July08
|
Hej, so , pozdrave še iz Cerknice! Najprej moram pohvaliti vse luštne fotke, ki ste jih včeraj objavile. Lepo, res. Lenika tista, ko sta z Maticem slikana od strani, je res luštna. Naša fanta sta morala pa v vrtec nesti svojo fotko, ko sta bila dojenčka. In ko smo izbirali, sem bila vsa raznežena... Biba tudi jaz čakam kako brco od naše že celo jutro. Sem tudi že malo panična. Sicer zaznam čisto rahle gibe, ampak težko bi rekla, ali gre za slučajen premik, ker jo ves čas božam . Sem že možu rekla, da me bo peljal na CTG v P, če bo še celo dopoldne tako. Ob takih trenutkih si prav želim, da bi že rodila, da bi bila ziher, da je z našo pupiko vse Ok. Pri prvem sva šla enkrat tako na CTG, ker ga skoraj en dan nisem čutila in potem so me v P kar malo "nadrli", da v takih primerih naj prej pridem, da me nič ne stane se priti tja pokazat in zasigurat, da je z vse v redu. Goldy lepo počivaj! Lakota - jaz sem skoz v kuhinji. Ne vem, kaj bi, ampak apetit imam za znoret Bo treba mal na vago stopit, da me strezni Lenika, Mala Princeska, Deja za vaše otročke, da ne bi kaj hujše zboleli. Naša fanta sta zeankrat zdrava, upam, da tako ostane. Lsica vidva sta pa res pridna! Naj vama gre kot po maslu.