nana35
|
Pozdravljene. Danes je spet vroče kot v peklu,v glavnem naša klima že ima otvoritev.Klemen je siten za znoret,verjetno je to od vročine.Zdaj spi,je pa skoraj nič ne.Vidim,da tudi nekateri od vaših otrok ne jedo,tako da zgleda se ni treba preveč obremenjevati.Še vedno je prehlajen,ampak je znosno. Sva se potepala pri prijateljici in se je tam drl kot jesihar,potem je končno zaspal. klepetka,čestitke za neuraden izid narejenega izpita!!Kako sem bila fejst blond?Sploh ne,zdaj pa sem,končno in vsi pravijo da je super barva,pa da mi kratka frizura res bolj paše.Sploh ker imam take lase za kratko frizuro.In ti povem,da sem zelooo zadovoljna z njo,za lasmi pa mi res nič ni žal.Zdaj lahko nosim kake odštekane uhančke zraven,ker se mi uhice vidijo in zato jih bom kmalu imela veliiikooo . urssyy,mogoče bom dala res gor kako mojo sliko z novo frizuro,samo da pobrskam med temi,ki jih je včeraj martincin možek poslikal... Alfabeta,ja seveda sem pozabila da ima tvoj F.super pripombe,ti povem,da bo še pravi dečko iz tvojega fanta,pa z deklicami bo tudi znal it okrog se mi zdi,ko ima tako namazan jezik...ja,to je vedno dobro,se splača,če imaš včasih dolg jezik,pa da možgančki dobro delajo .In zelo lepe slikice male Ajde,je že prava lepotička.Moram še jaz kako sliko prilepit imam ravno čas .Pa zame prosim tudi en Tea tree!!!!Resno,kar pošlji mi prosim,če lahko. No,Klemen je bil včeraj pri martinci,pa sem pozabila povedat,da je prvič videl kravo v živo,no,pujske je že videl prej,ampak smo jih šli gledat v štalo,pa kure smo videli in micene piščančke.