Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 2.6.2009 23:32:48
|
|
|
|
klepetkaa
|
sem šla zdaj malo raziskat in tud sem . Škoda za našo izpisano januarčico in njenega januarčka . Verjetno je že imela razlog za to...Oglasi se nam kaj, pa čeprav z drugim nickom jao, zdaj pa res nočko
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 7:38:30
|
|
|
|
katarinas
|
Dan oz. jutro! In naj bo dober dan! Se še malo pretegujem, preden začnem s polno paro delat IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sem šla zdaj malo raziskat in tud sem . Škoda za našo izpisano januarčico in njenega januarčka . Verjetno je že imela razlog za to...Oglasi se nam kaj, pa čeprav z drugim nickom jao, zdaj pa res nočko Kako si pa to raziskala...in zdaj me matra katera je to in zakaj neki bi se izpisala?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 8:20:54
|
|
|
|
lutiropan
|
Klepetka vse najboljše ob tvojem roj. dnevu. (malo z zamudo ampak prav tako iz srca) Berem vas...za kaj več pisanja pa zmanjka časa...Služba ,pa otroci...v šoli skozi kaj.....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 8:32:45
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro. Vse naj naj Luši za rojstni dan. No nisem vam še povedala, da je Luka prevzel Pinino posteljo, Pina je pa dobila veliko posteljo. Tako da Luka zdaj nima več ograje, pa še ni nobenkrat dol padel. No saj ni kakšne hude višine , ker je jogi skorajda na tleh.
< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 3.6.2009 8:33:07 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 10:47:28
|
|
|
|
klepetkaa
|
dan, katarinas, ni bilo težko. sem sam dva posta nazaj prebrala od anonimne, pa sem takoj vedela, katera je. Jo pa včeraj rajš nisem omenila, ker nisem vedla, če bi bilo prav. lutriopan, hvala ti
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 11:58:12
|
|
|
|
Lusa
|
Ojla..najprej klepetka-tudi jaz ti cestitam z malo zamude -ostani se naprej taksna kot si..saj ves dobra ,prijazna,...in zelo lepo ,da si se spomnila na naso večjo princesko... Lunca-tudi tebi hvala za čestitko ..smo preziveli vikend z zabavo..v soboto je imela kar 8 sosolcev in sosolk povabljenih ,so najbolj skakali po trampolinu ,potem pa se igrali na podstresju ,ker je zunaj bila prava zima ...v nedeljo ,pa smo imeli z domačimi praznovanje...par slikic si lahko pogledate kar v moje albumu: http://www.moj-album.com/uredi/pikicaaa/14334992/ martinca- za uspesno opravljeno NS...samo da bo zdrav dojenček.. ..lepo bodite...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 12:39:06
|
|
|
|
Alfabeta
|
Dan! Kako ste babe? IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sem šla zdaj malo raziskat in tud sem . Škoda za našo izpisano januarčico in njenega januarčka . Verjetno je že imela razlog za to...Oglasi se nam kaj, pa čeprav z drugim nickom Sem tudi jaz našla katera je.....Hja,....to pa mi ni čist jasno ....pa že tko malo se je oglašala. Ampak vsak se po svoje odloči katarinas fuuuuull dobre slikice. pa je bil to DM tek al kaj drugega? lusa zelo lepo pozdravljena. Tebe je treba že kar posebej pozdravit, ker bolj poredko prideš
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 12:49:10
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sem šla zdaj malo raziskat in tud sem . Škoda za našo izpisano januarčico in njenega januarčka . Verjetno je že imela razlog za to...Oglasi se nam kaj, pa čeprav z drugim nickom Sem tudi jaz našla katera je.....Hja,....to pa mi ni čist jasno ....pa že tko malo se je oglašala. Ampak vsak se po svoje odloči Vidim, da sem totalno bebo.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 12:52:32
|
|
|
|
mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sem šla zdaj malo raziskat in tud sem . Škoda za našo izpisano januarčico in njenega januarčka . Verjetno je že imela razlog za to...Oglasi se nam kaj, pa čeprav z drugim nickom Sem tudi jaz našla katera je.....Hja,....to pa mi ni čist jasno ....pa že tko malo se je oglašala. Ampak vsak se po svoje odloči Vidim, da sem totalno bebo. ...jaz sem očitno tudi preveč blond
