klepetkaa
|
Oj, najprej se vam vsem skupaj najlepše zahvaljujem za vse lepe želje, poslane sms-e,.. Zlate ste Ja, ni kaj, pa sem spet eno leto starejša . Preživela sem prelep dan, tako, da zdaj pa sam še tole spišem, pa spat. pa še nekaj; LUŠA, ČEPRAV Z ENODNEVNO ZAMUDO, PA VSEENO IZ SRCA,TI ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA TVOJ 6. ROJSTNI DAN IN ŠE VELIKO RAZIGRANIH OTROŠKIH DNI katee, super za službo . Glede M. roke; ja, na treninge zdaj te dni vseeno hodi, čeprav z levo roko ni kaj dost aktivna, sicer jo rabi sam za 2x palico ujet, ampak dovolj je . mml, o ti bogi Matic in njegova ušesa. Prav smili se mi, revček, ker je bil pri na s D. do tretjega leta prva tak revček. Želim mu, da se čimprej pocajta klaja, iskrene čestitke že zdaj . To si si, če se prav spomnim, že lani želela, kajne. Super limma, super, da si zadovoljna z začetkom v novi službi. Naj bo vsak dan podoben včerajšnjemu M. pa nima nič zlomljeno, ampak samo močan udarec v roko. Tako da bo kmalu dobro. lunca, Pina pa je iznajdljiva, ni kaj nana, uau, ko sem pa slikco zagledala pod tvojo čestitko tlele na RR, sems e pa kar malo zmedka.. ker sem navajena na rožice, tortice,. . Sicer pa se bom trudila in bom probala vedno uresničevat tvoje želje... Je ritka kaj boljš?(Klemnova mislim ). Dajanje AB; jaz tud dam z brizgo, jo dam v naročje, primem za obe rokici, potem pa počasi ob kotičku ustnice, pa nekako gre; malo noter, mal pa ven ursulina, al saj se bo Lenart hitro navadil varuške, boš vidla. čeprav vem, da ti je zdaj težko, tebi mogoče še bolj kot njemu . Glede obutve; Lana ima ene sadalce iz massa, take podobne kot po opisu Matic od mml. Pa zelo lepo hodi. Smo ji pa probali tudi tevice, pa ji je skoz nogica naprej lezla. Niso bile vredu.Čeprav so mi bile ful všeč. spanje v svoji sobi; M. je šla pri 5 mesecih, D. pa pri 1 mesecu, pa nikol ni bilo z nobenim nobenih problemov. Bolj bo kriza pri Lani, ker je še vedno v spalnici... sem že parkrta jo skoraj preselila k D. v sobo... nusy, lepo, da si spomnila na nas . Pa super, da uživate martinca, super da je z detecem vse ok. pa tud če bo še en fantek, kajne. Čeprav želje so, ampka čez zdravje ga pa ni. Glede pitja ponoči; jaz tudi mislim, da je to samo razvada. M in D. nista nikoli pila ponoči, Lano pa, ker sem ponoči dolgo dojila, sem to zamenjala s flašo vode+ mal soka. In mula mala se je navadla.... pa jo probam odvadit.. mi ne gre najbolje tole odvajanje... katarinas, super slike.. . Tebi pa želim kar najhitrejše okevanje
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 2.6.2009 22:44:02 >
|