|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
1.6.2009 13:25:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jaz še zdaj moram mami poklicat, ko kam dlje gremo, kako morje in podobno, le da ve da smo tam in je pomirjena, pa sem stara koka user posted image . Menoi je čist razumljivo, da veš da so varno prispeli, ostalo pa že zaupaš učiteljicam.

JST TUDI...user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 776
1.6.2009 13:39:34   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Me je user posted image  klical,da je prodal prenosno klimouser posted image .Sedaj pa lahko nabavimo vgradno
Ž
MIDVA  bi jo tudi morala, kolk so pa kej cene, takrat je bila 400 € pred dvemi leti

midva sva pred skoraj štirimi leti dala zanjo takratnih 50.000 sit,sedaj sva jo pa prodala za 90 eur.Je pa danes prišla reklama iz Obija,so nove od 200 eur naprej,energijski razred A,naša je bila Duser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 777
1.6.2009 13:44:18   
sesil
špelin zlahka z živci.
postavi se v vlogo učiteljice, ki ima 20 otrok, tej pa vsi nestrpni, kdaj se bodo razpakirali, kdaj šli plavat...al kar koli že. verjemi, je veliko dela z njimi. če je bilo kaj narobe, se pa v prvi vrsti obvesti starše otroka in vodstvo šole.
ne razburjaj se za brezveze, dam kasso čisto prav.

drugače pa dober dan

sem prišla sam pofirbcat, če smo se že preselileuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 778
1.6.2009 13:59:16   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Sem predala zadeve v roke ene mamice, ki je še bolj žleht od mene user posted image
Ma razpenilo me je, ker sem izpadla kot idiot, kaj sploh sprašuejm take "blesarije", kot je prihod otrok v šolo v naravi, WTF???

Naj gre vse nekam, ravnokar so pa lepo povedali na radiu, da so otroci iz Vrtca Zagorje srečno prispeli v Kr. goro...

Celo dopoldne že visim notri in poslušam radijsko postajo, ki je nisem že 1,5 let user posted image

VAŽNO DA SO prispeli..

znorela bi pa jst tud..

Naši še niso prispeli na svoj cilj user posted image

Čakam, da mi kolegica javi.

pa to ne morš verjet kako neodgovornost od šoleuser posted image user posted image user posted image

Evo, špelini je dokur.čilo in je kar v dom, kjer bodo otroci nastanjeni, poklicala! Sem šla na net iskat telefonsko. Že pred dobro uro in pol so prispeli!!! A čem biti pra.sička in sporočiti v šolo, kar bi že oni morali vedeti? user posted image user posted image

user posted image oprosti, ampak meni še na kraj pameti ne pride, da bi šola morala obveščati, takoj ko pridejo na cilj. Ne vem, mogoče sem jaz bolj flegmatik in ne mislim vedno na najslabše ali pa preveč zaupam vzgojiteljem, učiteljem.... Tudi ko je Gašper šel lani na poletni in zimski tabor, nisem od nobenega zahtevala, da me obvešča, in niti nisem čakala od kje bo kaka novica. Vem, da če bi bilo kaj narobe, bi me takoj poklicali. Če pa je vse ok, naj otrok uživa.
Jaz bi na tvojem mestu pustila pri miru in nikamor klicala, ker boš lahko s tem pokvarila tvoji veliki piki počitnice, saj jo bodo potem lahko določene učiteljice drugače obravnavale oz. jo imele na piki.

Ne seri s podčrtanim. Od nikogar ne zahtevam česa čudnega, kaj ti pa je user posted image Nisem nič težila, samo vprašala sem, če so otroci prispeli in mi je prijazen stric povedal, da ja.

Drugače pa je pri nas praksa (tudi na tej šoli je bila, so mamice povedale, da je še lani bilo tako), da se da na Radio Kum obvestilo, ko otroci prispejo. To velja preverjeno že najmanj 17 let.

