|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
30.5.2009 8:59:04   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

=============================================
PDP      NOSEČKA           SPOL     OTROCI      PORODNIŠNICA
=============================================
1.6.     Deja777 (24)        user posted image      Anej Ian (2)    PTUJ        
1.6.     Pinkiponki                                                      
1.6.     Annadriel               
---------------------------------------------------------------------------------
2.6.     kakteja
2.6.     Mucica                   user posted image    
2.6.     Nina16                  user posted image   
2.6.     Nemka (21)          user posted image
2.6.     Malagala (30)      user posted image                              
2.6.     Španka                  user posted image                                             
----------------------------------------------------------------------------------
3.6.     Dreamhorse (26)   user posted image                              PTUJ 
3.6.     Lenika (30)            user posted image       Matic (3)        NOVO MESTO        
3.6.     Meridaub    
3.6.    
Cipollina                                                    POSTOJNA               
3.6.     Minča (27)              user posted image                              CELJE
---------------------------------------------------------------------
4.6.    
tina111 (31)       user posted image         
4.6.     Janci F (27)        user posted image                                  KRANJ     
4.6.     Lajan                          
4.6.     frutela                              
4.6.     Lauferka               user posted image                                                                       
4.6.     Dany82                 user posted image                                 PTUJ   
5.6.     jabolka (27)        user posted image                                 
IZOLA
5.6.    
Mony25 (25)      user posted image                                   LJUBLJANA
5.6.     Sončki  (33)  user posted image   fant(12), dekle (10), dekle (20 mes)LJ
6.6.

kim09                        

6.6.     bačko (30)       user posted image              Žana (2)         LJUBLJANA              
6.6.     emelly               user posted image         
----------------------------------------------------------------------                                             
7.6.     Ribička (28)                                              MARIBOR
7.6.    *blu*(29)             user posted image                                 TRBOVLJE
7.6.     MIŠEL09              user posted image            
----------------------------------------------------------------------

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.5.2009 9:04:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

[http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz sedaj najraje jem Sparove Bio Muslije s sadjem. user posted image

Jaz tudi, ko imajo ravno prav sadja notriuser posted image

Ma full so mi dobri res, enkrat jem tiste z jabolki, drugič pa tiste z gozdnimi sadeži.....

In še vprašanje: A se popadki začnejo tud z bolečinami oz. špikanjem v križu? Sem prehitro napisala da se je umirilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vas ne bom vseh začetnih junijk po desni prehitela user posted image user posted image user posted image .

Pa nisem kaj dosti panična, eden me bo pa že peljal, moj bo pa kr z žurko nadaljeval če bo spet zamudil porod user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
30.5.2009 9:07:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Dobro jutro!

Jaz sem tudi še tukaj in zaenkrat nič ne kaže, da bi  se kaj dogajalo. Matic se je ob štirih zjutraj zbudil z vročino, tako, da noč ni bila ravno prava, a vsaj nisem imela časa mislit nase.  Sedaj vročine več nima, tako da upam, da je samo prehodno.

Pišuka Lenika, zdaj ko se nam bo začelo dogajati bodo naši prvorojenci pa kuhali in smrkali, kašljali user posted image user posted image - moja kar nabija user posted image tak suh kašelj....user posted image Zgleda da občutijo u nulo, da bomo počasi odrinile v porodnišnico in rabijo pozornost, pa sprememba vremena je kar občutno močna...in posledice pri zdravju user posted image .
user posted image user posted image user posted image za Matica.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
30.5.2009 9:27:48   
Anonimen

In še vprašanje: A se popadki začnejo tud z bolečinami oz. špikanjem v križu? Sem prehitro napisala da se je umirilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pri prvem porodu imela vse popadke iz križa. kako naj napišem; začela se je bolečina v križu in je šla naprej do jajčnikov. upam, da razumeš, ne vem drugače napisat.user posted image

ja anej je imel tudi včeraj zvečer vročino in kašlja tudi. vendar imam občutek, da je vročina zaradi zobk- upam.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
30.5.2009 9:41:57   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

še iz moje strani. Jaz sem imela včeraj na koncu daljšega sprehoda spet kar ornk popadke in sem jih morala kar predihat, ker drugače ne morem naprej.
Samo na žalost je vedno tako, da ko se potem umirim (pridem domov ali pa do avta) se pa potem tudi popadki počasi začnejo umirjat in v pol ure sem taka, kot da ni bilo nič.
Ne vem zakaj se potem ne začnejo stopnjevat, da bi šla lahko rodit, ker bi že res rada spoznala našega Srečkota.

To sem že enkrat pri tebi brala, da med sprehodom predihaš popadke...sam kako pa veš,da so popadki?user posted image Ko mene velikokrat špikne ali pa otrdi trebuh med sprehodom,sam še nikoli nisem predihavala, le ustavim se in počakam malo...a ti pa dobiš prav popadkeuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
30.5.2009 9:43:53   
biba14

Da vas ne bom vseh začetnih junijk po desni prehitela user posted image user posted image user posted image .

