Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 20:06:53
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 prosim za pomoč ... ena( mislim, da Najaa) je pisala nekaj o lanenem semenu za mleko .. a kaj pomaga in a lahko še enkrat napišeš kako si to pripraviš in piješ/ješ? 2 čajni žlički sezamovih semen vreš v 2 deci vode 20 minut. Potem spiješ še toplo tekočino in poješ semena. hvala ..... pa kaj pomaga? Jaz sem pa danes kupla laneno seme, ker nisem točno vedla katero je .... eh bom pa jutri šla po sezamovo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 20:43:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 prosim za pomoč ... ena( mislim, da Najaa) je pisala nekaj o lanenem semenu za mleko .. a kaj pomaga in a lahko še enkrat napišeš kako si to pripraviš in piješ/ješ? 2 čajni žlički sezamovih semen vreš v 2 deci vode 20 minut. Potem spiješ še toplo tekočino in poješ semena. hvala ..... pa kaj pomaga? Jaz sem pa danes kupla laneno seme, ker nisem točno vedla katero je .... eh bom pa jutri šla po sezamovo Meni ne! Ne vem pa koliko tega naj bi spile na dan. Jaz enkrat spijem 2dcl enkrat pa 4. Je pa meni to zelo ogabno!¨
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 20:43:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Mene pa migrena matra, upam, da bom do jutri tolk boljš, da prideva na srečanje, sicer pa boste vedele, da sem preveč . joj, upam, da te mine do jutri in da se vidimo!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 21:16:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 prosim za pomoč ... ena( mislim, da Najaa) je pisala nekaj o lanenem semenu za mleko .. a kaj pomaga in a lahko še enkrat napišeš kako si to pripraviš in piješ/ješ? 2 čajni žlički sezamovih semen vreš v 2 deci vode 20 minut. Potem spiješ še toplo tekočino in poješ semena. hvala ..... pa kaj pomaga? Jaz sem pa danes kupla laneno seme, ker nisem točno vedla katero je .... eh bom pa jutri šla po sezamovo Recimo, da pomaga. Sam jaz ne pijem pridno. Sploh zdaj, ko sem bolana, kar pozabim. Laneno seme je pa dobro za prebavo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 21:20:41
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 prosim za pomoč ... ena( mislim, da Najaa) je pisala nekaj o lanenem semenu za mleko .. a kaj pomaga in a lahko še enkrat napišeš kako si to pripraviš in piješ/ješ? 2 čajni žlički sezamovih semen vreš v 2 deci vode 20 minut. Potem spiješ še toplo tekočino in poješ semena. hvala ..... pa kaj pomaga? Jaz sem pa danes kupla laneno seme, ker nisem točno vedla katero je .... eh bom pa jutri šla po sezamovo Recimo, da pomaga. Sam jaz ne pijem pridno. Sploh zdaj, ko sem bolana, kar pozabim. Laneno seme je pa dobro za prebavo. Hvala še enkrat ... sej vem da je laneno seme za prebavo... sem bila zelo v dvomih v trgovini kaj naj kupim, pa sem napačnega izbrala Upam, da se čimprej pozdraviš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 22:47:55
|
|
|
|
Steffi
|
Oj, danes smo opravili z širokim povijanjem . Kolki so v redu, tako da naš piki lahko pridno brca brez motečega dejavnika. Lea in mama_m lepo vaju je bilo spet videti. MaJaLe pa smo se končno spoznale, sicer na kratko. Pa saj bo še veliko priložnosti upam. Lahko noč.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 0:04:29
|
|
|
|
yania
|
No, samo da potrdim jutrišnjo udeležbo....pridem...10.00 Citi...pod vodo, a ne?.. Hvala Najaa in Felix za sms...... Škoda Najaa da te ne bo...... pa drugič...pokliči ko boš kaj zašla v naše kraje.... Sem se šla mal v banjo namočit, pa glavo umit, ker se je prej Timon ob 21.00 najedel, potem smo ga imeli do 22.00 pokonci, pa sem ga še s kopanjem namučila. Potem mu pa dam še 40 mleka....in bruh, po meni, tudi po laseh.....ampak on se je najprej pritoževal, ker je zmanjkalo v flaški ....in zaspal...... no se vidimo....grem se posušit in spat...razpakirat moram pa jutri , pa stroj mi pere....ma ni konca s temi opraviliiiiii ,,,,,,,ja , pa to morm tud dobit ( )
