|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
25.5.2009 15:02:13   
nana35
Pozdravljene.

Danes je spet vroče kot v peklu,v glavnem naša klima že ima otvoritev.Klemen je siten za znoret,verjetno je to od vročine.Zdaj spi,je pa skoraj nič ne.Vidim,da tudi nekateri od vaših otrok ne jedo,tako da zgleda se ni treba preveč obremenjevati.Še vedno je prehlajen,ampak je znosno.
Sva se potepala pri prijateljici in se je tam drl kot jesihar,potem je končno zaspal.

klepetka,čestitke za neuraden izid  narejenega izpita!!Kako sem bila fejst blond?Sploh ne,zdaj pa sem,končno in vsi pravijo da je super barva,pa da mi kratka frizura res bolj paše.Sploh ker imam take lase za kratko frizuro.In ti povem,da sem zelooo zadovoljna z njo,za lasmi pa mi res nič ni žal.Zdaj lahko nosim kake odštekane uhančke zraven,ker se mi uhice vidijo in zato jih bom kmalu imela veliiikooouser posted image .

urssyy,mogoče bom dala res gor kako mojo sliko z novo frizuro,samo da pobrskam med temi,ki jih je včeraj martincin možek poslikal...

Alfabeta,ja seveda sem pozabila da ima tvoj F.super pripombe,ti povem,da bo še pravi dečko iz tvojega fanta,pa z deklicami bo tudi znal it okrog se mi zdi,ko ima tako namazan jezik...ja,to je vedno dobro,se splača,če imaš včasih dolg jezik,pa da možgančki dobro delajouser posted image .In zelo lepe slikice male Ajde,je že prava lepotička.Moram še jaz kako sliko prilepit imam ravno časuser posted image .Pa zame prosim tudi en Tea tree!!!!Resno,kar pošlji mi prosim,če lahko.

No,Klemen je bil včeraj pri martinci,pa sem pozabila povedat,da je prvič videl kravo v živo,no,pujske je že videl prej,ampak smo jih šli gledat v štalo,pa kure smo videli in micene piščančke.

:))

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.5.2009 15:24:05   
nana35
Tukaj je frizura res bolj spalna,mislim malo je skuštrana,saj veste kako je,če so kratki lasje,se vedno kaka luknja pozna v glaviuser posted image .No samo toliko,da boste videle,da imam res kratke lase.Pa malo mojega dečkota je zraven.user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

No,nekako tako smo se slikali..user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.5.2009 18:32:14   
Alfabeta
nana, kak si lušna. Resno. Ti res paše. Ampak v primerjavi z mano imaš ti še vedno dolge lase user posted image user posted image user posted image  Klemen je pa itak lepotec Ej, a ti kremo res pošljem? Če ja, ti jo lahko dam jutri na pošto. OK?
Moj dečko pa....mi večkrat zmanjka, da bi nazaj odgovorila. Kar brez sape ostanem. user posted image  Kaj še bo?user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 25.5.2009 18:34:11 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.5.2009 19:19:56   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

nana, kak si lušna. Resno. Ti res paše. Ampak v primerjavi z mano imaš ti še vedno dolge lase user posted image user posted image user posted image  Klemen je pa itak lepotec Ej, a ti kremo res pošljem? Če ja, ti jo lahko dam jutri na pošto. OK?
Moj dečko pa....mi večkrat zmanjka, da bi nazaj odgovorila. Kar brez sape ostanem. user posted image  Kaj še bo?user posted image

Hvala,hvala...user posted image Mogla bi si samo frizuro popravit,pa se mi ni dalo včeraj preden sem šla k Martinci.Ja mogoče imam res zdaj že malo predolge lase,bo treba ukrepat.So mi že zrasli odkar sem se postrigla,ja.Ja kremo mi res pošlji,če je učinkovita,potem normalno.Klemen ima velikokrat vneto ritko,ima kar občutljivo kožo,sploh na ritki,če je malo vlažno,če ravno ni takoj previt,od AB,vse se ga prime tam zadaj user posted image .Klemen pa sploh res ni več krompirček,še kar vedno vztraja na 12,5kg,je malo zrasel in zdaj ko hodi je bolj šlank.Pa saj mu paše,bolj odraslo zgleda.