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 13:00:06
|
|
|
|
dašabina
|
pa da se še jaz malo oglasim, ker jaz sem pa še bolj blond no, ja v službi dela preveč (HB) , doma itak vedno dost dela, otroc pa cukri šola proti koncu, punci zelo pridni, mali je pa tak cuker, da bi ga pojedu, uživamo na veliko, danes imamo piknik, pa da vidimo, kako se imajo mali vrtičkarji. Miha najbolj uživa zunaj, že ob 6 zjutraj z očitom sprehaja pse in je čist nesrečen, če ga spravimo za kosilo not, tud jest noče, zato pa je ob 19. uri hin me živcira ta nova podoba, ker ne vidim smajlijev ampak sprot izpisuje, kaj sem prilimala SLIKICE SO KRASNE, kje pa ste to tekle novomeščanke? škoda, ker nismo vedeli, bi šli skupno uživajte.....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 13:04:30
|
|
|
|
dašabina
|
ha, ha, ha nisem več blond
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 13:11:11
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina ha, ha, ha nisem več blond Jaz pa še kar vztrajam.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 13:11:56
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sem šla zdaj malo raziskat in tud sem . Škoda za našo izpisano januarčico in njenega januarčka . Verjetno je že imela razlog za to...Oglasi se nam kaj, pa čeprav z drugim nickom Sem tudi jaz našla katera je.....Hja,....to pa mi ni čist jasno ....pa že tko malo se je oglašala. Ampak vsak se po svoje odloči Vidim, da sem totalno bebo. ...jaz sem očitno tudi preveč blond Bova pa skupaj.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 13:47:45
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: dašabina ha, ha, ha nisem več blond Jaz pa še kar vztrajam. Ti nisi blond, halooo. A to pol tako dobro prikrivaš, al kako? Drugače pa je od D&B, pa nazadnje je prišla . Ti malo pomagam
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 3.6.2009 13:48:11 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 20:11:37
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: dašabina ha, ha, ha nisem več blond Jaz pa še kar vztrajam. Ti nisi blond, halooo. A to pol tako dobro prikrivaš, al kako? Itak. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Drugače pa je od D&B, pa nazadnje je prišla . Ti malo pomagam Zakaj je pa anonimna? Ne kapiram.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 20:21:32
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: dašabina ha, ha, ha nisem več blond Jaz pa še kar vztrajam. Ti nisi blond, halooo. A to pol tako dobro prikrivaš, al kako? Itak. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Drugače pa je od D&B, pa nazadnje je prišla . Ti malo pomagam Zakaj je pa anonimna? Ne kapiram. Meni tudi ni jasno, zakaj je anonimna postala! D&B, ve imate morda malo več stikov z našo Triš; kako je z njo???? Nič se ne oglaša, nič ne sporoči, kako je,... Naj jo ena lepo prosim pokliče in se pozanima, kako je z njo. Se že dolgo sprašujem, kje se skriva.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 20:24:43
|
|
|
|
klepetkaa
|
tudi jaz imam v mislih večkrat Triš . Nič je ni . Upam da je ok, in da ji pritisk ne nagaja prehudo. katee in sunny, anitav je pa anonimna zato, ker se je izpisala iz RR. Predvidevam da zato, no
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 20:26:40
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa katee in sunny, anitav je pa anonimna zato, ker se je izpisala iz RR. Predvidevam da zato, no Ma ne kapiram, zakaj bi se izpisala. Sej jaz sem tud pogruntala, da naj bi verjetno šlo za njo. Le s čim smo se ji zamerile
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 20:49:05
