|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
1.6.2009 14:45:41   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mi pa smo imeli posvetovalnico danesuser posted image

Kako je bilo?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
1.6.2009 14:46:52   
Olivija*

Tudi poleti bo šel velik voziček zraven...

pa kakšne avte imate vi???? če jaz vzamem terenca zraven, je prtljažnik poln....v tem primeru niti za A vse krame ne morem v avto zložit, kaj šele moje in od user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
1.6.2009 15:06:06   
pf
Joj Olivija ne govori. Poleti bo kar kriza tole pakiranje. Moj ima audija limuzino, jaz golf V, ampak nima neke veze avto, ker tudi če bi imela espace-a bi jedva not natlačila. Smo bili kar polni sedaj za prvi maj, ko smo šli za pet dni. Poleti gremo za 14 dni in bo še prenosna šla zraven, bazen, malo morje cot in vsega ostalega. Mi gremo danes mesec dni. Mi je kar slabo, ko se spomnim na pakiranje.Nekak bomo že natlačili noter. Danes sem videla marelo McLaren pri eni znanki  in je vredu, ampak je bilo 170 € v Bušiju, takrat ko je kupila na začetku spomladi. Too much za rezervni voziček. Vsaj meni.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
1.6.2009 15:08:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Joj Olivija ne govori. Poleti bo kar kriza tole pakiranje. Moj ima audija limuzino, jaz golf V, ampak nima neke veze avto, ker tudi če bi imela espace-a bi jedva not natlačila. Smo bili kar polni sedaj za prvi maj, ko smo šli za pet dni. Poleti gremo za 14 dni in bo še prenosna šla zraven, bazen, malo morje cot in vsega ostalega. Mi gremo danes mesec dni. Mi je kar slabo, ko se spomnim na pakiranje.Nekak bomo že natlačili noter. Danes sem videla marelo McLaren pri eni znanki  in je vredu, ampak je bilo 170 € v Bušiju, takrat ko je kupila na začetku spomladi. Too much za rezervni voziček. Vsaj meni.

jaz pa imam vedno voziček v avtu, ker ga v stanovanju zaradi prostora ne morem imet...pa ga imam v kuferamu in zraven še en manjši poletni voziček,pa dva pakla plenic in svašta....pa še kaj bi se dalo stlačit.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
1.6.2009 15:09:00   
arabela*

Kako je bilo?

vredu...se moramo odvadit nočnega hranjenja..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
1.6.2009 15:10:00   
arabela*
...grem v šolo..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
1.6.2009 15:26:29   
pf

Kako je bilo?

A ji daješ stekleničko ponoči? Sem čisto spregledala, sem mislila, da ne več. Fajn se imej in naj ti hitro mine v šoli.

vredu...se moramo odvadit nočnega hranjenja..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
1.6.2009 15:37:38   
Virtualna
Daaaaaaaaaaaaaaan user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
1.6.2009 15:55:59   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, tudi na trebuhu user posted image

user posted image

Haha, faca!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
1.6.2009 17:08:40   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ali ste se kaj pogovarjale o kakšnem srečanju v celju???

Jaz sem za

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
1.6.2009 17:13:15   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes imava obletnico poroke....

Zbiram čestitke...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madonca si dons zahtevna.............user posted image

drugače pa iskrene čestitke!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
1.6.2009 17:14:59   
meta21

Takole pa se končajo Lovrovi poskusi kobacanja... Najprej na kolena in potem na stopala. Zakaj bi pa moral it ravno naprej in nazaj, če grem lahko gor in dol, hihi

Točno.... dobro mu gre, oštja.... moram Laro pripelat, da se kej nauči... user posted image

Ti jo kar pripelji. Bi bil res že cajt, da se kaj vidimo.

Ja, jane gre definitivno na morje in nisem še razmišljala, da bi kakšno marelo kupila.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
1.6.2009 17:22:51   
Lara Croft
BTW... približujemo se končni odločitvi - privat apartma na Rabu (Lopar) user posted image

Je še kej placa zame in za Laro?
Ti oblubm, da bom Janeta s sabo vzela in da ti ne bom v napoto v kuhinji... ... haha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
1.6.2009 17:25:49   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pa kakšne avte imate vi???? če jaz vzamem terenca zraven, je prtljažnik poln....v tem primeru niti za A vse krame ne morem v avto zložit, kaj šele moje in od user posted image ...

No jst sem se spomnila, da se da v Seniku sedeže ne samo zvrnit dol, ampak vse skupaj še prekucnit... tko da bom kr Janeta vzela... samo mi bo žal, če se bo od smole popacal... In itak bova sami, tko da bo placa z vso kamp kramo dovolj...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
1.6.2009 17:28:36   
*bubi*

ja, res imamo karavana, ampak gre. Veš, če iz terenca odstranim kolesa, ga lepo poležem, not mi paše ravno en mini kufer+kozmetični (v katerem imam zdravila)... pa sploh ne vzame toliko prostora.
Pa zdaj, ko sta otroka mala, lahko za sedeže dam ogromno stvari. Ko bodo tam noge, bo težje.