Tudi v lanski šoli v naravi na prejšnji šoli v Trbovljah je bilo tako, da smo lepo slišali obvestilo na radiu in to je to. Tam je ravnateljica še posebej rekla, da bodo sporočili na tak način, da ne bi koga skrbelo.

tudi na OŠ, kamor hodijo naši otroci, je praksa, da ko prispejo na cilj, obvestijo šolo, ta pa sporoči na lokalni radio.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 779
1.6.2009 13:59:26   
suzy85

No pa da še vam povem, da Nia hodi user posted image , na hipe še je seveda pijanec, ampak prehodi že par metrov, kakor se ji zazdi, včasih pa le lenih par korakov user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 780
1.6.2009 13:59:44   
suzy85

Jaz še zdaj moram mami poklicat, ko kam dlje gremo, kako morje in podobno, le da ve da smo tam in je pomirjena, pa sem stara koka user posted image . Menoi je čist razumljivo, da veš da so varno prispeli, ostalo pa že zaupaš učiteljicam.

Enako

tudi jaz

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 781
1.6.2009 14:28:36   
sesil
se moram tudi jaz pohvalit. naša deklina hodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 782
1.6.2009 14:29:43   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Sem predala zadeve v roke ene mamice, ki je še bolj žleht od mene user posted image
Ma razpenilo me je, ker sem izpadla kot idiot, kaj sploh sprašuejm take "blesarije", kot je prihod otrok v šolo v naravi, WTF???

Naj gre vse nekam, ravnokar so pa lepo povedali na radiu, da so otroci iz Vrtca Zagorje srečno prispeli v Kr. goro...

Celo dopoldne že visim notri in poslušam radijsko postajo, ki je nisem že 1,5 let user posted image

VAŽNO DA SO prispeli..

znorela bi pa jst tud..

Naši še niso prispeli na svoj cilj user posted image

Čakam, da mi kolegica javi.

pa to ne morš verjet kako neodgovornost od šoleuser posted image user posted image user posted image

Evo, špelini je dokur.čilo in je kar v dom, kjer bodo otroci nastanjeni, poklicala! Sem šla na net iskat telefonsko. Že pred dobro uro in pol so prispeli!!! A čem biti pra.sička in sporočiti v šolo, kar bi že oni morali vedeti? user posted image user posted image

user posted image oprosti, ampak meni še na kraj pameti ne pride, da bi šola morala obveščati, takoj ko pridejo na cilj. Ne vem, mogoče sem jaz bolj flegmatik in ne mislim vedno na najslabše ali pa preveč zaupam vzgojiteljem, učiteljem.... Tudi ko je Gašper šel lani na poletni in zimski tabor, nisem od nobenega zahtevala, da me obvešča, in niti nisem čakala od kje bo kaka novica. Vem, da če bi bilo kaj narobe, bi me takoj poklicali. Če pa je vse ok, naj otrok uživa.
Jaz bi na tvojem mestu pustila pri miru in nikamor klicala, ker boš lahko s tem pokvarila tvoji veliki piki počitnice, saj jo bodo potem lahko določene učiteljice drugače obravnavale oz. jo imele na piki.

Ne seri s podčrtanim. Od nikogar ne zahtevam česa čudnega, kaj ti pa je user posted image Nisem nič težila, samo vprašala sem, če so otroci prispeli in mi je prijazen stric povedal, da ja.

Drugače pa je pri nas praksa (tudi na tej šoli je bila, so mamice povedale, da je še lani bilo tako), da se da na Radio Kum obvestilo, ko otroci prispejo. To velja preverjeno že najmanj 17 let.

Tudi v lanski šoli v naravi na prejšnji šoli v Trbovljah je bilo tako, da smo lepo slišali obvestilo na radiu in to je to. Tam je ravnateljica še posebej rekla, da bodo sporočili na tak način, da ne bi koga skrbelo.

tudi na OŠ, kamor hodijo naši otroci, je praksa, da ko prispejo na cilj, obvestijo šolo, ta pa sporoči na lokalni radio.

jaz žal ne vem, kako prakso imajo OŠ, ker so moji otroci še predšolski...možno, da sporočajo prihode otrok na cilj na lokalni radio, a jaz ga nikoli ne poslušam, tako da bo to šlo v prihodnje vedno mimo mene.

sesil, sem slišala, da je tvoja Aneja postala prava bejbika. Daj kako slikco goruser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 783
1.6.2009 14:30:46   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

se moram tudi jaz pohvalit. naša deklina hodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 784
1.6.2009 14:42:41   
špelin@
1. kasso, glej, ne gre za to, da bi bila jaz kakšen obseden "control freak", gre samo za to, da pri nas pač obstaja ena praksa, pri vas pa druga. In je prav, kakorkoli že je. Samo treba se je pa dogovorjene prakse držati, drugače pride do zmede. In nočem se zaradi različnih praks različnih okolišev kregat s prijateljico.

