|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
28.5.2009 20:30:05   
Lara Croft
Ahoj.... user posted image

Za nami je fizično burna noč.... čustveno burno jutro.... utrujen, zaspan ampak mirno aktiven dan... po štiri urni hoji po soncu pa opečene roke in dekolte.... user posted image ... Lepo je blo danes.... Hvala Leda, Ela in Lara....

Lara se je od polnoči do 3h, zbujala na cca 10 minut.... pridem v sobo, jo pomirim, zaspi, grem spat.... in spet vstanem.... tko sem vstajala ene 5x potem sem ležala kar na kavču.... ker sem se tudi vstajanja s kavča naveličala, sem se kr vsedla na stol v njeni sobi in tam dežurala.... In v enem trenutku ugotovim, kaj Laro prebuja.... Komar!!!!
Pa kako pri vrabcu je v sobo prišel komar, če pa imamo komarnike?????
Moj jih je včeraj popoldne dvignil, ker je pihalo, jaz pa nisem tega opazila.... ponavadi jih puščamo dol čez cel dan... To sem seveda opazila, komaj zjutraj, ko sem dvignila rolete....

V glavnem, je trajalo in trajalo, da sem jaz to komarico potamanila... ene prarkrat mi je spizdila, Lara je bila čist znervirana in se ni in ni mogla umirit in zaspat.... Končno sem se spomnila, da imamo dudo.... No, potem je kooončno zaspala.... Ima dva pika, na vsakem ličku enega.... grrrrrr.....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
28.5.2009 20:33:19   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

imam šele 23let

user posted image

...tole je po mojem kar konkreten argument. Jaz sem si vedno želela vsaj 3, raje kar 4 otroke in glede na to, da sem prvega rodila pri 28,5 let... Hm... Zaenkrat mam še isti cilj, čeprav se že bolj nagibam k tremuser posted image

Go, Meta, go! Cajta imaš dosti!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
28.5.2009 20:44:22   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ima dva pika, na vsakem ličku enega.... grrrrrr.....

bogica

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
28.5.2009 21:01:34   
ključek
čer........user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
28.5.2009 21:02:02   
Olivija*
ugotovim, kaj Laro prebuja.... Komar!!!!

bošček mali...

Neposredna povezava do sporočila: 1005
28.5.2009 21:02:05   
ključek
no, danes sem pa hitreje prebrala, kot včeraj.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
28.5.2009 21:13:35   
ključek
pa kaj je s tem vremenom???dva dni nazaj smo skor crk crk, zdej pa spet dolge hlače iščemo. in v soboto, ko imamo krst, je zjutraj napovedanih celih 8 stopinj!!!!!!! ln ima pa oblekico s kratkimi rokavi. no, sej na srečo je bil zraven še bolero. mah, kr neki je tole vreme.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
28.5.2009 21:26:46   
ključek
verjetno ste že pisale, ampak vseeno...........jaz bi želela delati krajši delovni čas. izpolniti moram obrazec-

VLOGA ZA UVELJAVITEV PRAVICE DO PLAČILA PRISPEVKOV ZA SOCIALNO
VARNOST ZARADI DELA S KRAJŠIM DELOVNIM ČASOM ZARADI STARŠEVSTVA.

še kaj drugega? to pošljem v službo ali na csd??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
28.5.2009 21:27:40   
ključek
kaj pa je danes?? zatišje???user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
28.5.2009 21:32:05   
Čarli08
Zatišje. Če sodim po sebi, potem je utrujenost kriva, da ni take zagnanosti kot ponavadi. Jst sem koma.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
28.5.2009 21:33:53   
arabela*
pojma nimam,kje so vse danes...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
28.5.2009 21:34:25   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Zatišje. Če sodim po sebi, potem je utrujenost kriva, da ni take zagnanosti kot ponavadi. Jst sem koma.

jaz sem vredu...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
28.5.2009 21:40:18   
ključek
grem ,CSI se bo začel. bodte fajn, nočko. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
28.5.2009 21:41:03   
Čarli08
Jst tudi. Pa pa

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
28.5.2009 21:42:19   
meta21
Evo mene... Sem se mal potepala do zdaj. Ravno ko sem dala Lovra spat, me je klicačla kolegica, da s še eno sedi v bližnjem lokalu. Pa sem šla in je blo prav fino. Vmes sem samo varuško poturila mojemu v roke in rekla, da grem na pivo. Pa glede na to, da že 2 dni strelam z očmi ni imel pripomb, hihi

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
28.5.2009 21:50:45   
Lara Croft
mah, kr neki je tole vreme.

