|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
27.5.2009 16:36:33   
Virtualna
Grem perilo obesit...da bo disalo user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
27.5.2009 16:42:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Grem perilo obesit...da bo disalo user posted image user posted image user posted image

jaz ga niti prala nisem,ker je deževno....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 777
27.5.2009 16:43:44   
arabela*
M sem danes špinačo dala za jest in pire....mi ni jedla...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
27.5.2009 16:50:32   
Virtualna
Nasa je imela tudi pire krompir za kosilo, pa ji je slo na bruhanje, ker je "naletela" na eno grudico....jest si sploh neznam predstavljat kako bo nasa baba zacela jesti meso...pa kake bolj trde zadevscine....

Vsakic, ko preberem, da vasi user posted image  jejo to pa ono...sem kar malo user posted image , ker Leyli je ful problem pogoltnit kako stvar, ki ni MAXIMALNO SPASIRANA ....

A vseeno se tolazim, da ko ji bodo pa zobki pognali, bo pa verjetneje kaj lazje steklo dol....ali pac ne....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
27.5.2009 16:54:14   
arabela*

Nasa je imela tudi pire krompir za kosilo, pa ji je slo na bruhanje, ker je "naletela" na eno grudico....jest si sploh neznam predstavljat kako bo nasa baba zacela jesti meso...pa kake bolj trde zadevscine....

Vsakic, ko preberem, da vasi user posted image  jejo to pa ono...sem kar malo user posted image , ker Leyli je ful problem pogoltnit kako stvar, ki ni MAXIMALNO SPASIRANA ....

A vseeno se tolazim, da ko ji bodo pa zobki pognali, bo pa verjetneje kaj lazje steklo dol....ali pac ne....user posted image

ja,to je problem..taka sem jaz bila...kot otrok...pa še zdaj mi gre na bruhanje,če na kako grudico kje naletim v npr.pireju,pudingih(raje sploh ne jem)... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 780
27.5.2009 16:54:44   
Virtualna
Joj, mi gredo te ankete ob strani na zivce user posted image user posted image  ma kdo to sploh pise in za cigar dobro so namenjene user posted image
Sem kliknla "stran z anketami" ... mislec, da bodo sle stran in da jih ne bom imela vec v predogledu...pa so mi nabasali celo stran anket user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 781
27.5.2009 16:55:18   
arabela*

Joj, mi gredo te ankete ob strani na zivce user posted image user posted image  ma kdo to sploh pise in za cigar dobro so namenjene user posted image
Sem kliknla "stran z anketami" ... mislec, da bodo sle stran in da jih ne bom imela vec v predogledu...pa so mi nabasali celo stran anket user posted image user posted image user posted image

ne klikaj...

Neposredna povezava do sporočila: 782
27.5.2009 16:55:54   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja,to je problem..taka sem jaz bila...kot otrok...pa še zdaj mi gre na bruhanje,če na kako grudico kje naletim v npr.pireju,pudingih(raje sploh ne jem)... user posted image

Joj, to pa ni cool user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
27.5.2009 16:56:37   
Virtualna
Grem...je dragi prisel iz sluzbe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
27.5.2009 17:00:52   
arabela*

Grem...je dragi prisel iz sluzbe user posted image

uživajta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 785
27.5.2009 17:10:39   
pf

jeeeeeeeeeeeee,PMA sem naredila in to še boljše,kot sem pričakovala..moram se pohvalituser posted image user posted image

Čestitke. Saraya dolgcajt je otopično stanje, ko ne veš kaj bi sam sabo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
27.5.2009 17:11:27   
pf

Meni že diši prva runda zaves. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 787
27.5.2009 17:23:36   
Jazzy1
Ma kolk dežuje!!!!

Danes sva bili z L. na obisku, kjer so naju stregli od spredaj in od zadaj, ampak pol sva pa rabili s Šentvida do centra 45 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma jaz ne vem zakaj so vedno taki zastoji ko dežuje!! Kot da bi kure na cesti gledal....user posted image

Drugače je pa L. danes naredila ene 5 "korakov" po kolenčkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 27.5.2009 17:26:27 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.5.2009 17:29:58   
coko
Pozdravček vsem skupaj!

Kako ste?

Imam eno prošnjo za vas. In sicer, rada bi zamenjala svojega G in me zanima, če mi lahko katera kakšnega priporoča (m/ž) - Ljubljana z okolico. Namreč gre se za to, da sem čisto razočarana nad dosedanjim. Po porodu mi je komisija iz P priporočala (pisno) naj opravim določene preiskave. Najprej mi je moj G obljubljal, da bom šla na te preiskave, sedaj pa se izmika, pa ne vem zakaj. Oz. se okrog govori, da zelo rad pošilja na druga mnenja (to mi je malce znano), potem pa teh mnenj ne upošteva. Kar neki. Do sedaj sem bila že 3x pri njemu in sem mu vedno tudi omenila preiskave, pa je samo pokimal. Nobene napotnice, nič.
No, če mi lahko kakšnega/-no priporočate bi bila zelo vesela. Še posebej, ker so ti G že toliko zasedeni in ne sprejemajo novih pacientov. Lahko mi sporočite tudi po z.s.
Hvala!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 789
27.5.2009 17:34:01   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ma kolk dežuje!!!!

