giotti
|
Jaz ne grem na ta ekstra 3D, ker mi je na nuhalni Pušenjak že kar sam od sebe naredil tri polminutne filmčke v 3D, ki so izpadli fenomenalno. Samo če bi vedela, da to traja toliko časa in da mi snema kar tri filmčke, bi mu rekla, da je eden čisto dovolj, ker kot sem že rekla, nisem imela najboljšega feelinga, ko je tako močno pritiskal na trebuh in bebica se je ful, ampak res ful premikala. Tudi na morfologijo grem k njemu in gotovo bo vmes preklopil tudi na 3D, pa če bom želela al ne Mejte se fajn, pa zmiksajte riževo ali sojino mleko (ali oba skupaj) skupaj z banano, to je nekaj tako dobrega, da vam ne znam povedat!!! Sem postala kar mala odvisnica od tega Če kupite sojino mleko skupaj s kalcijem in potem to jeste skupaj z banano, se kalcij ful dobro absorbira v telo, ker za absorbico potrebuje kalij, ki je pa v bananah. Pa še malo na jutranje sonce, ker D vitamin tudi rabimo za absorbcijo kalcija, pa smo na konju! Za magnezij pa vsak dan malo donata, pa ni treba nobenih sintetičnih tablet! Danes bom ta mix še zmrznila, pa da vidim, če bo podobno sladoledu Vam naslednjič povem. Skratka, če se malo potrudite, pa tole hrano preštudirate, pa poleg tega še telovadite, ne bi smele imeti nobenih krčev. Vsaj laično upam, da je tako. Lep vikend tudi iz moje strani želim in da se vam uspe čim več gibati na svežem zraku
|