Pa nisem kaj dosti panična, eden me bo pa že peljal, moj bo pa kr z žurko nadaljeval če bo spet zamudil porod user posted image user posted image user posted image .

Nam so v MŠ rekli,da če v križu boli in špika, da naj kar gledamo na uro in gremo v P, če se ne neha.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
30.5.2009 9:46:45   
biba14
Bogi vaši otročki...pa saj nič čudnega, da vsi nekaj zbolevajo,ko pa je tako noro vreme...pred 3 dnevi je blo pri nas 32 stopinj, dans pa 10user posted image ..tud mi2 z mojim nekaj smrkava,pa se kar paziva...grem ju3 domov na kosilo in si bom naredila zalogo domačega čaja in medu ( še dobro,da mami tko pridno nabira zelišča in jih sušiuser posted image ).

< Sporočilo je popravil biba14 -- 30.5.2009 9:47:11 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
30.5.2009 9:53:40   
mojjaka
Jutro!
Sem zopet spala kotuser posted image , možek je šel v službo, sem nazaj zaspala, je ob 9.30 poštar zvonil pa preden sem prišla k sebi in do vrat, sem že slišala da je motor s poštarjem vred odpeljaluser posted image zunaj je pa res mrrrrzlo, ampak mi kr paše.
Jaz sem pa čokolino jedla danes, zdaj si pa že glavo razbijam kaj naj kuham....pojma nimam!!!!

Aja, za seznamček- rodila bom v Slovenj Gradcu, pa leta so poskočila iz 29, na 30user posted image

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 30.5.2009 9:54:39 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
30.5.2009 9:59:07   
Lsica
Dobro jutro,

vidim da se ene že počasi pripravljate na odhod...no jaz mam še nekaj časa - uradno še celih 30 dni.

Tako da pri nas so druge stvari v teku, danes bo beljenje sobe na vrsti (oz. je že)user posted image user posted image user posted image .

Pol pa sestavljanje pohištva,....in vse to kar ste ve že dale čez. Ja tko je če maš PDP zadnjega v mesecuuser posted image . Da se ne bi ponavljala, 

uživajte v zadnjem majskem vikendu, in počakajte še ta dva dni, da boste potrjene junijke...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
30.5.2009 10:04:23   
Ovnica78
Pa je res bil včeraj en čuden dan. Tudi meni se je zdelo, da nekaj teče iz mene in sem se že spraševala, če je plodovnica. Pa v spodnjem trebuha me je nekaj špikalo!
Je Tin včeraj pri moji mami spal, tako, da bi bilo mogoče kar dobro, če bi šlo zares. Ampak danes je user posted image  zopet čist divji v trebuhu, tako, da zgleda ne bo nič.

Šibam zdaj po Tina k moji mami!

Držite se vse skupaj, še dva dni pa bo junij. Komaj čakam user posted image !

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
30.5.2009 10:04:28   
mojjaka
uživajte v zadnjem majskem vikendu, in počakajte še ta dva dni, da boste potrjene junijke...

Ja res je zadnji majski vikend, sva se pa z user posted image sinoči zamislila....ker je to hkrati najin zadnji "samski" vikend, naslednjega bomo namreč že cartaliuser posted image in bomo trijeuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
30.5.2009 10:04:51   
July08
Hej, souser posted image , pozdrave še iz Cerknice!

Najprej moram  pohvaliti vse luštne fotke, ki ste jih včeraj objavile. Lepo, res. Lenika tista, ko sta z Maticem slikana od strani, je res luštna.
Naša fanta sta morala pa v vrtec nesti svojo fotko, ko sta bila dojenčka. In ko smo izbirali, sem bila vsa raznežena...user posted image

Biba tudi jaz čakam kako brco od naše user posted image že celo jutro. Sem tudi že malo panična. Sicer zaznam čisto rahle gibe, ampak težko bi rekla, ali gre za slučajen premik, ker jo ves čas božamuser posted image user posted image .
Sem že možu rekla, da me bo peljal na CTG v P, če bo še celo dopoldne tako.
Ob takih trenutkih si prav želim, da bi že rodila, da bi bila ziher, da je z našo pupiko vse Ok.
Pri prvem user posted image sva šla enkrat tako na CTG, ker ga skoraj en dan nisem čutila in potem so me v P kar malo "nadrli", da v takih primerih naj prej pridem, da me nič ne stane se priti tja pokazat in zasigurat, da je z user posted image vse v redu.

Goldy lepo počivaj!

Lakota - jaz sem skoz v kuhinji. Ne vem, kaj bi, ampak apetit imam za znoret user posted image Bo treba mal na vago stopit, da me strezniuser posted image

Lenika, Mala Princeska, Deja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše otročke, da ne bi kaj hujše zboleli. Naša fanta sta zeankrat zdrava, upam, da tako ostane.

