|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
3.6.2009 9:47:29   
lake
Sej bo pr vas tud sonček, ga bom mal poslala tm mim barja user posted image

Kaj bomo kuhal, hm. Se mi zdi, da odkar mamo Tajo jemo samo še zrezke pa krompir user posted image . Nimam nobene ideje, mogoče bom kakšno rižoto delala, al pa neki zelenjavnega samo še ne vem kaj, morm mal po internetu za recepte prebrskat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.6.2009 9:53:34   
Anonimen
živjo babuške

no moja je končno zaspalauser posted image tako da imam malo časa,

pri nas sije sonček upam da bo kaj lep vreme, da bom šla mal naokol pol popoldne za kakšne pol ure saj za več se ne more it k je tak čuden vremeuser posted image enkrat sonček in vroče drugič oblačno in mrzlouser posted image

a ima kera idejo zakaj user posted image me boli na desni strani, kot da bi me boleli jajčniki?????????, slepič uglavnem ni ker ga nimam več!

zdaj pa čaka babco bomo princeso tehtal upam da je zdj dobila kej na teži, ker drugače pol ne vem kaj naj naredimuser posted image user posted image

no pa l.p.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.6.2009 10:00:04   
lake
Najbrž je vse to skupi povezan, keer se ti maternica krči, držim pesti da ste se ker zredil.

Evo pes zrihtan, tamala se pa že zbuja, sm mela cele pol ure miruser posted image . Zdej jo bo pa spet zvijal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.6.2009 10:09:25   
Dudica1
Naš je pa prej zaspal zdej pa šibam v trgovino ker bo za kosilo pica sm se odločla...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.6.2009 10:27:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Najbrž je vse to skupi povezan, keer se ti maternica krči, držim pesti da ste se ker zredil.

Evo pes zrihtan, tamala se pa že zbuja, sm mela cele pol ure miruser posted image . Zdej jo bo pa spet zvijal.

ja jz upam da je res, k me tole že nervira, ker me čist skojz boliuser posted image

moram babco vprašat ker dones pride upam da mi bo znala povedat zakaj me boliuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.6.2009 10:27:50   
zmajama
dobro jutro,

mi smo pa danes že bli v šopingu, pa nič nabavliuser posted image  Sem šla iskat kakšno dobro majčko, ko imam danes podelitev diplom, pa nisem nič našla. Bom mogla malo po omari pobrskat, mogoče se bo kaj primernega našlo.

Zdaj pa je že alarm za jest.

Blueeyes, jaz mu nohtke postrižem ko spi, je čist pri miru in jih lahko lepo postrižem, probaj enkrat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
3.6.2009 10:28:42   
Anonimen
jz bom mela pa za kosilo pire krompir in goveje zrezke v omaki, in solata, njamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.6.2009 10:29:28   
Dudica1
Jaz nohtke strižem kar ko je buden...je čist pr miru...user posted image

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
3.6.2009 10:34:34   
FLASK_A
oj, babuškeuser posted image

Blue, kako mala je Gaja proti temu medvedkuuser posted image Prav luštna je.user posted image

Cveki, držim pesti, da je šla teža gor. Potem pa čimmanj obremenjevanja in bo steklo samo dojenje, boš videla!user posted image Kaj bi te bolelo, pa ne vem... Najboljš da patronažno vprašaš.

Mi smo imeli pa KATASTROFO celo noč! Od včeraj popoldan. Mala ima ful zamašen nos, pa ji pucam s fiziološko. Ji ja šla pa ta tekočina v grlo in je včeraj popoldan zelooo grdo bruhalauser posted image Kar v loku- sluz in mleko. Cela je bila mokra, revica. Potem sem jo pa umila in cartala, ji je ful pasalo. Od takrat se pa zvija, pa joka, prdi, kaka... Ni za potolažit vglavnem. Prav revica je. Pomoje toliko zraka poje zaradi zamašenega noska, da je čisto hin.

Jo grem iskat, spet joka...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.6.2009 10:37:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama
Blueeyes, jaz mu nohtke postrižem ko spi, je čist pri miru in jih lahko lepo postrižem, probaj enkrat.

bom probala dons..

Gajo prvajamo na medvede v naših koncih.. in le kaj je pol njena igračka druzga kot medo user posted image  user posted image

alarm.. gremo na joško

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.6.2009 10:38:49   
FLASK_A
evo našo roziko- ko tu nobena roza ne marauser posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.6.2009 10:45:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

oj, babuškeuser posted image

Blue, kako mala je Gaja proti temu medvedkuuser posted image Prav luštna je.user posted image

Cveki, držim pesti, da je šla teža gor. Potem pa čimmanj obremenjevanja in bo steklo samo dojenje, boš videla!user posted image Kaj bi te bolelo, pa ne vem... Najboljš da patronažno vprašaš.

