|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
2.6.2009 7:25:04   
detelja
gnes man pregled...vupan ka de vse ok...kak ste vej kaj? ge san gnes kak megla...pol 5 smo geli te pa je mala vse zbruhala te pa joč pa jo nej pomiriti eno uro...te pa pa zadremala pa ji je slepi cucelj vo spadno pa pa breč te pa san jo k sebi dala-znan napaka...zdaj pa sve se nageli pa dale spijta z atijon...mati pa več nemreuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
2.6.2009 10:37:07   
darjussa
ojla dekline!

Ge san pa bijla včera na preglede. Mala beba ma 1900 g...to san zvedila. Pa klečala je oz. klečal...tak ka smo nej mogli vidite ka ma med nogami user posted image . Sicer pa san bijla vesela ka je vse ok. 22.6. man CTG...samo neven kama to moren ite?

Ge san tude za kakšo kavico...če te šle. Ka bi vas enkrat rada spoznala...sploj pa tiste kere že mate male bebe. Zdaj san itak na dopuste...

Lep dan....

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
2.6.2009 10:56:09   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

pomurke in vse ostale ne bi se lejko pa dobile na kakšni kavici, trači.....?

je san zaj tak ali tak na bolniškon. kak pa mata vidve z majo ritem?

ja ge san tu za (če san seveda vablenauser posted image ). samo kda pa ge?user posted image

seveda lejko prideš...mele smo že srečanje na keron so bile - ge detelja, sončni žarek, štorkljica, pokica, lalica, nalini, malapikica...še kera je bila??? no, nončika pa je šla prva z meno na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ne ven če san se ji zamerial ali ka ji je se me izogibauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (hecan se)

čuješ ti!! mala te za lase cuka, je mo te pa za vuja potegnola. user posted image user posted image user posted image  nej san te štela motiti. prvo porod, nato privajanje na bebico, pa bebice na mamico,... san čakala, da se sama zglasiš in boš pripravljena na kako pijačko.

po 9h bi meni tudi pasalo. malo spokan v vrtec in te bi malo šibnola za MS.

ka pa ostale?????

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
2.6.2009 11:34:25   
Nončika
gajgaja, bravo za malega Gaja. naj le pridno raste in gramčke nabira.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je sodelavec nekaj omenjal, na kraj pameti pa mi ni prišlo, da bi se lahko šlo za tebe. 

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
2.6.2009 11:44:52   
Snoopyka

ka pa ostale?????

ge leko bole petek, sobota, nedela ali pa te da iden k G, ka ovak neman prevozauser posted image

zaj popoldneve tan po tretjoj pa man saki den čas pa prevozuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
2.6.2009 12:35:18   
Sončni žarek
kafe pomurk ???????????????????

JAZ SEM ZA user posted image user posted image user posted image   KDA PA KE ...............

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
2.6.2009 12:37:42   
Sončni žarek
Detelja-včera smo se pa vidli user posted image user posted image user posted image   sta s tvojim dragim in majo šla glih v blok notri-vura pa je bila tam nekje 11.30.....mah sen pa te zodji cejt spoznala......

Gajgaja- čestitke in pridnno rastite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega, Luka se od 4mesca obrača na trebušček in nazaj....gnes sva imela P in je velki 63, težki 6300......Drgačig smo vredi.....

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
2.6.2009 12:39:07   
Sončni žarek
to paje naš dobrovoljček.....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2208
2.6.2009 12:41:22   
Sončni žarek

ka pa ostale?????

ge leko bole petek, sobota, nedela ali pa te da iden k G, ka ovak neman prevozauser posted image

zaj popoldneve tan po tretjoj pa man saki den čas pa prevoz
user posted image

od kje pa si? Jaz sem bolj iz Črenšovskega konca.......Če si na poti v MS, te lehko sobom zemen.....

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
2.6.2009 13:42:12   
Nalini
itak san za pijačo user posted image  ...

kda pa ge ???   meni paše popoldne user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2210
2.6.2009 13:45:19   
Nalini

te pa pa zadremala pa ji je slepi cucelj vo spadno pa pa breč te pa san jo k sebi dala-znan napaka...

zakoj user posted image  ...
naš mali zna ka se tan od 6. ure zjutraj menja lokacija spanja ----- oppp k mami v posteljo in te müva spijva tan do devete ..(pa se cartava ... user posted image ) .... vej pa mami ja nemre sama spati kda ati ide v službo user posted image  ... ka jo je preveč mrzlo ....

... drugače pa spij cejlo nouč v svoji posteljki .....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
2.6.2009 14:44:20   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

ka pa ostale?????

zaj popoldneve tan po tretjoj pa man saki den čas pa prevoz
user posted image

od kje pa si? Jaz sem bolj iz Črenšovskega konca.......Če si na poti v MS, te lehko sobom zemen.....

z Bakovec san...

