|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 11:02:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 11:03:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1827
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 11:05:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1828
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 11:05:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1829
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 11:05:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1830
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
3.6.2009 11:11:17   
maja24
Halooooooooo babuške moje,kak ste kaj?

No mi smo ok,v pon. sva mele razvojno in so ji postavili diagnozo Hipotemija(šibek mišični tonus,če katera ne ve kaj je to),tok da bova zej enkrat na tedn hodile na fizioterapijo,aja pa rekla mi je da mi bojo podalšal porodniškouser posted image (upam da res,ker mi je že kr slabo,ko pomislm da bo kmalu treba it delatuser posted image )
Pa krst smo tut že dal skoz,tok da je blo kr fajn,mal je bla tečkasta,ker smo mel glih tako uro ko je čas za spanje.Torta je bla super,Jo je Ela takoj krstla s prstki.
Na nogce se še ne postavlamo,ji gre bl počasi to,ampak pridno telovadiva,zej pa sploh ko sva doble tapravo blazino,ji je zlo všečuser posted image .Zobke ma že štiri,ta peti bo tut kr kmal vn pokukal.Kar se tiče zdravja je kr uredu.

Lili čestitke za prve korake,pa Kali tutuser posted image user posted image user posted image

Mirjam kako kej nosečnost poteka?
Rebeca luštne fotke pa videouser posted image user posted image
Zimska ti pa kot vedno ful žariš na vsaki fotki z Lanomuser posted image

Umpa tvoj Lukc je itak car,pa kok fletno frizurco ma,cukr mejhnuser posted image

Kje je pa Blacky30user posted image
Metuljček no hvala bogu da gre Anji na bolj,pa luštne fotkeuser posted image user posted image
Ksenci lepo da ste že doma user posted image user posted image

Netki sploh se ne sekiraj zarad Spelin,če bi se vsak zase brigov bi blo velik leuš na svetu.
Inigo luštn avtar,Brin je res cukruser posted image

Kdaj boste imele spet kako srečanje,da se vam še jest pridružim?

< Sporočilo je popravil maja24 -- 3.6.2009 11:12:04 >

Ela čebela

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 11:13:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1832
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 11:17:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1833
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 11:20:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1834
3.6.2009 11:22:12   
maja24
No pa še mal fotk

user posted image

kuža lubčka daluser posted image user posted image

no to je bla pa torta za krst
user posted image matr je bla dobrauser posted image

tako je bla pa oblečena
user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
3.6.2009 11:23:12   
maja24
Ja na dobrodelni sprehod bom pa šla,itakuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
3.6.2009 11:35:12   
glugluglu
oj maja24, pozdravljena po doooolgem času,user posted image
za srečanje najbolje, da daš gsm kakšni na zs, da te obvestimo ko bouser posted image
blacky nas je zapustilauser posted image , drugače so pa ok
za porodniško podaljšat, si moraš sama urediti, oddati na socialni obrazce in priložiti zraven izvide od RA, tako, da to uredi čimprej, ker mislim, da je potrebno 1 mesec pred koncem porodniške!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
3.6.2009 11:37:12   
glugluglu
No, da povem, Tian se je itak zbudil prej takoj ko sem un ta dolg post objavila in spet akcija, nič noče biti sam, sedaj mu še pripravim kosilo na pol potem pa spet ven

Neposredna povezava do sporočila: 1838
3.6.2009 11:54:28   
maja24
Glu3 ja vem jest kako poteka glede podalšanja,jutri dobim izvide po pa šibam na CSD.A kej veste kok časa se čaka na odgovor?

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1839
3.6.2009 11:54:41   
metuljcek321
Dan!

It's a beautiful day: http://www.youtube.com/watch?v=803lbq0JTrs

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1840
3.6.2009 11:55:33   
metuljcek321
user posted image  user posted image

Dva komarja letita nad pijancem.
Prvi pravi:
- Daj no, piči ga!
Drugi odgovori:
- Ne, hvala, ne pijem, medtem ko vozim.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 11:57:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
3.6.2009 12:07:23   
maja24
No pa še ena porcija fotkuser posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
3.6.2009 12:09:10   
AAA
Dan,

kako ste?
Jaz bi šla sedaj najraje spat. Sem že tako utrujena, pa komaj poldne je ura.
Kofe mi sploh več ne pomaga, sem že dva spila, pa nič.

Komaj čakam, da bo šel ta velik drug teden v vrtec, je doma prava norija, spet se je preveč navezal name. Sem ga danes peljala v vrtec, ker so se slikali. Je tako jokal, ker sem ga tam pustila. Ti moji otroc so čist preveč navezan name.

Neposredna povezava do sporočila: 1844
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 12:15:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
3.6.2009 12:23:03   
AAA
Sej včasih je fino, da se malo pocrkljamo ampak kar je pa preveč.....Ta velik je strar 3,5 let in brez mene nikamor. Tud na stranišče gre za mano. Nič ne morem. Potem pa še doma ostane je pa sploh štala. Vsakič, ko vzamem Aneja v naročje hoče še on. Če Anej smo začne jokat, že prileti k meni, ker ve, da bom Aneja vzela.
Mene tako boli hrbet, da sploh ne vem kaj bom.

