večini vprašanj ki jih starši imamo...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
4.6.2009 19:43:49   
pf

ž

Končnooo uredila vlogo za skrajšan delovni čas, tak da jo nesem na pošto potem. Bi rada to uredila preden gremo na morje, da še nesem lahko na CSD, ker grem danes dva meseca že delat. Uh, to bo hitro.

A samo vlogo izpolneš ali je treba še kakšne dokumente zraven dat? A si tole pogodbo izpolnila?
VLOGA ZA UVELJAVITEV PRAVICE DO PLAČILA PRISPEVKOV ZA SOCIALNOVARNOST ZARADI DELA S KRAJŠIM DELOVNIM ČASOM ZARADI STARŠEVSTVA ???

Ja, ampak če sprintaš ven, ko vneseš podatke tak čudno pride, zato sem natipkala sama in nekaj malega dodala. Mislim da nič ne rabiš dodat, čeprav jaz sem dala zraven kopijo Laninega rojstnega lista in poslala priporočeno. To bo po moje kar en čas, da odgovorijo potem moraš pa še na CSD rešiti, tak da upam, da bo pred morjem. 

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
4.6.2009 19:44:36   
pf

Jaz dajem skozi eno, ker mi je P rekla, da je dosti.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
4.6.2009 19:46:40   
pf
Punce jaz sem spet laufala in sem čisto adijo. Ni kaj me ne boli. Bo že.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
4.6.2009 20:43:11   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
4.6.2009 20:46:08   
arabela*
jaz pa sem imela spet kratek dan...zjutraj nohti,popoldne umetnostna galerija,zdaj mi user posted image noče zaspat....se igra tu na meni...user posted image ...jutri pa imam dva izpita.....pa rola se mi od nespanja.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
4.6.2009 21:03:20   
Lara Croft
A Lara ima rada lečo?

Nisem ji še dala, ampak ne dvomim, da bi jedla..... Lara je do zdej pojedla vse, kar sem ji dala. Tudi rdečo peso.. user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
4.6.2009 21:10:54   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa sem imela spet kratek dan...zjutraj nohti,popoldne umetnostna galerija,zdaj mi user posted image noče zaspat....se igra tu na meni...user posted image ...jutri pa imam dva izpita.....pa rola se mi od nespanja.....

Nesi jo spat, Saraya...... naša tudi ne bi zaspala, če jo ne odnesem v pojslico.... en cajt še rogovili potem se pa umiri....
Držim pest za jutri....

Danes je Lara zaspala že ob 19,45. Popoldne ni zaspala pred 17to, potem ji pa nisem pustila, da zaspi... je bla čist koma... haha

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.6.2009 21:11:03   
arabela*

A Lara ima rada lečo?

Nisem ji še dala, ampak ne dvomim, da bi jedla..... Lara je do zdej pojedla vse, kar sem ji dala. Tudi rdečo peso.. user posted image

pridna...naša pa je izbirčna....če ji kaj ne paše..kar usta začne čobit in se stran obračat...je pa začela pridno jest kruh..ji ga na koščke dan na mizico..ona pa si ga v ustka daje...in lepo papa...

Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.6.2009 21:12:57   
arabela*

Nesi jo spat, Saraya...... naša tudi ne bi zaspala, če jo ne odnesem v pojslico.... en cajt še rogovili potem se pa umiri....
Držim pest za jutri....

Danes je Lara zaspala že ob 19,45. Popoldne ni zaspala pred 17to, potem ji pa nisem pustila, da zaspi... je bla čist koma... haha

je zaspala,ja...
je bila tako živahna,da sem jo v njen stolček dala..pa me je tako milostno začela gledat..se ji je videlo, da je čist zaspana....sem jo ven vzela,pa spet v naročje,sva se na kavč  zleknile in je v trenutku zaspala...

Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.6.2009 21:15:04   
arabela*
ne vem,kaj mi je ...zadnje čase me začne nenormalno zepst,tako da se tresem cela....včeraj zvečer me je tak zeblo,da sem si oblekla trenerko,pulover,debele nogavice,se pokrila do vratu,si zakurla in šla spat...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.6.2009 21:17:23   
Lara Croft
1. Ima kater puzla blazine, ki ne rabi več? Jst imam samo 11 kock in je nekam malo....

2. Kjera hoče kozarčke za vlaganje? Pol kilski so.... Če ne jih butnem v kontejer.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.6.2009 21:19:01   
arabela*
naša M  se še vedno ne plazi....je čist živčna na trebuhu,samo leži,pa ne mrdne...lepo pa že hodi,sicer z mojo pomočjo,nogice čist sama prestavlja naprej....me je pdiatrinja vprašala,če že kaj čist sama stoji.....jaz mislim da še vsaj dva meseca nekje bo rabla oporo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.6.2009 21:20:16   
arabela*
kaki požeruh sem...user posted image že od ponedeljka se s torto bašem...zaj sem zmazala zadnjo četrtino.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.6.2009 21:23:18   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
kaki požeruh sem...user posted image že od ponedeljka se s torto bašem...zaj sem zmazala zadnjo četrtino.....user posted image

jaz sem ti pa mislila predlagat, da si mogoče lačna in te zato zebe...ali pa pomanjkanje spanja....
dobro zrihtaj jutri izpite!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.6.2009 21:24:38   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO:

... Lara je do zdej pojedla vse, kar sem ji dala. Tudi rdečo peso.. user posted image

Našemu smo jo pa danes ponudili en košček - pa še ust ni želel odpret, ko je videl, kaj šele jedel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.6.2009 21:24:39   
arabela*
nimam časa za nazaj brat danes....grem se malo še učit,pol pa spat...
...jutri pa držite pestke......

lepo in mirno noč in čim lepše sanje.....pa ne takih...user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.6.2009 21:24:55   
Olivija*
mi smo se vrnili iz obiska...tri punce so se prav lušno igrale...avgustovka in septembrka družno, 3-letnica pa bolj po svoje user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?