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Jaz sem ravno včeraj TRIŠ poslala SMS, ker je tudi mene zanimalo kako je. Pravi, da je ok, da je dopoldne zasedena s pospravljanjem in kuhanjem, da tudi počiva. Popoldne jo pa otroci okupirajo in je res polno zasedena. Pa že veselo brca. Jo bovva šli ob priliki z Nejo pogledat...upam, da nama znese, ker res ni daleč.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 20:51:45
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Jaz sem ravno včeraj TRIŠ poslala SMS, ker je tudi mene zanimalo kako je. Pravi, da je ok, da je dopoldne zasedena s pospravljanjem in kuhanjem, da tudi počiva. Popoldne jo pa otroci okupirajo in je res polno zasedena. Pa že veselo brca. Jo bovva šli ob priliki z Nejo pogledat...upam, da nama znese, ker res ni daleč. Lepo jo pozdravi!!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 21:03:17
|
|
|
|
rihtarca
|
Dober večer! Vidim, da ste super detektivke tako kot vedno . Ja, kaj se je zgodilo, kot vidite mam nov nick, to pa zato ker me pod mojim starim nickom - anitav kr ni hotelo 1 teden prijavit ali pa še več in potem sem si nove omislila. Nisem pa vam nič razlagala, ker sem šla zvečer samo malo pregledat po forumu...No, tako pa je še ena skrivnost razkrita Bravo januarčice! Sem se vam pa kr nasmejala, kako vse rade hitro ugotavljamo kaj je novega, a ne...se vidi, da že dolgo ni blo novega tickerja, ki bi nakazoval nosečnost V glavnem vas prebiram, napišem pa bolj malo.... vsi dnevi so skoraj enaki, dopoldan služba, popoldnevi pa tako hitro minevajo v družbi mojih dveh škratov. jan uživa, ko "šofira" traktor, igra se na pesku, "kosi" travo s svojo kosilnico, pelje se s kolesom in teka naokoli. Obožuje živali in vse tehnične stvari. Veliko govori in je pravi doborovljc. Pa zadnje dni vedno bolj redno hodi na kahljico. Tako, lep večer vsem!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 21:55:13
|
|
|
|
katee
|
rihtarca: sam, da nas nisi zapustila
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 3.6.2009 23:57:21
|
|
|
|
nana35
|
Berem berem,pa sem mislila,da bom mogla v raziskave za anonimno,...pa se je na koncu vse razrešilo brez da sem šla brskat.Sem si kar oddahnila,ker je že pozno,pa mi ne bi dalo miru . Nič,samo lepo vas pozdravim,sem pošiljala slike v razvijanje v Big Bang prvič in to traja 100 let .Mislim,da sem pošiljala zadnjič,pa čeprav je nad 100 slik potem samo 7 centov po sliki.Bi že šla zdavnaj spat,pa sem čakala do zdaj da se slike prenesejo...brez veze. Midva s Klemnom sva vredu,oba čila in zdrava,Klemnova ritika je že lepa in spet smo po starem.Za komentarje pa žal nimam časa.Pa jutri. Lepo noč vsem...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 4.6.2009 8:21:04
|
|
|
|
klepetkaa
|
Jutro. Eno deževno, turobno, vetrovno,mrzlo.. lp
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 4.6.2009 8:23:40
|
|
|
|
martinca
|
dobro jutro! katarinas, zelo lepe slike. nana, saj Patrik večino časa pije vodo, ker mu je dobra za pit. zdaj je že druga noč kar se trudiva da mu nebi dajala za pit in nama kar nekako gre. edino danes ponoči ne vem kaj je bilo, je 3x bruhal, potem na koncu že same sline ko ni imel kaj druga. bogi revež, upam,da ni kaka viroza. klepetka, če bo še pač en fant bo super to, da bo lahko še vsaj malo ponosil PAtrikove cotike. pa jaz močno močno upam, da to dete bo pa res rajši jedlo kot pa Patrik. IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sem šla zdaj malo raziskat in tud sem . Škoda za našo izpisano januarčico in njenega januarčka . Verjetno je že imela razlog za to...Oglasi se nam kaj, pa čeprav z drugim nickom zdaj pa mi ni jasno, koga misliš??? sunny, sem opazila da sem jaz tudi cela leva da ne vem katera bi to bila aha no dobro da zdaj vemo zakaj se je anita pod drugim nickom javila. klepetka tudi tebi dobro jutro. pri nas pa je še oblačno brez dežja. pa še veter ne piha kar je zelo super in redkost pri nas.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?