A si videla na eni sliki moje nohteke?user posted image Ravno kak dan prej sem bila na korekturi.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 25.5.2009 19:21:40 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.5.2009 20:17:15   
urssyy
Hojla

Nana imaš zelo dobro barvo las in se ti zelo paše. pa frizurca je res tiptitopi.  Pa uhani so mi tudi všeč. A to imaš svoje nohte tako lepe ? Joj jaz pa kr neko frizuro in narastek me že kuka dol z glave. Ja ampak končno sem obiskala mal solarija in nisem več reklama za mlekarno...ostalo pa tudi bo sam, da zadiham na svojem

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.5.2009 20:28:35   
Alfabeta
nanči, sorry sem videla nohtke, zelo lepi so user posted image , samo sem pozabila napisat! SORRY user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.5.2009 21:04:58   
nana35
urssyy,hvala,ampak frizura res ni tipi topi,ampak ok.Ja,nohti so čisto mojiuser posted image , sem jih sama plačala.Ne,imam umetne nohte,kje pa bi lahko imela v vodi tako lepe.In v barvah...Uhani pa so od naše usuline.Drugače pa moja barva je tudi iz solarija,vsaj večina,zdaj me pa že sonček vsak dan malo obsije in opeče,malo na sprehodu malo pa na parceli.

Alfabeta,ok,samo da si opazila nohte,ti ko si nohtarcauser posted image .

A danes pa skoraj same klepetama tukaj.Razen urssyy?

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.5.2009 21:05:13   
Sunny Morning
Alfabeta Ajda je prava frajlica.

nana Klemen enako. Tvoja frizura je pa res super kot je že Alfabeta rekla. Pa upam, da si nehala "hujšat", ker nimaš kam. Super zgledaš.

urssyy jaz se vsako leto do dopusta odpravljam v solarij, pa nikakor ne pridem do tja.user posted image Sem rekla, da bom zdaj hodila ob petkih, ko končam ob 12.00, pa tudi še nisem šla. user posted image Mogoče mi pa letos rata. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.5.2009 21:48:58   
dašabina
karatina vse najboljše za malo princesko!!! UŽIVAJTE!!
KRASNE SLIKICE IN NOVI AVATARČKI!!!!
grem spat, sem hinuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.5.2009 23:09:02   
klepetkaa
Oj,
samo da vas pozdravim, ker sem tud jaz hinuser posted image

alfabeta, kako je lepa Ajda; ko cuker. Glede kofeta;  Me je danes ženska klicala iz NM, če bi šlo,  da pridemo jutri ob 14 uri. Tako da gremo jutri. Tako na pojma nimam kako bi blo ivedljivo tole s kofetom tako na hitro. Bolj ziher je una varianta, ko sva že debatirale o njej, kaj misliš?!user posted image

nana, suepr slike.. Klemen je  itak čudovit, ti imaš pa  fenomenalno frizuro, res.user posted image Ob tvoji postavi pa najbolje, da kar obmolknem... super zgledašuser posted image

luka, en kup user posted image  samo zate, da se dodobra pozdraviš

grem spat, ker komaj gledam

lahko noč

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
26.5.2009 7:45:01   
dašabina
user posted image user posted image bolančki veliko pikapokic

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 2111
26.5.2009 9:49:45   
lutiropan
Samo da nas malo dvignem....user posted image ,imam 5 minut časa,si kavico kuham.V službi zatišje....delam pa druge stvari...si dokumente urejam.....user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
26.5.2009 12:23:18   
Alfabeta
Dan

Pospravljam po denarnici....potrebuje katera nalepke mercator?

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
26.5.2009 13:02:56   
ursulina
pozdravljene!!!

