tinaaja
|
Helou no tko, ditka se vsaj priblizno doji zdaj ko je razmak vecji.. a je se vedno zadeva steta v minutkah. Mah, v sredo imamo pregled pa bom vprasala P. Kronicna utrujenost in neprespanost - stalnica Jaz dilam s tem tako, da sportam, to me ornk gor drzi. Drugace pa mi je obrnilo svet na glavo tole - ko sem obupovala nad neprespanimi nocmi pri brini sem prebrala: da prej ko se sprijaznis s tem, da pac ne spis, ker imas malega otroka, lazje ti bo. Tu sem dojela, da mi vse jamranje nic ne pomaga samo se bolj me psihira. Glede na to, da do ene 19/20meseca od brine nisem poznala prespane noci in se potem se punca stalno zbuja okoli 5zjutraj - ornk dobro poznam to. Z malo humorja in dobre volje se da pregurat. Je pa res, da ko pa me fizicno zvije in sem res cist fuc, takrat pa se lahko zanesem na mojega, da bo prevzel vse in grem jaz spat ob 20h.. al pa popoldne.. alpa zjutraj potegnem. Se izmenjavava pri vstajanju , ker ob 5 zjutraj je reees zgodaj za vsak dan vstajat. Rekreacija : Ce katero Ljubljancako zanima - sem danes merila razdaljo - čad - roznik- tivoli - čad - po ta najdaljsi poti in je 5130m Kar dobra razdalja. Sem malo tekla vmes na izi in mi je vzelo 50min in porabila 350kcal Priznam, pasalo je noroooo Bom probala tole vsak dan, ker je res super. Drugace pa ce je kateri vsec tae bo, imam postnatal dvd pa se od tracy ansderson si ravnokar downloadam workouts izmedkaterih je ena postnatal. Miska - sem glih dobla motorevijo in sem si ogledovala sedeze. Letos bo spet treba 3 nove kupit (moj avto, mozev in mamin), ko bo dita prerastla lupinico.. Cveta - upam, da se bruhanje umiri danes cist. Dita drugace sploh ne poliva, pa mi je ponoc ful ven bruhnila se tist, k popije, pa tkole No je pa nasa zadnjic odregairala na nekaj kar sem jaz pojedlas fuuul sluzjo v blatu. Me je skoraj kap, ko sem videla kok velik je je bilo. uspavanje cez dan - na rokah, vcasih ob sesalci, ali v vozicku.. glede spanja otrok priporcam: e. panthley: otrosko spanje, brez joka v sanje. Notri obdeluje tudi to, kako podaljsati spanje otroka. In velikokrat se otrok zbudi po pol ure in takrat je fino pogruntat nacin, kako ga nazaj uspavat (dojenje, guganj,e petje,..). in tako naj bi se otrok pocasi navadil spat daljse runde. no pri nas je bil hec tole: kljub temu, da imamo v stanovanu 24,25 st, ocitno dita za spanje rabi ornk toploto. In ko je zavita v flis dekico, ful bolj in dalj casa spi Moj svica samo da jo gleda L&L- bravo za uspesen pregled Madona, a pa je res nekaj v zraku, da so zadnje dni toliko teckoti tile nasi Nalini, vprasaj na MONU, forum dojenje. Npr nalgesin je naceloma nepriporocljiv, ampak dejansko pa prehaja v zelo mali kolicini v mleko in ga lahko vcasih vzames. Kao da ga v PO P dajejo tudi po porodu mamicam. No na MONu ti bodo znalesvetovat, ker imajo vpogled v bazo zdravil, ki so/niso zdruzljive z dojenjem nmag - nasa tudi tlacerokice v usta kot zmesana, tudi palcka je ze nasla, a ji ga damo ven, ce zaide v usta. ne bomo pustil, da se navadi na to. Zunaj pa je v senci zaenkrat se ornk hladno oz je bilo med 10 in11. Jaz sem dito ful oblekla in zadekala. Soncek, kako je kaj ati? Nic, grem kuhat kosilo.