< Sporočilo je popravil yania -- 2.6.2009 0:06:03 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 8:02:51
|
|
|
|
yania
|
Pa kje ste vse, še kar spite?...evo, jaz sem pokonci od 6.10....kako me je škratek nasmejal....spimo mi, pa neki slišim en AGG....pa pogledam, pa on nepremično leži na hrbtu, pa gleda v desno naju kako spiva...potem pa jaz odprem oči, pa se nasmejim, pa on nasmeh do ušes in znani AGG....ma če ni to potem ponovil ene 8x....a ni lepo jih gledat, ko so tako zadovoljni....potem je pa kolcat začel, pa rokice čisto ledene...ma ga je kar mal zeblo, ko se je zjutraj zbudil se čisto razbrca, pa še samo pižamico je imel, nič bodija....potem pa ugotovimo da je še pokakan.......evo zdaj pa spet eno rundo spi, jaz sem pa že en štik perila obesila (nogavice, ko jih najbolj sovražim ), pa enega prat dala....zdej mi pa ni več za nazaj jit spat....pa itak bo treba se poštimat, ko se dobimo v Citijuuuuu..... Najaa, daj uleti še ti no....a si kej boljša?..... Helimaša?...kaj je s tabo?...... nič, grem si kavico skuhat.... Sem upala da dobim Taso, ko je ponavadi bolj zgodna, da kako rečeva ...verjetno pa že vozička...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 8:07:56
|
|
|
|
yania
|
Kakanje...a tudi vam kaj bolj pogosto kakajo? Timon mi je ful začel...ene 2-3x sigurno v enem dnevu. Sem pa ugotovila, da če mu dam čajček, je fuuul siten, kot bi ga tiščalo po njem, pa naj si bo to Hipp komarček (ko itak piše da mora piti hladnega, no ohlajenega, on pa samo skoraj vročega, potem pa to itak izpade kot pogreta voda, ne vem a ga od tega tišči....) al pa če mu skuham janež.....mu pa kar dam enkrat na dan ene 60 ml, ker se mi zdi da so po mleku tudi žejni...ma ostanejo v steklenički samo pence, pa lahko 3x vodo noter naliješ pa je še kar bela, tako da sklepam da je res močno tole Aptamil mleko.... Smo pa na morju naštimali zdaj avtomat z vodo,,,pa sem mu kar z vroče naštimala mleko. Po mojem se mora telešček tudi na to vodo,m neprekuhano navaditi.....Naja je tudi pila takšno mleko, pa ni bilo nikoli problemov...itak je to segreto na 89 stopinj....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 8:42:31
|
|
|
|
Najaa
|
yania, ne morem uletet, ker sem doma. Pa sej bo še prilika. Kmalu, obljubim. Ej men je tud tako lepo, ko Nika zagruli, če jo ogovorim. Zjutraj je najboljše volje, ko se zbudi in ima pogovore z živalicami na vrtiljaku. Najraje ima pa rožice, kot je imela Tija. To imajo po tašči. Malo heca ampak res, ko zagleda rožico, nasmeh od ušes do ušes. In gruli aggghhh... Sam to največkrat, ko jo ogovorim in se ji smejim. Pa cela je naspidirana, če se pogovarjam z njo. Vse dela - roke, noge, glava, telo kot da pleše zraven. Kakanje je pa bolj švoh. Še vedno. Na 2-3 dni. Seveda v najbolj neprimerni situaciji. Npr. v lokalu sredi nevihte, ko še domov nisem mogla šibat, ona pa pokakana do vratu! Ali pa v soboto, ko sem šla h zdravniku, da jo je morala tašča baje celo umit, ker je bil drekec povsod! No zdaj pa že od sobote ni. Ji bom tud jaz probala dat mal čaja, sam nje to ne požene. Sladkana voda jo bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 8:52:08
|
|
|
|
Najaa
|
Drugače pa sem jaz še vedno slaba. Grlo imam tako vneto, da komaj požiram. Posebej desna stran je boleča ko sto vsakič ko pogoltnem. In ko potipam, imam prav oreng bule. Naspali smo se pa, čeprav je madam Nika včeraj imela zvečer rahle izpade in ni hotla zaspat. Šele po deseti jo je moj nekako uspaval. Pred tem je zaspala ob šestih za 1 urco. Ne vem, al to že vpliva al kaj. Kakšen urnik spanja pa imajo vaši čez dan? A že kaj vpliva, če popoldan spi, kako bo spal zvečer? Danes pa tukaj fuuuul piha. Še dobro, ker itak ne smem ven. Zdaj bom pojedla čokolino, čaj kuham... za kavo še nisem... pol bom pa spet počivala. Kaj čem druga. Ljubljančanke, ve se pa lepo imejte na srečanju. Ful mi je žal, ker sem bolana, pa kaj čem. Višja sila. yania, ti pa če rabiš tiste kapljice povej in ti jih pošljem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 10:19:36