To je zato, ker nam ni nikoli prav in vreme ne ve več, kako bi nam ustreglo... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
28.5.2009 21:52:25   
ključek

mah, kr neki je tole vreme.

To je zato, ker nam ni nikoli prav in vreme ne ve več, kako bi nam ustreglo... user posted image

to je tud res.

Neposredna povezava do sporočila: 1017
28.5.2009 21:54:24   
*bubi*
Lep dan se je naredil user posted image Z bubiko sva šli ob devetih od doma in prišli po 18. domov user posted image

Glede razlike v starosti otrok ste se razpisale.

Kaj pa glede spola?
Saj ne delim igrač strogo na fantovske in punčkaste. Gledam pa bubiko, kako rada avtek po tleh vozi. In pljuva zraven (da ne rečem, da dela brrrrrr user posted image ). Sem pa ravno včeraj na enem RD komentirala, da moramo čim prej bubiki kuhinjco kupit, da se bo lahko bubi igral user posted image user posted image user posted image
Saj tisto fotko pa sem že nalimala, ko se bubika z orodjem igra. user posted image

Bubi recimo nima nobene pupe za igranje. Pa ne vem, zakaj ne.... Sem mu pa že dala Hama perlice za natikat, da malo prstke izuri. To bi naj bilo malo bolj "punčkasto".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
28.5.2009 21:58:50   
pf

Ahoj.... user posted image

Za nami je fizično burna noč.... čustveno burno jutro.... utrujen, zaspan ampak mirno aktiven dan... po štiri urni hoji po soncu pa opečene roke in dekolte.... user posted image ... Lepo je blo danes.... Hvala Leda, Ela in Lara....

Lara se je od polnoči do 3h, zbujala na cca 10 minut.... pridem v sobo, jo pomirim, zaspi, grem spat.... in spet vstanem.... tko sem vstajala ene 5x potem sem ležala kar na kavču.... ker sem se tudi vstajanja s kavča naveličala, sem se kr vsedla na stol v njeni sobi in tam dežurala.... In v enem trenutku ugotovim, kaj Laro prebuja.... Komar!!!!
Pa kako pri vrabcu je v sobo prišel komar, če pa imamo komarnike?????
Moj jih je včeraj popoldne dvignil, ker je pihalo, jaz pa nisem tega opazila.... ponavadi jih puščamo dol čez cel dan... To sem seveda opazila, komaj zjutraj, ko sem dvignila rolete....

V glavnem, je trajalo in trajalo, da sem jaz to komarico potamanila... ene prarkrat mi je spizdila, Lara je bila čist znervirana in se ni in ni mogla umirit in zaspat.... Končno sem se spomnila, da imamo dudo.... No, potem je kooončno zaspala.... Ima dva pika, na vsakem ličku enega.... grrrrrr.....

Ojej komar jo je jezil revico.

Neposredna povezava do sporočila: 1019
28.5.2009 22:04:47   
arabela*

Evo mene... Sem se mal potepala do zdaj. Ravno ko sem dala Lovra spat, me je klicačla kolegica, da s še eno sedi v bližnjem lokalu. Pa sem šla in je blo prav fino. Vmes sem samo varuško poturila mojemu v roke in rekla, da grem na pivo. Pa glede na to, da že 2 dni strelam z očmi ni imel pripomb, hihi

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
28.5.2009 22:06:44   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Lep dan se je naredil user posted image Z bubiko sva šli ob devetih od doma in prišli po 18. domov user posted image

pridni!!!!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
28.5.2009 22:07:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Saj ne delim igrač strogo na fantovske in punčkaste. Gledam pa bubiko, kako rada avtek po tleh vozi. In pljuva zraven (da ne rečem, da dela brrrrrr user posted image ). Sem pa ravno včeraj na enem RD komentirala, da moramo čim prej bubiki kuhinjco kupit, da se bo lahko bubi igral user posted image user posted image user posted image
Saj tisto fotko pa sem že nalimala, ko se bubika z orodjem igra. user posted image

naša A se zelo veliko in rada igra z avtki....pa z fantovskimi rečmi..
Mogoče ima po meni to,ko sem bila večino svojega otroštva v fantovski družbi..na kolesu...na drevesu....streljanje..avtki..user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
28.5.2009 22:07:12   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

še jaz......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
28.5.2009 22:08:15   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

grem ,CSI se bo začel. bodte fajn, nočko. user posted image

no, al bom pa še mal tle.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
28.5.2009 22:10:49   
arabela*
jaz pa grem malo...bi se mogla malo učit,pa mi ni...v petek imam dva izpita..pa si še pogledla nisem.....je sonček kriv..user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.5.2009 22:13:08 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?