KARATINA, čestitke za malo veliko princesko!!! ji je blo lušno v trebuščku, a ne? :) v tvojem naročju bo pa še bolj user posted image

moram pohvalit našega Lenarta, ful je lepo sprejel varstvo, malo je pojokcal, ko sem ga pustila, potem pa je bil čisto priden, le nosil se je veliko... še jutri ga pustim za dve uri, v četrtek pa bo tudi prespal tam... mi je kar hudo, ker ga morm pustit, ampak tako je in sem zadovoljna, da ima tako fajn varstvo! bo dober prehod za v vrtec, jaz pa se kar veselim "baby-free" dopoldnevov da zaštartamo biznis kot se zagre, popoldan pa akcija z malim...

tako da katee, žan luka bo imel super družbo septembra!!!

zdaj smo začeli s spanjem 1-krat na dan in spi kot polhek cca. 2 uri, zvečer pa zaspi v treh minutah, ker je že tako utrujen... le danes nas zobki matrajo, trojkice, da sem revčku dala kr calpol zjutraj, da je varstvo lepo prenesel... še dentinox sem pustila varuški, da bo namazala, ko bo hudo...

zdaj pa grem nazaj med papirje, imam zmešnjavo na pisalni mizi user posted image ... HB klime ne rabimo, ker smo v kletnih prostorih in je super zrak, zunaj pa je štala... ste imeli kaj toče?! pri nas je bilo vmes kosov velikih ko jabolka... smo pokrivali avte ko zmešani, na srečo ni večje škode... slike so na FBju!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
26.5.2009 21:51:42   
nana35
Sunny,ne hujšam več...samo tu in tam še malo,ko skoči kaka kila goruser posted image .
Bolje sprečiti nego lečitiuser posted image .Ko se preveč nabere je pa že kriza shujšat.

klepetka,hvala za kompliment,mi je kar malo nerodno.user posted image

Danes je naš Luka dobil bratca,tako da veste,je njegova mamica rodila sinčka Lana.

Pri nas je ful deževalo najprej,potem pa je začela padati tudi toča.Moje jožice so vredu,ni bila tako velika toča,ampak malo pa je ropotalo,bliskalo in grmelo kot user posted image .No,še ni konec.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
26.5.2009 23:33:46   
ljubljana
Evo čisto na hitro se javim:
Katarina iskrene čestitke res user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa imate prečudovite frizure, otročke, trebuščke in sploh ste super. Jaz bom pa verjetno prej šla na dirko okoli slovenije s kolesom, kot pa da bi se tako kratko postrigla in da bi se na sivo pobarvala. Nimam jajc, po domače.

Drugače sem pa jezna kotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na tale DURS že spet mi niso upoštevali Jakoba pri izračunu dohodnine in me tako oškodovali za 300 eur, po testnem izračunu bi jih mogla dobiti 650 in ne 350 kot so naračunali, pa šele danes sem preverila in ugotovila, da je izračun napačen, upam, da mi bodo upoštevali čeprav sem zamudila rok za 3 dni, pa je bil vikend vmes... upam da upoštevajo. Ampak najhuje pri vsem tem je pa to da bom ta denar videla šele oktobra, če bojo ugovor upoštevali, pa tako lepe načrte sem imela, da bom sinku kupila novo kolo , pa vrata za na vikend pa ne bo nič user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 26.5.2009 23:34:20 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
27.5.2009 11:44:41   
klepetkaa
Dan,
kje pa  ste vse?! Nikjer nobene user posted image

Mi smo bili včeraj  z M.pri okulistu v NM.  Kakšna razlika od  naše okulistke, tako v odnosu kot sam pregled je čisto nekaj drugega. Na nivoju. Že oprema je vau v NM.  Ampak ne vem, ali smo vsi čudni al je pa naša okulistka čudna. Že meni(in še kar nekaj takih je v našem koncu) je pred časom nabila ful preveliko dioptrijo oz. sploh napačna očala, pri M. isto. Ona  po besedah okulista včeraj baje sploh ne rabi očal?!user posted image Meni ni nič jasno, res ne. Naša okul. ji je pa predpisala strogo nošenje očal( in to še 10 dni nazaj, ko sva bili na pregledu), kar zdaj 2 leti tudi delauser posted image . Pojma nimamuser posted image

ursulina, suepr da  Lenart uživa v varstvuuser posted image . Ampka dolgo ste vi to 2x na dan spaliuser posted image . Pri nas L. že ohoho cajta spi le 1x dnevno. Glede zobkov smo pa tam tam. Isto jo ful mučijo tako kot Lenarta. In tudi mi se trenutno ubadamo s trojkamiuser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
27.5.2009 12:06:23   
koala
Da dam znak življenja od sebeuser posted image !

