|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
3.6.2009 21:02:21   
AinB
Meni je T danes skrajšal življenje za polovico .....
Bila sva v šopingu (njegovo priljubljeno opravilo user posted image ). Pa se je non stop obračal v vozku in se jaz enkrat obrnem v stran, da bi nekaj pogledala, pa nekaj za mojim hrbtom poči! Se obrnem, pa je bil vozek na tleh. Frajer se je obrnil in vstal v vozku, ter ga prekucnil. Staknil je manjšo modrico. Jaz se pa še vedno tresem, če pomislim na to. Od danes naprej se obvezno veževa, pa če se mi dere do nebes!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
3.6.2009 21:03:45   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: AinB
pol sva šla pa nazaj na Novalac.

kje si ga zdaj kupila, pri nas?

Ma ja, ne bom komplicirala. Če smo do sedaj prenesli ta strošek, ga bomo tudi odslej, ko poje 2 flaški na dan.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
3.6.2009 21:05:00   
Jazzy1

Jazzy - danes so mi prinesli tisti ruzak ali kako naj rečem, za v hribe od Maya Maya, da si ga boš lahko pogledala, če vam odgovarja. Je čisto nov. Samo enkrat so ga uporabili.

O super. A ima mogoče strehico? Pa še za ceno mi morš sporočit - lahko kar po sms-u. Tnx!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
3.6.2009 21:05:50   
arabela*
aja..smo zic nabavli...sicer ne čist nov..malo rabljen od znanke....in je problem v tem....da ne grejo paski na najnižje naredit...ima fiksne blazinice....in sva jih z mojim ven v celoti potegnila..zdaj pa je problem jih nazaj dat...user posted image  meta ali pa katera...se vam kaj svita kako se to naredi???Itak imajo po mojem isti sistem,kot tobi...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
3.6.2009 21:06:20   
ključek

Bila sva v šopingu (njegovo priljubljeno opravilo user posted image ). Pa se je non stop obračal v vozku in se jaz enkrat obrnem v stran, da bi nekaj pogledala, pa nekaj za mojim hrbtom poči! Se obrnem, pa je bil vozek na tleh. Frajer se je obrnil in vstal v vozku, ter ga prekucnil. Staknil je manjšo modrico. Jaz se pa še vedno tresem, če pomislim na to. Od danes naprej se obvezno veževa, pa če se mi dere do nebes!

ojej. samo, da je vse okej.user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.6.2009 21:06:29   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Jazzy - danes so mi prinesli tisti ruzak ali kako naj rečem, za v hribe od Maya Maya, da si ga boš lahko pogledala, če vam odgovarja. Je čisto nov. Samo enkrat so ga uporabili.

O super. A ima mogoče strehico? Pa še za ceno mi morš sporočit - lahko kar po sms-u. Tnx!

Rekli so, da jo ima. Nov je nekaj čez 140 EUR, dajo pa ga za 60. Ma boš prvo videla, če je to to kar vi rabite.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
3.6.2009 21:07:11   
Jazzy1

O pišuka....sam da je z njim vse ok!!!!!!!!!!!!!! No, zdaj vidiš zakaj jaz L non stop zavezujem....vse od "incidenta" v živaskem vrtu!

Kako je pa odreagiral?

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
3.6.2009 21:07:42   
arabela*
grem malo knjigo odpret, ker imam zdaj edino čas....učenje mislim...pridem vmes v kontrolo...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.6.2009 21:08:42   
Jazzy1

Rekli so, da jo ima. Nov je nekaj čez 140 EUR, dajo pa ga za 60. Ma boš prvo videla, če je to to kar vi rabite.

Ej tole je pa pomoje kar prodano. Ok, bom pogledala, samo kukr jaz poznam mayo mayo bo super!

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 3.6.2009 21:13:16 >

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
3.6.2009 21:09:18   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem malo knjigo odpret, ker imam zdaj edino čas....učenje mislim...pridem vmes v kontrolo...user posted image

Fajn se uči!!!! Razmišljaj o peticah, ki jih boš dobila! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
3.6.2009 21:09:26   
AinB

O pišuka....sam da je z njim vse ok!!!!!!!!!!!!!! No, zdaj vidiš zakaj jaz L non stop zavezujem....vse od "incidenta" v živaskem vrtu!

Kako je pa odreagiral?

Zapel je eno dvominutno arijo, pol je blo pa vse OK.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
3.6.2009 21:10:23   
Olivija*
glede kravjega mleka pa je tako...jaz ji še ne dajem,razen v špinači...in krompirju, da bi pa tako pila pa še ne...ne vem,baje se kasneje pokažejo šele posledice tega....je pa tud res, da so nekočotroke že od rojstva fujtrali s kravjim mlekom...pa je bilo vse ok...ne vem...ampak so baje sedaj drugi cajti...

ja,saj pri nas je tudi še glavni zajtrk in večerja adaptiran. samo tako malo za spremembo sem mislila kak deci razredčenega dat... saj več kot 2 dni domač itak ni dober, tudi če ga prekuham.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
3.6.2009 21:10:32   
AinB

go girl ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.6.2009 21:12:23   
Jazzy1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.6.2009 21:12:47   
Jazzy1
mah...citiranje user posted image user posted image Raj vse zbrišem! 