Lsica vidva sta pa res pridna! Naj vama gre kot po maslu.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
30.5.2009 10:07:09   
July08
Joj, Mojjaka, tebi se pa res približuje dan D user posted image user posted image user posted image
Uživajta zadnji samski vikend!!!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
30.5.2009 10:09:46   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Lsica vidva sta pa res pridna! Naj vama gre kot po maslu.

Hvalauser posted image .

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
30.5.2009 10:11:24   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

še iz moje strani. Jaz sem imela včeraj na koncu daljšega sprehoda spet kar ornk popadke in sem jih morala kar predihat, ker drugače ne morem naprej.
Samo na žalost je vedno tako, da ko se potem umirim (pridem domov ali pa do avta) se pa potem tudi popadki počasi začnejo umirjat in v pol ure sem taka, kot da ni bilo nič.
Ne vem zakaj se potem ne začnejo stopnjevat, da bi šla lahko rodit, ker bi že res rada spoznala našega Srečkota.

To sem že enkrat pri tebi brala, da med sprehodom predihaš popadke...sam kako pa veš,da so popadki?user posted image Ko mene velikokrat špikne ali pa otrdi trebuh med sprehodom,sam še nikoli nisem predihavala, le ustavim se in počakam malo...a ti pa dobiš prav popadkeuser posted image

Jaz imam skoraj ves čas trd trebuh, tako da otrdevanje pri meni ni čisto nič posebnega.
Špikanje tudi občutim zelo pogosto in ne samo med daljšim sprehodom, ampak tudi med normalnim gibanjem, včasih pa celo med počivanjem.
Po pravici povedano, ne morem reči 100% da so to kar jaz doživljam popadki, saj je to moja prva nosečnost.
Je pa res, da me tako močno zareže na večih koncih in nikoli ni samo eden in edino kar mi pomaga je, da se ustavim in prediham, ker če ne diham pravilno zraven (ampak samo običajno) sploh noče popustiti in vedno trajajo dlje časa (od pol minute do minute - čeprav nikoli ne gledam na uro) in da se tudi kar hitro ponavljajo in to dlje časa.
Lahko da niso popadki, samo potem pa res ne vem kaj bi bilo.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
30.5.2009 10:12:29   
minča
Pozdravljene Junijke

Sem ponosni očka in mož  novorojene deklice NEJE. Oba naju je presenetila čeprav sva nekako slutila da bo rojena pred rokom. Ob pol polnoči sva se odpeljala v porodnišnico , ker je žena imela popadke na vsakih pet minut. Neja se je rodila ob pol treh zjutraj na današnji dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko pride ta princeski iz bolnišnice pa bo ženka bolj podrobno opisala to neverjetno izkušnjo. Tudi sam sem imel čisto solzne oči ko sem videl svojo hčerkico.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
30.5.2009 10:17:07   
mojjaka
ČESTITIKE NOVOPEČENI OČKA IN MAMICA!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
30.5.2009 10:24:56   
July08
ISKRENE ČESTITKE OČKU IN MAMICI, MALI NEJI PA VSE LEPO NA TEM SVETU!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pošiljam pozdrave mamici in ji želim hitro okrevanje.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
30.5.2009 10:28:33   
Anonimen
ČESTITKE ZA PUNČKO NEJO!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu July08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4544
30.5.2009 10:29:41   
Goldy
minča, očka in NEJA - ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pridno počivam!. Zdele bom tudi šla v horizontalo, ker me spet tolk križ boli. bo že....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
30.5.2009 10:31:41   
majana79
O, pa imamo novo majsko junijčico user posted image  user posted image

Čestitke družinici!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
30.5.2009 10:35:43   
Snoopyka
minča čestitkeuser posted image

user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
30.5.2009 10:48:29   
Hanuši
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo mami in čestitke tatiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa čim več lepih trenutkov z malo Nejo

Sem prov rekla, da glede na včerajšnje večerne izjave o špikanjih in podobnem, moram it hitro prečekirat, katera je nova mamica postala. Ja punce nič mi smo se v vrsto postavile. Sam kok je zanimivo, ko sem še en mesec nazaj pri majčicah brala, da se pripravljajo za nizek štart, je bilo pri meni to še takooooo daleč user posted image user posted image user posted image , zdej gre pa vsakčas lahko katerakoli od nas

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
30.5.2009 10:52:00   
Hanuši
aja ponosni tati, prenesi mamici lepe pozdrave in čestitke od vseh junijk
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
30.5.2009 11:06:13   
meti21
user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke mamici, očiju in mali Neji! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

imena dvojčkov
carmencita

kakšna imena bi dali enojajčnim dvojčkom?

oba kratka imena (57%)

oba dolga imena (7%)

različno dolga imena (14%)

razdružena imena (Ana Mari (3%)

izmišljena imena (1%)

vseeno (18%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!