|
|
|
|
spps
|
ojla! kako ste? a tiste,ko ste morale široko povijat,so bili kolki pr vseh ok?mi imamo jutr,mi je kr slabo... danes je vsaj vreme bolj solidno,da ni tak zamorjeno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 11:39:53
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Naš sor je pa že veliko veliko boljše.... se ji tako očitno jeziček lušči....ima po sredini eno rdečo črto pa ob straneh še malo belo...tako da gel očitno res super deluje.... pa poliva ne več spala je pa tako kot ponavadi....od osmih do petih, se najedla, pa spala dalje do osmih Zdaj pa se tu na ležalniku pogovarja s stropno lučjo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 11:48:40
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ Nobady a vidva s Tajem hodita h pedijatru v sevnico h kolman krapeževi?? ne, lahko bi, samo se potem nisva odločila, ker imamo pol ure vožnje, do radeč je pa slabih 10min... samo je pa slaba stran da je v radečah prediatrinja samo ob sredah, tako da če je otrok blan moraš it k splošnemu zdravniku - če ne moreš počakat do srede... samo ne vem pa katera pediatrinja hodi vsako sredo - mogč je to ta - kolmanova... ne vem kko ji je ime ... ja to je ista... sem mislila, da hodiš v sevnico , ker sem videla v seznamčku da se ravno tako vsako sredo vagata ... pa v sevnici v svoji ordinaciji ima tudi vsako sredo posvetovalnico... 10 min imaš do radeč iz katerega konca pa si potem?? sem mislila, da si v centru doma namreč jaz sem doma blizu lovske koče ka boš zdej rekla da si z radeč? ja jst sm z Jagnce lovska mi je pa znana bolj po žurkah ja iz žebnika sem sam iz zgornega, tega k zaviješ za močilno... :))) ha no zanimivo ena z mojga konca... se lahk kdaj na kavi dobimo kamot se dobimo na kavici, sam boš morala še enmal počakat da moj zahtevneš še mal k seb pride pa da bo zdržal kakšno uro na kavici... vejretn pa poznaš mojo taščo dela v trgovini na jagnjenici.... pa na facebooku si ti registrirana, če si katera si???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 12:21:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste? a tiste,ko ste morale široko povijat,so bili kolki pr vseh ok?mi imamo jutr,mi je kr slabo... danes je vsaj vreme bolj solidno,da ni tak zamorjeno Pri nas so bili okej, ja! Še sreča, sem pa tudi jaz imela drisko en dan prej, če ne bi bilo kaj vredu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 12:22:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
A ljubljančanke še čvekate? Kar privoščite si! Jaz pa sem mojega že dala v športni del vozička, sedaj pa je tak zadovoljen, ko lahko okolico opazuje, nič mu več ni vroče in dolgčas!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 12:39:50
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hojla pupe, bi imela eno vprašanje... in sicer... Leonard strašno težko zaspi (se umiri, skoz nažiga z rokami in nogami...) in tudi ponoči maha tolko, da sam sebe zbuja in seveda mene tudi, če ga zavijem v kovtrček ni par minut ko vse zbrca iz sebe in spet jovo na novo... nevem kaj naj naredim, spanje na trebuhu odpade ker pase kravice in nikakor ni zadovoljen s pozicijo... kaj še lahko nardim??? pozdravčke Kot, da bi brala o Neu...sem ga par dni opazovala ponoči, zakaj se zbuja tudi, če je fulll sit...in sem ugotovila, da se tako maha z rokami, da se v rahlem spancu sam sebe prebudi...in sem mu v posteljci naredila "kanalček", tako da sem en večji kovterček dala nad jogi in ga zrolala na lokaciji hrbta in spredaj, tako da je nekako stisnjen notri...in pa še nekaj, kar je najbolj delovalo pa, da sem mu nataknila rokavičke na roke...in zdaj mi že dve noči spi po 6 ur skupaj... Čez dan ga pa kar dam spat na trebuh in sem zdraven njega, tako da ga imam skozi na uču...mora pa bit že fajn zaspan za spanje na trebuhu, ker čene skozi obrača glavo sem in tam in se ne umiri... Upam, da ti bo kaj pomagalo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 12:46:34