Mi smo imeli pa KATASTROFO celo noč! Od včeraj popoldan. Mala ima ful zamašen nos, pa ji pucam s fiziološko. Ji ja šla pa ta tekočina v grlo in je včeraj popoldan zelooo grdo bruhalauser posted image Kar v loku- sluz in mleko. Cela je bila mokra, revica. Potem sem jo pa umila in cartala, ji je ful pasalo. Od takrat se pa zvija, pa joka, prdi, kaka... Ni za potolažit vglavnem. Prav revica je. Pomoje toliko zraka poje zaradi zamašenega noska, da je čisto hin.

Jo grem iskat, spet joka...

kupi tisto pripravco k vn iz noska spumpaš smrkelj, pa upam da bo čimprej boljš z vašo user posted image user posted image user posted image

ja sej bom vprašala patronažno k me to že nervira in sem prov slabe volje k me boli pa za BZ, k ni treba da bi meuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.6.2009 10:45:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
...pol pa reče pazi to KAKO TO MISLITE NE V ROZA BARVI, SEJ JE PUNČKA.. pa sem mislila da bi jo kr s prvo stvarjo k bi mi prišla pod roke vžgala po betici.. pol še reče PUNCE MORJO BIT NUJNO V ROZA, DRGAČ NISO PRAVE PUNCE...

... glih zanč sem v Leclercu srečala eno 4 člansko familijo (mamica, 2 punčke stare cca od 2-4 let, pa dojenček)... da niti ne komentiram da je bil roza voziček, otroč v celoti v roza barvi, obe punčke v roza barvi, še mami je bla v CELOTI v roza, s supergami in trakom za v lase...

ajejej!
sem šele zdaj to vidlauser posted image
to pa je res kretenizem prve vrste. Tako prodajalka v štacuni, kot ta familija...
meni se tudi zamegli pred očmi, če kaj takega slišim ali pa vidim.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.6.2009 10:46:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

evo našo roziko- ko tu nobena roza ne marauser posted image

user posted image

saj ne da sovražim roza, sam nisem glih pristaš roza barve ker je potem punca preveč opredeljena in se mi zdi bedasto kupovat roza cujnce k pa ima od brata dovolj cunjcuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.6.2009 10:49:46   
Anonimen
glede cunjic je pa tako - ko grem kupovat, je ponavadi gora cunj na izbiro v kombinaciji z roza barva, se pravi za punčke...za fantke je pa tako bolj švoh izbirauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.6.2009 10:52:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kupi tisto pripravco k vn iz noska spumpaš smrkelj, pa upam da bo čimprej boljš z vašo user posted image user posted image user posted image

ja sej bom vprašala patronažno k me to že nervira in sem prov slabe volje k me boli pa za BZ, k ni treba da bi meuser posted image

sej imam baby vac- za sesalec- sam nevem, če ga lahko uporabim pri tako majhnihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.6.2009 10:54:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

glede cunjic je pa tako - ko grem kupovat, je ponavadi gora cunj na izbiro v kombinaciji z roza barva, se pravi za punčke...za fantke je pa tako bolj švoh izbirauser posted image

jaz zdaj sploh nič ne kupujem, imam od jakata ful cunj, pa še varuška mi jih je dala (no, te so v roza barviuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.6.2009 10:55:59   
FLASK_A
zdele me je mami klicala. pa me vpraša kako da sem, ker sem bila nazadnje ko me je videla ful bleda in s črnimi podočnjaki user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kakšno vprašanje. zdej se pa res super počutimuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.6.2009 11:01:08   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ja s tem se pa hudičevo strinjam...kamor pogledaš vse roza in za user posted image ...kaj v modrem in za user posted image pa švoh...user posted image

flaska tale vaša pa spančka tko lepo kot ena bubica je...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.6.2009 11:10:38   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
mama11 na majčicah sem napisala vprašanje zate glede vezi pod jezičkom. Pa bom še tukej. Namreč, meni se zdi, da ima Hana tudi kratko to vez, pa mi pediater v porodnišnici ni nič rekel, sam men je malo sumljivo. Kaj to bi patronažna tud vedela?Bom jo v vsakem primeru v četrtek vprašala. Zanima me pa tudi, koliko časa je tvoja po posegu okrevala' Oz. kako sploh poteka postopek?

