|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
31.5.2009 8:03:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Zdaj pa eno vprašanje za Aptamil ekspertke:

ali je možno, da je Mullerjev Aptamil gostejši on tistega, kupljenega v drogeriji a la DM, Lepota in zdravje?

Meni se zdi, da je in naš R ni bil najbolj navdušen nad Mullerjevim ... user posted image

je razlika, ja...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
31.5.2009 8:06:26   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ali je možno, da je Mullerjev Aptamil gostejši on tistega, kupljenega v drogeriji a la DM, Lepota in zdravje?

Meni se zdi, da je in naš R ni bil najbolj navdušen nad Mullerjevim ... user posted image

je razlika, ja...

V gostoti? Ali še kaj? Okus, morda?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
31.5.2009 8:07:48   
arabela*

je razlika, ja...

v gostoti ja...okus ne vem....nikoli probala...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
31.5.2009 8:32:21   
Alenka_

je razlika, ja...

v gostoti ja...okus ne vem....nikoli probala...user posted image

ja Mullerjev je gostejši pa še ne zmeša se tako hitro kot tisti v drogerijah,lekarnah... tudi na pogled je mullerjev bolj grob oz. manj gladek... saj je tudi cena za 5eur razlike... ampak ga je itak 100g manj v embalaži...
okus je enak (sem probala) user posted image

mi imamo kar tega mullerjevega in samo mal dalj mešam, da se čisto raztopi... Sara nič ne komplicira, če je včasih ta, včasih pa iz drogerije... ma ni nič zbirčna tako da na srečo nimamo problemov s tem. pa še embalaža mi je bolj všeč user posted image  ni vrečk ampak tista fajn doza user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
31.5.2009 8:39:38   
Alenka_
in pa DOBRO JUTRO!!
se oglašam po dveh dnevih... je ati doma in smo kar leteči cele dneve user posted image  danes pa je tako vreme, da smo v objemu domeka in bomo bolj na izi čez dan

MTY: tvoja mala je bila za krst prava ljubka princeska!!! zvezdica dneva!!! lepo si jo uštimala za njen praznik user posted image

Sara zadnje dni spet štrajka pri dnevnem spancu, je pa toliko bolj pridna ponoči user posted image  HB! se je pa naučila pokazat kolk je velika... je tolk fletna, ko ji rečem "kolk si velika?" in Sara z veseljem stegne rokice nad glavo in jih steguje kolkr le more... jooj pikica mala user posted image

tako... grem zdej k mojima dvema na kavč mal lenobo podpirat user posted image

lepo nedeljo!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
31.5.2009 8:57:46   
leda
se je pa naučila pokazat kolk je velika... je tolk fletna, ko ji rečem "kolk si velika?" in Sara z veseljem stegne rokice nad glavo in jih steguje kolkr le more...

user posted image

no, na to intepretacijo pa nisem pomislila. ela tut to dela že neki časa, sam da pol cela familja tuli: liverpool! in dela mehiški val. oziroma zadnje dni skušamo zamenjat za Barcelona!!! ma se mi zdi, da je bolj za premier league user posted image

sicer pa sem vas prebrala, ma komentirat ni časa. mamo uzbuno, ker se je ela kobacat začela in zdej dvigamo rože, knigge,...pa obiski dons, pa...veseli maj pač.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
31.5.2009 9:57:55   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image No, že dober dan.

Bubika je pravkar zaspala, bubi malo risanke gleda, pa pomagal mi je mafine spečt za obiske. Je bilo treba nekaj na brzino, ker ni doma nobenih keksov ali peciva. To je moj ukrep v zadnjem času in se pozna 2x - v denarnici in na meni user posted image

Raje kupim kako melono, pa marelice so že dobre... mmmmmmm.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
31.5.2009 10:59:59   
arabela*
M se je tudi že naspala....
zdaj pa grema malo gor, da se igra.....pa navozi z kolesom....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
31.5.2009 11:56:51   
Lara Croft
Lara, sej bo. Če bolj redko kaka, ji daj jutri kako banano, ki malo postoji, ali pa jabolko. Pa korenček tudi zapira ter riž. Točno tak je bil nekaj časa nazaj naš R. V enem dnevu se je uštimalo.

Čarli, sem ji šla kupit banane danes, ja..... je bla še ponoči pokakana in zjutraj.... ima čist rdečo ritko...
Sej ponoči ji je ati zamenjal pleničko, ker se je zbudila, ravno takrat, ko je hotel it spat in jo je šel pogledat... hihi, če ne bi jaz vstala.... pol pa sta imela žurko še pol ure, če ne še več.... se je čist prebudila in pol je imela enih samogovorov.... hahaha....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
31.5.2009 12:01:37   
Lara Croft

M se je tudi že naspala....
zdaj pa grema malo gor, da se igra.....pa navozi z kolesom....user posted image

Lara pa ni šla še nič spat od zjutraj.... No, sej je spala do osmih.... saj vmes je že bila nekaj zaspana, ma ker ni ratalo takoj, je šlo mimo in zdej je spet vsa igriva..... Sedi v stajici, mami in ati pa vsak za svojim laptopom.... user posted image
Ma jst grem sesat zdej...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
31.5.2009 12:12:58   
arabela*
jaz pa grem na lušno...

user posted image

se tipkamo.....user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
31.5.2009 12:50:56   
Lara Croft
Mensezdi, da ni prav nič zame na teh fotkicah.... user posted image