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kakšen urnik spanja pa imajo vaši čez dan? A že kaj vpliva, če popoldan spi, kako bo spal zvečer? Pri nas je tako, da če čez dan lepo spi, potem imamo tudi lepo mirno noč, drugače pa ...ampak čez dan mi spi le v vozičku (dokler ne pridemo v trgovino ali zaprt prostor ) in na rokah...takoj, ko ga odložim pa takšna šoba in užaljenost... Trenutno sem ga kar prinesla v košari od vozička gor, da je kar malo produžil od sprehoda...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 12:49:21
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zdaj pa se tu na ležalniku pogovarja s stropno lučjo Pri nas je tudi luč v sobi aktualna, se kar zastrmi v njo in buli po par minut...v dnevnu pa mu je všeč en okrasek nad oknom (v obliki mašne)... ma kako so smešni in bohvej kaj se jim plete po glavi, ko tako odkrivajo okolico...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 12:50:57
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ljubljančanke še čvekate? Kar privoščite si! Jaz pa sem mojega že dala v športni del vozička, sedaj pa je tak zadovoljen, ko lahko okolico opazuje, nič mu več ni vroče in dolgčas! Ma super...jaz tudi komaj čakam, da ga preložim iz košare, ker že zdaj zelo rad gleda drevesa, ko gremo čez park...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 12:52:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ljubljančanke še čvekate? Kar privoščite si! Jaz pa sem mojega že dala v športni del vozička, sedaj pa je tak zadovoljen, ko lahko okolico opazuje, nič mu več ni vroče in dolgčas! Ma super...jaz tudi komaj čakam, da ga preložim iz košare, ker že zdaj zelo rad gleda drevesa, ko gremo čez park... Moja gre verjetno v kratkem v športni del, ker je v košari že čist na knap.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 13:03:14
|
|
|
|
pondelak
|
kakanje-ma ful poredko.zdaj je mela 11 dni premora ampak pediater pravi da ni nič narobe,če je samo dojena
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 13:11:26
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak kakanje-ma ful poredko.zdaj je mela 11 dni premora ampak pediater pravi da ni nič narobe,če je samo dojena Ja, za dojene otroke je to značilno, ker porabijo vse do zadnje kapljice...pri Mii tega sicer nismo dočakali. Neo pa že od štarta ne kaka dostix...približno 3x na dan...je pa takrat ornk...tko, da bi najraje bodi s škarjami razrezala kot pa, da mu ga vlečem celega posranega čez glavo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 13:23:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pondelak kakanje-ma ful poredko.zdaj je mela 11 dni premora ampak pediater pravi da ni nič narobe,če je samo dojena Ja, za dojene otroke je to značilno, ker porabijo vse do zadnje kapljice...pri Mii tega sicer nismo dočakali. Neo pa že od štarta ne kaka dostix...približno 3x na dan...je pa takrat ornk...tko, da bi najraje bodi s škarjami razrezala kot pa, da mu ga vlečem celega posranega čez glavo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.6.2009 14:16:46
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi MaJaLe pa smo se končno spoznale, sicer na kratko. Pa saj bo še veliko priložnosti upam. js res upam, da bo še prilik
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?