metuljcek321
|
Kako ste kaj danes? Midve sva se naužili sončka - prelepo je zunaj, bova zihr šli potem še 1x. Sva zavili še malo do podružnične šole, izvedeli nekaj najnovejših novičk, zdaj pa mala spi ... tile AB-ji jo kar konkretno zdelujejo (jemati jih mora do petka) - ponoči je spala 12 ur! No, potem pa do enajstih nič - vsaj to ... berem Umpo/Tanč, da če je otroček sicer živahen, ko je zbujen, ni panike. Fino. , levinja za vrtec & bolniško - kdaj se potem vračaš back to work? rovarka - iiii, kakšna čuštna pupika! frutka - fantastičen filmček - se mi je kar milo storilo. Cute, oh so very cute! hd, Kali mora zrasti še 1 meter, pa me bo ujela Kako je sicer? Ji je vročina že padla? Se vidi kaj belo na dlesni, da sumiš zobke? Jaz upam, da tole hitro mine, res! Enako pri Lidiji - Mojca. Tinky, držim pesti, da noči spet postanejo mirne in tihe. odpiranje omar(ic) - vsake toliko jo zamikajo 100/uro - predvsem izvlečni v kuhinji in pri kaminu. Sam, da laufa mirjam, nisem še opazila takšnih stranskih učinkov kot jih omenjaš pri piščančjem mesu. Morda takšne bolj gajstne piščance kupujete Aja, tisti komentarji so pa sicer od zimske, a so tudi meni silno všeč nanka, kje si pa prodala vozek - Bolha? zimska - I have no idea who/what that is ... jajce s karakterjem? rebeca, a Iraya je zdaj OK? Aha, Tariq je imel pa ponoči ta smrdečo žurko ... joj, ej, pri nas je tale drekec pekec tudi zdaj tolk smrdeč, da je joj - jo zavoham izza vogala, ko se plazi proti meni ... komaj čakam, da pride petek, pa da skenslamo tale AB, res. Jao, populis, kaj je pa to Lara naumila včeraj? Je bila luna? Kakršnakoli? Aha, vidim, da jo je ob 10-ih dop. zdelalo, Dobro opravita v RA. Eno vpr.: kako to, da morata še kar hoditi tja, ko je pa mala motorično tako zelo spretna? Je to vedno pri RA, da je pač potrebno hoditi do - recimo - enega leta, pa kakorkoli že otroček napreduje ... al kako je s tem? Razsvetlite me, prosim. flower, tudi jaz sem zadnjič dobila Tobrex & je bilo bolje, a so se potem razpokane žilice hitro vrnile - je oftalmologinja rekla, da imam blazno občutljive oči in se pač ne morem znebiti teh žilic ... mene moti že v šoping centru, ko imajo tam zgoraj 100 metrov nad nami klime namontirane - me ful oči pečejo, pa klime v avtu ne maram .... ah, saj poznate te štorije Flower, upam, da ti bodo kapljice pomagale in da si tudi sicer opomoreš. Jaz vsako jutro spijem kozarec rdeče pese, lahko pa kupiš še Omega 3 tabletke kot dodatek. ksenči, pozdravljena spet med nami. Močno, močno smo držale pesti za tvojega malega borca & prekrasno je brati, da sta doma & da se stanje popravlja. Lepo počasi & bo. Vse dobro & javi se še kaj z novičkami o tvojem pikcu, prav? Držim pesti, da bodo izvidi pokazali napredek/izboljšanje. Tianu za nov čoln. To bo poleti celotna obala zasedena, ker se bodo po njej fjakali naši julijčki - vsak s svojim prevoznim sredstvom glux3, si zdaj kaj bolje? O, maja, lp & WB. Dolgo se nisi javila. Fajn te je spet brat. za uspešen krst, nove zobke in napredke. Kakšno blazino imata to? Kakšne vaje so pa pokazali, da jih sedaj delata? Nice pics! In kakšna bjondika je Imaš tudi ti naravno svetle lase? AAA, kmalu bo tu nov teden, pa si boš lahko vsaj malo oddahnila. Majuška, Almera, sta že opravili v službi? Well, I hope! Almera - greš ti kasneje al kako?