Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:11:41
|
|
|
|
Katey
|
Sem vedela da me boš ti sigurno razumela .
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:13:10
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Res nisem nobena perla pri načinu pisanja na teh debatah, mi pa ne pade na pamet pisat v narečju ki ga govorijo tukaj okrog. (sem šva v trhovino pu pou kile črnha) Bo? Bo... (San šla v bouto po pol kile čarnoga)
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:13:27
|
|
|
|
tanikaa
|
Kaj moreš. Naravni talent.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2009 12:13:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:15:01
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: rija eh volga ne modruvle....ges mo pijsala kak mo ges ščela, pa če se tij včasik na trepalnice doj fčesneš...pa tuliš od gojne do večejra Prevod: Eh, Volga ne pametuj. Jaz bom pisala kakor bom hotela, pa če se ti na trepalnice mečeš, in tuliš od jutra do večera. Imam prav?
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:15:36
|
|
|
|
barika
|
Uf, bolj kot krofi in hrošči ni ne gre v glavo, kako je lahko cela družina noseča in se vsi dojijo in rastejo in so bolni in lačni in bruhajo .... (mi smo noseči, mi se dojimo in te zadeve )
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:16:20
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana (San šla v bouto po pol kile čarnoga) Se predam, ta je še boljša Tanikaa čuvaj svoj talent.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2009 12:17:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:17:49
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: barika Uf, bolj kot krofi in hrošči ni ne gre v glavo, kako je lahko cela družina noseča in se vsi dojijo in rastejo in so bolni in lačni in bruhajo .... (mi smo noseči, mi se dojimo in te zadeve ) kaj se smeješ čebulčika
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:18:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija eh volga ne modruvle....ges mo pijsala kak mo ges ščela, pa če se tij včasik na trepalnice doj fčesneš...pa tuliš od gojne do večejra Ka ti si tude polek pri teh bedarijaj? Nikdar si ne bi mislila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2009 12:18:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:18:29
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: puncica men je bedno in ne vem kaj je narobe s poimenovanjem po mesecu, mogoče to da simpl junijčki ni unikatno. Sploh pa na takih temah sploh ne sodelujem več, ker se mi zdi vse skupaj eno tekmovanje v nabijanju postov in temu katera ima večjega genija. S tem se pa strinjam in mene je tudi minilo kaj dosti pisati, ker ko berem določene poste imam občutek da imajo doma male Einsteine. ja in če tvoj otrok pri 5 mescih ne zna zrecitirat zdravljice in računate integrale je to že u nulo čudno.
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:19:18
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: puncica men je bedno in ne vem kaj je narobe s poimenovanjem po mesecu, mogoče to da simpl junijčki ni unikatno. Sploh pa na takih temah sploh ne sodelujem več, ker se mi zdi vse skupaj eno tekmovanje v nabijanju postov in temu katera ima večjega genija. S tem se pa strinjam in mene je tudi minilo kaj dosti pisati, ker ko berem določene poste imam občutek da imajo doma male Einsteine. ja in če tvoj otrok pri 5 mescih ne zna zrecitirat zdravljice in računate integrale je to že u nulo čudno.
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:19:21
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Meni pa je ta tema čisto mimo. Ker ni nobene, ki bi branila svoje keberčke ali cesarčke ali kaj so že. se strinjam, bedna tema fuj
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:20:19
|
|
|
|
Katey
|
Kaj integrali in zdravljica, kvantna fizika, mi imamo že kupljene knjige da bo takoj začel ko se rodi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2009 12:21:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:24:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Katey Kaj integrali in zdravljica, kvantna fizika, mi imamo že kupljene knjige da bo takoj začel ko se rodi. A ste noseči? ne, samo debeli.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:34:49
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: rija eh volga ne modruvle....ges mo pijsala kak mo ges ščela, pa če se tij včasik na trepalnice doj fčesneš...pa tuliš od gojne do večejra Ka ti si tude polek pri teh bedarijaj? Nikdar si ne bi mislila. pa ka si tij čista vtrgnjena
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:41:44
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: rija eh volga ne modruvle....ges mo pijsala kak mo ges ščela, pa če se tij včasik na trepalnice doj fčesneš...pa tuliš od gojne do večejra Ka ti si tude polek pri teh bedarijaj? Nikdar si ne bi mislila. pa ka si tij čista vtrgnjena Ja, ne ven san mislila, ka si polek, ka se naslajaš Vej če bi preštela ka san napisala v celi temi, te bi znala o kon gučin Ali pa samo črke gledaš
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:42:43
|
|
|
|
higuys
|
pa dobro no, hormoni, pa mišjenje, da so edine noseče..pa naj bodo rogljički in kapučinčki... težje razumem : poročne princese 2010... vsakič ko vidim temo se spomnem na pepelko. ob polnoči princeska potem pa služabnica
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:45:46
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys pa dobro no, hormoni, pa mišjenje, da so edine noseče..pa naj bodo rogljički in kapučinčki... težje razumem : poročne princese 2010... vsakič ko vidim temo se spomnem na pepelko. ob polnoči princeska potem pa služabnica Daj ne ga srat.
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:45:56
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys pa dobro no, hormoni, pa mišjenje, da so edine noseče..pa naj bodo rogljički in kapučinčki... težje razumem : poročne princese 2010... vsakič ko vidim temo se spomnem na pepelko. ob polnoči princeska potem pa služabnica Nekaj sem jim morala napisat tam.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:47:07
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: higuys pa dobro no, hormoni, pa mišjenje, da so edine noseče..pa naj bodo rogljički in kapučinčki... težje razumem : poročne princese 2010... vsakič ko vidim temo se spomnem na pepelko. ob polnoči princeska potem pa služabnica Nekaj sem jim morala napisat tam.
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:48:43
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: higuys pa dobro no, hormoni, pa mišjenje, da so edine noseče..pa naj bodo rogljički in kapučinčki... težje razumem : poročne princese 2010... vsakič ko vidim temo se spomnem na pepelko. ob polnoči princeska potem pa služabnica Daj ne ga srat. pa ja ti ne ličim na huanito , ja, aj sver...so tudi poročne princese 2010... in ssevin jim je fovš ...predolgo si izbirala, deklica ti zala, nihče dovol dober ni, zdaj boš ostala sama
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:49:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: higuys pa dobro no, hormoni, pa mišjenje, da so edine noseče..pa naj bodo rogljički in kapučinčki... težje razumem : poročne princese 2010... vsakič ko vidim temo se spomnem na pepelko. ob polnoči princeska potem pa služabnica Nekaj sem jim morala napisat tam. O mebemumater, grem gledat.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?