Pikicapokica6
|
Dan! Dons sem končno mal boljš. Ampak mala pa še vedno samo na joških visi. Jaz ne vem, kaj narobe delam Imate kakšno idejo, kaj naj nardim, da ne bi takole dudlala mojih joški kar naprej in bi pojedla obrok, kot se zagre? Ko se zbudi, malo pocuzlja, potem pa hoče na joško vsakih 5-20 minut, kolkr jo piči. Sploh se ne naje naenkrat, ampak tkole po malem, dokler ne zaspi čez kakšni 2 uri. Saj sploh od doma ne morem....Če ji ne dam joške, je takoj taka ihta, da je joj!! Pa dudice noče in konec! To je taka ihta, če ji jo dam v usta, da jo skoraj raznese in jo potem tud umirit ne morem. Samo joška in konec. Moja joška je malo manj rdeča, ni pa še čist dobra. Počasi pa bo boljš. Pa dons vročine nimam več, upam da bo tudi zvečer tako Jaz si sploh ne morem predstavljat, da bi ji mogla po flaši dajat. Se mi zdi, da je s tem ful več dela. Je pa res, da ti gre manj živcev. Saj ko bomo preživele tele začetne težave, potem bo boljše in bomo končno lahko uživale. FLASK_A - saj za vse krčke in napenjanje pa tud nismo mamice krive, veš. Jaz jem vsak dan skoraj iste stvari, pa jo enkrat bolj napenja, drugič manj. Sem pa ugotovila, da je velik slabše, kadar imamo npr. obiske in jo drugi nosijo naokrog. Takrat vedno joka potem in zeleno kaka. Sem se vedno sprašvala, le kaj hudiča sem dons jedla, da jo tako napenja, pa me je patronažna potolažila, da tud spremembe iz okolice in moji živčki nardijo svoje. Tko da malčki menda niso občutljivi samo na hrano ampak tud na okolico. Pri nas vem, da je to res! Blueeyes - ti si tud imela mastitise, če se prav spomnim? Al sem zamešala kaj? A si potem normalno lahko dojila naprej? Se ti je mogoče zdelo, da je doječnek bi bolj jokav in siten? Razmišljam, da je to krivo za to, da jo imam kar naprej na joških?
|