2. Da vam poročam: prišlo je do povsem nepotrebnega nesporazuma tipa "desnica ne ve, kaj dela levica". Po direktivi šole imajo otroci s sabo mobilnike, ni pa očitno nihče v tajništvu bil pozoren na dogovor oz. navodilo spremljajoče učiteljice, ki je lepo povedala, da bodo otroci dobili telefone v uporabo med 19. in 20. uro. Ves preostali čas bodo njihovi mobilniki ugasnjeni pri njej. V tajništvu so mislili, da bodo otroci od prihodu že sami poklicali starše in bo vse urejeno. Pa tudi tisti, ki je sprejel klic učiteljice - spremljevalke, tega ni posredoval nikamor naprej.

3. Dosti staršem je bilo ob mojem SMS-u, da so otroci varno prispeli, zelo hvaležnih, ker nas je lepo število pridno viselo od radijih... No, najbrž so se tla precej zatresla, ko se je vsem odvalil kamen od srca user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.6.2009 14:43:58 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 785
1.6.2009 14:43:23   
špelin@
Ne bom več, sem že v zgornjem postu vse obrazložila. Vsak po svoje ptiček poje.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.6.2009 14:46:07 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 786
1.6.2009 14:51:57   
nia5

Me je user posted image  klical,da je prodal prenosno klimouser posted image .Sedaj pa lahko nabavimo vgradno

Tilči sorry, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vi ste pravi prodajalci, svaka vam čast, da prodate vse kaj ne rabite in odvečno kramo user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 787
1.6.2009 14:52:10   
špelin@
nia5user posted image user posted image user posted image za Nio in njeno poškodbo user posted image

tilči, tudi jaz pakiram po seznamu, ampak šele dan pred odhodom ali tisti dan, odvisno kdaj štartamo user posted image

jana81, a se tvojemu user posted image noga lepo zdravi?

mafi, hvala za posluh in razumevanje ob moji jezi okrog tistega user posted image Sem se morala malo skihat in sem se lahko pač tule gor. Hvala tudi ostalim, ki ste razumele, da ne gre za mojo kaprico, ampak za izvajanje ustavljene prakse.

Čmrlika, kdaj dobiš izvide?

sesil, kot sem že napisala: "ne gre za mojo kaprico, ampak za izvajanje ustavljene prakse". če je pri vas drugače, je pač drugače. Pa user posted image za Anejo!!!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 788
1.6.2009 14:52:56   
nia5

No pa da še vam povem, da Nia hodi user posted image , na hipe še je seveda pijanec, ampak prehodi že par metrov, kakor se ji zazdi, včasih pa le lenih par korakov user posted image

naš je pa še ziheraš in se drži za en prstek.Kdaj mu že rata,da se spusti in dva koraka naredi.Počasi bo

Seveda, nikamor se jim ne mudi.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 789
1.6.2009 14:55:40   
nia5

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mu vsaj dol ne bo tekl ko bo imel varstvouser posted image

user posted image user posted image user posted image , ko bi nas dedi čuli

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 790
1.6.2009 14:57:31   
špelin@

Tilči sorry, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vi ste pravi prodajalci, svaka vam čast, da prodate vse kaj ne rabite in odvečno kramo user posted image user posted image user posted image

Ej, ampak res user posted image user posted image

Jaz pa sterilizatorja in ležalnika nikakor ne spravim v promet, čeprav imam najnižjo ceno za dotični artikel, če gledam bolho... Vse ostalo sem hitro prodala.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 791
1.6.2009 14:58:13   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mu vsaj dol ne bo tekl ko bo imel varstvouser posted image

user posted image user posted image user posted image , ko bi nas dedi čuli

O hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 792
1.6.2009 15:03:05   
Čmrlika

