Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor No, zdaj mi pa prosim povejte, a sem glede na mojo reakcijo fotografiranja, res čudna; Pred dnevi sedimo na dvorišču, hčerka se je igrala, moj se je pa nekaj igral z fotoaparatom in škljocal...No, pa uleti sosedova punčka, ki je z našo skupaj v vrtcu. Z njenimi starši se poznamo le toliko, da se pozdravimo, nič več. Torej, če posplošim, se niti ne poznamo. Ta mali dve sta takoj padli v igro - plesali, tekali, se smejali, objemali (pa še v krilcih sta bile obe, ker je bilo vroče). U iber sta bile simpatični. Moj je pa seveda takoj padel v fotografski element in jih je slikal z vseh koncev...Sta bile res luštkani, to je res. Ampak ni se mi pa zdelo v redu, da moj s fotoaparatom toliko opleta; pa sem sklepala da bi jz v obratni situaciji - če bi moja hčerka šla k sosedi se igrat in bi od sosede očka letal s fotoaparatom okoli deklic (s krilci) in škljocal zraven mojega otroka brez moje vednosti in dovoljenja, bi mi ziher vsaj pritisk narasel, če mu ne bi šla celo fotoaparata izbit iz roke - pedofilu... No, pa mojemu rečem, naj neha slikat alpa nej gre k sosedu vprašat, če lahko lahko še njihovo punčko zraven poslika, ker sta obe tko luštni (pa seveda, da bo slike tudi njim prinesel pokazat)...pa me prav blesavo pogleda, češ; kaj ti pa je? Pa mu razložim kako mi to njegovo škljocanje deluje, pa me še bolj čukasto gleda in pristavi da sem zmešana. No, ampak slikat je pa vseeno nehal . Tvoja in podobne reakcije ljudi me zadnje čase sploh več ne čudijo. Očitno je, da zadnje čase v takih situacijah večina ljudi sklepa na podoben način - namesto dobrodušnega atija, ki pač opleta s fotoaparatom, ki skrbi za to, da bo en lep trenutek njegovega otroka ujet v večen spomin, vidimo sprijenega pedofila. TomTaylor a.k.a. Fetišitka blagovne znamke čigar ime s ponosom nosiš, a vidiš ironijo tega kar si napisala? Gledano z očmi neke druge TT, v svojem dragem vidiš navadnega pedofila. Z drugimi besedami, ljudje s(m)o toliko pokvarjeni, podli, sprijeni, iztirjeni, gnili da enostavno več ne moreš verjeti in zaupati niti sam sebi... kaj šele svojemu partnerju.
|