Menta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanjacka Zdravo punce! Pred nekaj dnevi sem imela drugi pregled pri svoij G in je seveda poslušala le srček z tisto napravo, ki ti gre počez po trebuščku. Srček pa je bil zelo glasno in veselo! Naslednji pregled imam 24.6. in sicer morfologijo.Ta pregled bo zelo obsežen in prav je tako.Se zelo veselim, saj bova z mojim mogoče le zvedela kaj bomo dobili! Imam pa spet novo vprašanje. Ker je mesec jagod in črešenj me zelo skrbi, saj sem sprva po jagodah, ki sem jih jedla le enkrat dobila spuščaje po rokah. Normalno jih nisem niti pogledala več.To je bil 10 dni nazaj. V nedeljo zvečer pa opazim po obeh nogah, (sprednji del) od narta gor do polovice pod kolen tako čudno rdečico, ki me ne srbi, bolj me pika in zelo vroče na otip. Nič ne zateka, le čudno se dogaja? Sem šla včeraj k svoji os.zdravnici, in mi je dala le hladilno mazilo, pa seveda ne zgine.Čudno mi je, drugje po telesu nimam pikice podobnih izpuščajev? Jutri bom šla do dermatologinje. Drugače pa počutim se že bolje, brcik tudi še ne čutim, bo že, zdaj sem že v 19 t in mogoče me preseneti naslednji teden! Moram vas še pohvalit, da ful pridno čvekate, komaj dohajam vas brat in le tako naprej, da si delimo podobne težave, veselja, vprašanja, mnenja...do novembra in naprej... P.S. če mi bo katera znala svetovat kaj naj naredim, bom zelo vesela, saj nisem za krilo, še sreča da ni zunaj zelo vroče... Tudi jaz sem enkrat dobila izpuščaje po jagodah, enkrat pa po češnjah. To je bilo sicer pred nosečnostjo in še to samo enkrat. Zdej se rajši jagod izogibam, češnje pa sem jedla (domače!!!) in mi ni bilo nič. Na tvojem mestu bi se jagod izogibala, vsaj dokler ti zdravnik ne reče drugače. Sploh pa kupljenih jagod. Tistih jaz ne bom jedla sigurno celo nosečnost. Pa še potem, ko bom dojila. Upam, da se ti alergija pomiri in da se ti ne pojavi več. Srečno.
|