kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem predala zadeve v roke ene mamice, ki je še bolj žleht od mene Ma razpenilo me je, ker sem izpadla kot idiot, kaj sploh sprašuejm take "blesarije", kot je prihod otrok v šolo v naravi, WTF??? Naj gre vse nekam, ravnokar so pa lepo povedali na radiu, da so otroci iz Vrtca Zagorje srečno prispeli v Kr. goro... Celo dopoldne že visim notri in poslušam radijsko postajo, ki je nisem že 1,5 let VAŽNO DA SO prispeli.. znorela bi pa jst tud.. Naši še niso prispeli na svoj cilj Čakam, da mi kolegica javi. pa to ne morš verjet kako neodgovornost od šole Evo, špelini je dokur.čilo in je kar v dom, kjer bodo otroci nastanjeni, poklicala! Sem šla na net iskat telefonsko. Že pred dobro uro in pol so prispeli!!! A čem biti pra.sička in sporočiti v šolo, kar bi že oni morali vedeti? oprosti, ampak meni še na kraj pameti ne pride, da bi šola morala obveščati, takoj ko pridejo na cilj. Ne vem, mogoče sem jaz bolj flegmatik in ne mislim vedno na najslabše ali pa preveč zaupam vzgojiteljem, učiteljem.... Tudi ko je Gašper šel lani na poletni in zimski tabor, nisem od nobenega zahtevala, da me obvešča, in niti nisem čakala od kje bo kaka novica. Vem, da če bi bilo kaj narobe, bi me takoj poklicali. Če pa je vse ok, naj otrok uživa. Jaz bi na tvojem mestu pustila pri miru in nikamor klicala, ker boš lahko s tem pokvarila tvoji veliki piki počitnice, saj jo bodo potem lahko določene učiteljice drugače obravnavale oz. jo imele na piki. Ne seri s podčrtanim. Od nikogar ne zahtevam česa čudnega, kaj ti pa je Nisem nič težila, samo vprašala sem, če so otroci prispeli in mi je prijazen stric povedal, da ja. Drugače pa je pri nas praksa (tudi na tej šoli je bila, so mamice povedale, da je še lani bilo tako), da se da na Radio Kum obvestilo, ko otroci prispejo. To velja preverjeno že najmanj 17 let. Tudi v lanski šoli v naravi na prejšnji šoli v Trbovljah je bilo tako, da smo lepo slišali obvestilo na radiu in to je to. Tam je ravnateljica še posebej rekla, da bodo sporočili na tak način, da ne bi koga skrbelo. tudi na OŠ, kamor hodijo naši otroci, je praksa, da ko prispejo na cilj, obvestijo šolo, ta pa sporoči na lokalni radio. jaz žal ne vem, kako prakso imajo OŠ, ker so moji otroci še predšolski...možno, da sporočajo prihode otrok na cilj na lokalni radio, a jaz ga nikoli ne poslušam, tako da bo to šlo v prihodnje vedno mimo mene. sesil, sem slišala, da je tvoja Aneja postala prava bejbika. Daj kako slikco gor
|