Ja, upoštevaj, da imamo mi še bubija user posted image . Kar pomeni en velik nahrbtnik igrač+knjigic, pa cel kup pripomočkobv za plažo.

pa smo imeli prenosno posteljico+jogi tudi zraven.

Če smo zdaj uspeli spakat za en teden, bomo poleti tudi. Hrane si ne mislimo zraven vlačit, bomo doli nabavili. Edino brisače za plažo bo treba vzet, zdaj jih nismo imeli.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
1.6.2009 17:32:01   
*bubi*

BTW... približujemo se končni odločitvi - privat apartma na Rabu (Lopar) user posted image

Je še kej placa zame in za Laro?
Ti oblubm, da bom Janeta s sabo vzela in da ti ne bom v napoto v kuhinji... ... haha

Za kak obisk bo vsekakor plac. Za prespat pa pojma nimam, ker gremo "na slepo". Je app studio, kar pomeni, da spalnica ni ločena. Sicer je napisala, da so 3 postelje (oz. 2+dodatno ležišče), tak da bi že moglo nekak it s prostorom...

V kuhinji prav gotovo ne bo gužve, ravno tja bi te lahko postavila user posted image user posted image user posted image

Letos gremo prvič na tako varianto. Itak da si ne bomo ne vem kaj kuhali, ampak bomo veni jedli. Mi pa prav pride kuhinjska niša, da kako mleko pogrejem, čokolino in podobno.

Neposredna povezava do sporočila: 1566
1.6.2009 17:38:47   
Lara Croft
Za kak obisk bo vsekakor plac. Za prespat pa pojma nimam, ker gremo "na slepo". Je app studio, kar pomeni, da spalnica ni ločena. Sicer je napisala, da so 3 postelje (oz. 2+dodatno ležišče), tak da bi že moglo nekak it s prostorom...

Te pa večji apartma rezerviraj.... jst in lARA rabiva samo eno sobo... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
1.6.2009 18:01:17   
Alenka_
helou punce!

se sam mal oglasim pa da vas vseeee lepo pozdravim. malo na hitro sem pogledala in prebrala...

Lara Croft: bravo bravo in še enkrat bravo za grame! pa kr tako naprej! pridna!!!
meta: finoooo za ščitnico in prav tako kilograme!!!

zdej pa gremo počasi našega otroka skopat, najest in spat dat, pol se grem pa UČIT! sem ponosna nase, da sem kooooooooončno zbrala voljo za bukve in statistiko... naj se me volja še dolgo drži!!!!

lep večer!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 1568
1.6.2009 19:01:22   
*bubi*
To pa je novo pri nas:user posted image
user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
1.6.2009 19:26:40   
petra1978
Bravo Bubika user posted image user posted image user posted image . Kaka frajerka je.

Lara, še čestitke za obletnico poroke user posted image . Če pa še vedno ne veš kam bi šla na dopust, lahko pa prideš za kak dan ali dva v prlekijo. Ti bomo že najdli kak prost apartma.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.6.2009 19:59:43   
meta21

Midva dava v karavana voziček na bok, tako kot knjigo in ga z elastiko pripneva k boku. Aja, na strehi imava pa še strešni prtljažnik (trugo)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.6.2009 20:05:50   
meta21
Alenka hvala in priiidnaaa za učenje. Vem, kako težko se je po dolgem času spravit zravenuser posted image

Lara, čestititke za obletnicouser posted image

Bubika, bravo za močne nogice in rokiceuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
1.6.2009 20:09:14   
meta21
Kar se pa pakiranja tiče, sem pa jaz prav vesela, da gremo kar pogosto na Štajersko, ker sem že pravi profi. Vsakič vzamem manj stvari oz. joh bolj ekonomično spakiram. Cunje za vse tri z vsemi plenicami (tetra in pampers), spalno vrečo za Lovra, kozmetiko...dam v en malo večji kufer.user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
1.6.2009 20:15:53   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kar se pa pakiranja tiče, sem pa jaz prav vesela, da gremo kar pogosto na Štajersko, ker sem že pravi profi. Vsakič vzamem manj stvari oz. joh bolj ekonomično spakiram. Cunje za vse tri z vsemi plenicami (tetra in pampers), spalno vrečo za Lovra, kozmetiko...dam v en malo večji kufer.user posted image  

No tole ti moram pa še jaz zaploskat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
1.6.2009 20:32:52   
meta21
Aja, sem pozabila dodat da to je za par dni... ampak ne mislim za 14 dni na morje nič več jemat. Itak gremo v kamp in če je lepo vreme sem na koncu ves čas v kopalkah, čez mam pa oblekico. Rajši vzamem pol litra persila sabo, manj placa zavzame kot cunje za en tedenuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?