Jst bom pa malo lenarla.... moj je šel v LJ, Lara spi.... kopalnica je svijnska,ma sem sigurna, da me bo počakala.... kr na kavč sem se poknila.... bom mal čitala, vmes pa tv čekirala in po netu brskala....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
31.5.2009 14:12:09   
Lara Croft
no... ob 13h je bila že budna... haha..... 20 minutk je spala.... 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
31.5.2009 14:37:30   
gloria
...dan user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
31.5.2009 16:09:55   
Olivija*
daaan!

v lj je končno spet sonček...smo se celi dan potepali.
zvečer gremo pa še enga dojenčka zapit. včeraj je rodila moja prijateljica punčko Lejo, ful simpatično črnolasko...

ampak tuhtam, če naj vzamem A s sabo, ali naj jo dam tašči user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
31.5.2009 19:22:18   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

daaan!

v lj je končno spet sonček...smo se celi dan potepali.
zvečer gremo pa še enga dojenčka zapit.včeraj je rodila moja prijateljica punčko Lejo, ful simpatično črnolasko...

ampak tuhtam, če naj vzamem A s sabo, ali naj jo dam tašči user posted image

user posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico! naj bosta obe zdravi in srečni!!!

je pa to ime moje drugo najljubše... če bo naslednji user posted image punčka bo tudi Leja user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 31.5.2009 19:24:46 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
31.5.2009 19:34:07   
pf
Pozdravljene punce. Tudi mi smo se cel dan potepali. Popoldne smo bili v Avstriji. Smo šli v Erdberland in je bilo čudovito. Same jagode velikanke povsod. Smo nabrali tri košare jagod. Eno za eno babico, eno za drugo in eno mega veliko za nas. user posted image mi je rekel, da naj mu jutri naredim jagodni frape, jagodno kupo in jagodno rolado in ne rabim nič kuhat, ker se bo kar tega napokal. Kdo ve, mogoče pa res. user posted image Potem smo se potepali še po Lipnici in Mariboru, kjer smo šli v McDonaldsa. Sedaj babi že spi, meni pa tudi ne manjka dosti, ker sva že dopoldne prehodile mesto po dolgem in počez, pa še kuhale nedeljsko kosilo, saj veste - juha, pečen krompir, ocvrt puranji file, zelena solato s fižolo, popečeni šampijoni in bučki. Tak da je dan minil z obilo hrane. Lep večer in se tipkamo jutri. Sonce nas je nasmukalo vse tri.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
31.5.2009 19:36:34   
*bubi*
pf, tole pa je zdaj bilo prav izzivalno. user posted image

Bi se kar na obisk povabila. Ali pa če vidve jutri kaj v MB prideta. Jaz častim kavico, ti pa jagode user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
31.5.2009 19:39:08   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf, tole pa je zdaj bilo prav izzivalno. user posted image

Bi se kar na obisk povabila. Ali pa če vidve jutri kaj v MB prideta. Jaz častim kavico, ti pa jagode user posted image

Jutri ne, prav gotovo pa te dni enkrat, ker moram do petka cicibanke Lanine zamenjati za večje in so bile kupljene v MB-ju.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
31.5.2009 19:45:45   
pf
MTY pozabila sem ti povedati, da je bila Lana Neja ful lepa. Je pa prava čupka mala že, kake lepe goste laske ima. user posted image Ja nimaš kaj, lepo punco ste naredili. Naša je bila tak zamazana, v Erdberlandu je sedela na slami in jagoda in trgala jagode. Tu in tam pa je katera romala tudi v ustka, ampak nič zato, sem ji zadnjič tri domače umešala v sadno kašico in je bilo ok, danes jih je itak bolj lizala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
31.5.2009 19:50:23   
petra1978
petra, kak pa je ta čokoladni čips? user posted image

Dober Olivija, probaj user posted image

Aja, pa dober večer. Danes sma z Galom spet sama, je šel user posted image  v nočno. No, Gal že spi, mami gre pa še malo pospravit, potem pa pred TV

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
31.5.2009 19:52:38   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Aja, pa dober večer. Danes sma z Galom spet sama, je šel user posted image  v nočno. No, Gal že spi, mami gre pa še malo pospravit, potem pa pred TV

Kaj češ zdaj pospravljat, na kavč se flikni ali pa pred računalnik.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
31.5.2009 19:54:05   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Kaj češ zdaj pospravljat, na kavč se flikni ali pa pred računalnik.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
31.5.2009 19:54:42   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pozdravljene punce. Tudi mi smo se cel dan potepali. Popoldne smo bili v Avstriji. Smo šli v Erdberland in je bilo čudovito. Same jagode velikanke povsod. Smo nabrali tri košare jagod. Eno za eno babico, eno za drugo in eno mega veliko za nas. user posted image mi je rekel, da naj mu jutri naredim jagodni frape, jagodno kupo in jagodno rolado in ne rabim nič kuhat, ker se bo kar tega napokal. Kdo ve, mogoče pa res. user posted image Potem smo se potepali še po Lipnici in Mariboru, kjer smo šli v McDonaldsa. Sedaj babi že spi, meni pa tudi ne manjka dosti, ker sva že dopoldne prehodile mesto po dolgem in počez, pa še kuhale nedeljsko kosilo, saj veste - juha, pečen krompir, ocvrt puranji file, zelena solato s fižolo, popečeni šampijoni in bučki. Tak da je dan minil z obilo hrane. Lep večer in se tipkamo jutri. Sonce nas je nasmukalo vse tri.

ja krasno, res ste preživeli lep dan!!!user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
31.5.2009 19:56:46   
ključek
jutri gremo k frizerju......ln je naročena.......user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?