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 2212
2.6.2009 14:45:03   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

user posted image

kak se zlato smejčka...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2213
2.6.2009 16:04:00   
detelja
evo našo čebelico, kda je dobre volej...najprej smo pili čaj pa smo se vse zoslinili...

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
3.6.2009 10:57:35   
Nalini

evo našo čebelico, kda je dobre volej...najprej smo pili čaj pa smo se vse zoslinili...

user posted image

user posted image

če bi naš mali bil tak veseli po čaji ............user posted image  ... on se te dere ka ga gnjavin s flaško .... ehhhhh, flaške - čudo tehnike za mojega malega ....   user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
3.6.2009 11:08:48   
Snoopyka

user posted image

user posted image

joj kak se sladko smejčka...user posted image
vaj samo me lušte delate....ge be tude že cartalauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
3.6.2009 11:10:54   
Snoopyka
že znate kama be šle na user posted image ? pa kda?

vaj me je dosadno...
pride kera na kavo k mene?user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
3.6.2009 14:12:01   
detelja

vaj me je dosadno...

muve sve gnes cejli den po ms šetali pa odli na kavice...zdaj pa se je maja doj svadila...ge pa si doma? si iz ms?

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
3.6.2009 14:20:37   
Snoopyka

vaj me je dosadno...

muve sve gnes cejli den po ms šetali pa odli na kavice...zdaj pa se je maja doj svadila...ge pa si doma? si iz ms?

nej...z bakovec.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
3.6.2009 15:27:27   
detelja

vaj me je dosadno...

nej...z bakovec.

no, te pa bole težko k tebi priden ker san iz ms pa kda moj dela neman avta...lejko pa ti prideš v ms...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
3.6.2009 16:41:23   
Snoopyka

vaj me je dosadno...

nej...z bakovec.

no, te pa bole težko k tebi priden ker san iz ms pa kda moj dela neman avta...lejko pa ti prideš v ms...

ja ge še ne vozen.... leko pa priden popoldne en den...
te ZS pošlen...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
4.6.2009 14:31:29   
Serendipity
Moren se malo ''razpihate''

Jao, ej od ponedeljka že zazavlen za tou MŠ v bolnice. Ali je zasedeno ali ne zdignejo. Kda san bijla na pregledi (prejšnji petek) san pijtala, či se lejko tan prijavim pa kao nej, ka trbej pozvate... No in me, ka mamo G v bolnici dobro znamo ka tou lejko pozoveš od 13-14. Po 4!!! dneh zazavanje me pa zdaj resno zanijmle - ali san je čudna ali uni. Ka man že feeling, ka so pouleg pa ne zdigne oz ka dene slušalko dol in je ala zasedeno.
Gnjes so me cilou tak razp* ka san zvala vse na 5 minutk. Situacija - ista kak prle, kda san vse na 15 minut -samo pritisk mi je narasel bole user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa ta glavno pijtanje: Je vseeno kama ideš v MŠ, nej? Je odla kera v ZD v Sobote? Kama moren pa tan pozvate, če znate? Ka se mi ne da biti več nekše bebček... user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
4.6.2009 14:34:53   
Serendipity
gajagaja - Čestitke! UŽIVAJTE!

user posted image

user posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

user posted image

Ulala - tou pa sta nasmeška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak sta sladkiva!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
4.6.2009 15:03:44   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Jao, ej od ponedeljka že zazavlen za tou MŠ v bolnice. Ali je zasedeno ali ne zdignejo. Kda san bijla na pregledi (prejšnji petek) san pijtala, či se lejko tan prijavim pa kao nej, ka trbej pozvate... No in me, ka mamo G v bolnici dobro znamo ka tou lejko pozoveš od 13-14. Po 4!!! dneh zazavanje me pa zdaj resno zanijmle - ali san je čudna ali uni. Ka man že feeling, ka so pouleg pa ne zdigne oz ka dene slušalko dol in je ala zasedeno.
Gnjes so me cilou tak razp* ka san zvala vse na 5 minutk. Situacija - ista kak prle, kda san vse na 15 minut -samo pritisk mi je narasel bole user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa ta glavno pijtanje: Je vseeno kama ideš v MŠ, nej? Je odla kera v ZD v Sobote? Kama moren pa tan pozvate, če znate? Ka se mi ne da biti več nekše bebček... user posted image

ge sna odla...pozove samo ta v ambulanto pa povej ka te zanima  MŠ, pa razlože situacijo.
št je: 02/534-13-34
pa zove dopoldne, ka nwm če popoldne tu delajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2224
4.6.2009 16:02:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

to glede mš v bolnici san čujla..sicer ge san zazavala cejlo večnost za ns tak ka san vse penava gratala...malo napiši pritožbo...to bolnico pa osebje bi tak trbelo dati v cajtonge...ge san odla v zd v mš...sicer ne zamujaš nič, glede dojenja do te peglali možgane, drugo boš pa vidla ka je teorija eno praksa drugo...evo numero
02 53 41 334 pa prosi ga. sestro urško ona je glavna za mš...pa se zmeni...

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?