A bi se drug teden kaj dobile? Jaz nujno rabim en čvek, dan oddiha, kar koli, pa čeprav z Anejm, ker men se že mal meša od teh dohtarjev bolnic in vsega preprekanja doma z mulci.

Neposredna povezava do sporočila: 1846
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 12:23:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1847
3.6.2009 12:24:18   
metuljcek321
Kako ste kaj danes? Midve sva se naužili sončka - prelepo je zunaj, bova zihr šli potem še 1x. Sva zavili še malo do podružnične šole, izvedeli nekaj najnovejših novičk, zdaj pa mala spi ... tile AB-ji jo kar konkretno zdelujejo (jemati jih mora do petka) - ponoči je spala 12 ur! No, potem pa do enajstih nič - vsaj to ... berem Umpo/Tanč, da če je otroček sicer živahen, ko je zbujen, ni panike. Fino.

user posted image , levinja za vrtec & bolniško - kdaj se potem vračaš back to work?

rovarka - iiii, kakšna čuštna pupika!

frutka - fantastičen filmček - se mi je kar milo storilo. Cute, oh so very cute!

hd, Kali mora zrasti še 1 meter, pa me bo ujelauser posted image  Kako je sicer? Ji je vročina že padla? Se vidi kaj belo na dlesni, da sumiš zobke? Jaz upam, da tole hitro mine, res! Enako pri Lidiji - Mojca.

Tinky, držim pesti, da noči spet postanejo mirne in tihe.

odpiranje omar(ic) - vsake toliko jo zamikajo 100/uro - predvsem izvlečni v kuhinji in pri kaminu. Sam, da laufauser posted image  user posted image

mirjam, nisem še opazila takšnih stranskih učinkov kot jih omenjaš pri piščančjem mesu. Morda takšne bolj gajstne piščance kupujeteuser posted image  Aja, tisti komentarji so pa sicer od zimske, a so tudi meni silno všečuser posted image

nanka, kje si pa prodala vozek - Bolha?

zimska - I have no idea who/what that is ... jajce s karakterjem?

rebeca, a Iraya je zdaj OK? Aha, Tariq je imel pa ponoči ta smrdečo žurko ... joj, ej, pri nas je tale drekec pekec tudi zdaj tolk smrdeč, da je joj - jo zavoham izza vogala, ko se plazi proti meni ... komaj čakam, da pride petek, pa da skenslamo tale AB, res.

Jao, populis, kaj je pa to Lara naumila včeraj? Je bila luna? Kakršnakoli? Aha, vidim, da jo je ob 10-ih dop. zdelalo, Dobro opravita v RA. Eno vpr.: kako to, da morata še kar hoditi tja, ko je pa mala motorično tako zelo spretna? Je to vedno pri RA, da je pač potrebno hoditi do - recimo - enega leta, pa kakorkoli že otroček napreduje ... al kako je s tem? Razsvetlite me, prosim.

flower, tudi jaz sem zadnjič dobila Tobrex & je bilo bolje, a so se potem razpokane žilice hitro vrnile - je oftalmologinja rekla, da imam blazno občutljive oči in se pač ne morem znebiti teh žilic ... mene moti že v šoping centru, ko imajo tam zgoraj 100 metrov nad nami klime namontirane - me ful oči pečejo, pa klime v avtu ne maram .... ah, saj poznate te štorijeuser posted image  Flower, upam, da ti bodo kapljice pomagale in da si tudi sicer opomoreš. Jaz vsako jutro spijem kozarec rdeče pese, lahko pa kupiš še Omega 3 tabletke kot dodatek.

ksenči, pozdravljena spet med nami. Močno, močno smo držale pesti za tvojega malega borca & prekrasno je brati, da sta doma & da se stanje popravlja. Lepo počasi & bo. Vse dobro & javi se še kaj z novičkami o tvojem pikcu, prav? Držim pesti, da bodo izvidi pokazali napredek/izboljšanje.
user posted image  Tianu za nov čoln. To bo poleti celotna obala zasedena, ker se bodo po njej fjakali naši julijčki - vsak s svojim prevoznim sredstvomuser posted image

glux3, si zdaj kaj bolje?
O, maja, lp & WB. Dolgo se nisi javila. Fajn te je spet brat. user posted image  za uspešen krst, nove zobke in napredke. Kakšno blazino imata to? Kakšne vaje so pa pokazali, da jih sedaj delata? Nice pics! In kakšna bjondika jeuser posted image  Imaš tudi ti naravno svetle lase?

AAA, kmalu bo tu nov teden, pa si boš lahko vsaj malo oddahnila.

Majuška, Almera, sta že opravili v službi? Well, I hope! Almera - greš ti kasneje al kako?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1848
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 12:33:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1849
3.6.2009 12:35:34   
nanka
O Ksenci, dobrodošla doma, lepo te je spet brati.

Maja24, no pa smo končno videli Elo, po dolgem času, prava princeska je že.

OOOOOOO, Lili user posted image user posted image user posted image za korake, zdaj pa bo hitra, Frutka napolni svoje baterije da jo boš ujela.

Metuljček
, ja voziček sem prodala preko bolhe, zdaj moram pa samo še ostale stvari prodati, ker mi delajo gužvo.

A je jutri katera za kavo? Dragi bo dva dni odsoten, pa greva okoli 14 po Zojo v vrtec, lahko se pa prej kje dobimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.