Najprej katarinas iskrene čeprav zapoznele čestitke, princeski želim zdravo in razigrano otroštvo, sestrici da je mala nebo jezila, vama pa prespane noči.

Drage moje jaz bi imela enoprošnjo za vas. Ena meni zelo draga oseba bi potrebovala čimveč računov oid nakupa otroške opreme in potrebščin z datumom po letošnjem februarju. Tako da če ima katera kak račun viška bo zelooooo vesela, Kaj več pa preko ZS. Računčki pa lahko romajo k meni in bom pol jaz daljedala. Hvala vam že v naprej.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2118
27.5.2009 13:18:08   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Najprej katarinas iskrene čeprav zapoznele čestitke, princeski želim zdravo in razigrano otroštvo, sestrici da je mala nebo jezila, vama pa prespane noči.

Drage moje jaz bi imela enoprošnjo za vas. Ena meni zelo draga oseba bi potrebovala čimveč računov oid nakupa otroške opreme in potrebščin z datumom po letošnjem februarju. Tako da če ima katera kak račun viška bo zelooooo vesela, Kaj več pa preko ZS. Računčki pa lahko romajo k meni in bom pol jaz daljedala. Hvala vam že v naprej.

user posted image user posted image user posted image a spet katarinas? user posted image karatina je rodila

Glede računov pa že delamo to.......user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
27.5.2009 14:12:12   
klaja
Hej!

Da se vam malo javim, včeraj sem imela morfologijo in z našim user posted image je vse vredu (vsaj kolikor se vidi po UZ), pridno raste, pa tudi mere ustrezajo tednom. Edino kar sem vmes zasledila, da bo PDP verjetno tam nekje 29. 9. oz. enkrat je pokazalo tudi 1. 10. kar je tudi najbolj verjetno, glede na to da je tudi test pokazal dve črtici 10 dni kasneje.
Izvedela sem tudi spol, bom pa nesramna in vam ga še ne bom izdala, mogoče si premislim, še ne vem. Namreč včasih imam občutek da kdo od poznanih tukaj kaj prebere in nočem da se razve.

Slikice, ki ste jih prilepile so vse ful lepe!

Nana torej je Luka dobil še enega polbrata, super, upam da ga bo lepo sprejel!

Ljubljana glede dohodnine mi smo tudi vložili pritožbo oz. ugovor en mesec prepozno, pa so nam vseeno upoštevali, ker so ugotovili, da je bila njihova napaka, ampak imajo v odločbi napisano v takem smislu, da če je njihova dobra volja lahko upoštevajo, drugače pa ne. Nas so se usmilili, upam da se bodo tudi vas. Je pa trajalo tole eno leto, da so poslali novo odločbo.

Karatina še tukaj iskrene čestitke!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
27.5.2009 14:46:58   
katarinas
Čao!

Kako ste bejbe? Vam je kaj manj vroče? Zunaj je že ja, notri je pa še vedno soparina...samo da ne bo neviht in toče!

Karatina čestitke, zdaj se pa samo crkljajta!user posted image user posted image

Nana ful dobre slike, pa super frizurca, paše ti!user posted image Klemen je pa tak luškan dečko seveda...a je že oddan?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: koala

user posted image user posted image user posted image a spet katarinas? user posted image karatina je rodila

Ojej, zdaj sem si pa že nabrala nekaj otrok....user posted image user posted image

Klajasamo, da je vse v reduuser posted image

Lara je bila pa malo "vročična" včeraj ponoči tako, da ni šla v vrtec. Pa očke ima malo prehlajene. Morda se je prehladila v soboto, ko smo bili na bazenu...? Ampak popoldne je bilo že v redu in je danes šla v vrtec. Upam, da tako ostane.

Aja pa dobili smo odobreno vlogo za premestitev v drugo enoto, tako da bomo s septembrom v Rdeči kapiciuser posted image

Ajd!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
27.5.2009 19:49:19   
katee
Čer!