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 793
1.6.2009 15:03:08   
Čmrlika

nia5user posted image user posted image user posted image za Nio in njeno poškodbo user posted image

tilči, tudi jaz pakiram po seznamu, ampak šele dan pred odhodom ali tisti dan, odvisno kdaj štartamo user posted image

mafi, hvala za posluh in razumevanje ob moji jezi okrog tistega user posted image Sem se morala malo skihat in sem se lahko pač tule gor. Hvala tudi ostalim, ki ste razumele, da ne gre za mojo kaprico, ampak za izvajanje ustavljene prakse.

sesil, kot sem že napisala: "ne gre za mojo kaprico, ampak za izvajanje ustavljene prakse". če je pri vas drugače, je pač drugače. Pa user posted image za Anejo!!!

Rečemo v roku tedna dni...torej do srede... mam pa na pošti, neki paket kao, pa je to po moje to user posted image
Grem kasneje pogledat user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 794
1.6.2009 15:05:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Rečemo v roku tedna dni...torej do srede... mam pa na pošti, neki paket kao, pa je to po moje to user posted image

Se mi je zdelo, da bo 1x te dni, stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 795
1.6.2009 15:06:53   
nia5

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 796
1.6.2009 15:09:51   
kasso

kaj ti pa je user posted image

še vedno ne razumeš. Mene je to prizadelo, ker z mojim odgovorom nisem mislila nič slabega, ampak sem le odgovorila na tvoje zastavljeno vprašanje.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 797
1.6.2009 15:27:23   
Anitka
Danuser posted image

Pa je mega praznovanje za nami in že se pripravljamo na naslednjega. Moja mami ima jutri 50 let in bo v soboto velika fešta. Danes pa ji bomo odpeljali še darilo.

Z vremenom včeraj pa smo imeli takšno srečo, da sem še danes vsa vesela. V soboto smo imeli cel dan dež, včeraj pa je bil začuda sončekuser posted image user posted image user posted image . Danes je pa spet bolj tako tako. Bom v prihodnjih dneh pokazala še kakšnpo fotko.

Jutri imava z Galom spet kontrolo v RA in že vidim, kako me bodo gospe spet obdelale, ker ne hodi po štirih. user posted image Ma se sploh ne sekiram. Mo je P rekla, da to ni nič takšnega in da naj si ne jemljem preveč k srcu tega. Bo pa moj mišek kmalu hodil sam in to po dvehuser posted image Je včeraj že delal nekaj korakecov samuser posted image user posted image

Kaj več pa bom pokomentirala zvečer, če bom utegnila

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 798
1.6.2009 15:30:36   
špelin@

kaj ti pa je user posted image

še vedno ne razumeš. Mene je to prizadelo, ker z mojim odgovorom nisem mislila nič slabega, ampak sem le odgovorila na tvoje zastavljeno vprašanje.

Ne vem, katera zdaj katero manj razume user posted image Mene je prizadelo, ko si mi očitala, da bi šla tudi preko svoje hčere za kao samosvoj izmišljeni "prav" user posted image

In še vedno nočeš razumeti, da se ne gre za podje.ba.vanje kogarkoli z moje strani, ampak za določen postopek, ki je že leta in leta v Zasavju nenapisano pravilo in se ga držijo tako vrtci kot šole kot tudi "kolonija" Rdečega križa. Kar se mene tiče, nisem bila edina jezna, ena druga mamica je bila še mnogo bolj, ostali pa toliko kot jaz. Bila sem pa toliko poštena in diskretna, da sem se skihala na forumu, potem pa trezno in mirno preverila zadeve. In ne, nisem potem več klicala v šolo.

Glej, kaj bi ti rekla, če bi te zadnjič, ko si bila jezna zaradi nesprejetja v športni razred, jaz napadla, da kaj se zmrduješ, da pač ni greh, če otrok hodi v "normalen" razred? Oz. če bi jaz to rekla samo zato, ker te prakse pri nas pač ni user posted image In bi "apriori" preslikala to na vaš okoliš?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 799
1.6.2009 15:32:32   
kasso

user posted image user posted image user posted image upam, da bodo izvidi kaj pokazali, kar se bo dalo zlahka pozdravituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.