Danes sva bili z L. na obisku, kjer so naju stregli od spredaj in od zadaj, ampak pol sva pa rabili s Šentvida do centra 45 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma jaz ne vem zakaj so vedno taki zastoji ko dežuje!! Kot da bi kure na cesti gledal....user posted image

Drugače je pa L. danes naredila ene 5 "korakov" po kolenčkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 790
27.5.2009 17:35:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Pozdravček vsem skupaj!

Kako ste?

Imam eno prošnjo za vas. In sicer, rada bi zamenjala svojega G in me zanima, če mi lahko katera kakšnega priporoča (m/ž) - Ljubljana z okolico. Namreč gre se za to, da sem čisto razočarana nad dosedanjim. Po porodu mi je komisija iz P priporočala (pisno) naj opravim določene preiskave. Najprej mi je moj G obljubljal, da bom šla na te preiskave, sedaj pa se izmika, pa ne vem zakaj. Oz. se okrog govori, da zelo rad pošilja na druga mnenja (to mi je malce znano), potem pa teh mnenj ne upošteva. Kar neki. Do sedaj sem bila že 3x pri njemu in sem mu vedno tudi omenila preiskave, pa je samo pokimal. Nobene napotnice, nič.
No, če mi lahko kakšnega/-no priporočate bi bila zelo vesela. Še posebej, ker so ti G že toliko zasedeni in ne sprejemajo novih pacientov. Lahko mi sporočite tudi po z.s.
Hvala!

Upam, da najdeš dobrega ginekologa, žal ti pa ne morem pomagati, ker sem iz drugega dela Slovenije. Lepo se imej.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 791
27.5.2009 17:53:52   
coko
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Upam, da najdeš dobrega ginekologa, žal ti pa ne morem pomagati, ker sem iz drugega dela Slovenije. Lepo se imej.

Ma, sej vem, da iščem šivanko v senu. Ampak sem si rekla, da vseeno kaj povprašam. Več ljudi več ve. Na nekaj koncev sem že klicala, pa so vsi zasedeni. Verjetno, če bi bila noseča,bi hitreje dobila.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 792
27.5.2009 18:12:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

...samo hamburger za malico

Kaj morda ni bil vesel? In vsi ostali tudi? user posted image

on ja, jaz pa ne.....

no, pa da še popravim...tud ričet je jedel...je mislil,da je pasuljuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.5.2009 18:14:23   
gold fish

Dolgčas mi je. Grem zavese dat prat, da bo lepo dišalo. user posted image

jaz pa sploh nimam zaves

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.5.2009 18:19:05   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: coko

Pozdravček vsem skupaj!

Kako ste?

Hvala!

coko...pozdrav še od mene....

tud jaz žal ne znam pomagati, sem iz MB...

...držim pa pesti, da ti uspe najti enega normalnega gin. ....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 795
27.5.2009 18:21:22   
gold fish
coko -  en preblisk...

probaj vprašat tam na upajmo skupaj...ivf/icsi..... tam je polno punc iz celo slo....pa ful hodijo do ginekologov med postopki, pred njimi, .......mogoče pa se le najde še kak fraj......

..baje je na Šlajmerjevi tudi enih par dobrih......

< Sporočilo je popravil gold fish -- 27.5.2009 18:22:22 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 796
27.5.2009 18:40:10   
coko
gold fish hvala! Bom še tam malo pogledala. Ja na Šlajmerjevi so res eni dobri, samo do njih priti... Sem bom pa rinila, če bo treba. user posted image  

Kako pa kaj drugače? Še malo pa bo konec porodniške, a ne? Kolk čas beži.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.5.2009 19:30:32   
arabela*

jeeeeeeeeeeeee,PMA sem naredila in to še boljše,kot sem pričakovala..moram se pohvalituser posted image user posted image

Čestitke. Saraya dolgcajt je otopično stanje, ko ne veš kaj bi sam sabo. user posted image user posted image user posted image

jaz bi recept.......................user posted image                   user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.5.2009 19:31:17 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 798
27.5.2009 19:40:20   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ma kolk dežuje!!!!

oooooooo, bravo Lija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 799
27.5.2009 19:42:01   
pf
Lana noče biti pokrita niti z ultra tanko dekico. Sem ji dala zašiti dva tanka bombažna žaklčka iz nekega takega materiala kot body. Poleti ima lahko pleničko spodaj, no pa saj bo prav prišel do sredi jeseni. Proti jutru in ponoči ni tak ful toplo, nogavičke pa dol vrže in če jih dam dvajsetkrat jih gor, jih bo prav tolikokorat dol dala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?