Uf, končno ohladitve. Meni je ponedeljkova toča naredila kar nekaj škode na avtu. Včeraj sem videla, da mi je še sprednja šipa počila (od prej sem imela eno malo prasko in očitno je toča priletela ravno vanjo in jo dodatno počila). Moram iti jutri na zavarovalnico, da ocenijo škodo in da dam popraviti.

Danes je Žan Luka spal samo eno uro čez dan in posledično je bil sitkan celo popoldne. Zaspal je že ob 19h.

ursulina: super, da je Lenartu všeč v varstvu. Ja septembra pa akcija še pri nas.

nana: kak sta šikana s Kelmnom!!!!

klaja: user posted image user posted image user posted image user posted image za morfologijo!!

Sem hotela gledati nogomet (finale lige prvakov), pa ne vem, če bom zdržala do takrat user posted image user posted image user posted image .

Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
27.5.2009 20:24:59   
nana35
koala,jaz sem računčke že poslala eni nam dragi osebi in jih nimam več,tako da žal.Če pa je to ista oseba,potem ok,če ni,pač res žal.

klaja,ja Luka je dobil še enega polbrata in ne dvomim,da ga bo lepo sprejel,ker je priden dečko.Drugače pa super,da je z otročkom vse v najlepšem redu in da veste spol.No,mi ga bomo tudi,če ne prej pa ko rodišuser posted image .Kako je kaj frizura in vsi ostali(njihove pričeske)?

katarinas,Klemen je pa žal že oddan ja.user posted image Ampak nikoli se ne ve,na koncu bo on odločiluser posted image .Upam,da Lana ne bo brala....
Super za premestitev v drugi vrtec.user posted image

Klemen danes popoldan ni nič spal in zato mi je iz obiska grede zaspal v avtu,pa sem ga lepo porihtala in dečko spi.Upam pa da jutri zjutraj ne bo prezgoden.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
27.5.2009 21:17:27   
koala
nana mislim da je, super da se ji lahko pomaga.

katarinas oprosti, še posebaj  pa se tabi karatina opravičujem, imam že čisto kvadrataste oči, ker vneto iščem neke info.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
27.5.2009 21:24:09   
urssyy
Nana user posted image , sem danes dobila tvoje "sporočilce".

Jaz sem danes z mojo pupiko doma, ker je včeraj v vrtcu dobila vročino. Mislim pa da jo muči zob. Imamo 8 zobkov, 9 je prikukal na plan in me je skoraj kap, ker je zgornja leva petica. Sem mislila, da bo normalno zrastla trojka ali štirica...je pa tako nervozna in sitna kot že dolgo ne...
Nana vesela sem, da Luka lepo sprejme polbratca, mene še to čaka user posted image user posted image user posted image , mislim rečit ,mojo pupiko, upam da bo takrat že malo večja in bo lažje razložitiuser posted image

Klaja lepo, da je z user posted image  vse ok glede spola pa ne rabiš povedati, če nočeš...sem razmišljala, da bi si temo zaklenile z nekim pesvordom, pa ne bi mogel nihče drug brati....ideja kar tako za "intermeco"
Katee ja tole s točno na avtomobilih zna biti zelo neprijetna zadeva. Še dobro, da je samo šipa, da se nič ne pozna na plehu...ker tist pa je zoprn dat popravljat
Katarinas čestitam za odobritev vrtca
Klepetka tole glede okulista je pa res mal čudno, oziroma neprofesionalno...da da otroku napačno dioptrijo....Probaj povprašati za mnenje M. pediatra
...druga ni nič pametnega ne pade na pamet
Ljubljana držim pesti, da boš dobila ugodno rešeno pritožbo
Ursulina bravo za Lenarta, da je pridno sprejel varstvo. Poznam tisti občutek, ko si vesela in brezskrbna glede varstva, ker veš da je Lenartu lepo
Sunny jaz sicer nimam dinarčkov za solarij, ampak ker pač delam na takem mestu, kjer vse to imamo, imam kot zaposlena skoraj gratis...to pa je res prednost moje službeuser posted image

Lahko noč

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?