Oprosti, mi vseh forumov ne uspe več spremljati. Pri prvi niso nič opazili in pri drugi tudi v P verjetno ne bi, če ne bi bila sama zaradi preteklih izkušenj pozorna. Patronažna bi morala vedeti, ampak ne more nič narediti. Pri pediatru reci za napotnico za ORL, tam to delajo, če ti ne naredijo v porodnišnici. Postopek je preprost - v ustka našpricajo anestetik, ko po nekaj minutah prime z majhnimi kleščki preščipnejo vezico. Pri Juliji ni bilo niti kapljice krvi, pri Tamari, ki so ji to naredili pri 3,5 meseca pa je bila malenkost krvi na vatki - kot če ti iz prsta vzamejo kri. Okrevanja v bistvu ni - Julija je komaj opazila, da se je kaj zgodilo, Tamara je pa jokala, ker sem ji pod jezikom še dobro minuto morala tiščati gazico. Mi je pa rekla na ORL, da to ponavadi delajo šele pri 8 mesecih, če ne povzroča težav pri hranjenju.

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
user posted image Mam pa eno vprašanje: naša mala sicer ima svetle momente, ko spi 4 ure. No, ko  uspe zaspat. Ko je lačna, navije alarm do maksimuma, potem malo potegne in zaspi. To traja kake pol ure, da jo še malo nahecam, kaj poje. POtem mislim, da bo za spat, se zbudi in se dere in hoče še jest. Pa jovo na novo, isti postopek. Mine ena ura. Potem še tretjič...no, na koncu mi je pa bruhala - valda je preveč pojedla. Duda ne pali. Kaj naj?user posted image user posted image user posted image Kakšna ideja??user posted image user posted image

Welcome to the club.  mi imamo isto vajo vsako dopoldne - ravno je nahala kolcat potem, ko me je konkretno pobruhala. Sama sem kriva, ker sem jo pristavila, čeprav sem vedela, da ni lačna. Zdaj pa spet išče...

IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6
Ne vem kje sem to brala, ampak živalske beljakovine menda da v veliki meri prispevajo k večji kaloričnosti mleka.

Saj je to res, ampak kar dosti user posted image  je občutljivih na mleko in mlečne izdelke. Ostanejo ti beljakovine iz mesa.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.6.2009 11:34:48   
lake
Evo mojga otrok  tud štemarca ne mot, spi k bubica user posted image . Sem jo hotla na sprehod peljat, pa jo je očitno štemarca uspavala, jst se pa z klasiko pa opero matram user posted image

Flaška, tisto pumpico pomoje lahko uporabljaš tud pri tok mejhnih, mamo v službi še večji vakum za nosove pucat, pa jih uporabljamo tud pri nedonošenčkih.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.6.2009 11:47:52   
Dudica1

Evo mojga otrok  tud štemarca ne mot, spi k bubica user posted image . Sem jo hotla na sprehod peljat, pa jo je očitno štemarca uspavala, jst se pa z klasiko pa opero matram user posted image

no evo mi pa kupujemo neke cd-je...mal greš v garažo pobrskat pa se najde kaj uporabnega namets glasbe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.6.2009 11:53:50   
lake
Ja kakšna motorka vedno prov pride user posted image . Zdej ko so šli pa na drugo stran bajte štemat se je pa zbudla. Jim morm očitno rečt da se nej mal premaknejo user posted image .
No ja bova očitno vseen šle mal na sončka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.6.2009 11:55:52   
Dudica1
ja pr nas se je tud pokazal ful lep sonček tako da popoldne VEN...user posted image ...na en daljši sprehod da mal utrudim te otroke da bodo zvečer samo v pojstlo padli...user posted image ...samo še kakšno najdem da gre z mano vozičkat pa bo dan okrog.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.6.2009 12:36:18   
Leela

Flaška, tisto pumpico pomoje lahko uporabljaš tud pri tok mejhnih, mamo v službi še večji vakum za nosove pucat, pa jih uporabljamo tud pri nedonošenčkih.

lake kaj veš kako se puca nos tako majhnim? jaz mu našpricam fiziološko v nos z inekcijo potem pa povlečem ven z aspiratorjem na usta. Samo s tem nič ven ne pride. Ali je to prav?

flaska, ubogica tvoja punčka. Moj ima tudi prehlad, hudič ker se tako dolgo vlečejo ti prehladi pri dojenčkih. Me zanima če ta babyvac kaj več ven potegne.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.