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.6.2009 21:12:55   
AinB
Bark je rekla, da vas vse lepo pozdravim. Mogoče ji uspe priti na srečanje naslednji teden. user posted image

< Sporočilo je popravil AinB -- 3.6.2009 21:14:34 >

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.6.2009 21:14:01   
ključek
http://www.ringaraja.net/forum/pomo%C4%8D_an%C5%BEetu%25%25%25%25%25%25%25%25%25%25%25%25/m_4227520/tm.htm

da ne bom limala vsega.........če imate kaj zamaškov......user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
3.6.2009 21:14:19   
Olivija*

uf, tarko user posted image user posted image .... mi je kar sapo vzelo! jaz tudi A večinoma vežem, razn če pozabim...zdaj ne bom več pozabljala user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
3.6.2009 21:15:02   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Me pa nekaj zanima...kako dajete otroku rumenjak? Vmešate v hrano ali samega?

Jaz ga z bebe zdrobom zmešam in naredim take žličnike in zakuham v juhico npr. s piščančkom in korenčkom.

Samo surov rumenjak in bebe zdrob daš ali še kaj drugega?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
3.6.2009 21:15:04   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Danes je v spletni akciji BC ena marela, ta bi znala bit kar solidna.
http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=170236
Edina fora je, da nima sprednjega loka in mora bit otrok vedno pripet not.

Bubi kaj misliš je drugače dobra ta marela? Je kar vredu za videt in cena je ok. Moti me, ker ne piše, če gre v ležeč položaj.

jaz bi tako stvar šla v BC pogledat, potem pa preko neta naročila. No, za prvo si zdaj že prepozna.

Drugače pa ima bubika Baby weltovega terenca in sem zadovoljna z njim user posted image . Marela je seveda nekaj čisto drugega, bi bilo treba res videt in sprobat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
3.6.2009 21:15:06   
*bubi*

user posted image

prosila bi za mnenja glede tega sedeža....user posted image

MC-ji so ok. Če si našla kako ugodno ponudbo, ga kar vzami.

Tobi ima to prednost, da pasove "sam" odmakne. To pa je tudi vse, tudi z običnimi pasovi se čisto lepo skoz pride user posted image

Saraya, sem ti že zadnjič rekla, da raje A kupi večji sedež in daj M v trimaxa. Cybex je zdaj v akciji, res ugodna cena in dober na testih.
Boš videla, kako fajn bo A v večjem sedežu sedela.

trimaxa je imel bubi od malega do zdaj, tudi ni slab. Edino ne poleže se toliko kot MC ali roemer, to je minus za dolge ture. Pa nižji je in majhen otrok težje iz avta vidi.

aja, no, zdaj vidim, da ste nabavili..... udobno vožnjo želim tvoji pikici user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
3.6.2009 21:15:08   
*bubi*

Itak jo bodo pa nadaljnih 14. dni malo babice, pa user posted image malo več imeti, ker imam fuuullll dela s službo. Ne , ne hodim še v službo, da ne bo kera mislisla, da sem malo čuknjena, je bila pa sedaj matura, če vam to kaj pove user posted image

o ja, poznano.... sem kar veliko pokasirala user posted image

Malo sem začela razmišljat tudi o delovniku s skrajšanim časom in sem se že skor 100% odločila, da bom dala vlogo. Sam potem sem pa razmišljala, da če v tem letu spet zanosim, potem pa bi mela ful manjšo porodniško kot sedaj, ne? In glede na to da sem kar zakreditirana, je pa to ena j user posted image !

to pa ne bo držalo. Fora tega skrajšanega delovnega časa je v tem, da država plačuje preostanek prispevkov in je s stališča nove porodniške to skupaj kot polna plača.
Bolj razmisli koliko se ti bo pri plači zdaj poznalo.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
3.6.2009 21:15:11   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

smo imeli pregled.........težki 9.120 g in 72,5 cm veliki. ni slabo, ne?user posted image

Ja, velika punca je že user posted image

čeprav bubika ne zaostaja več toliko kot je pri rojstvu user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
3.6.2009 21:15:57   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

uf, tarko user posted image user posted image .... mi je kar sapo vzelo! jaz tudi A večinoma vežem, razn če pozabim...zdaj ne bom več pozabljala user posted image

Mah po moje pri vas še ni panike, ker je A tako priden otročiček. Pri nas bi še po stenah hodil, če bi lahko. Lumpa mala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
3.6.2009 21:18:40   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

o ja, poznano.... sem kar veliko pokasirala user posted image

Kolk? Jaz sem jih 60!!! Pa še 60 jih bom. In 120 je pri nas kar veliko...

to pa ne bo držalo. Fora tega skrajšanega delovnega časa je v tem, da država plačuje preostanek prispevkov in je s stališča nove porodniške to skupaj kot polna plača.
Bolj razmisli koliko se ti bo pri plači zdaj poznalo.

Čaki, čaki: recimo da se odločim za 70% delovno obveznost in dobivam (zdej se bom zmislisla) 700 €. A ne bo potem moja naslednja porodniška tud takšna????

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 3.6.2009 21:19:03 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?